|
|
Stranica: 146/1361.
|
[ 34005 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 kol 2013, 11:45 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
|
To što je teško prihvatiti činjenice je stvar za analizu. Nije moj problem,zna se čiji je.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 kol 2013, 11:56 |
|
|
storaB je napisao/la: To što je teško prihvatiti činjenice je stvar za analizu. Nije moj problem,zna se čiji je. Žali se kantonalnom sudu u Bihaću
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 kol 2013, 12:11 |
|
|
|
Znam nije lako prihvatiti kontra onog sto kaze cijenjeni gosn Ceric, citiram "Turska je naša majka",a ja ću dodati, idite tamo gdje je vaša majka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 kol 2013, 12:14 |
|
|
storaB je napisao/la: Znam nije lako prihvatiti kontra onog sto kaze cijenjeni gosn Ceric, citiram "Turska je naša majka",a ja ću dodati, idite tamo gdje je vaša majka. Što se ti uopće ovdje naduravaš?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 kol 2013, 12:59 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39221 Lokacija: Gl. grad regije
|
storaB je napisao/la: To što je teško prihvatiti činjenice je stvar za analizu. Nije moj problem,zna se čiji je. Koje činjenice? Nabrojao si nešto zbrda zdola što ni pas s maslom ne bi pojeo. Bez ikakvih izvora. Trebamo vjerovat na riječ valjda. Vjerujem kako jest bilo sranja, ali vama istočnjacima (Srbima i Bošnjacima) treba vazda bar 50 % toga odvadit. Problem i jest u tom dodavanju stvarnim događajima pa i one koji su se doista dogodili dovedete u sumnju.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomislav Diablo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 kol 2013, 13:37 |
|
|
storaB je napisao/la: Tačno poslije 51 godinu, na Božić, u srpsko selo Kravice, na putu Bratunac – Milići, zločinci Nasera Orića iz Srebrenice počinili su jedan takav zločin. U zoru su napali Srbe u selu i sve ih pobili, a kuće im zapalili. Srbi u tom selu nijesu uspjeli pročitati molitvu. Nikoljdana 1992e U ranim jutarnjim satima na dan Svetog Nikole, na krsnu slavu većine porodica u selima Jošanice, napale su ustaše sa oko 600 dobro obučenih zločinaca.Ubijanje Srba na krsnu slavu, ima još jednu karakteristiku: ono predstavlja svjesno ili podsvjesno, uništenje svjedoka svoje prevjere, poturčenjaštva. Poslije 51 godinu? Ustaše u istočnoj Bosni? Ovo je mješavina priča o rijetkim i manjim zločinima muslimana nad Srbima u istočnoj Bosni u zadnjem ratu pomiješana sa pričicama o ustašama iz 2. svjetskog rata i opisivanjima bijede Srba koji "nisu uspeli ni da molitvu pročitaju" kako bi se stvorio lažan dojam veličine i okrutnosti tih zločina. Jadna propaganda kakvu samo Srbi (pravoslavni i poturčeni) mogu širiti svojim zaostalim seljacima... Ako već stavljaš opise zločina, onda stavi normalne opise, a ne velikosrpsku propagandu o ustašama iz 2. svjetskog rata.
_________________ [url]http://www.youtube.com/watch?v=8BhSmd5ZWkw[/url]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 kol 2013, 13:47 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Početkom svibnja 92. da su Muslimani nekog napadali? Daj bolan... Kakvi Naserovi prije 51 godinu?
