|
|
Stranica: 37/37.
|
[ 911 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
spliter1
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 15 tra 2023, 22:40 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: spliter1 je napisao/la: Sto je moglo znaciti da ce visiti na ogradi haha,da ce ga objesiti ili da ce Stanivukovic sam se popeti na ogradu,posto ima uvjek neke ideje? Pa ko visi na ogradi? Onaj koji nema kartu za ulazak na glavni ulaz, onaj koji osmatra na daljinu, onaj koji je nepozeljan na terenu, onaj koji je van igre. Aha,izgleda to.
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 16 tra 2023, 09:00 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7338 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Svarog je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Srpski pjesnik se ne bi saglasio s Tobom
Домовина се брани реком
И рибом у води
И високом танком смреком
Што расте у слободи
Домовина се брани цветом
И пчелом на свету
Маком и сунцокретом
И птицом у лету
Домовина се брани књигом
И песмом о небу
Сестрином сузом мајчином бригом
И оним брашном у хлебу
Домовина се брани лепотом
И чашћу и знањем
Домовина се брани животом
И лепим васпитањем. Kada je to napisao ( prije 66 godina ) bio je jugoslovenski (''srpsko - hrvatski '') pjesnik . Zarad poređenja ću podsjetiti , da je tad u Nakaradi rijetko ko hiljadu nazivao tisućom. Zato učenici osnovnih škola u Srbiji i danas pišu pismene sastave na temu Moja Domovina.hau jes nou
_________________ Jedan narod Jedna država Jedan genocid Niko ne smije da ih negira
|
|
Vrh |
|
 |
spliter1
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 17 tra 2023, 16:21 |
|
|
Tesko je reci tisucu i domovina, postoji i u srpskom jeziku ali je tisucu, vise umjetnicki izraz,oba su naroda zajednickog porijekla ko i crnogorci,kao sloveni,jedino slovenci nisu ni makedonci a i makedonci znaju S-H.Ima i toga da su dva naroda uzimali neke rijeci,jedni od drugih,kao englezi od francuza.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 19 tra 2023, 11:03 |
|
|
Muslimani se po ko zna koji put samotješe sa Draškom... želili bi da ga vole više od alaha al kako... Jedino vako izvući naslov iz konteksta: Citat: Stanivuković: Ja volim Bošnjake i izvinio sam se muftiji, moji rođaci su Sanel i Amelhttps://www.klix.ba/vijesti/bih/stanivu ... /230419013 A sam intervju je srpski da srpskiji ne može biti. Naravno Draško je mislio da srpske Muslimane a federalne Talibane je ispljuvao ko nikad. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 03 svi 2023, 08:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 81568 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Je li ovaj još uvijek u PDP, ili u kojoj je ono stranci bio.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 03 svi 2023, 09:01 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Je li ovaj još uvijek u PDP, ili u kojoj je ono stranci bio. Ima sada priliku da bude predsjednik stranke, ali oklijeva! Ko zna zašto? 
|
|
Vrh |
|
 |
spliter1
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 04 svi 2023, 04:18 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Je li ovaj još uvijek u PDP, ili u kojoj je ono stranci bio. Ima sada priliku da bude predsjednik stranke, ali oklijeva! Ko zna zašto?  Sjebo je i Govedaricu haha.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 04 svi 2023, 05:37 |
|
|
Drale, Kosta nakon puberteta. Zar ne misliš da se ljudima gadi nakon svega? Ako se o takvom liku može bilo šta pozitivno napisati, opravdati mu postupke, zamisli se malo nad sobom. Meni to nije politička mudrost ili šta već, nego čista pokvarenosti. Mali, zli patuljak iz Miline bajke. I jednoga dana su svi sretni bili...
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 04 svi 2023, 09:07 |
|
|
Meni je fenomenalan Definitivno ću glasati za njega iako ni u ludilu ne bih glasao na PDP. Shvatam da su Muslimani razočarani al nije im kriv Draško nego su krivi sami sebi što su glupi i naivni do te mjere da ih klinac može vrtiti oko malog prsta. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
spliter1
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 05 svi 2023, 01:11 |
|
|
Hoce i mature besplatno,pa ce narod sve placati kroz nenormalno skupe dadzbine,komunalije.Bacite smece dok nije odnio kontejner  al i smrde oni kontejneri,ako nisu novi i zatvoreni treba ih maket.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 18 srp 2023, 19:51 |
|
|
Jesmo li to primljeni u EU? Lukac, veteran, patriota...osudjen na kaznu zatvora što je sljapio maminu I babinu mazu Draleta.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Pipen i 24 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|