|
|
Stranica: 1251/1361.
|
[ 34005 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2023, 12:08 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7423 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Rutinerr je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Suneta draga,Vučić je jedan od nas.BiH je nešto što i postoji i što ne postoji.S druge strane Srpska je nešto što nesumnjivo postoji.Pitanje je samo vremena kad će glavni faktori u tzv medjunarodnoj zajednici početi da uvažavaju stvarnost. Srpska postoji dok EU ne odluči da nas usisa. Za to je preduslov preustroj i entiteti odlaze u prošlost. Mnogo više usisavaju muslimane.Srbi se mnogo manje odlučuju na iseljavanje.Nije zapad za Srbina.Nismo mnogo loši radnici ali nismo ni za njemačke norme.Mi volimo i da popijemo i tako to a Švabov od radnika ima velika očekivanja.Muslimani mogu da izdrže taj tempo rada i disciplinovani su više.Ne konzumiraju alkohol. Ja sam Rutavi već rekao.Prije ćete vi ostvariTI "građansku" u Njemačkoj nego u Bosni.Imate i našu verbalnu podršku.Već je vas je tamo sa Turcima,Kurdima i afrikanerima vjerovatno više od 10 miliona.Zamisli koji bi to uspjeh bio da poklopite Njemačku.Njemačka je srce Evrope a ne Bosna kako vas pogrešno uče.Bosna je na periferiji Evrope.Kulturološki uopšte ne pripada Evropi.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2023, 12:12 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7423 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Rutinerr je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Moguće je da Srpska bude okupirana ali to su samo tvoje želje i želje muslimana a ne neka izgledna mogućnost.Tačno je da mi insistiramo na poštovanju ugovora.To je zato što mi vjerujemo da potpis odnosno riječ nešto što obavezuje.Pripadamo civilizaciji u kojoj je nepoštovanje ugovora nešto neprijstojno.Postoje i druge civilizacije kao što je islamska gdje riječ potpis ugovor ništa ne znače.Tačnije znače samo sredstvo odnosno takiju za prevaru saugovornika. I RS i efbih oformljeni su mnogo prije zaključenja DMS.RS 1992 a efbih.DMS polazi o činjenice da RS i efbij postoje i uređuje njihove medjusobne odnose a prije svega ono najvažnije a to su njihove medjusobne granice. RS pa i efbij postoje nezavisno od DMS ili najmanje RS.RS je postojala prije a postojaće i kad DMS više ne bude na snazi. Da te podsjetim, Srpska nema nikakvo utemeljenje. Nastala je kao rezultat djelovanja domaćih paravojnih formacija i bivše vojske propale zajednice zvane Jugoslavija. Dejtonski mirovni sporazum je kategorija koja je privremenog karaktera. Prelazno riješenje. Ironija je pričati o civilizaciji, a napravio si toliko zločina, diljem RS su posijane grobnice. Jasno je meni da vama udara krvava pjena na usta na sam pomen muslimana i islama. Kad DMS ne bude postojao, BiH će biti preustrojena, bez entiteta i kantona. Vjerovatno na neke tri upravne jedinice. Kao tri kantona u Švici. Ne brini, bićete većina u tom jednom kantonu i imaćete prava. Šta da brinem kad ćemo biti većina u Bosni.Cijela Bosna s izuzetkom Bugojanskog ,Travničkog i Fojničkog sreza biće naša.Kakav kanton i kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2023, 12:20 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Srpska postoji dok EU ne odluči da nas usisa. Za to je preduslov preustroj i entiteti odlaze u prošlost. Mnogo više usisavaju muslimane.Srbi se mnogo manje odlučuju na iseljavanje.Nije zapad za Srbina.Nismo mnogo loši radnici ali nismo ni za njemačke norme.Mi volimo i da popijemo i tako to a Švabov od radnika ima velika očekivanja.Muslimani