Slabo poznas sta se tamo desavalo od maja 1992 do proljeca 1993 kad Srbi krecu u kontranapad koji rezultira zasticenom zonom. Sami akteri se slazu: Citat: Ja mislim da će moj prijatelj Ibro Huremović, čije ratne zasluge odlično znam, shvatiti o čemu je riječ. Drago mi je što je ovom prilikom riješena i dilema da je Srebrenica, a ne Kalesija, prvi oslobođeni grad – kazao nam je Naser Orić odgovarajući na pismo Ibre Huremovića iz Kalesije. I Avdo Huseinović, autor knjige „Naser - od Gazimestana do Haga i nazad“, ističe da ničija namjera nije bila da uvrijedi bilo kojeg borca i da je moguće da je tokom istraživanja činjenica došlo do neke greške. On, također, napominje da je važno da je utvrđen podatak da je Srebrenica oslobođena devetog maja,....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 kol 2013, 14:16 |
|
|
Tomislav Diablo je napisao/la: storaB je napisao/la: Tačno poslije 51 godinu, na Božić, u srpsko selo Kravice, na putu Bratunac – Milići, zločinci Nasera Orića iz Srebrenice počinili su jedan takav zločin. U zoru su napali Srbe u selu i sve ih pobili, a kuće im zapalili. Srbi u tom selu nijesu uspjeli pročitati molitvu. Nikoljdana 1992e U ranim jutarnjim satima na dan Svetog Nikole, na krsnu slavu većine porodica u selima Jošanice, napale su ustaše sa oko 600 dobro obučenih zločinaca.Ubijanje Srba na krsnu slavu, ima još jednu karakteristiku: ono predstavlja svjesno ili podsvjesno, uništenje svjedoka svoje prevjere, poturčenjaštva. Poslije 51 godinu? Ustaše u istočnoj Bosni? Ovo je mješavina priča o rijetkim i manjim zločinima muslimana nad Srbima u istočnoj Bosni u zadnjem ratu pomiješana sa pričicama o ustašama iz 2. svjetskog rata i opisivanjima bijede Srba koji "nisu uspeli ni da molitvu pročitaju" kako bi se stvorio lažan dojam veličine i okrutnosti tih zločina. Jadna propaganda kakvu samo Srbi (pravoslavni i poturčeni) mogu širiti svojim zaostalim seljacima... Ako već stavljaš opise zločina, onda stavi normalne opise, a ne velikosrpsku propagandu o ustašama iz 2. svjetskog rata. Prosto je objašnjenje. ;) Podrinjski Srbi su najviše tokom 2SR stradali od Ustaške ruke čiju su strukturu u tom dijelu uglavnom činili muslimani,danas Bošnjaci. ;) Pa se stoga pominje taj pojam, a i dosta svjedoka tog vremena taj termin koristi za Bošnjake ;) Svi ovi podaci su potpuno tačni. Kome smetaju to je njihov problem,kažem guglajte,imena žrtava nisam htio navodit,a i ona postoje,kao ni mnogobrojne istovjetne i gore događaje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 kol 2013, 14:34 |
|
|
storaB je napisao/la: Tomislav Diablo je napisao/la: Poslije 51 godinu? Ustaše u istočnoj Bosni? Ovo je mješavina priča o rijetkim i manjim zločinima muslimana nad Srbima u istočnoj Bosni u zadnjem ratu pomiješana sa pričicama o ustašama iz 2. svjetskog rata i opisivanjima bijede Srba koji "nisu uspeli ni da molitvu pročitaju" kako bi se stvorio lažan dojam veličine i okrutnosti tih zločina.
Jadna propaganda kakvu samo Srbi (pravoslavni i poturčeni) mogu širiti svojim zaostalim seljacima...
Ako već stavljaš opise zločina, onda stavi normalne opise, a ne velikosrpsku propagandu o ustašama iz 2. svjetskog rata.
