|
|
Stranica: 11/27.
|
[ 654 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
EroLogija
|
Naslov: Re: Formira se HB Gas u američkom vlasništvu Postano: 21 stu 2025, 15:17 |
|
|
potocnj je napisao/la: EroLogija je napisao/la:
"dosta običnih ljudi" - tu ti komentar pada u vodu, jer poslove u takvim profitabilnim poduzećima dobijaju svi samo ne obični ljudi, pogledaj EP kao primjer. Rođaci, kumovi, zetovi, punci i žene velikih glavešina sve odreda, ovi što su "obični" a imaju u vezu u stranci idu u drugi pot atraktivnosti po zavodima, gradskim poduzećima i slično.
Eto žena nekog glavonje će biti čistačica u takvom nekom preduzeću. Svaka joj čast što hoće raditi Bar evo napismeno priznaj da je bolje da 300 HDZ-ovaca dobije posao nego 300 SDA/DF-ovaca? Napiši jasno da se nemora nagađati tvoja namjera. Nisam HDZ-ovac, ali uvijek ću reći da je bolje da pozicije uzmu hrvati, koje god hrvatske stranke, nego muslimani koji aktivno rade na islamizaciji, ili halal hrvati koji se trude prodati kožu tako da izdaju svoj narod. Očigledno da je bolje, fascinira me što bilo kakav otpor establišmentu detektirate kao pristranost "neprijateljskoj" strani, sužavate samu mogućnost za kritiku i idete uz vodu onima koji postavljaju takav pokvareni narativ. Ali da naravno da je bolje opet su naši ljudi s kakvim god namjerama bili bolje je, samo pitanje je uvredljivo! Da li bi mi bilo draže da uzmu SDA i DF koji grade politiku eksterminacije hrvatskog čovjeka - Nipošto!
_________________ „Tko za dom gine, taj i živi vječno.“
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zmaj_od_patrijote
|
Naslov: Re: Formira se HB Gas u američkom vlasništvu Postano: 21 stu 2025, 15:20 |
|
Pridružen/a: 12 lis 2025, 10:36 Postovi: 124 Lokacija: konsocijacijska federacija
|
EroLogija je napisao/la:
Kad već ideš u argumentirani "obračun" pokušaj to uraditi bez fabriciranja mojih riječi! Igraj fer ako uopće znaš na taj način! Citiraj mi gdje sam napisao da hrvatska ulaže u gluposti!?
EroLogija je napisao/la: Sam imaš mozak i zdrav razum pa prosudi koliko je od tih 660 miliona uloženo u svrsishodne stvari za građane u hercegovini, koje je projekte taj novac financirao ili nije - i na kraju ćeš sam doći do zaključka kome zapravo većina od tih sredstava ide! Ruke trlja Entourage! Pročitan si
_________________ “Nestalo vam je, Bakire, supstance.” dr. Dragan pl. Čović
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: Formira se HB Gas u američkom vlasništvu Postano: 21 stu 2025, 15:21 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HVO-110
|
Naslov: Re: Formira se HB Gas u američkom vlasništvu Postano: 21 stu 2025, 15:27 |
|
Pridružen/a: 08 sij 2010, 18:43 Postovi: 916 Lokacija: USORA! HRHB
|
EroLogija je napisao/la: HVO-110 je napisao/la:
U svakom komentaru spominje stranku. Lik kaže Hrvatska ulaže u gluposti i sve pare završe u rukama HDZ-ovaca. Liku ništa ne znači što se uredila bolnica u Mostar, Dom zdravlja u Kiseljaku, starački dom u Kiseljaku, Bolnica u N. Bili, škole, vrtići širom HercegBosne, sve to ne valja jer neki lopov iz Hadezea uspije zavrnuti isto lovu.
