|
|
Stranica: 1248/1361.
|
[ 34005 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 16:47 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
novovrijeme je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Za Radovana i Seselja, ta analogija ne vredi. Jao, samo kad ih se Nesic docepa, izbice im zube...  Ma ja bih volio da ti nisi tako daleko pobjegao pa da izvršiš socijalno testiranje i dođeš u RS da nazivaš Srbe Bosancima. Al uz argumentovano objašnjavanje zašto bi trebali biti Bosanci. Da ne bi neko pomislio kako si neupućen. Možda Aleksije misli da odbacivanjem termina Bosanac odričemo Srednjovekovne Bosne . Možda je u pravu ,onda bi izbili Mulestincima argument pri svojatanju Srednjovekovne Bosne .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 17:10 |
|
|
storarare je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ma ja bih volio da ti nisi tako daleko pobjegao pa da izvršiš socijalno testiranje i dođeš u RS da nazivaš Srbe Bosancima. Al uz argumentovano objašnjavanje zašto bi trebali biti Bosanci. Da ne bi neko pomislio kako si neupućen.
Možda Aleksije misli da odbacivanjem termina Bosanac odričemo Srednjovekovne Bosne . Možda je u pravu ,onda bi izbili Mulestincima argument pri svojatanju Srednjovekovne Bosne . Pa šte trebamo? Da se opet podijelimo na srednjovjekovne srpske države? Na Bosance, Dukljane, Rase, Zetljane itd. Serem se na te sve srpske istorijske greške. A na, u prošlom ratu isprljanu, zločinačku tvorevinu Bosnu posebno. I otkad si ti Čičak postao Srbin? Pola Muslimana sa foruma se usrbilo jeboteeeee 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 17:15 |
|
|
|
O, jadni vi, čemu se nadate? Sve je otišlo u tri lepe.. Cijene skaču u nebesa, radnje se zatvaraju, skole nemaju učenika, uvoze radnu snagu iz Indije, ljudi odlaze svakodnevno... Ja se ne nadam!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 17:16 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
novovrijeme je napisao/la: storarare je napisao/la: Možda Aleksije misli da odbacivanjem termina Bosanac odričemo Srednjovekovne Bosne . Možda je u pravu ,onda bi izbili Mulestincima argument pri svojatanju Srednjovekovne Bosne . Pa šte trebamo? Da se opet podijelimo na srednjovjekovne srpske države? Na Bosance, Dukljane, Rase, Zetljane itd. Serem se na te sve srpske istorijske greške. A na, u prošlom ratu isprljanu, zločinačku tvorevinu Bosnu posebno. I otkad si ti Čičak postao Srbin? Pola Muslimana sa foruma se usrbilo jeboteeeee  Pa jel vidiš da da se i Benjamina kiti srpskom sred jovekovnomn istorijom . Šta li tek misli mulestinska marva kad im elita ovako misli ?
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 17:22 |
|
|
storarare je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa šte trebamo? Da se opet podijelimo na srednjovjekovne srpske države? Na Bosance, Dukljane, Rase, Zetljane itd. Serem se na te sve srpske istorijske greške. A na, u prošlom ratu isprljanu, zločinačku tvorevinu Bosnu posebno. I otkad si ti Čičak postao Srbin? Pola Muslimana sa foruma se usrbilo jeboteeeee  Pa jel vidiš da da se i Benjamina kiti srpskom sred jovekovnomn istorijom . Šta li tek misli mulestinska marva kad im elita ovako misli ? Ja i? Šta da radimo? Da zaratimo sa njima? Izmišljeni narodi moraju ukrasti tuđe da bi imali nešto, jer nemaju ništa. Al to im se uvijek obije o glavu jer istoriju nije moguće falsifikovati. Mi nismo jad kao Muslimani da se otimamo oko dijela srpske istorije koju pokušavaju ukrasti. Naša istorija je puno veća od jednog Tvrtka. To je samo mali kamenčić u srpskoj istoriji. Neka ga uzmu, ujeće ih iz groba. povijest/sta-bi-tvrtko-kotromanic-rekao-muslimanima-da-ustane-iz-groba-t22046.html?hilit=tvrtko?start=0Mrtav će im se smijati u facu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 18:37 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: I tebi bi, zato sto si derpe.  I sta si se uvatio Nesica kao nekakvog autoriteta? Drvo bukovo, koje se probilo u politici. Moze biti od koristi, moze od stete, ce da vidimo... Svakako nije intelektualac kao Radovan i Seselj koji govore isto sto i ja.  Na nesreću drva bukovih puna je politička scena Srpske uključujući i Dodika.Onaj Ivanić je nekakav univerzitetski profesor Živio je i u Engleskoj jedno vrijeme ,govori navodno više stranih jezika ali i njegova priča je tankiš. Mi na političkoj sceni imamo i jednog Vukanovića koji je u nekoj graničnoj sferi sa ludilom. Tacno, ukljucujuci i Dodika. Ali opet, ne mora covek da bude univerzitetski profesor, da bi bio dobar politicar. To uopste ne mora da ide jedno sa drugim. Dodikova narodska pamet cini ga boljim resenjem od ostatka ponude. Na zalost.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 18:40 |
|
|
storarare je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ma ja bih volio da ti nisi tako daleko pobjegao pa da izvršiš socijalno testiranje i dođeš u RS da nazivaš Srbe Bosancima. Al uz argumentovano objašnjavanje zašto bi trebali biti Bosanci. Da ne bi neko pomislio kako si neupućen.