Prosto je objašnjenje. ;) Podrinjski Srbi su najviše tokom 2SR stradali od Ustaške ruke čiju su strukturu u tom dijelu uglavnom činili muslimani,danas Bošnjaci. ;) Pa se stoga pominje taj pojam, a i dosta svjedoka tog vremena taj termin koristi za Bošnjake ;) Svi ovi podaci su potpuno tačni. Kome smetaju to je njihov problem,kažem guglajte,imena žrtava nisam htio navodit,a i ona postoje,kao ni mnogobrojne istovjetne i gore događaje. Guglam ti tetki, ako iznosiš tvrdnje onda ih nečim potkrijepiš. Ovako mogu i ja: Stora je peder. Ko ne vjeruje neka gugla. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 kol 2013, 14:38 |
|
|
|
Plašiš se opcije google search i koliku će količinu toga izbaciti,razumijem. Slobono ukucas sve ovo sto je storaB stavio (Ima toga još na stotine) i provjeriš... TRUE!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 kol 2013, 14:41 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 kol 2013, 14:45 |
|
|
Zar je toliko teško. https://www.google.ba/search?q=zlocini+ ... +1992-1995Naći ćete svašta. Ima naravno i nekih subjektivnih pristupa, ali kada su zločini na najveće praznike u pitanju baš je na jasan i tačan način opisano. Štaviše o ovim zločinima imaš i na pojedinim bošnjačkim portalima, gdje se isti slave kao pobjede, tipa Patriotske lige,Bošnjaci.net.....ako misliš da je srpska strana prenaduvala.Na kraju krajeva ovi zločini tokom 92 i 93e su uzrok kasnijih nad BOšnjacima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 kol 2013, 15:03 |
|
|
Daj neki neovisni izvor. Evo gledaj ovo: Citat: da su učinile jedno ili više krivičnih dela ratnog zločina nad više od 20.000 srpskih žrtava http://www.politika.rs/rubrike/region/t46965.lt.htmlDakle srpske žrtve su malo preko 20k po njima. IDC se slaže: 22.779 Srba. Samo, to su svi Srbi poginuli u ratu, uglavnom vojska. Evo konkretno za Podrinje, civilne žrtve: Citat: U općini Srebrenica, također je nastradalo najveći broj Srba – civila, njih 158, u Foči 155, Bratuncu 127 i Goraždu 126. http://www.prometej.ba/index.php/home-4 ... nama-bih-iE sad, ne treba tvrdit da nije bilo žrtava i svega, pa i na dane koji su vjerski praznici, pogotovo što ih ljeti ima non-stop, ali prema broju linkova i koliko se o tome piše kod Srba i preuvelilčava, na ove brojke iznad bi trebalo dodati 0 na kraju. Zato na kraju sve te priče ispadnu neuvjerljive, jednostavno djeluju ugojeno i nekredibilno. Sami ste krivi za to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 kol 2013, 15:35 |
|
|
|
Bezobrazno navodiš ljeto,a znaš da je Božić u januaru.....the end
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Andrea Stramaccioni
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 kol 2013, 17:55 |
|
|
|
Onda storaB nađe srat' kako povratnici imaju sve u RS i da je situaciju mnogo bolja nego u Federaciji (ne znam da li se ovakav incident desio za Božić poslije rata). Nema veze, naplatit' ćemo vam trostruko kad za to dođe vrijeme. Sad slobodno nastavljaj s mitomanijom i razvodnjavaj diskusiju, kad već nadležne to ne zanima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 kol 2013, 18:17 |
|
|
Andrea Stramaccioni je napisao/la: Nema veze, naplatit' ćemo vam trostruko kad za to dođe vrijeme. Imate USA, talibance, muađedince, Tursku, tzv. Haški sud, gospođicu Angelinu (  ) iza sebe itd. i još kao nije vrijeme? Pa kad će biti vrijeme, gospodine Andrea? Jel čekate da i to izgubite pa da vas baš klepimo po ušima, onako pravo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 kol 2013, 18:28 |
|
|
A još i gospođicu Sanelu Đenkins Pa jebote, da mi imamo te pogodnosti i da toliko prijetimo, dosad bi vas u Peševar otpelali a ne tamo neku Bursu i Izmir 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Andrea Stramaccioni
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 kol 2013, 18:34 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Andrea Stramaccioni je napisao/la: Nema veze, naplatit' ćemo vam trostruko kad za to dođe vrijeme. Imate USA, talibance, muađedince, Tursku, tzv. Haški sud, gospođicu Angelinu (  ) iza sebe itd. i još kao nije vrijeme? Pa kad će biti vrijeme, gospodine Andrea? Jel čekate da i to izgubite pa da vas baš klepimo po ušima, onako pravo  Nema potrebe, Bošnjaci nisu prvi ulazili u rat ni '92 - neće ni sad. Uostalom, zašto bismo kada Dodik sve manje i manje mašta o otcjepljenju. Agathonikos je napisao/la: A još i gospođicu Sanelu Đenkins Pa jebote, da mi imamo te pogodnosti i da toliko prijetimo, dosad bi vas u Peševar otpelali a ne tamo neku Bursu i Izmir  Bili biste i vi u tamo nekom Vladivostoku da vam ta USA nije spasila glave kad smo bili pred Banjalukom. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 kol 2013, 18:37 |
|
|
Andrea Stramaccioni je napisao/la: Nema potrebe, Bošnjaci nisu prvi ulazili u rat ni '92 - neće ni sad.