Kad već ideš u argumentirani "obračun" pokušaj to uraditi bez fabriciranja mojih riječi! Igraj fer ako uopće znaš na taj način! Citiraj mi gdje sam napisao da hrvatska ulaže u gluposti!? A ti kvačice imaš slobodu donositi svoj sud o mojim razmišljanjima i tobože "namjerama" ali pokušaj to raditi bez bacanja epiteta i uvreda na osobnoj razini, jer u najmanju ruku nije pristojno, a pristojnost dolazi od odgoja, a odgoj znaš i već odakle i sam... Sam imaš mozak i zdrav razum pa prosudi koliko je od tih 660 miliona uloženo u svrsishodne stvari za građane u hercegovini, koje je projekte taj novac financirao ili nije - i na kraju ćeš sam doći do zaključka kome zapravo većina od tih sredstava ide! Ruke trlja Entourage! Ovo su tvoje riječi. Nego da se vratimo na temu. Ministar Šušnjar je krajem desetog mjeseca bio u SAD, tema je bila i Hrvatska kao energetsko čvorište, mislim da su tad dogovorene ove stvari. Prije 15 dana je imao sastanak i sa veleposlanicom SAD u Hrvatskoj, malo previše slučajnosti. Po običaju, Muslimani su opet pobijedili, iako imaju zakon u kojem stoji da je BH Gas nositelj projekta, ovo je kažu još bolje za njih 
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
EroLogija
|
Naslov: Re: Formira se HB Gas u američkom vlasništvu Postano: 21 stu 2025, 15:30 |
|
|
HVO-110 je napisao/la: EroLogija je napisao/la:
Kad već ideš u argumentirani "obračun" pokušaj to uraditi bez fabriciranja mojih riječi! Igraj fer ako uopće znaš na taj način! Citiraj mi gdje sam napisao da hrvatska ulaže u gluposti!?
A ti kvačice imaš slobodu donositi svoj sud o mojim razmišljanjima i tobože "namjerama" ali pokušaj to raditi bez bacanja epiteta i uvreda na osobnoj razini, jer u najmanju ruku nije pristojno, a pristojnost dolazi od odgoja, a odgoj znaš i već odakle i sam...
Sam imaš mozak i zdrav razum pa prosudi koliko je od tih 660 miliona uloženo u svrsishodne stvari za građane u hercegovini, koje je projekte taj novac financirao ili nije - i na kraju ćeš sam doći do zaključka kome zapravo većina od tih sredstava ide! Ruke trlja Entourage! Ovo su tvoje riječi. Nego da se vratimo na temu. Ministar Šušnjar je krajem desetog mjeseca bio u SAD, tema je bila i Hrvatska kao energetsko čvorište, mislim da su tad dogovorene ove stvari. Prije 15 dana je imao sastanak i sa veleposlanicom SAD u Hrvatskoj, malo previše slučajnosti. Po običaju, Muslimani su opet pobijedili, iako imaju zakon u kojem stoji da je BH Gas nositelj projekta, ovo je kažu još bolje za njih  Još čekam da mi definiraš gdje u tom komentaru piše da "hrvatska ulaže u gluposti"
_________________ „Tko za dom gine, taj i živi vječno.“
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Formira se HB Gas u američkom vlasništvu Postano: 21 stu 2025, 16:05 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 10355 Lokacija: Herceg-Bosna
|
EroLogija je napisao/la:
Očigledno da je bolje, fascinira me što bilo kakav otpor establišmentu detektirate kao pristranost "neprijateljskoj" strani, sužavate samu mogućnost za kritiku i idete uz vodu onima koji postavljaju takav pokvareni narativ.
Ali da naravno da je bolje opet su naši ljudi s kakvim god namjerama bili bolje je, samo pitanje je uvredljivo! Da li bi mi bilo draže da uzmu SDA i DF koji grade politiku eksterminacije hrvatskog čovjeka - Nipošto!