Možda Aleksije misli da odbacivanjem termina Bosanac odričemo Srednjovekovne Bosne . Možda je u pravu ,onda bi izbili Mulestincima argument pri svojatanju Srednjovekovne Bosne . Ma nije to samo moje razmisljanje. Naveo sam primer Karadzica, Seselja, monaha Arsenija... Novovremenko to tretira kao da sam ja to izmislio. Magarac magareci, magarac, sto bi rekao Boro Prikaza. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 18:41 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: storarare je napisao/la: Pa jel vidiš da da se i Benjamina kiti srpskom sred jovekovnomn istorijom . Šta li tek misli mulestinska marva kad im elita ovako misli ? Ja i? Šta da radimo? Da zaratimo sa njima? Izmišljeni narodi moraju ukrasti tuđe da bi imali nešto, jer nemaju ništa. Al to im se uvijek obije o glavu jer istoriju nije moguće falsifikovati. Mi nismo jad kao Muslimani da se otimamo oko dijela srpske istorije koju pokušavaju ukrasti. Naša istorija je puno veća od jednog Tvrtka. To je samo mali kamenčić u srpskoj istoriji. Neka ga uzmu, ujeće ih iz groba. povijest/sta-bi-tvrtko-kotromanic-rekao-muslimanima-da-ustane-iz-groba-t22046.html?hilit=tvrtko?start=0Mrtav će im se smijati u facu. Ja predlazem da glupsoni za pocetak malo zacute i da pitaju intelektualniji deo drustva... Ali ne moze, glupson voli da drzi banku o svemu, nesvestan da je to steta i za njega. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 18:47 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ja i? Šta da radimo? Da zaratimo sa njima? Izmišljeni narodi moraju ukrasti tuđe da bi imali nešto, jer nemaju ništa. Al to im se uvijek obije o glavu jer istoriju nije moguće falsifikovati. Mi nismo jad kao Muslimani da se otimamo oko dijela srpske istorije koju pokušavaju ukrasti. Naša istorija je puno veća od jednog Tvrtka. To je samo mali kamenčić u srpskoj istoriji. Neka ga uzmu, ujeće ih iz groba. povijest/sta-bi-tvrtko-kotromanic-rekao-muslimanima-da-ustane-iz-groba-t22046.html?hilit=tvrtko?start=0Mrtav će im se smijati u facu. Ja predlazem da glupsoni za pocetak malo zacute i da pitaju intelektualniji deo drustva... Ali ne moze, glupson voli da drzi banku o svemu, nesvestan da je to steta i za njega.  "Glupsoni" trenutno vode Republiku Srpsku. Kad vi Bosanci budete vodili RS, Srba ovdje biti neće. A to će biti nikad. Jebem ti Bosnu Aleksije. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 18:53 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ja predlazem da glupsoni za pocetak malo zacute i da pitaju intelektualniji deo drustva... Ali ne moze, glupson voli da drzi banku o svemu, nesvestan da je to steta i za njega.  "Glupsoni" trenutno vode Republiku Srpsku. Kad vi Bosanci budete vodili RS, Srba ovdje biti neće. A to će biti nikad. Jebem ti Bosnu Aleksije.  Ne bih rekao da glupsoni vode Srpsku. To sto ti ides okolo i izjavljujes ljubav Dodiku, ne znaci da je Dodik isti kao ti. Npr. on skokne do Drvara, a ti neces da cujes da Srbi pretenduju na to. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 18:55 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: "Glupsoni" trenutno vode Republiku Srpsku. Kad vi Bosanci budete vodili RS, Srba ovdje biti neće. A to će biti nikad. Jebem ti Bosnu Aleksije.  Ne bih rekao da glupsoni vode Srpsku. To sto ti ides okolo i izjavljujes ljubav Dodiku, ne znaci da je Dodik isti kao ti. Npr. on skokne do Drvara, a ti neces da cujes da Srbi pretenduju na to.  Skokne Dodik i do Gline al ne pretenduje na Glinu. Lažeš Bošnjače. Opsovao sam ti Bosnu. Kakav si ti Bosanac kad dopuštaš da ti psujem Bosnu? Jebem ti Bosnu Aleksije. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 18:59 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ne bih rekao da glupsoni vode Srpsku. To sto ti ides okolo i izjavljujes ljubav Dodiku, ne znaci da je Dodik isti kao ti. Npr. on skokne do Drvara, a ti neces da cujes da Srbi pretenduju na to.  