mogu da izdrže taj tempo rada i disciplinovani su više.Ne konzumiraju alkohol. Ja sam Rutavi već rekao.Prije ćete vi ostvariTI "građansku" u Njemačkoj nego u Bosni.Imate i našu verbalnu podršku.Već je vas je tamo sa Turcima,Kurdima i afrikanerima vjerovatno više od 10 miliona.Zamisli koji bi to uspjeh bio da poklopite Njemačku.Njemačka je srce Evrope a ne Bosna kako vas pogrešno uče.Bosna je na periferiji Evrope.Kulturološki uopšte ne pripada Evropi. Pod usisa mislio sam na teritorij. Kad odluče da BiH bude u EU. Premali smo da bi bili neki faktor. Hrvatska koja je daleko ispred nije neki faktor u EU, zamisli tek BiH. Al da će u nekom momentu doći to vrijeme, to sigurno. Mislim da bi Srbija mogla biti ključ. Uspije li Vučko nekako prevariti narod i definitivno staviti tačku na priču o Kosovu, to bi bio triger za Srbiju u EU. Time bi se otvorila vrata i za BiH. Ma jest, kako nije. Čuj nije zapad za Srbina, a nema gdje vas nema kao i nas. Od Australije, Amerike, pa do srpskog Beča. Mani me šuplje. Prilagodite se vi gdje god odete. A imaju i za to i mjesto i vrijeme, poznato je da u zapadnoj Evropi gostuju pjevači ex yu, a gdje gostuju, pa u montažnim diskotekama ilitiga halama koje se preurede za taj događaj i pazi sad, obavezno su stolovi sa pićem i mezom. Bošnjaci u velikoj mjeri konzumiraju alkohol, tako da ti je taj argument prilično klimav. Pa reći ću i ja tebi. Ti sigurno nećeš dočekati neku nezavisnu Srpsku. Bosna je jedina domovina koju imamo. Uspije li vam kako da nas izbrišete sa zemaljske kugle, onda možete raditi šta hoćete tu. Itekako pripada, ne naziva se Sarajevo džabe raskrsnicom istoka i zapada. Evropska prijestonica 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2023, 12:36 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Mnogo više usisavaju muslimane.Srbi se mnogo manje odlučuju na iseljavanje.Nije zapad za Srbina.Nismo mnogo loši radnici ali nismo ni za njemačke norme.Mi volimo i da popijemo i tako to a Švabov od radnika ima velika očekivanja.Muslimani mogu da izdrže taj tempo rada i disciplinovani su više.Ne konzumiraju alkohol. Ja sam Rutavi već rekao.Prije ćete vi ostvariTI "građansku" u Njemačkoj nego u Bosni.Imate i našu verbalnu podršku.Već je vas je tamo sa Turcima,Kurdima i afrikanerima vjerovatno više od 10 miliona.Zamisli koji bi to uspjeh bio da poklopite Njemačku.Njemačka je srce Evrope a ne Bosna kako vas pogrešno uče.Bosna je na periferiji Evrope.Kulturološki uopšte ne pripada Evropi. Pod usisa mislio sam na teritorij. Kad odluče da BiH bude u EU. Premali smo da bi bili neki faktor. Hrvatska koja je daleko ispred nije neki faktor u EU, zamisli tek BiH. Al da će u nekom momentu doći to vrijeme, to sigurno. Mislim da bi Srbija mogla biti ključ. Uspije li Vučko nekako prevariti narod i definitivno staviti tačku na priču o Kosovu, to bi bio triger za Srbiju u EU. Time bi se otvorila vrata i za BiH. Ma jest, kako nije. Čuj nije zapad za Srbina, a nema gdje vas nema kao i nas. Od Australije, Amerike, pa do srpskog Beča. Mani me šuplje. Prilagodite se vi gdje god odete. A imaju i za to i mjesto i vrijeme, poznato je da u zapadnoj Evropi gostuju pjevači ex yu, a gdje gostuju, pa u montažnim diskotekama ilitiga halama koje se preurede za taj događaj i pazi sad, obavezno su stolovi sa pićem i mezom. Bošnjaci u velikoj mjeri konzumiraju alkohol, tako da ti je taj argument prilično klimav. Pa reći ću i ja tebi. Ti sigurno nećeš dočekati neku nezavisnu Srpsku. Bosna je jedina domovina koju imamo. Uspije li vam kako da nas izbrišete sa zemaljske kugle, onda možete raditi šta hoćete tu. Itekako pripada, ne naziva se Sarajevo džabe raskrsnicom istoka i zapada. Evropska prijestonica  Necemo Bosnu brisati nego cemo je pripojiti matici zemlji Srbiji.Bice Bosna ponosna kao sto je Backa ponosna kao sto je Srem kao sto je Pomoravlje i kao sto ce sutra i Crna Gora takodje biti vracena matici zemlji. Pjesnik kaze Srbin neće ničijega jarma pa ni jarma EU.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2023, 13:01 |
