HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 15 lip 2025, 10:03.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 911 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 37  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Draško Stanivuković
PostPostano: 17 stu 2020, 03:21 

Je li moguce da je covek objavio ovaj video verujuci da je cool?!

=))

Vrh

PostPostano: 17 stu 2020, 09:50 

Izgleda da feminizirani Banjalucani to vole ?

Vrh

PostPostano: 17 stu 2020, 10:26 

Kako reče sujetni Mikica - blokiraću mu svaki projekat u Banjaluci, taman da je Ajnštajn.
Za Mikicu bi bilo bolje da svoju sujetu projektuje na malog žutokljunca, a da Banjaluci da novac koji je njen, a ne tatin mu. Nemojte me razočaravati, gospodine Milorade.

Vrh

PostPostano: 17 stu 2020, 10:29 

Jel u RS vrijedi ono da ako Skupstina ne izglasa proracun gradonacelnik pada i ide se na nove izbore? Jer kolko sam shvatio SNSD ima vecinu u gradskoj skupstini, nekih 60% jel?

Vrh

PostPostano: 17 stu 2020, 10:32 

Pa valjda jest, koja bi inace bila uloga vijeca.

Vrh

PostPostano: 17 stu 2020, 10:42 

Bojim se da bi u tom slučaju žutokljuni izdominirao još uvjerljivije, a Mikica ispao još sujetniji i gluplji u društvu.

Vrh

PostPostano: 17 stu 2020, 10:42 

Pa onda ne bude Drasko dugo...

Vrh

PostPostano: 17 stu 2020, 10:44 

Agathonikos je napisao/la:
Bojim se da bi u tom slučaju žutokljuni izdominirao još uvjerljivije, a Mikica ispao još sujetniji i gluplji u društvu.

Sigurno Mile u ponovljenim izborima moze naci kakvog asa iz rukava koji bi stigao dopisnim putem...

Vrh

PostPostano: 17 stu 2020, 10:54 

Možda, ali time rizikuje imidž sujetnog prevaranta koji srbuje dok pobjeđuje i upravlja novcem, a ispada preplašena pička kad gubi.

Vrh

PostPostano: 17 stu 2020, 11:01 

Hara je napisao/la:
Jel u RS vrijedi ono da ako Skupstina ne izglasa proracun gradonacelnik pada i ide se na nove izbore? Jer kolko sam shvatio SNSD ima vecinu u gradskoj skupstini, nekih 60% jel?

Ništa ne ide automatski. Može općina djelovati bez izglasanog proračuna s dijelomičnim financiranjem (mjesečnim) do prihvaćanja novog proračuna. Za smjenu načelnika skupštinska većina pokrene postupak opoziva. Ide se na referendum o opozivu, ako građani izglasaju opoziv ide se na nove izbore. Ako ne prođe opoziv onda NS RS treba (treba, jer to primjerice nije bio slučaj u Tesliću) raspustit općinsko vijeće koje se ponovno bira na izborima. Mislim, da je tako nekakav sljed procedure.

Vrh

PostPostano: 17 stu 2020, 11:03 

Odličan Draško, svojevremeno dao intervju i za Dnevnik.ba, ne može biti loš lik.

https://www.dnevnik.ba/teme/drasko-stanivukovic-za-dnevnikba-u-mostaru-se-dogodilo-nesto-veliko-izbori-su-preduvjet

Vrh

PostPostano: 17 stu 2020, 11:07 

Meni je blam prijetiti nekome ko može dijete da mi bude! Jeste Draškić mlad, ali nije nadobudan, može se lijepo nadograditi za par godina. I sam je svjestan toga da je mlad i neiskusan, te je već najavio da će BL da vode obrazovani i stručni ljudi, a ne kao proteklih godina raznorazni rukovodioci bez trunke kulture i ,,prevaziđenog,, ili upitnog obrazovanja. Trebao bi neko da ovom polupismenom i nepismenom narodu da objasni odakle pristižu pare u budžet, da ne misle kao mnogi, da im predsjednik daje platu, penziju, onako, na lijepe oči i lojalnost njemu, a ne što su zaslužili i zaradili svojim trudom.
Sve to me podsjeća na ,,naše,, brakove, gdje je muž glavni, daje jedan manji dio plate, veći zadrži za svoje potrebe, pa za taj manji dio očekuje da jede, pije, oblači se, da mu je kuća sređena i ,,popunjena,, da ga se neprikosnoveno sluša i klima glavom, a tu su i pretnje, šamari, ucjene i izazvani strah.

Vrh

PostPostano: 17 stu 2020, 11:20 

Ne znam gotovo ništa o Stanivukoviću, ali o Dodiku ponešto sam već stvorio sliku. Dodiku bi bilo pametnije razborito pogledati zašto je izgubio Banja Luku i nešto pametno zaključiti umjesto gorčine prema Stanivukoviću. Čovjek pobijedio, čestitaj mu.

