|
|
Stranica: 12/12.
|
[ 283 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Gradovi koji su profitirali od rata i Dejtona, VS gradovi koji su izgubili Postano: 20 tra 2025, 22:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89665 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Prekidam diskusiju o Romima u Hrvatskoj.
Pročitajte naslov teme.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Gradovi koji su profitirali od rata i Dejtona, VS gradovi koji su izgubili Postano: 20 tra 2025, 22:46 |
|
|
|
Dva grada koji su ne propali, koliko izgubili vojnu važnost: Novi Travnik i Vitez su u ratu bili jako važni zbog tvornica "namjenske industrije", da nije bilo toga ne bi ni muslimani toliko grizli da uzmu kontrolu nad tim područjem. 30 godina nakon što su te tvornice propale i zatvorene, više ne znače ništa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Gradovi koji su profitirali od rata i Dejtona, VS gradovi koji su izgubili Postano: 20 tra 2025, 22:54 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Dva grada koji su ne propali, koliko izgubili vojnu važnost: Novi Travnik i Vitez su u ratu bili jako važni zbog tvornica "namjenske industrije", da nije bilo toga ne bi ni muslimani toliko grizli da uzmu kontrolu nad tim područjem. 30 godina nakon što su te tvornice propale i zatvorene, više ne znače ništa. https://www.biznisinfo.ba/zvijezda-bh-v ... 0-radnika/Idu lagano ka 500 zaposlenih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Gradovi koji su profitirali od rata i Dejtona, VS gradovi koji su izgubili Postano: 20 tra 2025, 23:03 |
|
|
Noname01 je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Dva grada koji su ne propali, koliko izgubili vojnu važnost: Novi Travnik i Vitez su u ratu bili jako važni zbog tvornica "namjenske industrije", da nije bilo toga ne bi ni muslimani toliko grizli da uzmu kontrolu nad tim područjem. 30 godina nakon što su te tvornice propale i zatvorene, više ne znače ništa. https://www.biznisinfo.ba/zvijezda-bh-v ... 0-radnika/Idu lagano ka 500 zaposlenih. Rade li to oni nešto za Ukrajinu? 18 milijuna eura godišnji prihod. Odokativno procjenjujem da imaju desetinu kapaciteta koje su imali prije rata, nema više ni integriranog opskrbnog lanca. Mislim, može to biti dobar biznis, ali realno to nema neke važnosti za bošnjačke snage u nekom potencijalnom budućem ratu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Gradovi koji su profitirali od rata i Dejtona, VS gradovi koji su izgubili Postano: 20 tra 2025, 23:13 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Noname01 je napisao/la: Rade li to oni nešto za Ukrajinu? 18 milijuna eura godišnji prihod. Odokativno procjenjujem da imaju desetinu kapaciteta koje su imali prije rata, nema više ni integriranog opskrbnog lanca. Mislim, može to biti dobar biznis, ali realno to nema neke važnosti za bošnjačke snage u nekom potencijalnom budućem ratu. Za to nema snage, ali može hraniti 500 obitelji. Što je opet vise nego dobro za njih i za njihovu brojku u Novom Travniku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Gradovi koji su profitirali od rata i Dejtona, VS gradovi koji su izgubili Postano: 21 tra 2025, 20:34 |
|
|
|
Tomislavgrad '91 Grad izgleda oronulo, al pun je ljudi i to u Proljeće van sezone godišnji odmora.
TG Danas
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Gradovi koji su profitirali od rata i Dejtona, VS gradovi koji su izgubili Postano: 21 tra 2025, 21:05 |
|
|
|
Livno '95
Livno Danas
Livno i Mostar višenacionalni gradovi u koje je sustavno ulagano za vrime Juge i bili su perjanice Hercegovine, dok je investiranje u ostatak Hercegovine bilo "nepopularno" jer su to bilo jednonacionalne sredine ili ti ga "ustaški krajevi".
Livno skoro isto ko i prije 40 godina.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Betandwin
|
Naslov: Re: Gradovi koji su profitirali od rata i Dejtona, VS gradovi koji su izgubili Postano: 22 tra 2025, 21:46 |
|
|
|
Čudno da niko nije spomenu Kiseljak kao gradić koji je profitirao od rata
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 32 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|