|
|
Stranica: 9/20.
|
[ 494 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 19:05 |
|
|
|
USA sponzorirala gomilu sajtova i organizacija desetljećima, utrošli tko zna koliko milijuna, i rezultat je ništa.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1455 of 2558 - 56.88%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Banya
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 19:06 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 19:58 Postovi: 2862 Lokacija: Hrvatinićev grad
|
PCM je napisao/la: Znači gašenje USAID-a u Sarajevu je al pari zatvaranju Termoelektrane u Tuzli ili gašenju Mittala u Zenici. Uskoro dakle rekordne gužve pred DE ambasadom  Velik broj VSS-ovaca i spikera ingliša traži posao u Njemačkoj... Imam viziju.
_________________ ...and these villages of yours...
ut Vlachus non imperet!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 19:06 |
|
|
PCM je napisao/la: Znači gašenje USAID-a u Sarajevu je al pari zatvaranju Termoelektrane u Tuzli ili gašenju Mittala u Zenici. Uskoro dakle rekordne gužve pred DE ambasadom  Bez posla ostaje nekoliko tisuća "radnika". Možda ih Nikšić natovari na Elektroprivredu. 
1455 of 2558 - 56.88%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 19:07 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22099 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Ma kakvi Rusi i Iranci. Pokriva ovo EU. Mislim libo me ne zivim od NVO. Ali ove gluposti koje Donald izvodi i USA izopćava nekim prijetnjama svima i svakom. Polucice odgovore. Ja ne kuzim sta njima sve ovo treba. S prijetnjama civiliziranim zemljama. Je li ovaj autisticni govnar neki ruski placenik. A Donald hajvan samo. Ili i sa njim nesto suruju.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 19:07 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44973 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Banya je napisao/la: daramo je napisao/la: Eto prilike za Ruse i Irance, javite se njima da vas sponzoriraju. Rusi ne sponzoriraju ni u Kazakstanu, kamo li u BiH. Jednostavno nije nešto što rade, a u ostalom, koliko je ovo izdašno financiranje bilo uspješno za Amerikance? Evo, sada je vodeći primatelj sredstava u svijetu Afganistan... Među vodećima u Europi to su Armenija, Gruzija, Moldavija... Što SAD može okačit na zid kao uspjeh u tim zemljama? Vole oni sponzorirati muslimane, nek se jave Čečenima. Može opet bivši reis u Čečeniju.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 19:09 |
|
|
|
Budžet FBiH je porastao za 733 milijuna. Nije da nema sredstava ..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 19:10 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ali ove gluposti koje Donald izvodi i USA izopćava nekim prijetnjama svima i svakom. Polucice odgovore. Ja ne kuzim sta njima sve ovo treba. S prijetnjama civiliziranim zemljama. Je li ovaj autisticni *** neki ruski placenik. A Donald hajvan samo. Ili i sa njim nesto suruju. Potcjenjuješ milijardere. Nisu oni od jučer, čitaju protivnika i razmišljaju 3 koraka unaprijed. 
1455 of 2558 - 56.88%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 19:10 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44973 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Sad se nadaju da će EU ići kontra US politike i sponzorirati ih. Vječni optimisti, dok u isto vrijeme Musk podržava afd u Njemačkoj. EU će riskirati carine i gubitak zaštite od Rusa radi njih. EU su važniji bosanski muslimani od Amera.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 19:11 |
|
|
potocnj je napisao/la: Ako opstanak protektorata bude koštao amerikance 1$ Trump će ići u sveobuhvatnu analizu jel to potrebno i koliko (ne)doprinosi njihovim interesima.
Ako bošnjaci ne shvate da je vrijeme za dogovor ni sada, možda je bolje da se svi ne pretvaramo i da krenemo u ostvarenje svojih ideja.
I mi, i srbi, i oni, pa tko uspje, uspje! Naša ideja: Zemlja jednakih prava za sve Vaša ideja: Genocid i logori Pa ko uspije uspije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 19:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88437 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ma kakvi Rusi i Iranci. Pokriva ovo EU. Mislim libo me ne zivim od NVO. Ali ove gluposti koje Donald izvodi i USA izopćava nekim prijetnjama svima i svakom. Polucice odgovore. Ja ne kuzim sta njima sve ovo treba. S prijetnjama civiliziranim zemljama. Je li ovaj autisticni *** neki ruski placenik. A Donald hajvan samo. Ili i sa njim nesto suruju. Rade točno ono što žele Amerikanci koji su ih birali. Jednako kao i Dodik i Čović.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 19:13 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ali ove gluposti koje Donald izvodi i USA izopćava nekim prijetnjama svima i svakom. Polucice odgovore. Ja ne kuzim sta njima sve ovo treba. S prijetnjama civiliziranim zemljama. Je li ovaj autisticni *** neki ruski placenik. A Donald hajvan samo. Ili i sa njim nesto suruju. Potcjenjuješ milijardere. Nisu oni od jučer, čitaju protivnika i razmišljaju 3 koraka unaprijed.  Meni ova dva lika djeluju neprilagidjeno polozaju u kome su se nasli. Muslim blago govoreci. Sta ima treba ovo pisanje uz vjetar protiv svih i svega? Ja mislim da su oba teski konpleksasi i da im je Putin nabio 80% tih konpleksa. Ako ne i 90%.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 19:14 |
|
|
daramo je napisao/la: Sad se nadaju da će EU ići kontra US politike i sponzorirati ih. Vječni optimisti, dok u isto vrijeme Musk podržava afd u Njemačkoj. EU će riskirati carine i gubitak zaštite od Rusa radi njih. EU su važniji bosanski muslimani od Amera. Koja EU? Već u startu vidim minimalno Italija, Mađarska, Slovačka, Nizozemska uz Trumpa. Vjerojatno i Austrija vrlo brzo. Možemo se nadati možda i Njemačka. Ne znam, danas i Plenković zove Thompsona na doček rukometaša, čini mi se prilagođavamo se novom vremenu. Uglavnom, za konsenzus u EU nema šanse.
1455 of 2558 - 56.88%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 19:15 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Potcjenjuješ milijardere. Nisu oni od jučer, čitaju protivnika i razmišljaju 3 koraka unaprijed.  Meni ova dva lika djeluju neprilagidjeno polozaju u kome su se nasli. Muslim blago govoreci. Sta ima treba ovo pisanje uz vjetar protiv svih i svega? Ja mislim da su oba teski konpleksasi i da im je Putin nabio 80% tih konpleksa. Ako ne i 90%. To ti se zove pregovaračka taktika, ili ti narodski rečeno blefiranje. Zategnut će maksimalno, a onda početi prave pregovore, i na kraju se naći negdje na sredini.
1455 of 2558 - 56.88%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 19:16 |
|
|
Karabaja je napisao/la: potocnj je napisao/la: Ako opstanak protektorata bude koštao amerikance 1$ Trump će ići u sveobuhvatnu analizu jel to potrebno i koliko (ne)doprinosi njihovim interesima.
Ako bošnjaci ne shvate da je vrijeme za dogovor ni sada, možda je bolje da se svi ne pretvaramo i da krenemo u ostvarenje svojih ideja.
I mi, i srbi, i oni, pa tko uspje, uspje! Naša ideja: Zemlja jednakih prava za sve Vaša ideja: Genocid i logori Pa ko uspije uspije. Pun si predrasuda. Zaveli su te NVO sarajevski mediji. 
1455 of 2558 - 56.88%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 19:16 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ma kakvi Rusi i Iranci. Pokriva ovo EU. Mislim libo me ne zivim od NVO. Ali ove gluposti koje Donald izvodi i USA izopćava nekim prijetnjama svima i svakom. Polucice odgovore. Ja ne kuzim sta njima sve ovo treba. S prijetnjama civiliziranim zemljama. Je li ovaj autisticni *** neki ruski placenik. A Donald hajvan samo. Ili i sa njim nesto suruju. Rade točno ono što žele Amerikanci koji su ih birali. Jednako kao i Dodik i Čović. Mislis ona krezuba ogranicena masa koja ih je birala? Nesto ne mislim da su Donaldovi biraci ekstra inteligentni. Nego da su ograniceni i priglupi. I ovo sto on radi da zadivi budale, vratice se poput bumeranga. Dodo i Cho nisu nikakvi oresjednici. Pa ti usporedba ne stoji sa Donaldom.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 19:19 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Meni ova dva lika djeluju neprilagidjeno polozaju u kome su se nasli. Muslim blago govoreci. Sta ima treba ovo pisanje uz vjetar protiv svih i svega? Ja mislim da su oba teski konpleksasi i da im je Putin nabio 80% tih konpleksa. Ako ne i 90%.
To ti se zove pregovaračka taktika, ili ti narodski rečeno blefiranje. Zategnut će maksimalno, a onda početi prave pregovore, i na kraju se naći negdje na sredini. Bogami meni ovo njihovo proseravanje izgleda hazarderski. Ne pregovaracki. I ne mudro. Kao da namjerno zele shebati USA.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 19:20 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: To ti se zove pregovaračka taktika, ili ti narodski rečeno blefiranje. Zategnut će maksimalno, a onda početi prave pregovore, i na kraju se naći negdje na sredini. Bogami meni ovo njihovo proseravanje izgleda hazarderski. Ne pregovaracki. I ne mudro. Kao da namjerno zele shebati USA. To je samo standardna taktika da prepadne protivnika.
1455 of 2558 - 56.88%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 19:26 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Bogami meni ovo njihovo proseravanje izgleda hazarderski. Ne pregovaracki. I ne mudro. Kao da namjerno zele shebati USA.
To je samo standardna taktika da prepadne protivnika. Pa nije im cijeli svijet protivnik. Likovi idu protiv dojucerasnjih partnera i to nogom u glavu.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 19:29 |
|
|
Trump i Musk ugase USAID i shodno tomu nekoliko tisuća muslimanskih radnih mjesta u BiH, mahom u Sarajevu. Odgovor Muslimana: kreveljenje 
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 19:30 |
|
|
|
Svjetske sile nemaju partnere nego vazale. EU nije nikakav partner SAD-u nego vazal koji slijedi uz nogu. Uskoro će cijela EU umjesto u nvo u Sarajevu ulagati u američko oružje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 19:34 |
|
|
daramo je napisao/la: Svjetske sile nemaju partnere nego vazale. EU nije nikakav partner SAD-u nego vazal koji slijedi uz nogu. Uskoro će cijela EU umjesto u nvo u Sarajevu ulagati u američko oružje. Tvoje prognoze i ne samo tvoje, izuzetno su precizne. Evo od 2009 do sada, nisi nista promasio. I EU je Partner USA. Cuj vazali drzave koje cine okosnicu EU.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 19:34 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: To je samo standardna taktika da prepadne protivnika.
Pa nije im cijeli svijet protivnik. Likovi idu protiv dojucerasnjih partnera i to nogom u glavu. Svijet se mijenja. Ti dojučerašnji partneri će morati prihvatiti promjene ako žele biti partneri.
1455 of 2558 - 56.88%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teuton
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 19:35 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: daramo je napisao/la: Sad se nadaju da će EU ići kontra US politike i sponzorirati ih. Vječni optimisti, dok u isto vrijeme Musk podržava afd u Njemačkoj. EU će riskirati carine i gubitak zaštite od Rusa radi njih. EU su važniji bosanski muslimani od Amera. Koja EU? Već u startu vidim minimalno Italija, Mađarska, Slovačka, Nizozemska uz Trumpa. Vjerojatno i Austrija vrlo brzo. Možemo se nadati možda i Njemačka. Ne znam, danas i Plenković zove Thompsona na doček rukometaša, čini mi se prilagođavamo se novom vremenu. Uglavnom, za konsenzus u EU nema šanse. Došlo novo vrijeme. Kad smo kod toga, gdje je nestao istoimeni forumaš? 
_________________ Nad Bugojnom sviće Sudnja zora s Turcima se ratovati mora
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 19:37 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa nije im cijeli svijet protivnik. Likovi idu protiv dojucerasnjih partnera i to nogom u glavu.
Svijet se mijenja. Ti dojučerašnji partneri će morati prihvatiti promjene ako žele biti partneri. Ovo nisu promjene. Ovo je ostrenje K i svakodnevne prijetnje. Svakodnevne. To mora poluciti reakcije. Eno Kanada je autusticnog degena udarila u jaja. Mislis da nece i drugi?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Gašenje USAID projekta u BiH: u Sarajevu 25 000 nevladinih organizacija: tko će popuniti vakuum? Postano: 03 vel 2025, 19:38 |
|
|
Teuton je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Koja EU? Već u startu vidim minimalno Italija, Mađarska, Slovačka, Nizozemska uz Trumpa. Vjerojatno i Austrija vrlo brzo. Možemo se nadati možda i Njemačka. Ne znam, danas i Plenković zove Thompsona na doček rukometaša, čini mi se prilagođavamo se novom vremenu. Uglavnom, za konsenzus u EU nema šanse. Došlo novo vrijeme. Kad smo kod toga, gdje je nestao istoimeni forumaš?  Gdje će nestat, neke principe gonja. Ma novovrijeme nije normalan. Tako propustiti gomilu dobrih tema za zezanciju. Ok, evo nisam ljut, ali moram mu poručiti da sam razočaran.
1455 of 2558 - 56.88%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|