1226 of 2558 - 47.93%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 17 stu 2020, 11:22 

aleksije radicevic je napisao/la:
Je li moguce da je covek objavio ovaj video verujuci da je cool?!

=))

Malo podsjeća na čedomira jovanovića.

Vrh

PostPostano: 17 stu 2020, 11:34 

Hara je napisao/la:
Pa onda ne bude Drasko dugo...

Najgluplji potez od Dodika bi bio da ide na ponavljanje izbora u BL. SNSD ima većinu u skupštini grada,a malog treba pustit da za 4 godine pokaže šta zna. Naravno do sad je sve znao na jeziku,od puteva,asfalta,vrtića,škola itd. Sad će se vidjet kolko će koštat km asfalta kad se bude radio za njegovog mandata,kolko će doć novih investitora,kolko novih fabrika,kolko će se sagradit novih škola i vrtića itd. Lako je bilo lajat,snimat kamerom šta ne valja,sad treba zasukat rukave i napravit sve bolje od prethodnika. Mislim da će malo teže ić.

Vrh

PostPostano: 17 stu 2020, 11:47 

Inače me ne zanima previše politika u zadnje vreme a pogotovo ne lokalna u BiH , međutim moram reći da mi je jako drago da je ovaj mladi čovek dobio izbore u BL , čisto zato da se pokaže da onaj krkanski satrap iz Laktaša nema baš sve u svojim rukama.

Draško Stanivuković ima po meni jedno od najlepših prezimena ovdašnjih naroda , i narodnosti.
Čak je i greh tumačiti tako lepo prezime šta znači , samo ga treba prevesti na engleski (Stopthewolf). :zubati

Vrh

PostPostano: 17 stu 2020, 12:07 

I Drasko se razvija u solidnog krkana, bata Joe.
Radojcic je npr. covek s manirima, pa ako je neko morao da ga zameni, mozda je prikladnija bila Trivicka.

Vrh

PostPostano: 17 stu 2020, 12:16 

joe enter je napisao/la:
Draško Stanivuković ima po meni jedno od najlepših prezimena ovdašnjih naroda , i narodnosti.
Čak je i greh tumačiti tako lepo prezime šta znači , samo ga treba prevesti na engleski (Stopthewolf). :zubati

On je Izabrani, jedini koji po legendi može zaustaviti Vučića. :zubati

1226 of 2558 - 47.93%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 17 stu 2020, 12:28 

Naša Kvačica je napisao/la:
joe enter je napisao/la:

Točno. Jer je Srbima od vajkada totemska životinja

VUK. (ovi je imaju u prezimenu).... Rusima je medved.

Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title

Vrh

PostPostano: 17 stu 2020, 12:52 

aleksije radicevic je napisao/la:
I Drasko se razvija u solidnog krkana, bata Joe.
Radojcic je npr. covek s manirima, pa ako je neko morao da ga zameni, mozda je prikladnija bila Trivicka.

Pa dobro , ja nisam rekao da on neće postati krkan i satrap , ali videćemo šta će od ovog mladog momka postati , možda bude i dobar ako zanemarimo naš mentalitet. :zubati
O ovoj Trivićki zaista nemam pojma , tako da možda je ona i bolja. :neznam

Vrh

PostPostano: 17 stu 2020, 13:00 

Naša Kvačica je napisao/la:
joe enter je napisao/la:

Da je Vučić Vuk znali svi bi da je prirodna stvar u pitanju , međutim Vučić je džukela pa niko zasad mu ne može ništa.

Dakle dok se ne pojavi Stanidžukelić ja sam pesimista.

Vrh

PostPostano: 17 stu 2020, 13:05 

Ne znam što su dodavali 'ović' na preljepo srpsko prezime Stanivuk.

Duško Stanivuk je potencijalno novi Đinđić, a Jelena Trivić je zasigurno neukrotiva politička munja. Znaći ima da seva.

Vrh

PostPostano: 17 stu 2020, 13:10 

Hara je napisao/la:

To nije pametna ideja, pošto za to treba vremena, a i na kraju narod mora da odluči i ne samo to, već i mnogi opozivi nisu prošli. U slučaju Teslića, čovjek protiv koga je održan opoziv, eno ga po treći put načelnik opštine plus pobjeda na prijevremenim izborima 2019 i to uvjerljiva pobjeda na prijevremenim izborima, tako da opoziv često je kontraproduktivan po organizatora istog, u slučaju da je razlog opoziva samo gubitak skupštinske većine.