|
|
|
Zato i jest pjesnik. Sanjar. Ono pogledaš kroz historiju i samo smjene jarmova. Ne pita te niko hoćeš li.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2023, 13:15 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Zato i jest pjesnik. Sanjar. Ono pogledaš kroz historiju i samo smjene jarmova. Ne pita te niko hoćeš li. Pjesnik Miro Semberac 1992 godine oslobodio se jarma i od tad živi u slobodi kao i njegovi sunarodnici. Miro Semberac – Jadna Bosno Suverena Lyrics Jao jadna Bosno suverenija Zbog Alije posta razorena Što proglasi Bosnu suverenu Ne imao glavu na remenu Što proglasi Bosnu suverenu Ne imao glavu na remenu Došlo vrijeme da se Srbi svete Sve džamije u oblake lete Nema Ante, Azema I Tite Da te opet od Srbina štite Nema Ante, Azema I Tite Da te opet od Srbina štite Đaba postis Ramazanskog posta Ne spase te ni Alah ni Gospa Jer Srbina nema nigdje ravna Srbin neće ničijega jarmaJer Srbina nema nigdje ravna Srbin neće ničijega jarma Došlo vrijeme da se Srbi svete Sve džamije u oblake lete Nema Ante, Azema I Tite Da te opet od Srbina štite Nema Ante, Azema I Tite Da te opet od Srbina štite Nečeš Aljo proćI kao prije I na štapu nosičeš dimije Tvoja propast već je na vidiku Kad ti cerka učI politiku Tvoja propast već je na vidiku Kad ti cerka učI politiku Došlo vrijeme da se Srbi svete Sve džamije u oblake lete Nema Ante, Azema I Tite Da te opet od Srbina štite Nema Ante, Azema I Tite Da te opet od Srbina štite
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2023, 14:21 |
|
|
|
Jer Srbina nema nigdje ravna Srbin neće ničijega jarma!
Je, u pjesmi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2023, 14:34 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Zato i jest pjesnik. Sanjar. Ono pogledaš kroz historiju i samo smjene jarmova. Ne pita te niko hoćeš li. Pjesnik Miro Semberac 1992 godine oslobodio se jarma i od tad živi u slobodi kao i njegovi sunarodnici. Miro Semberac – Jadna Bosno Suverena Lyrics Jao jadna Bosno suverenija Zbog Alije posta razorena Što proglasi Bosnu suverenu Ne imao glavu na remenu Što proglasi Bosnu suverenu Ne imao glavu na remenu Došlo vrijeme da se Srbi svete Sve džamije u oblake lete Nema Ante, Azema I Tite Da te opet od Srbina štite Nema Ante, Azema I Tite Da te opet od Srbina štite Đaba postis Ramazanskog posta Ne spase te ni Alah ni Gospa Jer Srbina nema nigdje ravna Srbin neće ničijega jarmaJer Srbina nema nigdje ravna Srbin neće ničijega jarma Došlo vrijeme da se Srbi svete Sve džamije u oblake lete Nema Ante, Azema I Tite Da te opet od Srbina štite Nema Ante, Azema I Tite Da te opet od Srbina štite Nečeš Aljo proćI kao prije I na štapu nosičeš dimije Tvoja propast već je na vidiku Kad ti cerka učI politiku Tvoja propast već je na vidiku Kad ti cerka učI politiku Došlo vrijeme da se Srbi svete Sve džamije u oblake lete Nema Ante, Azema I Tite Da te opet od Srbina štite Nema Ante, Azema I Tite Da te opet od Srbina štite Kako i rekoh, gusle i vatrica 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2023, 14:35 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Jer Srbina nema nigdje ravna Srbin neće ničijega jarma!
