HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 05 vel 2025, 20:47.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 2659 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 107  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Etničke mape Bosne i Hercegovine
PostPostano: 14 ožu 2012, 13:35 

Dan Brown: Supertajne vatikanske arhive pokazuju da u BiH živi 3.5 milijuna Hrvata.

Vrh

PostPostano: 14 ožu 2012, 17:00 

BBC je napisao/la:
Dan Brown: Supertajne vatikanske arhive pokazuju da u BiH živi 3.5 milijuna Hrvata.

Samo?
Uskoro ćemo doći do većine od 120% :zivili

Vrh

PostPostano: 14 ožu 2012, 17:07 

MRSHO je napisao/la:
cakara je napisao/la:

bile su dvije vrste crkveni popisa, ovi od Vatikana, odosno biskupije, a drugi od franjevaca, naravno ako ih je bilo na toj zupi

kod nas kontretno u Pougarju, popis 1991. kaze ima 4790, franjevacki sematizmi kazu nedje 4900, a ovi iz biskupije 6100,

kad se gleda realno, nema kuce da nije imala nekog u inozemstvu na privremenom radu koji se na kraju ispostavio ko stalni

naravno, svako voli da ga je sto vise, pa tako kaze "upisi i sve ove koji dolaze 3 put u godini kuc" i eto ga na, 20% prebacaj od realnosti

Mislim da njihovi podatki temelje na državnom popisu iz 1991. a ne popisu katolika...

Al ko će ga znat.

Demografska ekipa sa ovog foruma prije više od godinu uredila je popis iz 1991. tako što je "izbacila" one koji de facto nisu živjeli tad u BiH i time skresala broj "izbjeglih i raseljenih" čime se došlo do zaključka da u nekim općinama postotak zbog rata i nije pao toliko koliko se "natezalo".

Ako uskoro Hrvati ne formiraju svoju federalnu jedinicu i rese pitanje enklava u centralnoj bosni,nece vam pomoc ni Vatikan ni Isus zajedno.Rapidno vam se smanjuje manevarski prostor a bosnje se oblizuju.... :smajl047

mnoge li si majke ojadilo!
Ljudske su te kosti zatrpale,
ljudskom si se krvlju opjanilo

Vrh

PostPostano: 14 ožu 2012, 18:43 

MRSHO je napisao/la:
Znači vinac nije cestovno spojen sa ostalim bošnjačkim selima na jugoistoku općine (ako uzmemo da komunikaciju presjecaju hrvatska naselja točnije Rika)?

Vinac vjerojatno gravitira Donjem Vakufu?

Jesu Srbi još uvijek većina u ovom selu Bravnice? Ako ne, tko je H ili M?

Prava cesta ide preko Rike. Našao bi se šumski put preko planine.

U Bravnicama su većina i dalje Srbi.

Rezultati izbora za Parlament BiH 2010 su na BM Bravnice:
OPĆE INFORMACIJE
Ukupan broj glasača 221
Ukupno važećih glasova 93
Ukupno nevažećih glasova 23

00515 САВЕЗ НЕЗАВИСНИХ СОЦИЈАЛДЕМОКРАТА - СНСД - МИЛОРАД ДОДИК 39
00008 SDP - SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA BIH 19
00090 SDA - STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE 10
00004 STRANKA ZA BOSNU I HERCEGOVINU 6
01182 SAVEZ ZA BOLJU BUDUĆNOST BIH - SBB BIH FAHRUDIN RADONČIĆ 6
00366 HSS - NHI 3
01206 HRVATSKA KOALICIJA HDZ 1990 - HSP BIH 3
00001 BPS - SEFER HALILOVIĆ 2
01203 NAŠA STRANKA - NOVA SOCIJALISTIČKA PARTIJA ZDRAVKO KRSMANOVIĆ 2
00027 HDZ BIH - HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA BOSNE I HERCEGOVINE 1
00513 STRANKA PENZIONERA - UMIROVLJENIKA BOSNE I HERCEGOVINE 1
01209 LIBERALNO DEMOKRATSKA STRANKA - EVROPSKA EKOLOŠKA STRANKA E-5 1

Vinac gravitira Jajcu, a ne Vakufu. Da bi se dobila hrvatska VEĆINA u općini, mora ga se izbaciti iz općine Jajce.
slika

Vrh

PostPostano: 14 ožu 2012, 18:58 

Ceha je napisao/la:
HB Logistika je napisao/la:
Stavi se u poziciju Bošnjaka.
1.) Dobili su općinu Busovača na izborima.
2.) Dobili su općinu Novi Travnik na izborima.
3.) Dobili su općinu Jajce na izborima.
Zaključak: većina su.
Što im je bio glavni ratni cilj 1993./1994. - osvojiti Srednju Bosnu!
Kako oni mogu prodati svojim biračima "ustupanje" tih triju gradova u okvir većinskih hrvatskih općina? Teško.
Mogu, ako kažu da su izdvajanjem Nove Bile iz Travnika i njenim uključenjem u Novi Travnik SPASILI "vezirski grad" i "glavni grad KSB" Travnik od mostarskog Statuta, a da su dobili i zapadni dio općine Travnik.
Mogu, ako kažu da je Gornji Vakuf i dalje bošnjački, a da su oni dobili i hrvatska sela i nasamarili Hrvate.
Tvoja modifikacija moje mape bi odsjekla cijelo Bugojno i Donji Vakuf od Trokutistana, tko će ti to od Bošnjaka potpisati?
Znaš li koja je razlika između:
1.) ENKLAVE
slika
2.) EKSKLAVE
slika
Ti bi Bošnjake Gornjeg Vakufa stjerao u enklavu, a moj prijedlog im daje široki koridor (bar na karti) do Konjica, premda će u stvarnosti, autom oni i dalje ići kroz Prozor do Konjica (to je jedina asfaltirana cesta), jer ovo je samo reorganizacija općina, a ne osvajački rat i stvaranje država s graničnim prijelazima.
I Hrvati Konjica omogućuju hrvatsku većinu u Mostaru, ako ih vratiš u Zabrđe osipa ti se glavni urbani centar u cijeloj BiH, a ako ne Bošnjaci su ti većina u Zabrđu. BUDI PRAKTIČAN.
Mojim rješenjem potez Lašva-Lepenica je osiguran za nas, a Hrvati preko NT i Uskoplja imaju koridor do Rame koji im daje PSIHOLOŠKU sigurnost da nisu potpuna enklava u bošnjačkom moru.
Jedino pametno je da treba držati gradove, to je pokazao zadnji rat, jer tko nema gradove stanovništvo sa sela mu se odlijeva.
U Varešu si uzeo i dio bošnjačkih sela na jugu. Zašto bi ti oni dali 4/5 općine Vareš, kad su većina u cijeloj općini. A ako uzimamo Vareš, onda im moramo dati Stolac. Ne hvala.
Mojim rješenjem nemamo niti jedne enklave, samo par eksklava (Žepče i Usora), a tvojim su i Vareš i Soli i Zabrđe čiste enklave izložene bošnjačkim ucjenama.