Ti si s otporom krenuo prema imaginarnom poduzeću u kojem trebaju da rade imaginarni uhljebi HDZ-a. Ako to nije napaćenost i frustracija neznam što je. Tko dobija poslove i mjesta u Americi sada kada je Trump na vlasti? Tko u Zagrebu kada su Možemovci na vlasti? Tko bilo gdje dobija mjesta? Koja vlast je tako autodestruktivna da imenuje svoje najveće kritičare na najbolje pozicije? Kritika je opravdana, kritičan sam i sam, ali ti baš u svaku temu, svaku debatu unosiš svoju frustraciju HDZ-om. Naša želja za izbornim zakonom i jest dijelom i zato da nam se politički pluralizam aktivira. Nisam još pronašao forumaša koji je protiv ideje da mi imamo izbor, ali smo poučeni iskustvima iz prošlosti, ako se netko tko nema dovoljno hrvatskih glasova pojavi na hrvatskoj političkoj sceni, taj često upade u napast da se proda bošnjačkim strankama za nekakav ulazak u vlast. S pravom smo oprezni i hoćemo da nam se zagarantira da izborna volja hrvatskog naroda neće biti preglasana prije nego krenemo u nekakve experimente s manjim strankama. Slobodno kritiziraj HDZ po Hrvatskoj koliko hoćeš, ali ovdje se sve mora gledati opreznije, i kritika mora biti umjerenija. Ne što je HDZ ovdje bolji nego HDZ u Hrvatskoj neko što je opasnost u slučaju razjedinjenja puno gora.
_________________ OHR = mirnodobska sigurnosna zona za bošnjake
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Formira se HB Gas u američkom vlasništvu Postano: 21 stu 2025, 17:14 |
|
|
|
Sta se odlučilo. Jesu li BH katolici dobili kapsule? Hehe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Formira se HB Gas u američkom vlasništvu Postano: 21 stu 2025, 17:57 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48057 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Odlučilo se da se vas ništa ne pita oko JIK.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Formira se HB Gas u američkom vlasništvu Postano: 21 stu 2025, 18:29 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Sta se odlučilo. Jesu li BH katolici dobili kapsule? Hehe Dobre vijesti, moći ćete upravljati plinom od Sarajeva do Visokog. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1644 of 2558 - 64.27%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Formira se HB Gas u američkom vlasništvu Postano: 21 stu 2025, 19:04 |
|
|
|
Malo je reci da ne volim hdz, ali taj novac se ulaze u infrastrukturu, a koliko su se u sve to "ugradili" lokalni ili stranacki politicari, tesko je reci. Nekih vecih afera nema, dakle sitno kradu, da je krupno znalo bi se.
Cak je i zestoki antihrvat Vukanovic sa ljubomorom izvijestio o cesti iz Slanog u Ravno, moderna nova cesta kakvu nema niti jedan dio istocne Hercegovine ili RS. Par puta je posjetio cestu u izgradnji i udarao Dodiku na obraz, kako Hrvatska brine o Hrvatima i pomaze Ravnom, a on zanemario Hercegovinu.
Cesta koja je preduvjet jaceg prisustva Hrvata na prostorima Ravnog, ekonomskog razvoja itd. Takvih projekata diljem Herceg Bosne, trosi se novac ocigledno i na konstruktivne stvari.
Ne treba sve pljuvati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Formira se HB Gas u američkom vlasništvu Postano: 21 stu 2025, 19:13 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Sta se odlučilo. Jesu li BH katolici dobili kapsule? Hehe Jedna od kapsula je i Federacija ! Hehe Samo sabura dragi Amiđa, sve ce to doc na svoje
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Formira se HB Gas u američkom vlasništvu Postano: 21 stu 2025, 21:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91132 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Formira se HB Gas u američkom vlasništvu Postano: 21 stu 2025, 22:05 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Formira se HB Gas u američkom vlasništvu Postano: 21 stu 2025, 23:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91132 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Eminencija je napisao/la: https://www.youtube.com/watch?v=ZrX-25pT-2I
Dodik se ušutio, kod Čovića muk! Rusi istjerani,isloom pobedeo! Face TV mora branit hambasadu, uvijek to rade u svakoj situaciji. Mislim da ovise o njima, ne znam kako jer nema više USAIDa. Možda se radi samo o podršci Trojki, jer zna Hadžifejs da ga SDA želi sasjeći, pa se bore protiv SDA političkih poena i povratka SDA na vlast.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Formira se HB Gas u američkom vlasništvu Postano: 22 stu 2025, 00:48 |
|
|
|
Boze hvala ti sto si nam dao Muslimane za neprijatelje.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Formira se HB Gas u američkom vlasništvu Postano: 22 stu 2025, 01:35 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Formira se HB Gas u američkom vlasništvu Postano: 22 stu 2025, 12:14 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 16:54 Postovi: 2515 Lokacija: Trokut ZGŽ-KZŽ-MŽ
|
|
Sjedište tvrtke u Mostaru, a vlasnici nove tvrtke bit će Vlada RH 1/3, Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne 1/3, BH Gas 1/3. Upravljačka prava i ventil drže Hrvati, a muslimani su uključeni u rad tvrtke. Kako lijepo i pravedno.