|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 kol 2013, 18:40 |
|
|
Andrea Stramaccioni je napisao/la: Nema potrebe, Bošnjaci nisu prvi ulazili u rat ni '92 - neće ni sad. Uostalom, zašto bismo kada Dodik sve manje i manje mašta o otcjepljenju.
Pa što onda prijetite, gospodine Andrea. Ono kao, "kad dođe vrijeme" Andrea Stramaccioni je napisao/la: Bili biste i vi u tamo nekom Vladivostoku da vam ta USA nije spasila glave kad smo bili pred Banjalukom.  Bome, da vam ne bi USA, još biste se družili sa štakorima po Šeheru tako da ovaj, danke USA 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 kol 2013, 20:10 |
|
|
Andrea Stramaccioni je napisao/la: Onda storaB nađe srat' kako povratnici imaju sve u RS i da je situaciju mnogo bolja nego u Federaciji (ne znam da li se ovakav incident desio za Božić poslije rata). Nema veze, naplatit' ćemo vam trostruko kad za to dođe vrijeme. Sad slobodno nastavljaj s mitomanijom i razvodnjavaj diskusiju, kad već nadležne to ne zanima. U Zvorniku se recimo prije dvije godine desio šest puta gori incident, nalijepljen je plakat u centru na kome je pisalo, citiraću "Jebo vas Božić".... I niko uhapšen. Uhapšen je napadač na ovog čovjeka, ja osuđujem svaku vrstu napada na stare. Međutim ti si oduvijek poznat po licemjerstvu,nikad nisi bio u Zvorniku a sve znaš... A napadač? Nije iz Zvornika, već iz Osmaka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 kol 2013, 21:13 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22048 Lokacija: među zvijezdama
|
storaB je napisao/la: Andrea Stramaccioni je napisao/la: Onda storaB nađe srat' kako povratnici imaju sve u RS i da je situaciju mnogo bolja nego u Federaciji (ne znam da li se ovakav incident desio za Božić poslije rata). Nema veze, naplatit' ćemo vam trostruko kad za to dođe vrijeme. Sad slobodno nastavljaj s mitomanijom i razvodnjavaj diskusiju, kad već nadležne to ne zanima. U Zvorniku se recimo prije dvije godine desio šest puta gori incident, nalijepljen je plakat u centru na kome je pisalo, citiraću "Jebo vas Božić".... I niko uhapšen. Uhapšen je napadač na ovog čovjeka, ja osuđujem svaku vrstu napada na stare. Međutim ti si oduvijek poznat po licemjerstvu,nikad nisi bio u Zvorniku a sve znaš... A napadač? Nije iz Zvornika, već iz Osmaka. Ti uporedjuješ kaznjeno djelo fizičkog napada sa postavljanjem plakata ? Gdje su ljudima nanesene tjelesne povrede. Da ne glumim ja pravnika, ima ih dovoljno ovdje da ti pojasne maloumnost tvoje izjave.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 kol 2013, 12:10 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2548 Lokacija: Glavni stan
|
|
Ja ne razumijem kako mnoge lokalne policije u RH i BiH daju sitne pizdarije na uvid nacionalnim medijima, čuo sam a u mlađim danima bio i svjedokom žešćim fajtovima i skakanjima po glavi koja bi debilni mediji napumpali još više, ali to nikad nije izlazilo izvan okvira crne kronike lokalnog lista...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 kol 2013, 12:29 |
|
|
 Kakvo mesto... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 kol 2013, 12:35 |
|
|
|
Ništa ljepše od naše BiH
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: iprodano i 38 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|