Ajmo jedan po jedan:
1) Ok, stoji. No stanovništvo nije mješano. Njih ima više u par njihovih naselja na istoku općine nas je više u ostatku. 70% općine je naše. Ovdje je primjena mostarskog principa (odnosno diobe). Gradić Busovača je hrvatski.
2) Ovdje to do kraja ne stoji. Bilo je previše hrvatskih kandidata i na taj način su izgubljeni izbori. Općina je podijeljena jasnim crtama na naš i njihov dio. Na sljedećim izborima/popisu smo možda većina.
3) Da. No u Jajcu imamo jači natalitet. Na sljedećim izborima/popisu smo možda većina.
-----------------
Oni ne drže niti jedan od tih gradova već seoca na rubovima (ili u NTravniku središtu) općina.
Razmjena zapadnog Travnika za većinu njihovih naselja na jugu Jajca, Novog Travnika, prometnica na potezu Kiseljak-Busovača i NTravnik-Uskoplje je ok pogodba (za nas). Međutim to onda nema veze s Mostarom.
Ovo za Uskoplje ti ne stoji.
Krivo si shvatio kartu. Loš je format pa se ne vidi. Ja bi uzeo cijelo Uskoplje, ne bi im davao nikakve enklave. Pola brdskog gradića i par sela za pola Mostara.
Ako je potrebno može biti i neka enklavica, ionako nama njihova kasaba zapravo ne treba. Poanta je da oni daju nešto.
Za ekslavu Bugojno-Donji Vakuf imaš pravo. Međutim, zašto bi to bilo bitno? Ne dijeli se država, ovo je samo nova općinska (a vjerojatno i entitetska) podjela. To im je jamstvo opstanka Varte, u koju se tako kunu.
Zabrđe je kolekcija od 3 i pol polupusta hrvatska sela. Mi smo tamo većina sada. Ne pričam o nikakvim "humanim" preseljenima. To je bilo naše u ratu. I sada je još uvijek. Da li je ekonomski održiva enklava? Vjerojatno ne. Ali kad već pričamo, ajmo izvući sve karte na stol.
Ako se dijeli Mostar, vaga više ne postoji, zar ne?
Koridori i "psihološke" sigurnosti su zgodni, ali u konačnici nisu potrebni. Alija je Neum tražio "psihološkim" razlozima, pa pogledaj gdje je dospio. Ovo nisu karte raspada države/protektorata, već lokalne promjene na djelu (da hoću zajbavat zelembaće, rekao bi primjena demokracije :zubati ).
Treba držat gradove, ali i u tome treba biti pametan. Pogledaj muslimane. Realno govoreći, što će im (a bome i nama) njihova istočna kasaba? Nama jedino koristi da raščistimo račune i da dobijemo naše u srednjoj bosni. Skupina ruševina i socijale. Ameri bi rekli (bez rasističkih naznaka :zubati ) crnački kvart. A i svi su njihovi "gradići" takvi. Samo pitanje je, da li im je draža istočnoneretvanska kasaba, il novostvorene fojničke, travničke i polugornjovakufske.
U Varešu ih ima nešto malo više od pola.
U gradiću mislim da smo još uvijek većina (al debelo tanka).
Teritoriji koje sam označio obuhvaćaju hrvatska naselja koja su možda sada pusta, ali su još uvijek naša.
Stolac nije jednak niti Varešu niti Bugojnu.
U Stolcu su muslimani živjeli u samom gradiću, a okolica općine je bila hrvatska.
U Varešu je 80% općine skupa s gradićem bila hrvatska, muslimani su bili većina u par sela na jugu.
U Bugojnu je gradić bio mješan, bilo je podjednako Hrvata i muslimana, mi smo dominirali u prigratskim naseljima (prstenu).
I tako dalje. Nije isto.
Muslimani u Stocu se ekonomski mogu usporediti s našim Zabrđem.
S time da ćemo mi kroz neko vrijeme u gradiću Stocu postati većina, a Zabrđe će vjerojatno postati samo pustije.
Što se ucjena tiče, ako će oni naše i mi ćemo njihove. A bolje neki oblik samouprave, nego nikakav.

Da su Hrvati u NT većina, ne bi Refik Lendo bio načelnik, a poraz na lokalnim izborima 2008., ponovio se i na parlamentarnima 2010. Shvati da smo u NT manje brojni od Bošnjaka.

U Jajcu možemo biti većina 2021., sada treba dijeliti općinu da se pozdravimo od Nisveta Hrnjića.

Ako bi se ostvarila tvoja karta za Uskoplje, Bošnjaci bi i dalje bili većina u općini. A psihološki im Gornji Vakuf predstavlja ratni SIMBOL, znači ne može u hrvatsku općinu.