Vrh

PostPostano: 17 stu 2020, 13:11 

pomocnik kuhara je napisao/la:
Vladimir RUS je napisao/la:
Ili čak suprotno, svidjeće se svima, što se i desilo. Gledam po komentarima Bošnjaka na društvenim mrežama, koji, pored onih koji ga prozivaju četnikom, veći je broj onih koji ga obožavaju, a vidim ima i hrvatskih komentatora koji ga vole. Inače, Draško je porijeklom iz Hrvatske, tačnije iz Dalmacije, ako se ne varam. Odatle su mu roditelji, dok on je rođeni Banjalučanin. Dečko se odlično snašao i ušao u istoriju Republike Srpske kao najmlađi gradonačelnik u istoriji Banja Luke i RS. Inače, Dodik je sa svojih 29 godina bio načelnik opštine Laktaši, dok Stanivuković sa svojih 27 godina je postao gradonačelnik grada Banja Luka, što je bolji rezultat od Dodikovog. Inače, 7.4. ove godine sam spominjao da Draško ima preko 147 hiljada pratilaca na Facebooku, dok danas ima preko 203 hiljade pratilaca na toj društvenoj mreži, kao i preko 87 hiljada pratilaca na Instagramu, što je ukupno preko 290 hiljada pratilaca, što znači da mu je podrška u posljednjih nekoliko mjeseci naglo porasla, sparam preko 148 hiljada, što je samo takođe nagli porast, sparam brojke prije te. Draško obara sve rekorde i vrlo brzo bi sam (ne računajući popularnost Jelene Trivić i Nebojše Vukanovića na društvenim mrežama) mogao da prestigne i Dodikov rezultat na izborima 2018, kada je isti osvojio (2018) preko 368 hiljada glasova. Doduše, kada se na Draškovu popularnost na društvenim mrežama, doda i Jelenina (koja ima preko 72 hiljade pratilaca na Facebooku plus preko 21 hiljadu na Instagramu, što je ukupno preko 93 hiljade pratilaca), kao i Vukanova (preko 96 hiljada pratilaca na Facebooku, kao i preko 14 hiljada pratilaca na Instagramu, što je ukupno preko 107 hiljada pratilaca), kada se sve to sabere, dobije se brojka od preko 490 hiljada pratilaca, koliko ukupno ima opozicioni trojac, što znači da je Dodik, sa sve svojom koalicijom koju je upregnuo, već sad gubitnik, tako da, 2020, već se zna ko će biti pobjednik opštih izbora 2022 tj. oni koji su juče osvojili Banja Luku, osvojiće i RS. Da ne spominjem činjenicu da BN ima preko 145 hiljada pratilaca na Facebooku (Radio Televizija BN) + BN radio, koji ima preko 89 hiljada pratilaca na toj mreži + RTVBN Video, koji ima preko 18 hiljada pratilaca, što je ukupno preko 252 hiljade pratilaca, što znači da, zaključno sa današnjim danom, znači preko 742 hiljade pratilaca, ne računajući pratioce Buka portala na Facebooku, kao ni Facebook grupu Pravda za Davida. Dodikov nakaradni režim je izdominiran. Dodik sada ima opoziciju, koja je, slobodno se može reći, moćnija od njega. To se najbolje vidi na Drašku Stanivukoviću, koji je postao i sam po sebi medijska kuća, tako da, blago je rečeno, da je probio medijsku blokadu u Banja Luci, pošto ne samo to, već je i postavio ljestvicu visoko, tako da tih Draškovih preko 290 hiljada pratilaca, več kroz nekoliko mjeseci će prestići Dodikovih preko 368 hiljada. Još malo pa potpuni debakl SNSD-a, kao i kompletnog režima. Draško je budući premijer RS.

Opa.
Pa kakav je Draško glede interesa Republike Hrvatske i BH Hrvata? Obzirom da je podrijetlom iz Dalmacije i mlad je, njegovi roditelji vjerojatno imaju hrvatsko državljanstvo. Ima li i on?

Neznam za Draška, ali znam za Ivana Begića. On je Draškova desna ruka i mlađa verzija. Inače, Ivan je Hrvat po nacionalnosti.

https://www.facebook.com/ibbanjaluka/

PDP je postala trendseterska stranka. Ne forsira SNSD džaba onog mladog Denisa Šulića, koji je Bošnjak po nacionalnosti. Iskopirali su PDP, no što bi se reklo, original je original.

Vrh

PostPostano: 17 stu 2020, 13:15 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Gradonacelnik ima pravo nametnuti proracun u Federaciji nakon 3 odbijanja Gradske skupstine. Mora dobiti samo suglasnost od Ministarstva financija Federacije BiH.

Digresija, jer vidim da je se raspravljalo o budzetu u BL, kako ce se donositi u novonastalim okolnostima.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 911 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 37  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 63 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: