|
|
Stranica: 1311/1361.
|
[ 34005 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 lip 2023, 06:59 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Ja ne znam o kojoj Bosni pričamo kada jedino što je ujedinjeno jeste kontrola granica i sudovi za procesuiranje zločinca.
Jebeš državu gde je i vojska podeljena po nacionalnom ključu, zajebavancija.
Zamisli sad da muslimani oće unitarnu vojnom intervencijom, kako? Da izađu iz vojske koje smatraju svojom i da na internacionalnom planu oni budu smatrani kao rušitelji ustava? Srbima ne pada napamet da izlaze i oružanih snaga Bejha, Dodik to samo pali raju za političke poene.
Uglavnom, pusti neprijatelja dok greši. Pa pričati vi i o državi  RS, a ne znamo kojoj. Dosta toga je kod vas negdje, a nigdje. Država bez države, heaven people, država bez srca, poremećenih vrijednosti. Ima li šta da sam zaboravio? Mnogo toga. I da, puno vi tripujete, čuj neprijatelja, jebote ko da se još gledamo preko nišana, pa ono smrtni neprijatelji. Nekad se snimalo Balkanskog špijuna, a vi ga danas živite. Srdačina. Neće biti nikakve vojne intervencije, sami ćete vi urušiti RS, tj. dovesti je do bankrota. Onda će država da preuzme sanaciju i ide reorganizacija. Dotad, pričajte o ''državi'' RS.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 lip 2023, 07:35 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Ko će da odgovara kad su se svi RS Srbi pokupili sa foruma? Ti ionako nemaš pojma. Kakva tvoja inteligencija? I to smo riješili, IQ patuljak. Prpa, još 10 dana i bankrot. Prođoše dani. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1370 of 2558 - 53.56%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 lip 2023, 07:41 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ko će da odgovara kad su se svi RS Srbi pokupili sa foruma? Ti ionako nemaš pojma. Kakva tvoja inteligencija? I to smo riješili, IQ patuljak. Prpa, još 10 dana i bankrot. Prođoše dani.  Al osta činjenica da su Srbi gaće napunili Golemo bi bilo i za jedan entitet da zapne na 330 miliona KM, priznaćeš. Tehnički, nisu još prošli, 26.06. je deadline, možda je Višković slagao 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 lip 2023, 08:21 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Prođoše dani.  Al osta činjenica da su Srbi gaće napunili Golemo bi bilo i za jedan entitet da zapne na 330 miliona KM, priznaćeš. Tehnički, nisu još prošli, 26.06. je deadline, možda je Višković slagao  Problem je suštinski, što kjafire gledaš kao neprijatelje. Na koji način misliš da BiH uspije kao država ako te raduje "da su Srbi gaće napunili"? Tebi su dakle Srbi neprijatelji. E zato ti na onoj drugoj temi ne valja nogometna reprezentacija BiH. Reprezentacija je samo posljedica stanja u državi, simptom. Sad je pitanje zašto ti vidiš kjafire kao neprijatelje i 30 godina nakon rata? Pa islamisti su te uvjerili u to da "nema mira ni suživota između islamske vjere i neislamskih institucija". Država BiH je i trenutno u građanskom ratu. S jedne strane džamija, s druge Srbi, Hrvati, bošnjački "izdajnici" itd. Zašto džamija? Pa zato jer se s njima nemoguće dogovoriti. Ja bih prvi bio za dogovor sa džamijom isto kao sa Srbima ili Trojkom, ali oni to ne žele. Svrha života za islamiste je sam sukob kao takav. Kad nema sukoba nezadovoljni su. S džamijom ne možeš riješiti problem jer njih problem i ne zanima. Problem koji spomenu da im smeta je samo izgovor za ono što u stvari žele, sukob. I sad ja tebe pitam, što želiš? Recimo Mirusvijetu očigledno želi osvojiti (pardon osloboditi  ) BiH od nevjernika.
1370 of 2558 - 53.56%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 lip 2023, 08:31 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Al osta činjenica da su Srbi gaće napunili Golemo bi bilo i za jedan entitet da zapne na 330 miliona KM, priznaćeš. Tehnički, nisu još prošli, 26.06. je deadline, možda je Višković slagao  Problem je suštinski, što kjafire gledaš kao neprijatelje. Na koji način misliš da BiH uspije kao država ako te raduje "da su Srbi gaće napunili"? Tebi su dakle Srbi neprijatelji. E zato ti na onoj drugoj temi ne valja nogometna reprezentacija BiH. Reprezentacija je samo posljedica stanja u državi, simptom. Sad je pitanje zašto ti vidiš kjafire kao neprijatelje i 30 godina nakon rata? Pa islamisti su te uvjerili u to da "nema mira ni suživota između islamske vjere i neislamskih institucija". Država BiH je i trenutno u građanskom ratu. S jedne strane džamija, s druge Srbi, Hrvati, bošnjački "izdajnici" itd. Zašto džamija? Pa zato jer se s njima nemoguće dogovoriti. Ja bih prvi bio za dogovor sa džamijom isto kao sa Srbima ili Trojkom, ali oni to ne žele. Svrha života za islamiste je sam sukob kao takav. Kad nema sukoba nezadovoljni su. S džamijom ne možeš riješiti problem jer njih problem i ne zanima. Problem koji spomenu da im smeta je samo izgovor za ono što u stvari žele, sukob. I sad ja tebe pitam, što želiš? Recimo Mirusvijetu očigledno želi osvojiti (pardon osloboditi  ) BiH od nevjernika. Suštinski je problem što ja ne gledam stvari tako. Kakvi kjafiri? Nisam ti ja u tom filmu. Ni to da su mi Srbi neprijatelji nije tačno. Mene islamisti uvjerili? Koji, ovi SDA? Ja ti njih ne mogu smisliti. Ne bih to tako kvalifikovao. Da, BiH je još uvijek na temeljima mirovnog sporazuma i postoje stvari na kojim treba raditi. Građanskog rata? Kojeg građanskog rata? Nije bilo. Džamija ne treba da se petlja gdje joj nije mjesto. Uostalom kao ni bilo koja druga vjerska institucija. To je moje mišljenje. Nek se bave duhovnim, a svjetovno nek ostave vlastima. Šta ja želim? Normalnu BiH za sve normalne ljude. Koji žele živjeti život, a ne gasiti ga. Pa onda sam i ja suvišan u BiH ako je to nekom cilj. Meni ne smetaju vjernici, al ne mislim da BiH treba biti nekakva vjerska država bilo koje vjere. Vrijeme je da se odmaknemo od bilo kakvih sukoba i da krenemo konstruktivno. A što se tiče same RS, mislim da političari ne rade tamo dobro i da ih jedino drži taj naboj o kojem ti pričaš. Da je to jedino što imaju političari, a sve ostalo je ubleha. Priča se o silnim investicijama, a uzimaš kredite da otplatiš kredite. Zadužuješ se da bi platio prethodni dug. Gdje je tu logika? Zar se ne bi trebao zaduživati da stvoriš nešto, pa onda vratiš dug? I to kako se zadužuju, znači kamate su veće nego i za fizička lica. I onda ja ne volim RS, Srbe i šta ti ja znam. Zaključi sam ko ih više ne voli, Milorad Dodik ili ja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 lip 2023, 08:39 |
|
|
|
SNSD EDUKUJE PROSVJETNE RADNIKE!!!!!!!! Vlado Đajić najavio edukaciju prosvjetnih radnika, tj. otvaranje partijske škole za učitelje i nastavnike! Glavni edukator:
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sera
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 lip 2023, 11:02 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Bosonosorg je napisao/la: Ja ne znam o kojoj Bosni pričamo kada jedino što je ujedinjeno jeste kontrola granica i sudovi za procesuiranje zločinca.
Jebeš državu gde je i vojska podeljena po nacionalnom ključu, zajebavancija.
Zamisli sad da muslimani oće unitarnu vojnom intervencijom, kako? Da izađu iz vojske koje smatraju svojom i da na internacionalnom planu oni budu smatrani kao rušitelji ustava? Srbima ne pada napamet da izlaze i oružanih snaga Bejha, Dodik to samo pali raju za političke poene.
Uglavnom, pusti neprijatelja dok greši. To maštate već 30 godina . Pa pričati vi i o državi  RS, a ne znamo kojoj. Dosta toga je kod vas negdje, a nigdje. Država bez države, heaven people, država bez srca, poremećenih vrijednosti. Ima li šta da sam zaboravio? Mnogo toga. I da, puno vi tripujete, čuj neprijatelja, jebote ko da se još gledamo preko nišana, pa ono smrtni neprijatelji. Nekad se snimalo Balkanskog špijuna, a vi ga danas živite. Srdačina. Neće biti nikakve vojne intervencije, sami ćete vi urušiti RS, tj. dovesti je do bankrota. Onda će država da preuzme sanaciju i ide reorganizacija. Dotad, pričajte o ''državi'' RS. To maštate već 30 godina . Čekajući urušavanje Srpske sami ste se urušili .
_________________ Islamo"levičarenje" na Zapadu koriste levicu za svoje ciljeve . Pa je levica u njihovim rukama toljaga kojom se disciplinuje desnica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 lip 2023, 11:04 |
|
|
sera je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: To maštate već 30 godina . Pa pričati vi i o državi  RS, a ne znamo kojoj. Dosta toga je kod vas negdje, a nigdje. Država bez države, heaven people, država bez srca, poremećenih vrijednosti. Ima li šta da sam zaboravio? Mnogo toga. I da, puno vi tripujete, čuj neprijatelja, jebote ko da se još gledamo preko nišana, pa ono smrtni neprijatelji. Nekad se snimalo Balkanskog špijuna, a vi ga danas živite. Srdačina. Neće biti nikakve vojne intervencije, sami ćete vi urušiti RS, tj. dovesti je do bankrota. Onda će država da preuzme sanaciju i ide reorganizacija. Dotad, pričajte o ''državi'' RS. To maštate već 30 godina . Čekajući urušavanje Srpske sami ste se urušili . Kako? Šta se urušilo? Tebi Srpska nudi samo naboj na Bošnjake i ništa više. Anamo oni, političko Sarajevo, Teheran, džamija...eto, to je sve što možeš čuti. Ako je to bitno, onda ste na pravom putu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sera
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 lip 2023, 11:06 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Al osta činjenica da su Srbi gaće napunili Golemo bi bilo i za jedan entitet da zapne na 330 miliona KM, priznaćeš. Tehnički, nisu još prošli, 26.06. je deadline, možda je Višković slagao  Problem je suštinski, što kjafire gledaš kao neprijatelje. Na koji način misliš da BiH uspije kao država ako te raduje "da su Srbi gaće napunili"? Tebi su dakle Srbi neprijatelji. E zato ti na onoj drugoj temi ne valja nogometna reprezentacija BiH. Reprezentacija je samo posljedica stanja u državi, simptom. Sad je pitanje zašto ti vidiš kjafire kao neprijatelje i 30 godina nakon rata? Pa islamisti su te uvjerili u to da "nema mira ni suživota između islamske vjere i neislamskih institucija". Država BiH je i trenutno u građanskom ratu. S jedne strane džamija, s druge Srbi, Hrvati, bošnjački "izdajnici" itd. Zašto džamija? Pa zato jer se s njima nemoguće dogovoriti. Ja bih prvi bio za dogovor sa džamijom isto kao sa Srbima ili Trojkom, ali oni to ne žele. Svrha života za islamiste je sam sukob kao takav. Kad nema sukoba nezadovoljni su. S džamijom ne možeš riješiti problem jer njih problem i ne zanima. Problem koji spomenu da im smeta je samo izgovor za ono što u stvari žele, sukob. I sad ja tebe pitam, što želiš? Recimo Mirusvijetu očigledno želi osvojiti (pardon osloboditi  ) BiH od nevjernika. "Jer i poslije rata je rat" .
_________________ Islamo"levičarenje" na Zapadu koriste levicu za svoje ciljeve . Pa je levica u njihovim rukama toljaga kojom se disciplinuje desnica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 lip 2023, 11:24 |
|
|
|
Kad se uhvatiš plasirane floskule i nisi u mogućnosti prihvatiti drugog i drugačijeg. Tako mora biti, kako drugačije? Svi su oni isti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 lip 2023, 07:16 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 lip 2023, 08:47 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Nakon prebijanja starog bračnog para kod Višegrada, imamo ovo: https://www.klix.ba/vijesti/bih/ispovij ... /230627104Cilj je postignut, odseliće se mrski Bošnjak iz Bratunca, iz bastiona slobode i ljudskih prava  Jbg, kad su svi uvjereni da nešto vraćaju i osvećuju se za nešto negdje od ranije. I te nasilnike da upitaš, imali bi neki izgovor kao "a što su oni nama radili". Ovaj slučaj tebe boli jer je žrtva iz tvog naroda, ali općenito nema suosjećanja za tuđe žrtve. Hrvate recimo boli ovo post741420.html ali se prosječni musliman oko toga neće ni počešati, dapače napadač je oslobođen iako je priznao krivicu https://www.klix.ba/tagovi/arnes-delic/21339I tako, što da ti kažem. Vjerojatno neće biti bolje još dugo vremena i sve tri strane će misliti da su u pravu. To je po mom mišljenju malo i pitanje inteligencije. Ljudi u BiH bi možda i radili bolje kad bi znali bolje.
1370 of 2558 - 53.56%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 lip 2023, 10:04 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Nakon prebijanja starog bračnog para kod Višegrada, imamo ovo: https://www.klix.ba/vijesti/bih/ispovij ... /230627104Cilj je postignut, odseliće se mrski Bošnjak iz Bratunca, iz bastiona slobode i ljudskih prava  Jbg, kad su svi uvjereni da nešto vraćaju i osvećuju se za nešto negdje od ranije. I te nasilnike da upitaš, imali bi neki izgovor kao "a što su oni nama radili". Ovaj slučaj tebe boli jer je žrtva iz tvog naroda, ali općenito nema suosjećanja za tuđe žrtve. Hrvate recimo boli ovo post741420.html ali se prosječni musliman oko toga neće ni počešati, dapače napadač je oslobođen iako je priznao krivicu https://www.klix.ba/tagovi/arnes-delic/21339I tako, što da ti kažem. Vjerojatno neće biti bolje još dugo vremena i sve tri strane će misliti da su u pravu. To je po mom mišljenju malo i pitanje inteligencije. Ljudi u BiH bi možda i radili bolje kad bi znali bolje. Isti slučaj kao ovaj stariji par u Višegradu. Isto i završio. Kriv, a niko nije kriv. Nije dobro. Generalno nije dobro, debil pregazi dvije cure u Sarajevu, bez vozačke, pijan, hiljade kazni. Slika kompletnog društva. Zapravo je to ovo što na kraju pišeš. Kako se maknuti s te razine, ne znam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 lip 2023, 10:41 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7423 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Rutinerr je napisao/la: sera je napisao/la: To maštate već 30 godina . Čekajući urušavanje Srpske sami ste se urušili . Kako? Šta se urušilo? Tebi Srpska nudi samo naboj na Bošnjake i ništa više. Anamo oni, političko Sarajevo, Teheran, džamija...eto, to je sve što možeš čuti. Ako je to bitno, onda ste na pravom putu. Da ne postoje velikobošnjačke pretenzije na teritoriju RS,Bošnjaci 1995 ne bi bili spominjani u negativnom kontekstu. Nije RS strana koja pokušava da ostvari uticaj na prostoru efbija nego obrnuto.RS priznaje i poštuje suverenitet i teritorijalnu cjelovitost efbija kao zajednice efbij Bošnjaka 1995 i efbij Hrvata habe.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 lip 2023, 12:03 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Kako? Šta se urušilo?
Tebi Srpska nudi samo naboj na Bošnjake i ništa više. Anamo oni, političko Sarajevo, Teheran, džamija...eto, to je sve što možeš čuti. Ako je to bitno, onda ste na pravom putu.
Da ne postoje velikobošnjačke pretenzije na teritoriju RS,Bošnjaci 1995 ne bi bili spominjani u negativnom kontekstu. Nije RS strana koja pokušava da ostvari uticaj na prostoru efbija nego obrnuto.RS priznaje i poštuje suverenitet i teritorijalnu cjelovitost efbija kao zajednice efbij Bošnjaka 1995 i efbij Hrvata habe. Ali nažalost postoje i RS će biti razmontirana. A i ako ne bude u svakom slučaju nećete imat mira od nas još dugo.
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sera
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 lip 2023, 12:13 |
|
|
|
"Vaše će sjene hodati po Bratuncu ,
lutati po dvoru, plašeći Srbe .ˮ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 lip 2023, 12:31 |
|
|
|
I Muslimanski svet je odustao od Bošnji kad je video da vlefiraju, sve vreme pričaju o šehidima i gazijama, a ovamo drže gej parade i očekuju da im glavni muslimanski dušman interveniše.
Muslimani realno nemaju iskrene prijatelje i saveznike, da su pametni kao što nisu vezali bi se Srbe ili Hrvate.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 lip 2023, 16:09 |
|
|
Vlada Srpske usvojila informaciju o obezbjeđivanju besplatnih udžbenika za učenikehttps://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=517800Lapusa kaze da drzava nema para, a ona obezbedjuje besplatne udzbenike. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 lip 2023, 16:11 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Da ne postoje velikobošnjačke pretenzije na teritoriju RS,Bošnjaci 1995 ne bi bili spominjani u negativnom kontekstu. Nije RS strana koja pokušava da ostvari uticaj na prostoru efbija nego obrnuto.RS priznaje i poštuje suverenitet i teritorijalnu cjelovitost efbija kao zajednice efbij Bošnjaka 1995 i efbij Hrvata habe. Ali nažalost postoje i RS će biti razmontirana. A i ako ne bude u svakom slučaju nećete imat mira od nas još dugo. Karabaki, pa nije Srpska Ustvani sud BiH, da se moze razmontirati tek tako. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 lip 2023, 17:47 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Vlada Srpske usvojila informaciju o obezbjeđivanju besplatnih udžbenika za učenikehttps://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=517800Lapusa kaze da drzava nema para, a ona obezbedjuje besplatne udzbenike.  Nema ovdje ništa besplatno. Sve je plaćeno i preplaćeno. Besplatno možeš samo plakati. A to koliko je ostalo djecice, mogu i opremu za fizičko ,,besplatno,, da im kupe, pride sendvice, sokove i po sto klikera.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 lip 2023, 17:59 |
|
|
sera je napisao/la: "Vaše će sjene hodati po Bratuncu ,
lutati po dvoru, plašeći Srbe .ˮ Original ovog citata je primjer srpskog pokušaja da svoj vlastiti nacionalni cilj prikažu dijelom neke plemenite općeljudske težnje; u slučaju Principa, protivljenje autoritetu i stranoj vlasti. Devedesetih je to bila npr. borba protiv zapadnjačkog kapitalizma za očuvanje vrijednosti socijalizma s Miloševićem na čelu protiv zlog svjetskog poretka i slično. Republika Srpska u ovim bulažnjenjima ima svoje "filozofsko" utemeljenje. Tko god ga želi rušiti, treba raditi na razotkrivanju ovih nebuloza.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 lip 2023, 18:02 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: sera je napisao/la: "Vaše će sjene hodati po Bratuncu ,
lutati po dvoru, plašeći Srbe .ˮ Original ovog citata je primjer srpskog pokušaja da svoj vlastiti nacionalni cilj prikažu dijelom neke plemenite općeljudske težnje; u slučaju Principa, protivljenje autoritetu i stranoj vlasti. Devedesetih je to bila npr. borba protiv zapadnjačkog kapitalizma za očuvanje vrijednosti socijalizma s Miloševićem na čelu protiv zlog svjetskog poretka i slično. Republika Srpska u ovim bulažnjenjima ima svoje "filozofsko" utemeljenje. Tko god ga želi rušiti, treba raditi na razotkrivanju ovih nebuloza. Ko rusi filozofsko utemeljenje RS je antidemokrata. RS je nastala i pociva na volji drzavotvornog naroda. Demokratskoj volji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 lip 2023, 18:21 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Da ne postoje velikobošnjačke pretenzije na teritoriju RS,Bošnjaci 1995 ne bi bili spominjani u negativnom kontekstu. Nije RS strana koja pokušava da ostvari uticaj na prostoru efbija nego obrnuto.RS priznaje i poštuje suverenitet i teritorijalnu cjelovitost efbija kao zajednice efbij Bošnjaka 1995 i efbij Hrvata habe. Ali nažalost postoje i RS će biti razmontirana. A i ako ne bude u svakom slučaju nećete imat mira od nas još dugo. I po cijenu da od tog nemira i sami trpite štetu?
1370 of 2558 - 53.56%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 lip 2023, 20:10 |
|
|
ĐOZIĆA BRINU INFORMACIJE IZ NJEMAČKE: "Auf Wiedersehen BiH, Bošnjaci između Hrvatske, Srbije i bauštele"https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/307293/djozica_brinu_informacije_iz_njemachke_auf_wiedersehen_bih_bosnjaci_izmedju_hrvatske_srbije_i_baustele.html Republika Srpska se ubrzo odcjepljuje! Federacija BiH se veže za Hrvatsku. Bošnjaci ili će ako žele ostati u Hrvatskoj i Srbiji ili idu kao Palestinci, Kurdi, Romi ... po bijelome svijetu. Uglavnom rata neće biti?! "Dugo se čekala zvanična potvrda ovih teza. Sinoć (27.06.'23) sam ove informacije dobio od političara iz samog vrha najjače i najuticajnije države u EU, Njemačke", kaže Đozić. _______________ prijedlog za kmek hefte: "Bajram Šerif Mubarek Olsun, sa nadom da nije posljednji u ovim granicama BiH" - na kraju članka otkmečao je Đozić. 
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NSOS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 29 lip 2023, 20:19 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|