Bugojno smo izgubili u ratu i sada je degeneriralo u kasabu. Jednostavno je prevelik i nemoguć zalogaj.

U Varešu nije bilo 80% općine hrvatsko. Pogledaj popis 1991:
slika

Stolac i Počitelj sam jučer riješio.

Vrh

PostPostano: 14 ožu 2012, 20:11 

1991.

Hrvati - 9.016
Muslimani - 6.714
Srbi - 3.644
Jugosloveni + ostali - 2.071 + 758 (tko se u varešu pisao ka ovakav, ne znam)

sada hrvata u varešu ima oko 3.000, premalo i Boga pitaj kako su raspoređeni... nažalost

i još: gdje je nestalo 14.000 kakanjskih hrvata 16.556 ---> 2.385? (ako logistika ima kartu Kaknja, ne bi bilo loše postaviti ju)

Vrh

PostPostano: 14 ožu 2012, 20:34 

mirko_foodor je napisao/la:
1991.

Hrvati - 9.016
Muslimani - 6.714
Srbi - 3.644

sada hrvata u varešu ima oko 3.000, premalo i Boga pitaj kako su raspoređeni... nažalost

i još: gdje je nestalo 14.000 kakanjskih hrvata 16.556 ---> 2.385? (ako logistika ima kartu Kaknja, ne bi bilo loše postaviti ju)

Nemam jednako kvalitetnu kartu za Kakanj kao za Vareš, ali evo onoga što imam:
slika

slika

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2012, 15:37 

fino smo (bili) raspoređeni, šteta što nas je tako malo tu ostalo :sad

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2012, 15:41 

daxt je napisao/la:
MRSHO je napisao/la:

Mislim da njihovi podatki temelje na državnom popisu iz 1991. a ne popisu katolika...

Al ko će ga znat.

Demografska ekipa sa ovog foruma prije više od godinu uredila je popis iz 1991. tako što je "izbacila" one koji de facto nisu živjeli tad u BiH i time skresala broj "izbjeglih i raseljenih" čime se došlo do zaključka da u nekim općinama postotak zbog rata i nije pao toliko koliko se "natezalo".

Ako uskoro Hrvati ne formiraju svoju federalnu jedinicu i rese pitanje enklava u centralnoj bosni,nece vam pomoc ni Vatikan ni Isus zajedno.Rapidno vam se smanjuje manevarski prostor a bosnje se oblizuju.... :smajl047

