|
|
Stranica: 8/20.
|
[ 494 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
daramo
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 18:45 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44850 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Robbie MO je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Kakve ste vi budaletine. Pa ta NVO sranja imaju veze sa SDA ko prosjecni Bosnjak sa Australijom. Ukidanje tih globohomo sranja će čak dobro doci SDA jer će razna *** iz Sarajeva koju su uzimala pare a bile protiv nas sada dobiti qurac. Nitko nije rekao da SDA neće profitirati. SDA na temi nitko ni ne spominje. Ovo će najviše pogoditi tzv. gradžanske stranke.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 18:45 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Gdje su oni koji kažu da se američka vanjska politika u BiH ne mijenja, i da je to sve isto od administracije do administracije, pa do na vječnost. Pa ne ukida se nista samo i iskljucivo BiH, nego cijelom svijetu. Plus toga, ako zuti *** i ovaj degenerik autisticni umisljaju da su bogovi i da je USA njihova prcija, zahebali su se debelo. Pri tome ne mislim samo na ovo ukidanje. Nego opcenito. Koristiš jako loše izraze za naše prijatelje Amerikance.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1452 of 2558 - 56.76%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 18:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88314 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Darko Brkan viđen kako reže parizer u Bingu, za pultom na mesnom odjelu.
Rad je velika tekovina ljudskog roda i naše civilizacije.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 18:50 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22099 Lokacija: među zvijezdama
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Pa ne ukida se nista samo i iskljucivo BiH, nego cijelom svijetu. Plus toga, ako zuti *** i ovaj degenerik autisticni umisljaju da su bogovi i da je USA njihova prcija, zahebali su se debelo. Pri tome ne mislim samo na ovo ukidanje. Nego opcenito.
Kosovo i BiH, dvije failed states, daleko najveći korisnici per capita ovih “nation building” fondova. Ja ti rekoh na prvoj stranici, uskocice novi finansijeri. A ti bi trebao navijati da to HR pokrije, makar 1/3. samo sto ti ne zelis da priznas da sam ja u pravu. 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 18:51 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Pa ne ukida se nista samo i iskljucivo BiH, nego cijelom svijetu. Plus toga, ako zuti *** i ovaj degenerik autisticni umisljaju da su bogovi i da je USA njihova prcija, zahebali su se debelo. Pri tome ne mislim samo na ovo ukidanje. Nego opcenito.
Koristiš jako loše izraze za naše prijatelje Amerikance. Ako su Donald i onaj autisticni vam prijatelji, bojim de da vam se lose pise.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Banya
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 18:51 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 19:58 Postovi: 2862 Lokacija: Hrvatinićev grad
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Gdje su oni koji kažu da se američka vanjska politika u BiH ne mijenja, i da je to sve isto od administracije do administracije, pa do na vječnost. Pa ne ukida se nista samo i iskljucivo BiH, nego cijelom svijetu. Plus toga, ako zuti *** i ovaj degenerik autisticni umisljaju da su bogovi i da je USA njihova prcija, zahebali su se debelo. Pri tome ne mislim samo na ovo ukidanje. Nego opcenito. Uvodjenje Carina i sl. Ovo sto rade shebace i USA. Pa ce njihovo krezubo glasacko tijelo cviliti poput stakora. Au... pa tebi se život raspada bogte... Idi kod psihijatra, histerična si.
_________________ ...and these villages of yours...
ut Vlachus non imperet!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
|
|
|
Cak smo se i slozili da slijedi trcanje na mjesalice i u djamije. Sace bit vise takoh koji bi radi pedofilske knjige ubijali ljude koji je pale.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 18:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88314 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Kosovo i BiH, dvije failed states, daleko najveći korisnici per capita ovih “nation building” fondova.
Ja ti rekoh na prvoj stranici, uskocice novi finansijeri. A ti bi trebao navijati da to HR pokrije, makar 1/3. samo sto ti ne zelis da priznas da sam ja u pravu.  To da će doći novi financijeri reci ovima u Sarajevu koji šokirano paničare kao da je “slučaj Hercegovačka banka” u tijeku, u sarajevskoj verziji. Tko će dat 100 milijuna godišnje u ublehe?
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 18:53 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44850 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Super, onda tražite nove sponzore. To jedino mogu biti petrodolarski šeici, ali oni ne sponzoriraju geadžansku priču nego islamsku. Da dobijete tu lovu morate biti poput Hamasa, tu lovu jedino može dobiti SDA.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Banya
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 18:53 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Cak smo se i slozili da slijedi trcanje na mjesalice i u djamije. Sace bit vise takoh koji bi radi pedofilske knjige ubijali ljude koji je pale. Egzodus iz Sarajeva...
ut Vlachus non imperet!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
|
|
|
Možda bi stvarno i RH trebala dati koju pinku Sejdi i ekipi za muslimanski nation building. Ali i ako ne da, razumjet ću
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja ti rekoh na prvoj stranici, uskocice novi finansijeri. A ti bi trebao navijati da to HR pokrije, makar 1/3. samo sto ti ne zelis da priznas da sam ja u pravu.  To da će doći novi financijeri reci ovima u Sarajevu koji šokirano paničare kao da je “slučaj Hercegovačka banka” u tijeku. Budalice Bolje ti je odi lobirati da HR uskoci. Dok nisu drugi!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Banya
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 18:55 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja ti rekoh na prvoj stranici, uskocice novi finansijeri. A ti bi trebao navijati da to HR pokrije, makar 1/3. samo sto ti ne zelis da priznas da sam ja u pravu.  To da će doći novi financijeri reci ovima u Sarajevu koji šokirano paničare kao da je “slučaj Hercegovačka banka” u tijeku, u sarajevskoj verziji. Tko će dat 100 milijuna godišnje u ublehe? To da će doć novi financijeri je upravo pušteni utješni balon među NVO-ovcima, strah ih tražit "tapetar" na mojposao.ba.
ut Vlachus non imperet!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 18:55 |
|
|
|
Koji su to drugi? EU će slijediti politiku SAD-a, jedino Rusija. Javite se Putinu, možda vas on sponzorira kao Čečene.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Banya
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 18:56 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: To da će doći novi financijeri reci ovima u Sarajevu koji šokirano paničare kao da je “slučaj Hercegovačka banka” u tijeku.
Budalice Bolje ti je odi lobirati da HR uskoci. Dok nisu drugi! Eto, bila gužva, drugi nisu mogli uskočit od amerikanca, velika borba od koga će Usaid Omerbašić uzet 10 tisuća dolara da mu dijete kupuje u najskupljim buticima.
ut Vlachus non imperet!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 18:57 |
|
|
|
Nebula na aparatima. Idemo 2026 vratit i KS. A onda kad sjednemo u sedlo, vladat cemo duze nego Osmanlije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 18:57 |
|
|
|
Sigurno ce EU slijediti Putina retalja. Koji uvodi carine po 25%. I pokusava shebati stosta toj istoj EU.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Banya
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 18:58 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Nebula na aparatima. Idemo 2026 vratit i KS. A onda kad sjednemo u sedlo, vladat cemo duze nego Osmanlije. Pozdravljam.
ut Vlachus non imperet!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 18:59 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Nebula na aparatima. Idemo 2026 vratit i KS. A onda kad sjednemo u sedlo, vladat cemo duze nego Osmanlije. Ustav Republike Hrvatske: Republika Hrvatska sastoji se od 24 županije i 5 begovata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 19:00 |
|
|
|
Baniram tko skrene s teme Usaid.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 19:00 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Nebula na aparatima. Idemo 2026 vratit i KS. A onda kad sjednemo u sedlo, vladat cemo duze nego Osmanlije. Ustav Republike Hrvatske: Republika Hrvatska sastoji se od 24 županije i 5 begovata. Opet si poceo „dodrinavati“ 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 19:02 |
|
|
|
Eto prilike za Ruse i Irance, javite se njima da vas sponzoriraju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 19:03 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Kosovo i BiH, dvije failed states, daleko najveći korisnici per capita ovih “nation building” fondova.
Ja ti rekoh na prvoj stranici, uskocice novi finansijeri. A ti bi trebao navijati da to HR pokrije, makar 1/3. samo sto ti ne zelis da priznas da sam ja u pravu.  Zašto ti novi financijeri nisu plaćali do sada? 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1452 of 2558 - 56.76%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Banya
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 19:04 |
|
|
daramo je napisao/la: Eto prilike za Ruse i Irance, javite se njima da vas sponzoriraju. Rusi ne sponzoriraju ni u Kazakstanu, kamo li u BiH. Jednostavno nije nešto što rade, a u ostalom, koliko je ovo izdašno financiranje bilo uspješno za Amerikance? Evo, sada je vodeći primatelj sredstava u svijetu Afganistan... Među vodećima u Europi to su Armenija, Gruzija, Moldavija... Što SAD može okačit na zid kao uspjeh u tim zemljama?
ut Vlachus non imperet!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 19:05 |
|
|
Znači gašenje USAID-a u Sarajevu je al pari zatvaranju Termoelektrane u Tuzli ili gašenju Mittala u Zenici. Uskoro dakle rekordne gužve pred DE ambasadom 
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|