Je, u pjesmi. Ima ona neka anegdota, a opet istinitija od bilo koje srpske bitke, pa i kosovske... Kako je Srbin svaki put kad je nekoj sili rekao kurac vam damo, zapravo dobio po nosu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2023, 14:59 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Jer Srbina nema nigdje ravna Srbin neće ničijega jarma!
Je, u pjesmi. Ima ona neka anegdota, a opet istinitija od bilo koje srpske bitke, pa i kosovske... Kako je Srbin svaki put kad je nekoj sili rekao kurac vam damo, zapravo dobio po nosu  Srbin od cara Dušana nije vodio osvajački rat.Branio se manje ili više uspješno ali uvijek se branio.Nikad nije otimao tuđe.Srbin nije pothurica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2023, 15:02 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ima ona neka anegdota, a opet istinitija od bilo koje srpske bitke, pa i kosovske... Kako je Srbin svaki put kad je nekoj sili rekao kurac vam damo, zapravo dobio po nosu  Srbin od cara Dušana nije vodio osvajački rat.Branio se manje ili više uspješno ali uvijek se branio.Nikad nije otimao tuđe.Srbin nije pothurica. I onda ste pomislili da su 90-te povoljan moment za realizaciju Dušanovog carstva ili bar u nekim okvirima povratak na to pod nazivom velika srbija. Ma naravno, zanemarićemo što ste malo Turcima pomogli da dođu na Balkan. Ili skorašnje etničko čišćenje istočne Bosne. Nije to otimanje nego vaše historijsko nasljeđe 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2023, 15:44 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
Rutinerr je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Moguće je da Srpska bude okupirana ali to su samo tvoje želje i želje muslimana a ne neka izgledna mogućnost.Tačno je da mi insistiramo na poštovanju ugovora.To je zato što mi vjerujemo da potpis odnosno riječ nešto što obavezuje.Pripadamo civilizaciji u kojoj je nepoštovanje ugovora nešto neprijstojno.Postoje i druge civilizacije kao što je islamska gdje riječ potpis ugovor ništa ne znače.Tačnije znače samo sredstvo odnosno takiju za prevaru saugovornika. I RS i efbih oformljeni su mnogo prije zaključenja DMS.RS 1992 a efbih.DMS polazi o činjenice da RS i efbij postoje i uređuje njihove medjusobne odnose a prije svega ono najvažnije a to su njihove medjusobne granice. RS pa i efbij postoje nezavisno od DMS ili najmanje RS.RS je postojala prije a postojaće i kad DMS više ne bude na snazi. Da te podsjetim, Srpska nema nikakvo utemeljenje. Nastala je kao rezultat djelovanja domaćih paravojnih formacija i bivše vojske propale zajednice zvane Jugoslavija. Dejtonski mirovni sporazum je kategorija koja je privremenog karaktera. Prelazno riješenje. Ironija je pričati o civilizaciji, a napravio si toliko zločina, diljem RS su posijane grobnice. Jasno je meni da vama udara krvava pjena na usta na sam pomen muslimana i islama. Kad DMS ne bude postojao, BiH će biti preustrojena, bez entiteta i kantona. Vjerovatno na neke tri upravne jedinice. Kao tri kantona u Švici. Ne brini, bićete većina u tom jednom kantonu i imaćete prava. Ko god raspakuje DMS trži rat. I 90 tih ste raspakivali mir , pa je epilog da ste za novu kuću odabrali MC  . Na vezi si s Bajednom pa znaš da se stvaraju kantoni. S tobom se savetuje . Jel ste se preko Reufa upoznali?
