|
|
Stranica: 14/14.
|
[ 332 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
billion
|
Naslov: Re: FTV emisija: "Generali: Sefer Halilović" Postano: 23 kol 2009, 15:04 |
|
|
on podnio ostavku zbog nazivanja hrvata ustašama?!?! pa taj čovjek nije ni h od hrvata, i dok je bio (ili još jest?!) na FTVu služio je kao pokazni hrvat, da bi preko njega mogli plasirati priče o "pokvarenim" hrvatima ako je otisao sa FTVa, otisao je iz svojih nekih interesa, a ne zbog ovih navednenih razloga
_________________ I want to know, have you ever seen the rain?
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: FTV emisija: "Generali: Sefer Halilović" Postano: 23 kol 2009, 15:06 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
billion je napisao/la: on podnio ostavku zbog nazivanja hrvata ustašama?!?! pa taj čovjek nije ni h od hrvata, i dok je bio (ili još jest?!) na FTVu služio je kao pokazni hrvat, da bi preko njega mogli plasirati priče o "pokvarenim" hrvatima ako je otisao sa FTVa, otisao je iz svojih nekih interesa, a ne zbog ovih navednenih razloga Pročitaj opet, nije dao ostavku, to se Poskok zeza na njegov račun.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
billion
|
Naslov: Re: FTV emisija: "Generali: Sefer Halilović" Postano: 23 kol 2009, 15:13 |
|
|
Oke, moja greska, al sve sto sam napisao, i dalje stoji...
_________________ I want to know, have you ever seen the rain?
|
|
Vrh |
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: FTV emisija: "Generali: Sefer Halilović" Postano: 23 kol 2009, 15:15 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 19:27 Postovi: 1832 Lokacija: Sarajevo
|
Kao što su bili i najavili iz stranke BPS-Sefer Halilović, postavili su na web stranici navedenu emisiju za download: http://www.bps-seferhalilovic.ba/ (sa desne strane pri dnu na početnoj stranici)
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: FTV emisija: "Generali: Sefer Halilović" Postano: 27 kol 2009, 11:45 |
|
|
Dobro za sandžačkog Srbina ali gledao sam jedan dio emisije o onom Šiberu koji je početkom rata često spominjan kao zajebani Hrvat koji slama srpsku agresiju i kao jedan od najprofesionalnijih oficira ABiH.
Na stranu sad animozitet ali čovjek je tipična JNA oficirska gluperda koja sporo i otegnuto priča valjda kako bi izdramatizirao priču. Otužna kreatura koja čak i vlasititu glupost predstavlja kao nešto veličanstveno. To što su ga radili budalom u islamističkoj ABIH to je njemu samo dokaz više njegove vlastite veličine i ispravnosti njegove borbe. Glup ko motika.
o tome koliko ima kontradiktornosti u njegovim izjavama, suvišno je navoditi jer bi se moralo od riječi do riječi.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
marasovac
|
Naslov: Re: FTV emisija: "Generali: Sefer Halilović" Postano: 29 kol 2009, 14:20 |
|
|
Sultan je napisao/la: Juda Iškariot je napisao/la: Između velikosrpske poltike u Jugoslaviji i velikomuslimanske u današnjoj BiH, nikakve razlike nema....zapravo ima...mi Srbe nismo spašavali u ratu da nam nešto duguju, a onu gamad jesmo, što je jedna od većih povjesnih grešaka koje smo počinili.
Slijedeći put kada Srbi navale na muslimane, a to je samo pitanje vremena, fino sjesti zajedno za stol u jednom ekskluzivnom i otmjenom mjestu i potpisati jedan "Gentleman Agreement"... i ovaj put se striktno držati dogovorenog. Samo da te podsjetim na neke "gentelman agreement": Karađorđevo : Tuđman i Milošević Gradac : Boban i Karadžić I opet kukate...nezadovoljni...bijesni jer nemate vlastite republike(entitet) ;) Pa eto vam opet srba pa pregovarajte :(( Ne valja selektivno nabrajati sporazume. Zaboravio si "historijski sporazum" Karadžić-Filipović, u kojem Muslimani nude svoje dupe Srbima prije nego što je uopće počelo. A da ne govorimo o onom sporazumu od 16. rujna 1993. Izetbegović-Krajišnik, u kojem ste vi praktički dogovorili savez sa Srbima izigravajući dva dana ranije potpisani spoprazum o konfederaciji između Tuđmana i Izetbegovića. Uostaslom, dobro je rekao Praljak nedavno na suđenju: Kad su Srbi napali posavski koridor, zašto Armija BiH nije napala Srbe s donje strane i time oslabila pritisak Srba na HVO i HV u Posavini? Ja nisam prije znao sve te stvari, ali kad sam proučio došao sam do zaključka, sam mi se nametnuo, da su Muslimani deset puta veći šupci od Srba,a a Izetbegović deset puta veći šupak od Miloševića. Da je Alija u rokama 1991. imao onu silu koju je imao Milošević, cijela jugoslavija bi bila jedna velika fundamentalistička muslimanska džamahirija...
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: FTV emisija: "Generali: Sefer Halilović" Postano: 29 kol 2009, 20:40 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
bio je pozvan i Alija u Graz, ali on nije želio doći, ne znam zašto, možda zato što Alija nikada nije želio govoriti o budućem unutarnjem uređenju BiH (osim u islamskoj deklaraciji) kada pogledam iz današnje perspektive, sve sam sigurniji da su Srbi i Bošnjaci podijelili među sobom BiH
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|