Skokne Dodik i do Gline al ne pretenduje na Glinu. Lažeš Bošnjače. Opsovao sam ti Bosnu. Kakav si ti Bosanac kad dopuštaš da ti psujem Bosnu? Jebem ti Bosnu Aleksije.  Ja na tom nivou razgovaram samo u retkim prilikama, a tebi je to jedini nivo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 19:13 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: storarare je napisao/la: Pa jel vidiš da da se i Benjamina kiti srpskom sred jovekovnomn istorijom . Šta li tek misli mulestinska marva kad im elita ovako misli ? Novovremenko ne dopusta Srbima da imaju parohijalni bosanski identitet. Ali to isto dozvoljava Hrvatima. I buduci da to povlaci legitimitet pretenzija, Novovremenko postaje jako sumnjiv. Njemu ako Srbin iz Zagreba kaze da je Zagrepcanin, nije vise Srbin. I koliko je njegovo razmiljanje pametno, toliko je pametne pristalice stekao. Graničar18 je napisao/la: Ispada da smo na forumu jedino novovrijeme i ja Srbi.Svi ostali Bosanci,Srbijanci,Vojvođani i Piroćanci.  Pa kako ja mogu da ne dopustim glupi Bosanče? Baš bih volio da je tebi neko nastradao od bosanske vojske pa da ti ponudim bosanski identitet. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 19:17 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Novovremenko ne dopusta Srbima da imaju parohijalni bosanski identitet. Ali to isto dozvoljava Hrvatima. I buduci da to povlaci legitimitet pretenzija, Novovremenko postaje jako sumnjiv. Njemu ako Srbin iz Zagreba kaze da je Zagrepcanin, nije vise Srbin. I koliko je njegovo razmiljanje pametno, toliko je pametne pristalice stekao. Pa kako ja ne mogu da dopustim glupi Bosanče? Baš bih volio da je tebi neko nastradao od bosanske vojske pa da ti ponudim bosanski identitet.  "Ne dopustiti nesto" ne mora obavezno da znaci da svakome ko kaze to nesto ides da sakom zacepis usta. To moze da znaci "neodobravanje", "neprihavtanje", "neslaganje". Kako ti kao neko ko nije glupan nema osecaj za jezik? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 19:20 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
aleksije radicevic je napisao/la: storarare je napisao/la: Pa jel vidiš da da se i Benjamina kiti srpskom sred jovekovnomn istorijom . Šta li tek misli mulestinska marva kad im elita ovako misli ? Novovremenko ne dopusta Srbima da imaju parohijalni bosanski identitet. Ali to isto dozvoljava Hrvatima. I buduci da to povlaci legitimitet pretenzija, Novovremenko postaje jako sumnjiv. Njemu ako Srbin iz Zagreba kaze da je Zagrepcanin, nije vise Srbin. Cjelina "Bosna" ne postoji, ja sam ti pokušao objasniti. To danas u 2023oj postoji isključivo kroz bošnjački nacionalizam. Tako da ne postoji "bosanski" identitet, ne postoji ni "bosanac". Naročito ne, Srbin "bosanac". Zagreb postoji kao cjelina, postoji i neki vid identiteta. Tako da je teoretski moguće biti Srbin Zagrebčanin. U praksi naravno oni su građani Hrvatske, de fakto Hrvati.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 19:22 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa kako ja ne mogu da dopustim glupi Bosanče? Baš bih volio da je tebi neko nastradao od bosanske vojske pa da ti ponudim bosanski identitet.  "Ne dopustiti nesto" ne mora obavezno da znaci da svakome ko kaze to nesto ides da sakom zacepis usta. To moze da znaci "neodobravanje", "neprihavtanje", "neslaganje". Kako ti kao neko ko nije glupan nema osecaj za jezik?  Ja tebi ne mogu zabraniti da budeš Bosanac. Al samim tim se stavljaš na stranu mojih neprijatelja. Tvoja volja. Al kad mene nazoveš Bosancem tad imamo problem i naravno da ću ti odgovoriti. Čemu si se nadao? Da ću se složiti? Pa tome se nadao i Alija nakon rata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 19:23 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Novovremenko ne dopusta Srbima da imaju parohijalni bosanski identitet. Ali to isto dozvoljava Hrvatima. I buduci da to povlaci legitimitet pretenzija, Novovremenko postaje jako sumnjiv. Njemu ako Srbin iz Zagreba kaze da je Zagrepcanin, nije vise Srbin.