Jesi siguran?? :sega
http://www.hercegovina.info/vijesti/her ... #news_view

budi mi pozdravljen! :wink

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2012, 16:35 

Ceha je napisao/la:
Ajmo jedan po jedan:
1) Ok, stoji. No stanovništvo nije mješano. Njih ima više u par njihovih naselja na istoku općine nas je više u ostatku. 70% općine je naše. Ovdje je primjena mostarskog principa (odnosno diobe). Gradić Busovača je hrvatski.
2) Ovdje to do kraja ne stoji. Bilo je previše hrvatskih kandidata i na taj način su izgubljeni izbori. Općina je podijeljena jasnim crtama na naš i njihov dio. Na sljedećim izborima/popisu smo možda većina.
3) Da. No u Jajcu imamo jači natalitet. Na sljedećim izborima/popisu smo možda većina.
-----------------
Oni ne drže niti jedan od tih gradova već seoca na rubovima (ili u NTravniku središtu) općina.
Razmjena zapadnog Travnika za većinu njihovih naselja na jugu Jajca, Novog Travnika, prometnica na potezu Kiseljak-Busovača i NTravnik-Uskoplje je ok pogodba (za nas). Međutim to onda nema veze s Mostarom.
Ovo za Uskoplje ti ne stoji.
Krivo si shvatio kartu. Loš je format pa se ne vidi. Ja bi uzeo cijelo Uskoplje, ne bi im davao nikakve enklave. Pola brdskog gradića i par sela za pola Mostara.
Ako je potrebno može biti i neka enklavica, ionako nama njihova kasaba zapravo ne treba. Poanta je da oni daju nešto.
Za ekslavu Bugojno-Donji Vakuf imaš pravo. Međutim, zašto bi to bilo bitno? Ne dijeli se država, ovo je samo nova općinska (a vjerojatno i entitetska) podjela. To im je jamstvo opstanka Varte, u koju se tako kunu.
Zabrđe je kolekcija od 3 i pol polupusta hrvatska sela. Mi smo tamo većina sada. Ne pričam o nikakvim "humanim" preseljenima. To je bilo naše u ratu. I sada je još uvijek. Da li je ekonomski održiva enklava? Vjerojatno ne. Ali kad već pričamo, ajmo izvući sve karte na stol.
Ako se dijeli Mostar, vaga više ne postoji, zar ne?
Koridori i "psihološke" sigurnosti su zgodni, ali u konačnici nisu potrebni. Alija je Neum tražio "psihološkim" razlozima, pa pogledaj gdje je dospio. Ovo nisu karte raspada države/protektorata, već lokalne promjene na djelu (da hoću zajbavat zelembaće, rekao bi primjena demokracije :zubati ).
Treba držat gradove, ali i u tome treba biti pametan. Pogledaj muslimane. Realno govoreći, što će im (a bome i nama) njihova istočna kasaba? Nama jedino koristi da raščistimo račune i da dobijemo naše u srednjoj bosni. Skupina ruševina i socijale. Ameri bi rekli (bez rasističkih naznaka :zubati ) crnački kvart. A i svi su njihovi "gradići" takvi. Samo pitanje je, da li im je draža istočnoneretvanska kasaba, il novostvorene fojničke, travničke i polugornjovakufske.
U Varešu ih ima nešto malo više od pola.
U gradiću mislim da smo još uvijek većina (al debelo tanka).
Teritoriji koje sam označio obuhvaćaju hrvatska naselja koja su možda sada pusta, ali su još uvijek naša.
Stolac nije jednak niti Varešu niti Bugojnu.
U Stolcu su muslimani živjeli u samom gradiću, a okolica općine je bila hrvatska.
U Varešu je 80% općine skupa s gradićem bila hrvatska, muslimani su bili većina u par sela na jugu.
U Bugojnu je gradić bio mješan, bilo je podjednako Hrvata i muslimana, mi smo dominirali u prigratskim naseljima (prstenu).
I tako dalje. Nije isto.
Muslimani u Stocu se ekonomski mogu usporediti s našim Zabrđem.
S time da ćemo mi kroz neko vrijeme u gradiću Stocu postati većina, a Zabrđe će vjerojatno postati samo pustije.
Što se ucjena tiče, ako će oni naše i mi ćemo njihove. A bolje neki oblik samouprave, nego nikakav.

Da su Hrvati u NT većina, ne bi Refik Lendo bio načelnik, a poraz na lokalnim izborima 2008., ponovio se i na parlamentarnima 2010. Shvati da smo u NT manje brojni od Bošnjaka.
U Jajcu možemo biti većina 2021., sada treba dijeliti općinu da se pozdravimo od Nisveta Hrnjića.
Ako bi se ostvarila tvoja karta za Uskoplje, Bošnjaci bi i dalje bili većina u općini. A psihološki im Gornji Vakuf predstavlja ratni SIMBOL, znači ne može u hrvatsku općinu.
Bugojno smo izgubili u ratu i sada je degeneriralo u kasabu. Jednostavno je prevelik i nemoguć zalogaj.
slika

Na kojem postotku općine su muslimani većina? Na 15%?
NT i Jajce ćemo vidjeti na sljedećim izborima.
Bugojno nisam nigdje spominjao.
Ako im je Uskoplje ratni simbol, što im je pola Mostara?
Kažem ti, što nam nude za pola 4. grada u zemlji?

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2012, 16:38 

1991.