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2023, 15:45 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Mnogo više usisavaju muslimane.Srbi se mnogo manje odlučuju na iseljavanje.Nije zapad za Srbina.Nismo mnogo loši radnici ali nismo ni za njemačke norme.Mi volimo i da popijemo i tako to a Švabov od radnika ima velika očekivanja.Muslimani mogu da izdrže taj tempo rada i disciplinovani su više.Ne konzumiraju alkohol. Ja sam Rutavi već rekao.Prije ćete vi ostvariTI "građansku" u Njemačkoj nego u Bosni.Imate i našu verbalnu podršku.Već je vas je tamo sa Turcima,Kurdima i afrikanerima vjerovatno više od 10 miliona.Zamisli koji bi to uspjeh bio da poklopite Njemačku.Njemačka je srce Evrope a ne Bosna kako vas pogrešno uče.Bosna je na periferiji Evrope.Kulturološki uopšte ne pripada Evropi. Pod usisa mislio sam na teritorij. Kad odluče da BiH bude u EU. Premali smo da bi bili neki faktor. Hrvatska koja je daleko ispred nije neki faktor u EU, zamisli tek BiH. Al da će u nekom momentu doći to vrijeme, to sigurno. Mislim da bi Srbija mogla biti ključ. Uspije li Vučko nekako prevariti narod i definitivno staviti tačku na priču o Kosovu, to bi bio triger za Srbiju u EU. Time bi se otvorila vrata i za BiH. Ma jest, kako nije. Čuj nije zapad za Srbina, a nema gdje vas nema kao i nas. Od Australije, Amerike, pa do srpskog Beča. Mani me šuplje. Prilagodite se vi gdje god odete. A imaju i za to i mjesto i vrijeme, poznato je da u zapadnoj Evropi gostuju pjevači ex yu, a gdje gostuju, pa u montažnim diskotekama ilitiga halama koje se preurede za taj događaj i pazi sad, obavezno su stolovi sa pićem i mezom. Bošnjaci u velikoj mjeri konzumiraju alkohol, tako da ti je taj argument prilično klimav. Pa reći ću i ja tebi. Ti sigurno nećeš dočekati neku nezavisnu Srpsku. Bosna je jedina domovina koju imamo. Uspije li vam kako da nas izbrišete sa zemaljske kugle, onda možete raditi šta hoćete tu. Itekako pripada, ne naziva se Sarajevo džabe raskrsnicom istoka i zapada. Evropska prijestonica  Pa da na našim ledom idete u EU. Ni ti nećeš dočekati hunitarnu.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2023, 15:48 |
|
|
storarare je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Da te podsjetim, Srpska nema nikakvo utemeljenje. Nastala je kao rezultat djelovanja domaćih paravojnih formacija i bivše vojske propale zajednice zvane Jugoslavija. Dejtonski mirovni sporazum je kategorija koja je privremenog karaktera. Prelazno riješenje. Ironija je pričati o civilizaciji, a napravio si toliko zločina, diljem RS su posijane grobnice. Jasno je meni da vama udara krvava pjena na usta na sam pomen muslimana i islama.
Kad DMS ne bude postojao, BiH će biti preustrojena, bez entiteta i kantona. Vjerovatno na neke tri upravne jedinice. Kao tri kantona u Švici. Ne brini, bićete većina u tom jednom kantonu i imaćete prava.
