|
|
Stranica: 1247/1361.
|
[ 34005 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 sij 2023, 23:08 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa prozivao je Dodik hiljadu puta one što nas vrijeđaju i zovu Bosancima pa se govna samo povampire. Postanu još gori. Sa govnima nema ozbijljne priče ni spuštanja na njihov nivo. To samo sprdati.  Radovan, Sesej, Arsenije su g.....? Svaka ti cast. Ajde budi normalan dva minuta, pa priznaj da Nesic nije dobro odgovorio.  Ti si govno. Elem, na wikipediji nema više "Bosnian Serbs" https://en.wikipedia.org/wiki/Serbs_of_ ... erzegovinaNi jebeni Amer nas više ne vrijeđa a cijeli rat su nas odvajali od ostatka Srba. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 sij 2023, 23:17 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Radovan, Sesej, Arsenije su g.....? Svaka ti cast. Ajde budi normalan dva minuta, pa priznaj da Nesic nije dobro odgovorio.  Ti si govno. Elem, na wikipediji nema više "Bosnian Serbs" https://en.wikipedia.org/wiki/Serbs_of_ ... erzegovinaNi jebeni Amer nas više ne vrijeđa a cijeli rat su nas odvajali od ostatka Srba.  Uz to sto si rekao da sam ja, ti si jos i budaletina, i derpe. Ne znas ostati na jednoj temi ( o Nesicu), ne znas nista o temi (Bosanci) na kojoj insistiras na svom glupom stavu. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 sij 2023, 23:22 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ti si govno. Elem, na wikipediji nema više "Bosnian Serbs" https://en.wikipedia.org/wiki/Serbs_of_ ... erzegovinaNi jebeni Amer nas više ne vrijeđa a cijeli rat su nas odvajali od ostatka Srba.  Uz to sto si rekao da sam ja, ti si jos i budaletina, i derpe. Ne znas ostati na jednoj temi ( o Nesicu), ne znas nista o temi (Bosanci) na kojoj insistiras na svom glupom stavu.  Da nazoveš Nešića "Bosanskim Srbinom" gurnuo bi ti tri prsta u nos. Šta tebe boli kurac za Srbima?  Ti nas vrijeđaš gore nego bilo koji Musliman.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 sij 2023, 23:25 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Uz to sto si rekao da sam ja, ti si jos i budaletina, i derpe. Ne znas ostati na jednoj temi ( o Nesicu), ne znas nista o temi (Bosanci) na kojoj insistiras na svom glupom stavu.  Da nazoveš Nešića "Bosanskim Srbinom" gurnuo bi ti tri prsta u nos. Šta tebe boli kurac za Srbima?  Ti nas vrijeđaš gore nego bilo koji Musliman. Sta tebe briga za Srbima, kad si derpe? Uglavnom, iako nisi priznao eksplicitno, samim izbegavanjem ozbiljne price priznao si da nemas pojma ni o novonastalom problemu oko Nesica, ni oko argumenta Radovan-Seselj. Ne mozes lajanjem pokriti svoju beslovesnost, zao mi je. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 sij 2023, 23:28 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Da nazoveš Nešića "Bosanskim Srbinom" gurnuo bi ti tri prsta u nos. Šta tebe boli kurac za Srbima?  Ti nas vrijeđaš gore nego bilo koji Musliman. Sta tebe briga za Srbima, kad si derpe? Uglavnom, iako nisi priznao eksplicitno, samim izbegavanjem ozbiljne price priznao si da nemas pojma ni o novonastalom problemu oko Nesica, ni oko argumenta Radovan-Seselj. Ne mozes lajanjem pokriti svoju beslovesnost, zao mi je.  Kaže Nenad Nešić: "Nikad mi nećemo biti Bosanci i nikada to nismo ni bili, mi smo hrišćani i pravoslavni Srbi." Šta misliš kako bi prošao da Nenada Nešića u lice nazoveš Bosancem? Meni on izgleda kao neko ko nema živaca da arumentovano razgovara sa govnima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 sij 2023, 23:30 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Sta tebe briga za Srbima, kad si derpe? Uglavnom, iako nisi priznao eksplicitno, samim izbegavanjem ozbiljne price priznao si da nemas pojma ni o novonastalom problemu oko Nesica, ni oko argumenta Radovan-Seselj. Ne mozes lajanjem pokriti svoju beslovesnost, zao mi je.  Kaže Nenad Nešić: "Nikad mi nećemo biti Bosanci i nikada to nismo ni bili, mi smo hrišćani i pravoslavni Srbi." Šta misliš kako bi prošao da Nenada Nešića nazoveš Bosancem. Meni on izgleda kao neko ko nema živaca da arumentovano razgovara sa govnima. Majmunko: RADOVAN, SESELJ, ARSENIJE! Imas pravo da me na minut zaboravis, i da se suocis sa argumentima. Kad bi znao, ali buduci da ne znas... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 sij 2023, 23:32 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Kaže Nenad Nešić: "Nikad mi nećemo biti Bosanci i nikada to nismo ni bili, mi smo hrišćani i pravoslavni Srbi."
Šta misliš kako bi prošao da Nenada Nešića nazoveš Bosancem. Meni on izgleda kao neko ko nema živaca da arumentovano razgovara sa govnima.
Majmunko: RADOVAN, SESELJ, ARSENIJE! Imas pravo da me na minut zaboravis, i da se suocis sa argumentima. Kad bi znao, ali buduci da ne znas...  Ja mislim da bi tebe Nenad Nešić razbio ko pičku kad bi mu počeo argumentivano iznositi razloge zbog kojih bi trebao biti Bosanac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 sij 2023, 23:37 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Majmunko: RADOVAN, SESELJ, ARSENIJE! Imas pravo da me na minut zaboravis, i da se suocis sa argumentima. Kad bi znao, ali buduci da ne znas...  Ja mislim da bi tebe Nenad Nešić razbio ko pičku kad bi mu počeo argumentivano iznositi razloge zbog kojih bi trebao biti Bosanac. A sta mislis o izlozenom ti argumentu? Vidi, ako oces da budes privlacan i svojoj derpeovskoj populaciji ne smes da budes glup i dosadan. Tj. da pricas gluposti i da ih ponavljas u nedogled. Zasto sam ja privlacan kako zenskoj tako i tvojoj homoseksualnoj populaciji? Pa zato sto govorim zanimljivo, inteligentno, inovativno, recito. Aj cao... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 sij 2023, 23:55 |
|
|
Na pravo si mjesto došao da tražiš žene. Glupi Bosanac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 11:55 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7423 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa šta da radimo sa vama što nas vrijeđate? Da ratujemo? Sa budalama se može ili sprdati ili ratovati. Pa nećamo valjda sa govnima ozbiljno pričati?
Neki zvanicnik, stranacki lider i sl. da izadje sa izjavom osude govora mrznje prema Srbima i hriscanstvu i da prozove voditeljku i televiziju zbog govora mrznje. Svaka rasprava sa muslimanima lišena je smisla.Ima smisla podjebavati ih kao što mi radimo na forumu ali s njima jednostavno nije moguć dijalog.Muslimani se nisu proglasili samo za žrtvu vjekovnu žrtvu velikosrpksog bla bla genocida bla bla nego su se proglasili za BiH.Oni rijetko govore "Bošnjaci" ili muslimani.Sebe nazivaju BiH. Nešić sigurno jeste pogrešan izbor.Šta je motivisalo SNSD da njega kandiduju za širu javnost je tajna.Iza Nešića ne stoji ni ozbiljan broj glasova na izborima niti je on ličnost takvog formata da zaslužuje takve ustupke i nagrade.Vjerovatno postoji nešto što je skriveno od javnosti.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 12:07 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7423 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
storarare je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Ko je prebrojao 2/3 glasova sinji i prežalosni kukavče ?  U 22 h da bude 2/3  Treba vjerovati dokazanim lažovima Burekoviću,Crnatku,Trivićevoj... Čak ni tzv sds ni u jednom momentu nije saopštila da je Trivićeva u prednosti. Trivićeva je najsmješnija.Ona i dalje ponavlja kako je pobjednik i kako je ne njoj nego građanima ukradena njena pobjeda a kad je pitaju kojim rezultatom je pobijedila zatraži čašu vode  .Sve najnegativnije osobine koncentrisane su u živuljkama koje vode pdp.Nesoj od nesoja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 12:28 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
Srpsčanin je napisao/la: storarare je napisao/la: U 22 h da bude 2/3  Treba vjerovati dokazanim lažovima Burekoviću,Crnatku,Trivićevoj... Čak ni tzv sds ni u jednom momentu nije saopštila da je Trivićeva u prednosti. Trivićeva je najsmješnija.Ona i dalje ponavlja kako je pobjednik i kako je ne njoj nego građanima ukradena njena  pobjeda a kad je pitaju kojim rezultatom je pobijedila zatraži čašu vode  .Sve najnegativnije osobine koncentrisane su u živuljkama koje vode pdp.Nesoj od nesoja. Ona toliko dobro laže da i sama veruje da je istina .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 15:55 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Neki zvanicnik, stranacki lider i sl. da izadje sa izjavom osude govora mrznje prema Srbima i hriscanstvu i da prozove voditeljku i televiziju zbog govora mrznje.
Svaka rasprava sa muslimanima lišena je smisla.Ima smisla podjebavati ih kao što mi radimo na forumu ali s njima jednostavno nije moguć dijalog.Muslimani se nisu proglasili samo za žrtvu vjekovnu žrtvu velikosrpksog bla bla genocida bla bla nego su se proglasili za BiH.Oni rijetko govore "Bošnjaci" ili muslimani.Sebe nazivaju BiH. Nešić sigurno jeste pogrešan izbor.Šta je motivisalo SNSD da njega kandiduju za širu javnost je tajna.Iza Nešića ne stoji ni ozbiljan broj glasova na izborima niti je on ličnost takvog formata da zaslužuje takve ustupke i nagrade.Vjerovatno postoji nešto što je skriveno od javnosti. Nije tu rec o rasrpavi sa muslimanima, nego o zauzimanju javnog prostora. Nesic je juce rekao da mu ne pada na pamet da se izvinjava, optuzio SDA za sirenje mrznje prema Srbima i sl. Valjda je citao mene na forumu, a ne krelca Novovremenka koji mu je odobravao nereagovanje. Ili pogresno reagovanje. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 16:03 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2218 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
Srpsčanin je napisao/la: Svaka rasprava sa muslimanima lišena je smisla.Ima smisla podjebavati ih kao što mi radimo na forumu ali s njima jednostavno nije moguć dijalog.Muslimani se nisu proglasili samo za žrtvu vjekovnu žrtvu velikosrpksog bla bla genocida bla bla nego su se proglasili za BiH.Oni rijetko govore "Bošnjaci" ili muslimani.Sebe nazivaju BiH.
Mi jesmo BiH. BiH - to smo mi.
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 16:05 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
|
Niste vi ste 1/3 Bosne .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 16:08 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Svaka rasprava sa muslimanima lišena je smisla.Ima smisla podjebavati ih kao što mi radimo na forumu ali s njima jednostavno nije moguć dijalog.Muslimani se nisu proglasili samo za žrtvu vjekovnu žrtvu velikosrpksog bla bla genocida bla bla nego su se proglasili za BiH.Oni rijetko govore "Bošnjaci" ili muslimani.Sebe nazivaju BiH. Nešić sigurno jeste pogrešan izbor.Šta je motivisalo SNSD da njega kandiduju za širu javnost je tajna.Iza Nešića ne stoji ni ozbiljan broj glasova na izborima niti je on ličnost takvog formata da zaslužuje takve ustupke i nagrade.Vjerovatno postoji nešto što je skriveno od javnosti. Nije tu rec o rasrpavi sa muslimanima, nego o zauzimanju javnog prostora. Nesic je juce rekao da mu ne pada na pamet da se izvinjava, optuzio SDA za sirenje mrznje prema Srbima i sl. Valjda je citao mene na forumu, a ne krelca Novovremenka koji mu je odobravao nereagovanje. Ili pogresno reagovanje.  Znaš li ti da bi tebi Nešić izbio sve zube da ga nazoveš Bosancem? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 16:08 |
|
|
dzamijas je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Svaka rasprava sa muslimanima lišena je smisla.Ima smisla podjebavati ih kao što mi radimo na forumu ali s njima jednostavno nije moguć dijalog.Muslimani se nisu proglasili samo za žrtvu vjekovnu žrtvu velikosrpksog bla bla genocida bla bla nego su se proglasili za BiH.Oni rijetko govore "Bošnjaci" ili muslimani.Sebe nazivaju BiH.
Mi jesmo BiH. BiH - to smo mi. Pa ispalo je da i niste.Ispalo je da ste sprcani na 20 i nesto % odakle kmečite non-stop.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 16:11 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2218 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
Srpsčanin je napisao/la: dzamijas je napisao/la: Mi jesmo BiH. BiH - to smo mi. Pa ispalo je da i niste.Ispalo je da ste sprcani na 20 i nesto % odakle kmečite non-stop. Ne govorim o teritoriji niti o njenoj kontroli, nego o onom što BiH predstavlja. Hrvati su FBiH, kao i Bošnjaci. Srbi su RS. Svako je ono za šta se borio i za šta se bori.