Hrvati - 9.016
Muslimani - 6.714
Srbi - 3.644

Nije baš. Pogledaj malo stranice o Varešu, u općini smo na nekih 40%, a u gradu smo nešto malo preko 50%.
Bio ti je jedan dobar članak o novoj hrvatskoj općini u Varešu i Sutjeski. Googlaj malo :zubati

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2012, 16:38 

p.s. Logistika, ostao si mi još dužan odgovor na ono studentsko pitanje :biceovodobro

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2012, 18:15 

Moze li neko da postuje mapu hrvatske federalne jedinice, znaci fakticko stanje na terenu i realni domet u eventualnom preustroju BIH.Bez nekih levih sredina. ono sto je bitno i ostvarivo?

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2012, 18:23 

daxt je napisao/la:
Moze li neko da postuje mapu hrvatske federalne jedinice, znaci fakticko stanje na terenu i realni domet u eventualnom preustroju BIH.Bez nekih levih sredina. ono sto je bitno i ostvarivo?

Citat:
http://img13.imageshack.us/img13/6001/3entitet.gif

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2012, 18:24 

Stećak, gdje ti živiš ?

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2012, 18:24 

@Daxt
Jesi li ti onaj Daxt sa Krstarice?

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2012, 18:27 

Ceha je napisao/la:
slika

Na kojem postotku općine su muslimani većina? Na 15%?
NT i Jajce ćemo vidjeti na sljedećim izborima.
Bugojno nisam nigdje spominjao.
Ako im je Uskoplje ratni simbol, što im je pola Mostara?
Kažem ti, što nam nude za pola 4. grada u zemlji?

U NT i Jajcu mozda mozete dobiti nacelnika,ali za vecinu u vijecu nemate sansi.

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2012, 18:28 

Stecak je napisao/la:
daxt je napisao/la:

Citat:

To su samo zelje.

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2012, 18:36 

zapovjednik je napisao/la:
@Daxt
Jesi li ti onaj Daxt sa Krstarice?

da

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2012, 18:45 

Ceha je napisao/la:
1991.

Hrvati - 9.016
Muslimani - 6.714
Srbi - 3.644

Nije baš. Pogledaj malo stranice o Varešu, u općini smo na nekih 40%, a u gradu smo nešto malo preko 50%.
Bio ti je jedan dobar članak o novoj hrvatskoj općini u Varešu i Sutjeski. Googlaj malo :zubati

guglo. Općine Sjeverni Vareš i Kraljeva Sutjeska? :HercegBosanac

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2012, 18:47 

Ceha je napisao/la:
MRSHO je napisao/la:
Stolac i Počitelj dijelit kad će se formirat hrvatska općina u Tuzli i Varešu.
Srednja Bosna se dijeli u slučaju da vi budete inzistirali na podjeli Mostara....

Legica je pukla. Stolac i Počitelj nisu usporedivi sa Soli i Varešom. Njih ima malo dole, par kvartova s njihovom većinom ne mogu biti ekonomski održive općine. Što nije slučaj s Varešom i Soli.

Naravno da Stolac i Pocitelj nisu usporedivi sa Tuzlom i Varesom.

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2012, 18:49 

Ceha je napisao/la:
1991.

Hrvati - 9.016
Muslimani - 6.714
Srbi - 3.644

Ako ste vecina u gradu,onda ste tamo malo zesci Bosancerosi.

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2012, 20:37 

Pa u Jajcu već imamo većinu u vijeću - hrvatski vijećnici u koaliciji sa onima iz SDP-a i onima neovisnima.

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2012, 23:27 

Jajce10 je napisao/la:

Pa u Jajcu već imamo većinu u vijeću - hrvatski vijećnici u koaliciji sa onima iz SDP-a i onima neovisnima.

Nisam znao da se SDP-ovci,a i ti nezavisni zalazu za treci entitet.

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2012, 11:17 

Stecak je napisao/la:
daxt je napisao/la:

Citat:

Kako je krenulo, oko Travnika se možemo pojačati :herceg_bosna

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 2659 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 107  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: iprodano, mrnjav, Patriota, potocnj, Zviezda Granda i 92 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: