|
|
Stranica: 386/387.
|
[ 9654 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Fredericktown
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 11 lip 2026, 14:33 |
|
Pridružen/a: 09 ruj 2023, 12:46 Postovi: 514 Lokacija: Red ispred hambasade
|
PaoUČikolu je napisao/la: Može li mi netko objasniti zašto su komentari na vijest da Thompson neće ovoga ljeta nastupati u Mostaru zbog toga što su izbori pa da se izbjegnu incidenti u stilu da je Čović protjerao Thompsona iz Mostara? Po meni sasvim razumna odluka Čovića. Izbori su vrlo bitni pa kad prođu će biti koncert iduće ljeto, nikakav problem. Govore da je HDZ otjerao Štimca i da su blokirali koncert Thompsona za ovo ljeto. Ne znam je li istina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Roko987
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 11 lip 2026, 15:54 |
|
Pridružen/a: 25 stu 2024, 13:26 Postovi: 1257 Lokacija: Herceg-Bosna
|
|
Tko je god otjerao Štimca želi dobro Zrinjskom.
Neka sjedi na konferenciji i priča o Herceg-Bosni, a ne na klupi. nakanta ga Sarajevo, nakanta ga Željo, nakanta ga Borac pa mora na neki način prikupiti simpatije kad nema nogometno znanje.
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gazda
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 11 lip 2026, 16:33 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 15:23 Postovi: 3985 Lokacija: Stolni grad
|
Fredericktown je napisao/la: Govore da je HDZ otjerao Štimca i da su blokirali koncert Thompsona za ovo ljeto. Ne znam je li istina. Daleko od istine, Šulenta i puno boljim trenerima nije oprostio ne osvajanje titule, ludost je što je Jakirovića zadržala samo činjenica da nije bilo novca za raskid i dovođenje drugog trenera, iako je Zrinjski imao tada odličnu igru unatoč lošem plasmanu, sada imaš loš plasman i lošu igru, njega su izjave samo mogle spasiti, nikako biti razlog odlaska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 11 lip 2026, 17:29 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8411 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
PaoUČikolu je napisao/la: Može li mi netko objasniti zašto su komentari na vijest da Thompson neće ovoga ljeta nastupati u Mostaru zbog toga što su izbori pa da se izbjegnu incidenti u stilu da je Čović protjerao Thompsona iz Mostara? Po meni sasvim razumna odluka Čovića. Izbori su vrlo bitni pa kad prođu će biti koncert iduće ljeto, nikakav problem. Nabijem na qrac sve mostarske, a i šire hadezeovce ako je i 20 posto od toga istina. Opet se povlače pred drugima i drugačijima...tako su se povukli i sa Bulevara u svoja brda, Gorance, Vrde Polog i ostala...briga njih i za Hrvate Mostara i za Lipanjake zore, bitno je samo da se oni uslikaju i snime sa svijećama u rukama za neku od obljetnica HVO-a. Zašto izdvajaju Mostar od ostalih gradova u Herceg-Bosni?
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 11 lip 2026, 18:24 |
|
|
|
Baš odvratno ako je to razlog za odgodu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1607 of 2558 - 62.82%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 11 lip 2026, 18:42 |
|
|
Čović je spominjo relaksaciju odnosa, ne more Tonson i relaksacija 
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Fredericktown
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 11 lip 2026, 21:16 |
|
|
|
Možda je i bolje što neće biti koncerta, grad je zatrpan smećem. Mene sramota, a ni nisam iz Mostara.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 11 lip 2026, 21:34 |
|
|
|
Puno to govori, nekad nije bio problem dovest MPT u Mostar, a danas jest.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 11 lip 2026, 22:28 |
|
|
11. lipnja - oslobođenje Orlovca 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hercegovac91
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 11 lip 2026, 23:36 |
|
|
Šporet je napisao/la: 11. lipnja - oslobođenje Orlovca  Mogli su okrečiti križ.
_________________ „Jahve mi je svagda pred očima; jer mi je zdesna, neću posrnuti. Stoga mi se raduje srce i kliče duša, i tijelo mi spokojno počiva“. Psalam 16,8-9
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Fredericktown
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 14 lip 2026, 19:27 |
|
|
Autor ove objave tvrdi da su muslimanske radnice u Mepasu visokoobrazovane, ali radi aparthejda su primorane raditi kao prodavačice
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 14 lip 2026, 19:32 |
|
|
Fredericktown je napisao/la: Autor ove objave tvrdi da su muslimanske radnice u Mepasu visokoobrazovane, ali radi aparthejda su primorane raditi kao prodavačice
Taj je pisao hvalospjeve hrvatskim osloboditeljima Mostara u lipnju 92’.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 14 lip 2026, 19:34 |
|
|
|
Ahmet uvijek moze osnovati svoje poduzece i zaposliti obrazovanu Merimu, Hajriju i Amelu.
Nesto mi govori da hrvatskim poduzetnicima, privatnicima, nece i ne moze reci koga ce gdje zaposliti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 14 lip 2026, 19:58 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Ahmet uvijek moze osnovati svoje poduzece i zaposliti obrazovanu Merimu, Hajriju i Amelu.
