|
|
Stranica: 1310/1361.
|
[ 34005 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 21 lip 2023, 17:19 |
|
|
Nestade US govneta u RS-u, a nitko ni rijec napisati 
_________________ BiH je turd.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2023, 14:14 |
|
|
Citat: Višković: Vlada RS-a sedam dana prije roka otplatila 336 miliona KM za obveznice Bečkoj berzi Čak 7 dana prije roka. Kako i po kojoj cijeni, nikog nije briga. To što se taj dug otplatio novim zaduženjem sa kamatama koje bi i zelenaši naplatili i to nikog nije briga. Neki dan bi pametnija FBiH što ima duplo niže kamate, a sad je jedino bitno da se dugo otplatio - sa novim zaduženjem na koje ćeš morati platiti 6,2% kamate. Pa toliko nisu kamate za kredite u FBiH fizičkim licima. Definitivno su obveznice RS dobra, ali rizična investicija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NSOS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2023, 15:18 |
|
|
|
Ove Muslimane placaju po napisanoj poruci?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2023, 15:30 |
|
|
|
Plate će da kasne. Danas čula i pobješnjela. Nisam ja procerdala te milione i avione. Da Bog da propali svi, pa i ja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2023, 15:33 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Plate će da kasne. Danas čula i pobješnjela. Nisam ja procerdala te milione i avione. Da Bog da propali svi, pa i ja. Hoćeš i posao i platu? E ne može oboje! Malo se žrtvuj za domovinu, za viši cilj Platilo se 330 miliona, tebi problem tvojih 2 000 KM 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2023, 15:34 |
|
|
NSOS je napisao/la: Ove Muslimane placaju po napisanoj poruci? Poruka 100 KM. Nema za sendvič i bus prevoz ko kod vas.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2023, 15:38 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Plate će da kasne. Danas čula i pobješnjela. Nisam ja procerdala te milione i avione. Da Bog da propali svi, pa i ja. Hoćeš i posao i platu? E ne može oboje! Malo se žrtvuj za domovinu, za viši cilj Platilo se 330 miliona, tebi problem tvojih 2 000 KM  Žrtvovala bi se da je imam. Koje 2000? Pfeninga?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2023, 15:41 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Hoćeš i posao i platu? E ne može oboje! Malo se žrtvuj za domovinu, za viši cilj Platilo se 330 miliona, tebi problem tvojih 2 000 KM  Žrtvovala bi se da je imam. Koje 2000? Pfeninga? Pih, kakva si ti budžetuša ako ti nije bar 2 milje plata Ja kao mlađi referent imam toliko  U privatnom sektoru jel, nisam nikad bio stranački sendvičar niti bi 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2023, 15:45 |
|
|
|
Ja kada sam stupila u radni odnos još nije bilo prekonocnih prekvalifikacija i diploma. Nisu sve budzetloje s crvenom knjižicom. Ima i ona druga strana tzv.jebena strana. E, ja sam tu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2023, 15:47 |
|
|
UNSA diploma moliću lijepo Zapravo dvije. Ovi tariguzi iz Kiseljaka, Travnika i ko zna odakle, to ne priznajem. Roki dao dvije milje i kaže ima diplomu. Šta ima kako si. Al plata ide, a ide i staž. Dokle i kako vidjećemo. Kad bude sječa tih tariguz diploma ko pojedinih forumaša na ovom forumu, čuće se. Dotad, vjerujmo Viškoviću zvanom ''u Federaciji su bolje radili, al dobro je sve''.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2023, 15:52 |
|
|
|
Gdje nadje Viskovica? Taj od rođenja nije sastavio prosto prosirenu rečenicu. Čovjek priča i priča, a nikada nije povezao rijeci, nikada iznio misao, zaključak. Prospe kantu rijeci i samo čuješ zveket metala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2023, 15:58 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Gdje nadje Viskovica? Taj od rođenja nije sastavio prosto prosirenu rečenicu. Čovjek priča i priča, a nikada nije povezao rijeci, nikada iznio misao, zaključak. Prospe kantu rijeci i samo čuješ zveket metala. A onaj strujdžija? Najjači lik ikad 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2023, 16:03 |
|
|
|
I Zorka motorka. Toliko neuvjerljiva da ni na pijaci nebi uspjela ubijediti alhosa i prodati litar šljive. Ma ima ih. Neka ih, zlu ne trebalo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2023, 16:12 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7423 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
|
Tužna vijest za opoziciju Republici Srpskoj,za tzv sds,za pdp,nebojšu vukanovića,jelenu trivić,za sve bejha patriJote Višković se hvali: Sedam dana prije isplaćen dug Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da je Vlada Srpske danas, sedam dana prije roka, ispunila svoje obaveze i otplatila 336 miliona KM za obveznice koje su 2018. godine podignute na Bečkoj berzi.
REPUBLIKA SRPSKA22.06.2023 | 14:05 Višković se hvali: Sedam dana prije isplaćen dug "Želim da obavijestim javnost da smo dobili zvaničnu potvrdu iz Beča da je novac već na njihovim računima - 336 miliona KM. Danas je 22. jun, što znači da je Vlada Srpske sedam dana prije roka ispunila svoje obaveze", rekao je Višković Srni.
Višković je podsjetio da se u prethodnom periodu dosta spekulisalo o tome da Republika Srpske nema kapacitet da izmiruje svoje obaveze, dok su, kako kaže, dušebrižnici prognozirali da će 28. juna bankrotirati, odnosno da neće moći da otplati obveznice koje su 2018. godine podignute na Bečkoj berzi.
"Nije mi bio problem kada to govore ljudi iz Sarajeva ili kada to govore ljudi iz nekih ambasada, ali je vrijeđalo inteligenciju kada to govore ljudi iz Republike Srpske koji su se na neki način radovali da Srpska ne ispuni svoje obaveze. Međutim, moram ih sve razočarati", rekao je Višković.
On je istakao da će Vlada Srpske ispunjavati sve budžetske obaveze i u narednom periodu bez ikakvog zastoja.
"Republika Srpska je finansijski stabilna i likvidna i poruka građanima je da slušaju predstavnike institucija, a ovi dušebrižnici mogu sada ići na godišnji odmor", rekao je Višković.
(Srna) Foto:BN
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2023, 17:59 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Tužna vijest za opoziciju Republici Srpskoj,za tzv sds,za pdp,nebojšu vukanovića,jelenu trivić,za sve bejha patriJote Višković se hvali: Sedam dana prije isplaćen dug Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da je Vlada Srpske danas, sedam dana prije roka, ispunila svoje obaveze i otplatila 336 miliona KM za obveznice koje su 2018. godine podignute na Bečkoj berzi.
REPUBLIKA SRPSKA22.06.2023 | 14:05 Višković se hvali: Sedam dana prije isplaćen dug "Želim da obavijestim javnost da smo dobili zvaničnu potvrdu iz Beča da je novac već na njihovim računima - 336 miliona KM. Danas je 22. jun, što znači da je Vlada Srpske sedam dana prije roka ispunila svoje obaveze", rekao je Višković Srni.
Višković je podsjetio da se u prethodnom periodu dosta spekulisalo o tome da Republika Srpske nema kapacitet da izmiruje svoje obaveze, dok su, kako kaže, dušebrižnici prognozirali da će 28. juna bankrotirati, odnosno da neće moći da otplati obveznice koje su 2018. godine podignute na Bečkoj berzi.
"Nije mi bio problem kada to govore ljudi iz Sarajeva ili kada to govore ljudi iz nekih ambasada, ali je vrijeđalo inteligenciju kada to govore ljudi iz Republike Srpske koji su se na neki način radovali da Srpska ne ispuni svoje obaveze. Međutim, moram ih sve razočarati", rekao je Višković.
On je istakao da će Vlada Srpske ispunjavati sve budžetske obaveze i u narednom periodu bez ikakvog zastoja.
"Republika Srpska je finansijski stabilna i likvidna i poruka građanima je da slušaju predstavnike institucija, a ovi dušebrižnici mogu sada ići na godišnji odmor", rekao je Višković.
(Srna) Foto:BN Rutiner na aparatima. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2023, 18:00 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Plate će da kasne. Danas čula i pobješnjela. Nisam ja procerdala te milione i avione. Da Bog da propali svi, pa i ja. Ti kolko radiš trebaš bit sretna da uopšte dobiješ platu i kad dobiješ.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2023, 18:11 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Plate će da kasne. Danas čula i pobješnjela. Nisam ja procerdala te milione i avione. Da Bog da propali svi, pa i ja. Ti kolko radiš trebaš bit sretna da uopšte dobiješ platu i kad dobiješ. Ograničeni, ja sam najbolji radnik, ne samo da volim da radim, nego i znam, što je rijetkost u RS. Biću sretna kada budem radila za sebe, a ne za lopindze direktore i kojekakve sirovine od šefova.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2023, 18:34 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Ti kolko radiš trebaš bit sretna da uopšte dobiješ platu i kad dobiješ. Ograničeni, ja sam najbolji radnik, ne samo da volim da radim, nego i znam, što je rijetkost u RS. Biću sretna kada budem radila za sebe, a ne za lopindze direktore i kojekakve sirovine od šefova. To da li najbolje lakiraš nokte ne znam,al ne sumnjam da znaš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2023, 18:38 |
|
|
|
Ne lakiram nokte. Nisam taj tip žene. A ti? Bude li mi samo kasnila plata, ne samo da ću da pustim nokte da rastu, nego ću šake pretvoriti u kandže.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 lip 2023, 01:38 |
|
|
|
Srpsko-Ugarsko Carstvo
_________________ S vjerom u Boga
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 lip 2023, 04:07 |
|
|
|
Ja ne znam o kojoj Bosni pričamo kada jedino što je ujedinjeno jeste kontrola granica i sudovi za procesuiranje zločinca.
Jebeš državu gde je i vojska podeljena po nacionalnom ključu, zajebavancija.
Zamisli sad da muslimani oće unitarnu vojnom intervencijom, kako? Da izađu iz vojske koje smatraju svojom i da na internacionalnom planu oni budu smatrani kao rušitelji ustava? Srbima ne pada napamet da izlaze i oružanih snaga Bejha, Dodik to samo pali raju za političke poene.
Uglavnom, pusti neprijatelja dok greši.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 lip 2023, 04:08 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Tužna vijest za opoziciju Republici Srpskoj,za tzv sds,za pdp,nebojšu vukanovića,jelenu trivić,za sve bejha patriJote Višković se hvali: Sedam dana prije isplaćen dug Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da je Vlada Srpske danas, sedam dana prije roka, ispunila svoje obaveze i otplatila 336 miliona KM za obveznice koje su 2018. godine podignute na Bečkoj berzi.
(Srna) Foto:BN genocidna bankrotirala po 20. put u zadnjih par godina, uraaaa 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 lip 2023, 04:09 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Ti kolko radiš trebaš bit sretna da uopšte dobiješ platu i kad dobiješ. Ograničeni, ja sam najbolji radnik, ne samo da volim da radim, nego i znam, što je rijetkost u RS. Biću sretna kada budem radila za sebe, a ne za lopindze direktore i kojekakve sirovine od šefova. postavićeš rekord za najviše izrečenih stereotipnih floskula na ovom forumu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 lip 2023, 05:51 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Ograničeni, ja sam najbolji radnik, ne samo da volim da radim, nego i znam, što je rijetkost u RS. Biću sretna kada budem radila za sebe, a ne za lopindze direktore i kojekakve sirovine od šefova. postavićeš rekord za najviše izrečenih stereotipnih floskula na ovom forumu Imam pravo da budem nezadovoljna. Da to kažem glasno i jasno. Jedini stereotip u ovoj navodnoj državi je način na koji se tlače i kradu stanovnici BiH. Taj stereotip ti ne smeta?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 lip 2023, 06:52 |
|
|
(Srna) Foto:BN Isto Višković: https://www.klix.ba/vijesti/bih/viskovi ... /230606061Al boli vas kurac, dobro je sve 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 32 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|