Ko god raspakuje DMS trži rat. I 90 tih ste raspakivali mir , pa je epilog da ste za novu kuću odabrali MC  . Na vezi si s Bajednom pa znaš da se stvaraju kantoni. S tobom se savetuje . Jel ste se preko Reufa upoznali? Bojim se da u ovim uslovima definitivno niste strana koja bi mogla da prijeti ratom. Čuj mi raspakivali 90-tih, a oni prijetili u parlamentu dok su istovremeno ravnali sela i pravili barikade oko gradova. Svoj ti poso, sve će ti se samo kazati Ne znam šta se buniš, dobio si posebni nick 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2023, 15:49 |
|
|
storarare je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Pod usisa mislio sam na teritorij. Kad odluče da BiH bude u EU. Premali smo da bi bili neki faktor. Hrvatska koja je daleko ispred nije neki faktor u EU, zamisli tek BiH. Al da će u nekom momentu doći to vrijeme, to sigurno. Mislim da bi Srbija mogla biti ključ. Uspije li Vučko nekako prevariti narod i definitivno staviti tačku na priču o Kosovu, to bi bio triger za Srbiju u EU. Time bi se otvorila vrata i za BiH. Ma jest, kako nije. Čuj nije zapad za Srbina, a nema gdje vas nema kao i nas. Od Australije, Amerike, pa do srpskog Beča. Mani me šuplje. Prilagodite se vi gdje god odete. A imaju i za to i mjesto i vrijeme, poznato je da u zapadnoj Evropi gostuju pjevači ex yu, a gdje gostuju, pa u montažnim diskotekama ilitiga halama koje se preurede za taj događaj i pazi sad, obavezno su stolovi sa pićem i mezom. Bošnjaci u velikoj mjeri konzumiraju alkohol, tako da ti je taj argument prilično klimav. Pa reći ću i ja tebi. Ti sigurno nećeš dočekati neku nezavisnu Srpsku. Bosna je jedina domovina koju imamo. Uspije li vam kako da nas izbrišete sa zemaljske kugle, onda možete raditi šta hoćete tu. Itekako pripada, ne naziva se Sarajevo džabe raskrsnicom istoka i zapada. Evropska prijestonica  Pa da na našim ledom idete u EU. Ni ti nećeš dočekati hunitarnu. U nekom scenariju uređene Evrope, BiH je neupitna. Ako li vam se ostvari teorija haosa, e onda imate čemu da se nadate.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2023, 15:53 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: storarare je napisao/la: Ko god raspakuje DMS trži rat. I 90 tih ste raspakivali mir , pa je epilog da ste za novu kuću odabrali MC  . Na vezi si s Bajednom pa znaš da se stvaraju kantoni. S tobom se savetuje . Jel ste se preko Reufa upoznali? Bojim se da u ovim uslovima definitivno niste strana koja bi mogla da prijeti ratom. Čuj mi raspakivali 90-tih, a oni prijetili u parlamentu dok su istovremeno ravnali sela i pravili barikade oko gradova. Svoj ti poso, sve će ti se samo kazati Ne znam šta se buniš, dobio si posebni nick  Vi već 30 godina saburate o uništenju Srba . Pa kako je to drugačije od našeg čekanja da se promene okolnosti ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2023, 15:55 |
|
|
|
Ma kakvi, to si ti nešto pomiješao. Mi ne saburamo da bilo ko bude uništen. To je vaša doktrina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2023, 16:19 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Ma kakvi, to si ti nešto pomiješao. Mi ne saburamo da bilo ko bude uništen. To je vaša doktrina. Pa ako se uspostave kantoni onda će Srbi seliti .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2023, 16:21 |
|
|
storarare je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ma kakvi, to si ti nešto pomiješao. Mi ne saburamo da bilo ko bude uništen. To je vaša doktrina. Pa ako se uspostave kantoni onda će Srbi seliti . Znači bolje i slamu jesti, samo ne diraj RS? Bogme mnogi odustaju od tog koncepta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2023, 16:27 |
|
|
|
Koji onaj 1%Srba što radi u Federaciji. Čini se da vama fali onog početnog entuzijazama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2023, 16:34 |
|
|
storarare je napisao/la: Koji onaj 1%Srba što radi u Federaciji. Čini se da vama fali onog početnog entuzijazama. Ma kakvi, govorim uopšteno vezano za ideju i koncept RS.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2023, 16:54 |
|
|
|
Ne , slavi se još jače i višeRepublika Srpska . Deluje da vam ne otkupila oštrica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2023, 16:56 |
|
|
|
Moj Stora, RS je ko star najlon na rasadniku. Šuplje na sve strane.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2023, 17:21 |
|
|
|
Eto nek ste vi beton.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2023, 17:24 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: U stvarnosti,muslimani se mnogo više iseljevaju od Srba.Priča o Bosni završiće se tako što će Bosna pripasti Srbiji.Razumljivo ne i dio koji će pripasti Hrvatskoj.To jeste HRHB. U kojoj stvarnosti? Nije vam uspjelo 90-tih podjeliti je. Neće ni sad. Tješite se vi, kud god se okreneš po RS, pustara. U toj svojoj bolesnoj želji da rastrgnete BiH ni ne vidite kako sutra neće imati ko da to eventualno dočeka. A na Grmeču nije pustara.?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|