Nesto mi govori da hrvatskim poduzetnicima, privatnicima, nece i ne moze reci koga ce gdje zaposliti. Ma Ahmet je u pravu, al zašto bi on zaposlio Hajriju i Amelu, kad to može vrli Ante, još će ušparat koju stoju maraka. A Marina, Nikolina ako ne upadnu u neku od institucija koje dijele sa svim svojim sunarodnjacima od Neuma do Drvara će put ZGa, Splita, Graza…
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 20 lip 2026, 20:27 |
|
|
|
Požar iznad Hodbine, gori već nekoliko dana. Jel misle oni stručnjaci zvati kanadere i air traktore, pošto je vatra došla skoro do kuća? Sa obzirom da je teren nepristupačan i teško prohodan.
Jbt koja katastrofa.
_________________ Thiel je odselio u Patagoniju. Odselimo Patagoniju!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 20 lip 2026, 21:14 |
|
|
Salivator je napisao/la: Požar iznad Hodbine, gori već nekoliko dana. Jel misle oni stručnjaci zvati kanadere i air traktore, pošto je vatra došla skoro do kuća? Sa obzirom da je teren nepristupačan i teško prohodan.
Jbt koja katastrofa. Svjetsko prvenstvo je, oči javnosti su zalijepljene za ekran, aktivirat će se ako požar prodre do bitnijih vikendica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 20 lip 2026, 22:23 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47334 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Fredericktown je napisao/la: Autor ove objave tvrdi da su muslimanske radnice u Mepasu visokoobrazovane, ali radi aparthejda su primorane raditi kao prodavačice
Ne smeta mu što što svako jutro najmanje 4000 radnica iz sela s istočne strane Neretve dolazi raditi u hrvatski dio grada za gazde iz sela zapadne Hercegovine. Nećeš ti aparthejda kad u gradskoj upravi radi 51% Bošnjaka.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 20 lip 2026, 22:31 |
|
|
 Pa zašto si muslimani ne naprave svoj entitet, ako ne žele plaćati Hrvatima danak? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 20 lip 2026, 22:37 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47334 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Pa da, ukinemo Federaciju i više nema federalnih institucija, nema niti aparthejda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 23 lip 2026, 08:31 |
|
|
|
Ekocid na Uborku, gori sve... A prije toga mjesecima se ne vozi smeće "jer se pokvario stroj".
Tzv "suživot" je nemoguć..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 24 lip 2026, 11:12 |
|
|
Gradonačelnik Kordić: “… gdje u nekakvom razgovoru sa tužiteljstvom ima elementa i terorizma. Jer kada proglasite izvanredno stanje u Gradu Mostaru, pa netko dođe pa zapali dodatno deponiju, to je onda teroristički akt'' https://bljesak.info/vijesti/crna-kronika/kordic-u-mostaru-je-izvrsen-teroristicki-cin/567150
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 24 lip 2026, 11:58 |
|
|
|
99% da je SDA zapalila, vjećnik SDA predvodi balvanaše, sve SDA organizira. Pokrali donacije za deponiju, kradu u Komunalnom, sad i izravno ugrožavaju zdravlje ljudi. I od Mostara bi napravili Sarajevo po zagađenju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 24 lip 2026, 12:29 |
|
|
|
Evo i Omer priznaje da je doponija zapaljena, samo tvrdi da su ustaše zapalile deponiju u kojoj rade sve muslimani i čiji je direktor musliman.
Omer Hujdur zastupnik NiP-a u Skupštini Hercegovačko-neretvanske županije: Uborak je (oba puta) zapalio netko od radnika.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 24 lip 2026, 12:34 |
|
|
daramo je napisao/la: 99% da je SDA zapalila, vjećnik SDA predvodi balvanaše, sve SDA organizira. Pokrali donacije za deponiju, kradu u Komunalnom, sad i izravno ugrožavaju zdravlje ljudi. I od Mostara bi napravili Sarajevo po zagađenju. Prije bih rekao ovi iz neposredne blizine, buntovnici, oni dođu valjda nekakav “antiSDA” u tom pogledu. Dovoljno je vidjeti komentari tih ljudi po internetu, kao evo mi smo dosad krepavali sad ćete svi doslovno Samson opcija ili kamikaza kako god. Smjerili su da se ovom katastrofom definitivno zatvori Uborak. A SDA izvodi marifetluke i ucjene preko deponije to je točno, samo ne mislim da su oni. Inače su se i prije rata mještani Vrapčića i Livča bunili oko deponije, tu je u blizini bio JNA institut za bojne otrove isto, tada je prostor bjelopoljske kotline prednjačio po karcinomima u odnosu na ostatak Mostara. A iza rata su logično došli ovi muhadžiri i napravili kuće doslovno uz deponiju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 24 lip 2026, 18:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90198 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Mještani imaju najviše motiva. Kao što ovaj kaže, Samson opcija da se zatvori deponija koja im smeta, samo što im je za sada jedini rezultat evakuacija. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|