Cjelina "Bosna" ne postoji, ja sam ti pokušao objasniti. To danas u 2023oj postoji isključivo kroz bošnjački nacionalizam. Tako da ne postoji "bosanski" identitet, ne postoji ni "bosanac". Naročito ne, Srbin "bosanac". Zagreb postoji kao cjelina, postoji i neki vid identiteta. Tako da je teoretski moguće biti Srbin Zagrebčanin. U praksi naravno oni su građani Hrvatske, de fakto Hrvati. Dobro, a sta je sa ovim drugim, osim mene, koji isticu parohijalni bosnjacki identitet u Srba? Kao npr. Seselj i Karadzic.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 19:24 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: "Ne dopustiti nesto" ne mora obavezno da znaci da svakome ko kaze to nesto ides da sakom zacepis usta. To moze da znaci "neodobravanje", "neprihavtanje", "neslaganje". Kako ti kao neko ko nije glupan nema osecaj za jezik?  Ja tebi ne mogu zabraniti da budeš Bosanac. Al samim tim se stavljaš na stranu mojih neprijatelja. Tvoja volja. Al kad mene nazoveš Bosancem tad imamo problem i naravno da ću ti odgovoriti. Čemu si se nadao? Da ću se složiti? Pa tome se nadao i Alija nakon rata. Radovan te nazvao Bosnjakom, i samog sebe, naravno. Sta imas da porucis njemu? Naravno, nista. Opet ces poruciti meni. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 19:25 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Cjelina "Bosna" ne postoji, ja sam ti pokušao objasniti. To danas u 2023oj postoji isključivo kroz bošnjački nacionalizam. Tako da ne postoji "bosanski" identitet, ne postoji ni "bosanac". Naročito ne, Srbin "bosanac".
Zagreb postoji kao cjelina, postoji i neki vid identiteta. Tako da je teoretski moguće biti Srbin Zagrebčanin. U praksi naravno oni su građani Hrvatske, de fakto Hrvati.
Dobro, a sta je sa ovim drugim, osim mene, koji isticu parohijalni bosnjacki identitet u Srba? Kao npr. Seselj i Karadzic. Šešelj je budala. Zajebava se. A Radovan je bio regionalni Bosanac kao i svi mi dok nam Bosanci nisu pobili najmilije. Od tad je bosanski identitet postao za srpski narod isto kao svastika za Jevrejski.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 19:26 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ja tebi ne mogu zabraniti da budeš Bosanac. Al samim tim se stavljaš na stranu mojih neprijatelja. Tvoja volja.
Al kad mene nazoveš Bosancem tad imamo problem i naravno da ću ti odgovoriti. Čemu si se nadao? Da ću se složiti? Pa tome se nadao i Alija nakon rata.
Radovan te nazvao Bosnjakom, i samog sebe, naravno. Sta imas da porucis njemu? Naravno, nista. Opet ces poruciti meni.  Kad je to rekao? Lažljivi Bošnjače. Kad? Prije ili poslije rata?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 19:27 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 19:30 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Radovan te nazvao Bosnjakom, i samog sebe, naravno. Sta imas da porucis njemu? Naravno, nista. Opet ces poruciti meni.  Kad je to rekao? Lažljivi Bošnjače. Kad? Prije ili poslije rata? Rekao u haskoj sudnici, a i pre rata u televizijskom studiju. Kakav si ti dementni majmun, pa to je neverovatno. Youtube sam ti poslao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 19:31 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 19:32 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
|
Prije rata je druga priča. Prvo ime Republike Srpske je bilo Srpska Republika Bosna i Hercegovina.
Onda smo odlučili da odstranimo drugi dio.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 sij 2023, 19:35 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Prije rata je druga priča. Prvo ime Republike Srpske je bilo Srpska Republika Bosna i Hercegovina.
Onda smo odlučili da odstranimo drugi dio. Posle rata, Radovan u sudnici, Seselj kod Marica.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 14 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|