|
|
Stranica: 341/377.
|
[ 9412 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 17:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86736 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
neretvanin je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: A Stup je inače u većinski hrvatskom gradu okružen sa 15 hrvatskih općina? Znaš ikoga da bi kupio tu stan, i bi li ti kupio? Naravno. Još cijena bitno niža. Ako nećeš ti, više za mene.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 17:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86736 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Ovaj Neretvanin misli da 1000 stanara nebodera C2 neće šetati, trčati itd preko mosta 5 metara udaljenog.
Nego će valjda trčati i rekreirati se avenijom.
Vidi se da ti nije poznato koliko Hrvati prelaze novi most, a još C2 nije ni završen i naseljen.
Prva muslimanska kuća 1km udaljena.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 17:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63148 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Još je smiješniji s mišlju da će muslimanski kokuzi nešto novo kupiti, da imaju para sagradili bi bar dvije nove zgrade.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 17:49 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ovaj Neretvanin misli da 1000 stanara nebodera C2 neće šetati, trčati itd preko mosta 5 metara udaljenog.
Vidi se da ti nije poznato koliko Hrvati prelaze novi most, a još C2 nije ni završen i naseljen.
Prva muslimanska kuća 1km udaljena. Mostarci ne trče, samo kave ispijaju.  Hvala što ćeš sudjelovati u kroatizaciji grada, ja ću na zgonima podebljavati većinu jednog dana... A dudu ima da kroatizira zgradu mostarku jer je jack rekao da su sve muslimanski stanovi. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 17:51 |
|
|
|
I ta priča s dijasporom je smiješna, to je populacija napola izumrla a druga polovica će kroz 20-ak godina.
Prosječni Skandinavac rođen u Mostaru danas ima 60-70 godina i prijavilo ih se 100-200 za izbore.
A pokrenuli su možda 1 firmu u čitavom gradu. Sa ispod 10 zaposlenih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 17:57 |
|
|
|
Zamisli, plac udaljen 20 metara od najvećeg luksuznog hrvatskog nebodera u BiH, u hrvatskoj regiji, a 1 km udaljen od kokuznog muslimanskog kvarta… proglašavati muslimanskim.
To je za streljanje.
Za nadati se da novije generacije nisu toliko retardirane, i da će sile tržišta ipak biti najjače.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 18:10 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Zamisli, plac udaljen 20 metara od najvećeg luksuznog hrvatskog nebodera u BiH, u hrvatskoj regiji, a 1 km udaljen od kokuznog muslimanskog kvarta… proglašavati muslimanskim.
To je za streljanje.
Za nadati se da novije generacije nisu toliko retardirane, i da će sile tržišta ipak biti najjače. Super, samo je BiH nestabilna, šta će biti u slučaju raspada ako budeš plaćao struju EPBIH?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 18:11 |
|
|
|
Jedino Hrvati imaju potencijal za razvoj i naseljavanje Mostara. Dugoročno sve je jasno. Raste onaj tko drži ekonomiju i zaledje, a ne onaj koji nema ni ekonomije ni zaledja.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 18:13 |
|
|
neretvanin je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Zamisli, plac udaljen 20 metara od najvećeg luksuznog hrvatskog nebodera u BiH, u hrvatskoj regiji, a 1 km udaljen od kokuznog muslimanskog kvarta… proglašavati muslimanskim.
To je za streljanje.
Za nadati se da novije generacije nisu toliko retardirane, i da će sile tržišta ipak biti najjače. Super, samo je BiH nestabilna, šta će biti u slučaju raspada ako budeš plaćao struju EPBIH? Po novom zakonu možeš birati od koje elektroprivrede ćeš brojilo. Rizik je uključen u cijenu, a slučaju raspada BiH možeš prodati, ako cijeli Mostar ne završi u Hrvatskoj. Pravo vlasništva je nešto što nikada nije narušeno, u suprotnom te po sistemu proporcionalnosti hrvatska ovlast obešteti muslimanskim stanom na zapadu a takvih je puno više, ako netko ne priznaje vlasništvo Hrvata u eventualnim novim državama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hercegovac91
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 18:24 |
|
|
|
Jedan prijedlog za Mostar, možda na prvu ne tako bitan.
Sadnja maslina za ukras u Mostaru. Osim zelenila i cvijeća, mislim da je ovo također potrebno. Maslina nije samo obično stablo, ona je i dio našeg identiteta. Kako hercegovačkog i hrvatskog, tako i kršćanskog.
Daje jedan touch, kao primjerice japanska trešnja Japanu.
| Privitak/ci: |

A09BCDC5-EF6F-4638-B5E4-C90CA6A60F1D.jpeg [ 196.09 KiB | Pogledano 1628 put/a. ]
|
_________________ Ljubi mi Te svaki kucaj srca I duše mi svaki topli dah, I pod hladnim ljubit će Te grobom Moj mrtvački pepeo i prah!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 18:30 |
|
|
|
Zanimljiva ideja.
Više Hercegovine u Mostaru.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 18:32 |
|
|
|
Aleja smokava u SL.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 18:36 |
|
|
|
Ujedno, ja bih odbacio sve prakse, trendove, mišljenjenja, zablude, iz perioda od prije 2022. kada je mentalitet bio barikadiranje u bunker.
Kao i period kada Muslimani nisu iseljavali.
To je era koja je završila, tek se navikavamo na nove jače karte i što one znače.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 18:50 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ujedno, ja bih odbacio sve prakse, trendove, mišljenjenja, zablude, iz perioda od prije 2022. kada je mentalitet bio barikadiranje u bunker.
To je era koja je završila, tek se navikavamo na nove jače karte i što one znače. Nismo se povlačili ni kad je cijeli svijet bio na njihovoj strani a ne sad. Nije slučajno kazalište i katedrala na granici. Možda bi mogli početi sa nekom institucijom u Sjevernom logoru.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1403 of 2558 - 54.85%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 18:51 |
|
|
|
Institut za vinarstvo sv. Martin.
1403 of 2558 - 54.85%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 21:20 |
|
|
Što se tiče c2 projekta na Neretvi neki početni renderi koliko se sjećam su bili i sa 3 lamele a ne 2? Ok, možda se išlo opreznije zbog velike količine stanova, ali bi panorama još ljepša bila i s trećim neboderom.  Ima li šanse sada to ugurati?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 21:24 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ujedno, ja bih odbacio sve prakse, trendove, mišljenjenja, zablude, iz perioda od prije 2022. kada je mentalitet bio barikadiranje u bunker.
To je era koja je završila, tek se navikavamo na nove jače karte i što one znače. Mi smo u Mostaru na 52% glasova a 55% stanovnika? Po tvojoj projekciji kad ćemo biti na 2/3? Onda i ja kupujem preko Neretve? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 21:30 |
|
|
neretvanin je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ujedno, ja bih odbacio sve prakse, trendove, mišljenjenja, zablude, iz perioda od prije 2022. kada je mentalitet bio barikadiranje u bunker.
To je era koja je završila, tek se navikavamo na nove jače karte i što one znače. Mi smo u Mostaru na 52% glasova a 55% stanovnika? Po tvojoj projekciji kad ćemo biti na 2/3? Onda i ja kupujem preko Neretve?  Po sadašnjim trendovima za 25 godina. 
1403 of 2558 - 54.85%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 21:39 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: neretvanin je napisao/la: Mi smo u Mostaru na 52% glasova a 55% stanovnika? Po tvojoj projekciji kad ćemo biti na 2/3? Onda i ja kupujem preko Neretve?  Po sadašnjim trendovima za 25 godina.  To se kaže: Langsam, aber sicher 
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 21:42 |
|
|
|
Poćerat Bingo kad se Lidl otvori u C2 i roknut još koji neboder.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 22:53 |
|
|
dreamteam je napisao/la: Poćerat Bingo kad se Lidl otvori u C2 i roknut još koji neboder. Ili NAŠ Sjeverni Logor (mi ga prodajemo) ili: 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 23:01 |
|
|
|
1 milijun pregleda ove teme.
8500 replika
Otvorena je par mjeseci pred izbore 2020.
Trud i interes oko Mostara vrlo popularan među Hrvatima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 06 stu 2024, 11:37 |
|
|
dudu je napisao/la: Još je smiješniji s mišlju da će muslimanski kokuzi nešto novo kupiti, da imaju para sagradili bi bar dvije nove zgrade. Ne mogu oni ni Geto dograditi, a kamoli nešto više.  To je ovo? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 06 stu 2024, 11:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24835 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
neretvanin je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ujedno, ja bih odbacio sve prakse, trendove, mišljenjenja, zablude, iz perioda od prije 2022. kada je mentalitet bio barikadiranje u bunker.
To je era koja je završila, tek se navikavamo na nove jače karte i što one znače. Mi smo u Mostaru na 52% glasova a 55% stanovnika? Po tvojoj projekciji kad ćemo biti na 2/3? Onda i ja kupujem preko Neretve?  Ja bih rekao hladno da su Hrvati izmedju 58% i 60%.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teuton
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 06 stu 2024, 16:13 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ovaj Neretvanin misli da 1000 stanara nebodera C2 neće šetati, trčati itd preko mosta 5 metara udaljenog.
Prva muslimanska kuća 1km udaljena. Onda bi nakon useljavanja trebalo podići crkvu ili nešto slično sa hrvatskim predznakom preko rijeke, čiji će sadržaj vezivati novo stanovništvo. Ako se taj led uspješno probije, jel misliš da bi se ostatak SL mogao kolonizirati? Govorim o nekom periodu 10-20 godina.
_________________ Nad Bugojnom sviće Sudnja zora s Turcima se ratovati mora
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 38 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|