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Formira se HB Gas u američkom vlasništvu Postano: 22 stu 2025, 12:25 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Eminencija je napisao/la: https://www.youtube.com/watch?v=ZrX-25pT-2I
Dodik se ušutio, kod Čovića muk! Rusi istjerani,isloom pobedeo! Face TV mora branit hambasadu, uvijek to rade u svakoj situaciji. Mislim da ovise o njima, ne znam kako jer nema više USAIDa. Možda se radi samo o podršci Trojki, jer zna Hadžifejs da ga SDA želi sasjeći, pa se bore protiv SDA političkih poena i povratka SDA na vlast. Novinar Borbe, Turčin rođen u Srbiji ("sopstveni navod") koji je imao čast proglastiti "Republiku Bosnu" i njenog "prvog predsjednika Aliju" 1992., i čast objaviti "politički testament Alije narodu" 2003., nije ništa manji islamist od Bakira Alije Izetbegovića. Da im je stvarno smetao bio bi davno hladan, kao svi oni koji su stvarno smetali. Jihad i Dawa showfight.
_________________ Baznia, Fugazi. It's a wazy. It's a woozie. It's fairy dust. It doesn't exist. It's never landed. It is no-matter. It's not on elemental chart. It's not fucking real.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: Formira se HB Gas u američkom vlasništvu Postano: 22 stu 2025, 12:37 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Malo je offtopic, ali kako je lijepo što imamo našu RTV HB. Ne moramo slušati neke Sarajevske papučare sa svojim prožvakanim mišljenjem koje naturaju. Čović dao prvi intervju našoj medijskoj kući nakon sastanka. Ovo sam vidio na mnogim drugim portalima koji su podijelili snimke RTV HB i referencirali  Nakon RTV HB ide polako HRHB.
_________________ Najstariji bosanski državni dokument počinje ovako (Povelja Kulina Bana, 1189. god)
†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha. Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Formira se HB Gas u američkom vlasništvu Postano: 22 stu 2025, 13:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64440 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Došlo vrijeme da se uje svete Gasovodi u oblake lete
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Formira se HB Gas u američkom vlasništvu Postano: 22 stu 2025, 13:51 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Formira se HB Gas u američkom vlasništvu Postano: 22 stu 2025, 15:12 |
|
|
dudu je napisao/la: Došlo vrijeme da se uje svete Gasovodi u oblake lete
Zvuči kao početak velike čistke
supports the sovereignty of our allies - znamo za infiltraciju growing numbers of citizens concerned about mass migration - narod je protiv jihada United States stands ready to assist our allies - mi čistimo solving the global crisis of mass migration - globalni jihad je u tijeku
_________________ Baznia, Fugazi. It's a wazy. It's a woozie. It's fairy dust. It doesn't exist. It's never landed. It is no-matter. It's not on elemental chart. It's not fucking real.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Formira se HB Gas u američkom vlasništvu Postano: 22 stu 2025, 15:26 |
|
|
dudu je napisao/la:
Došlo vrijeme da se uje svete Gasovodi u oblake lete ICE hapsi po americi uzduž i poprijeko, deportirali su već desetke pa i stotine tisuća ilegalaca.
Doći će to i u europu kad tad, kao i svi trendovi preko atlantika
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Formira se HB Gas u američkom vlasništvu Postano: 22 stu 2025, 16:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64440 Lokacija: DAZP HQ
|
Prilika da upadnemo komšijama u kuće pa nek oni dokazuju prijekom sudu da su autohtoni. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Formira se HB Gas u američkom vlasništvu Postano: 22 stu 2025, 16:25 |
|
|
|
Nisam siguran da ce ICE trend prijeci americke granice, leftardija se zestoko bori protiv toga i opcenito leftardsko islamska koalicija ceka da Trump ode.
Mada, nacekat ce se.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 45 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|