|
|
Stranica: 1316/1361.
|
[ 34005 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 03 srp 2023, 16:05 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22048 Lokacija: među zvijezdama
|
weasel je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Spremite se vi za rovove, pametnije vam je. Neko će na Kosovo u boj, a bogami neko po busijama i ćukama bosanskim. A neko će ložit na sukob dok vlastitu guzicu drži daleko od opasnosti u "španiji". Ako nemaš namjeru sama u rov ne zazivaj sranja. Šta ti hoćeš Perec? Srbi te kolektivno guzili na forumu mjesecima bez bilo kakve reakcije protivljenja s tvoje strane. I sad bi ti na meni ovdje dokazivao odanost tim istim sto su te guzili do besvijesti? Imaš neku vrstu štokholmskog sindroma? Voliš da orgijaju nad tvojim pakašom? Šta je u pitanju?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 03 srp 2023, 16:08 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: weasel je napisao/la: A neko će ložit na sukob dok vlastitu guzicu drži daleko od opasnosti u "španiji".
Ako nemaš namjeru sama u rov ne zazivaj sranja. Šta ti hoćeš Perec? Srbi te kolektivno guzili na forumu mjesecima bez bilo kakve reakcije protivljenja s tvoje strane. I sad bi ti na meni ovdje dokazivao odanost tim istim sto su te guzili do besvijesti? Imaš neku vrstu štokholmskog sindroma? Voliš da orgijaju nad tvojim pakašom? Šta je u pitanju? Hoću reći da zazivaš rat dok si ti dijasporaški dezerter
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 03 srp 2023, 16:11 |
|
|
weasel je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Šta ti hoćeš Perec? Srbi te kolektivno guzili na forumu mjesecima bez bilo kakve reakcije protivljenja s tvoje strane. I sad bi ti na meni ovdje dokazivao odanost tim istim sto su te guzili do besvijesti? Imaš neku vrstu štokholmskog sindroma? Voliš da orgijaju nad tvojim pakašom? Šta je u pitanju?
Hoću reći da zazivaš rat dok si ti dijasporaški dezerter Ja zazivam? Pratis ti dešavanja? Mile će pokrenuti rat. Ne može servisirati dugovanja. Logično. Ja upozoravam kolege da se pripreme i ozbiljno shvate situaciju.  Ti se pobrini da saniraš supak nakon srpskih orgijanja. Virtualnih. Ne jači se na moje postove. Si?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 03 srp 2023, 16:12 |
|
|
|
Ova sto muze jarce po Bistriku trebala bi malo u skolu, ima problema sa gramatikom. Vidi se da je needukovana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hanma
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 03 srp 2023, 16:15 |
|
|
Aladine covece svaka ti dala, prvi umetnik Otvorenog Balkana! Kad svoje sportske uspehe nemas, moze i od brace iz OB! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 03 srp 2023, 16:16 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Ova sto muze jarce po Bistriku trebala bi malo u skolu, ima problema sa gramatikom. Vidi se da je needukovana. Opet ovaj zooflicar? Tebi sto je prva ljubav bila koza djeda Mitra, pa je ne mozes zaboraviti i nakon puberteta u zrelom dobu, zoofilicaru. Ogavan si i gadan. U normalnom svijetu spolni odnos s životinjama se kažnjava. A ti se ponosiš sto si mrak skinuo s kozom kretenu?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sera
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 03 srp 2023, 16:16 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: weasel je napisao/la: Hoću reći da zazivaš rat dok si ti dijasporaški dezerter Ja zazivam? Pratis ti dešavanja? Mile će pokrenuti rat. Ne može servisirati dugovanja. Logično. Ja upozoravam kolege da se pripreme i ozbiljno shvate situaciju.  Ti se pobrini da saniraš supak nakon srpskih orgijanja. Virtualnih. Ne jači se na moje postove. Si? Ma da samo se na filosofskom nivou zalašeš za komadanje Srbije .
_________________ Islamo"levičarenje" na Zapadu koriste levicu za svoje ciljeve . Pa je levica u njihovim rukama toljaga kojom se disciplinuje desnica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 03 srp 2023, 16:20 |
|
|
|
Nije Djeko. Dzeko Piroćanac!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 03 srp 2023, 16:21 |
|
|
|
Opet forum užas usporen. Smor!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 03 srp 2023, 16:22 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: bezimeni12 je napisao/la: Ova sto muze jarce po Bistriku trebala bi malo u skolu, ima problema sa gramatikom. Vidi se da je needukovana. Opet ovaj zooflicar? Tebi sto je prva ljubav bila koza djeda Mitra, pa je ne mozes zaboraviti i nakon puberteta u zrelom dobu, zoofilicaru. Ogavan si i gadan. U normalnom svijetu spolni odnos s životinjama se kažnjava. A ti se ponosiš sto si mrak skinuo s kozom kretenu? Komedija: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ponekad vozim biciklo s njima SarajkaDjevojka je napisao/la: Kupili sam im majce ... SarajkaDjevojka je napisao/la: neko po busijama i ćukama bosanskim. itd.,itd... Skola pa parfem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 03 srp 2023, 16:24 |
|
|
|
Pa to bi isto bilo da ja tvrdim, kako ste vi svi retardirani i nepismeni, poput ograničenka. I da vam se obraćala kao tipovima sa posebnim potrebama. Retardiranim.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 03 srp 2023, 16:25 |
|
|
Hanma je napisao/la: Aladine covece svaka ti dala, prvi umetnik Otvorenog Balkana! Kad svoje sportske uspehe nemas, moze i od brace iz OB!  U građanskom Open Balkanu se neće smjeti desiti da oupenbalkanac muhamedanskog svjetonazora ne dobije čestitiku za bajram i poster Đokovića iz Ferhadije...izuvenog naravno, uz na snežno belom čarapku nezaobilaznog fluorescento zelenog "Lacoste" trejd marka. Već vidim kako se na foto sešnu lokalni imam (sradnik DB-a) saginje muli Hajrulahu u prvom saffu i šeretski mu šapuće: " Žiku Prosinećkog..." 
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 03 srp 2023, 16:28 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Opet ovaj zooflicar? Tebi sto je prva ljubav bila koza djeda Mitra, pa je ne mozes zaboraviti i nakon puberteta u zrelom dobu, zoofilicaru. Ogavan si i gadan. U normalnom svijetu spolni odnos s životinjama se kažnjava. A ti se ponosiš sto si mrak skinuo s kozom kretenu?
Komedija: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ponekad vozim biciklo s njima SarajkaDjevojka je napisao/la: Kupili sam im majce ... SarajkaDjevojka je napisao/la: neko po busijama i ćukama bosanskim. itd.,itd... Skola pa parfem. Zooflicaru, ja nemam formalno obrazovanje ni u jednoj državi EX YU. Dakle dijasporsko čeljade. Pisanje naucila na forumu. A šta je s tobom? Gdje si naucio da su koze djeda Mitra legitimno napaljujuće? Da ih zaskače po oborima i vrletima? Ha? Gdje si to naucio?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 03 srp 2023, 16:38 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: To su ti uzvisine iznad Sarajeva. Kote, gdje je bezimeni imao seksualni odnos i prvu ljubav. S kozom!
Mislim da te nikada nisam sreo ni na jednoj ćuki a ni na Bistriku, pa ta teorija o prvoj ljubavi ti propada. Kako će pasti bolan? Kad ti kozu i dan danas smatraš legalnim izvorom požude. Bolestan li si? U normalnom svijetu je kažnjivo maltretirati na bilo koji način životinje. Pogotovo prinudnog seksualnim činom. A ti se još hvališ po virtualnim bespućima svojom bolesti?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 03 srp 2023, 16:38 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: To su ti uzvisine iznad Sarajeva. Kote, gdje je bezimeni imao seksualni odnos i prvu ljubav. S kozom!
Mislim da te nikada nisam sreo ni na jednoj ćuki a ni na Bistriku, pa ta teorija o prvoj ljubavi ti propada. Kako će pasti bolan? Kad ti kozu i dan danas smatraš legalnim izvorom požude. Bolestan li si? U normalnom svijetu je kažnjivo maltretirati na bilo koji način životinje. Pogotovo prinudnog seksualnim činom. A ti se još hvališ po virtualnim bespućima svojom bolesti?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sera
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 03 srp 2023, 16:42 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: bezimeni12 je napisao/la: Mislim da te nikada nisam sreo ni na jednoj ćuki a ni na Bistriku, pa ta teorija o prvoj ljubavi ti propada. Kako će pasti bolan? Kad ti kozu i dan danas smatraš legalnim izvorom požude. Bolestan li si? U normalnom svijetu je kažnjivo maltretirati na bilo koji način životinje. Pogotovo prinudnog seksualnim činom. A ti se još hvališ po virtualnim bespućima svojom bolesti? Biće da si ga pomešala s tvojom albanskom braćom .
_________________ Islamo"levičarenje" na Zapadu koriste levicu za svoje ciljeve . Pa je levica u njihovim rukama toljaga kojom se disciplinuje desnica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 03 srp 2023, 16:44 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: bezimeni12 je napisao/la: Mislim da te nikada nisam sreo ni na jednoj ćuki a ni na Bistriku, pa ta teorija o prvoj ljubavi ti propada. Kako će pasti bolan? Kad ti kozu i dan danas smatraš legalnim izvorom požude. Bolestan li si? U normalnom svijetu je kažnjivo maltretirati na bilo koji način životinje. Pogotovo prinudnog seksualnim činom. A ti se još hvališ po virtualnim bespućima svojom bolesti? Smiri malo nervozu ,ne lupaj po tastaturi nemilice. I ne, tebe ne smatram legalnim izvorom pozude, te te ne mogu ni maltretirati niti biti kaznjen. I imamo tvoju sliku ovdje, ako se nisi sta popravila, nikome neces biti izvor pozude.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 03 srp 2023, 16:47 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Kako će pasti bolan? Kad ti kozu i dan danas smatraš legalnim izvorom požude. Bolestan li si? U normalnom svijetu je kažnjivo maltretirati na bilo koji način životinje. Pogotovo prinudnog seksualnim činom. A ti se još hvališ po virtualnim bespućima svojom bolesti?
Smiri malo nervozu ,ne lupaj po tastaturi nemilice. I ne, tebe ne smatram legalnim izvorom pozude, te te ne mogu ni maltretirati niti biti kaznjen. I imamo tvoju sliku ovdje, ako se nisi sta popravila, nikome neces biti izvor pozude. Zoofilicaru, nauci se pisati. Nerovozu, …. zareze. Izgledaš konfuzno. Em imaš bolesne seksualne nagone, em si informatički degenerik. I ti ćeš nekom docirati o gramatici. Mrš!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 03 srp 2023, 16:49 |
|
|
sera je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Kako će pasti bolan? Kad ti kozu i dan danas smatraš legalnim izvorom požude. Bolestan li si? U normalnom svijetu je kažnjivo maltretirati na bilo koji način životinje. Pogotovo prinudnog seksualnim činom. A ti se još hvališ po virtualnim bespućima svojom bolesti?
Biće da si ga pomešala s tvojom albanskom braćom . Nisam. Odavno je poznato u virtualnim bespućima da se bezimeni pali na koze. Bez obzira na spol. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 03 srp 2023, 16:50 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: nauci se pisati. Nerovozu Bus pukla 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 03 srp 2023, 16:54 |
|
|
Nije samo RS, evo i EU se organizuje: 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|