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 16:12 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Nije tu rec o rasrpavi sa muslimanima, nego o zauzimanju javnog prostora. Nesic je juce rekao da mu ne pada na pamet da se izvinjava, optuzio SDA za sirenje mrznje prema Srbima i sl. Valjda je citao mene na forumu, a ne krelca Novovremenka koji mu je odobravao nereagovanje. Ili pogresno reagovanje.  Znaš li ti da bi tebi Nešić izbio sve zube da ga nazoveš Bosancem?  I tebi bi, zato sto si derpe.  I sta si se uvatio Nesica kao nekakvog autoriteta? Drvo bukovo, koje se probilo u politici. Moze biti od koristi, moze od stete, ce da vidimo... Svakako nije intelektualac kao Radovan i Seselj koji govore isto sto i ja. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 16:14 |
|
|
dzamijas je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Pa ispalo je da i niste.Ispalo je da ste sprcani na 20 i nesto % odakle kmečite non-stop. Ne govorim o teritoriji niti o njenoj kontroli, nego o onom što BiH predstavlja. Hrvati su FBiH, kao i Bošnjaci. Srbi su RS. Svako je ono za šta se borio i za šta se bori. Pa dobro,ako je bez teritorije onda nema problema mada vas mi opažamo kao Turke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 16:15 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Znaš li ti da bi tebi Nešić izbio sve zube da ga nazoveš Bosancem?  I tebi bi, zato sto si derpe.  I sta si se uvatio Nesica kao nekakvog autoriteta? Drvo bukovo, koje se probilo u politici. Moze biti od koristi, moze od stete, ce da vidimo... Svakako nije intelektualac kao Radovan i Seselj koji govore isto sto i ja.  Nekad je i svastika bila simbol dobra a danas bi ti izbili zube zbog nje. Isto kao što bi ti Nešić izbio zube da ga nazoveš Bosancem. Danas je Bosna kao svastika. Zlo. Bošnjače.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 16:18 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: I tebi bi, zato sto si derpe.  I sta si se uvatio Nesica kao nekakvog autoriteta? Drvo bukovo, koje se probilo u politici. Moze biti od koristi, moze od stete, ce da vidimo... Svakako nije intelektualac kao Radovan i Seselj koji govore isto sto i ja.  Nekad je i svastika bila simbol dobra a danas bi ti izbili zube zbog nje. Isto kao što bi ti Nešić izbio zube da ga nazoveš Bosancem. Danas je Bosna kao svastika. Zlo. Bošnjače. Za Radovana i Seselja, ta analogija ne vredi. Jao, samo kad ih se Nesic docepa, izbice im zube... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 16:29 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Znaš li ti da bi tebi Nešić izbio sve zube da ga nazoveš Bosancem?  I tebi bi, zato sto si derpe.  I sta si se uvatio Nesica kao nekakvog autoriteta? Drvo bukovo, koje se probilo u politici. Moze biti od koristi, moze od stete, ce da vidimo... Svakako nije intelektualac kao Radovan i Seselj koji govore isto sto i ja.  Na nesreću drva bukovih puna je politička scena Srpske uključujući i Dodika.Onaj Ivanić je nekakav univerzitetski profesor Živio je i u Engleskoj jedno vrijeme ,govori navodno više stranih jezika ali i njegova priča je tankiš. Mi na političkoj sceni imamo i jednog Vukanovića koji je u nekoj graničnoj sferi sa ludilom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 16:32 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Nekad je i svastika bila simbol dobra a danas bi ti izbili zube zbog nje. Isto kao što bi ti Nešić izbio zube da ga nazoveš Bosancem. Danas je Bosna kao svastika. Zlo. Bošnjače.
Za Radovana i Seselja, ta analogija ne vredi. Jao, samo kad ih se Nesic docepa, izbice im zube...  Ma ja bih volio da ti nisi tako daleko pobjegao pa da izvršiš socijalno testiranje i dođeš u RS da nazivaš Srbe Bosancima. Al uz argumentovano objašnjavanje zašto bi trebali biti Bosanci. Da ne bi neko pomislio kako si neupućen.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 16:42 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6503 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Srpsčanin je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: I tebi bi, zato sto si derpe.  I sta si se uvatio Nesica kao nekakvog autoriteta? Drvo bukovo, koje se probilo u politici. Moze biti od koristi, moze od stete, ce da vidimo... Svakako nije intelektualac kao Radovan i Seselj koji govore isto sto i ja.  Na nesreću drva bukovih puna je politička scena Srpske uključujući i Dodika.Onaj Ivanić je nekakav univerzitetski profesor Živio je i u Engleskoj jedno vrijeme ,govori navodno više stranih jezika ali i njegova priča je tankiš. Mi na političkoj sceni imamo i jednog Vukanovića koji je u nekoj graničnoj sferi sa ludilom. Mala baza, 900 k pučana, iz kvantitete ispadne i nekad netki jači kvalitet... Još život u tamnom vilajetu ZAGLUPLJUJE KRONIČNO GENERACIJE.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|