|
|
Stranica: 10/18.
|
[ 432 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Patriota
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 18:47 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 15:03 Postovi: 3216 Lokacija: Gora Romanija
|
|
Al bukvalno da mu nije Alije,Schmidt nebi bio gdje jest.
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 18:48 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22080 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Robika, za kaznu mijenjaj naslov i samobaniraj se na 24 sata!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 18:49 |
|
|
|
Jao vas, kao da ćemo mi praviti prosvjede sutra :)
_________________ ...and yet I find, and yet I find...repeating in my head If I can't be my own, I'd feel better dead..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 18:49 |
|
|
|
Nek promjeni naslov u “Hambasada: Alija je otac Dejtona i spasitelj bh.građana”
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 18:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86947 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robika, za kaznu mijenjaj naslov i samobaniraj se na 24 sata! Za šta? Ja prenosim vašu histeriju jučer.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 18:50 |
|
|
|
Eto mujguri, prohodajte na 77% u majicama sa njegovim likom. Kita.
I da, jebo vas OHR, njemu blajvate isključivo vi i to zabadava. Vi mu ga dođete nešto ko kupleraj u crvenom krstu.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
|
Realnost je da bi ja Alijz tuzila zbog nanosenja stete bosnjackom narodu. Svojom nesposobnoscu. No u kontekstu i porediti ga s Mladicem je totalna budalastinja.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 18:52 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Robika, za kaznu mijenjaj naslov i samobaniraj se na 24 sata! Za šta? Ja prenosim vaše vijesti i interpretacije. Pravo istrazivacko novinarstvo, ne dopusta ovakve greske! Znaci pogresna interpretacija moze te kao i pogresna vijest konstatiert pulizera!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 18:52 |
|
|
|
Recimo,da je Silajdzic npr bio na Alijinom mjestu,vjerovatno bi odbio Dayton. Alija mi nikad nije bio nesto drag. Ali sta je tu je,mi Bosnjaci moramo paziti svoje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 18:53 |
|
|
|
svoje islamizirane Srbe.
_________________ BiH je turd.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 18:54 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pravo istrazivacko novinarstvo, ne dopusta ovakve greske! Znaci pogresna interpretacija moze te kao i pogresna vijest konstatiert pulizera!
"Ako vidimo Mladića i Aliju Izetbegovića, to je neprihvatljivo. Zašto stavljate te slike?" direktni citat Schmita. Nema tu pogrešne interpretacije.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 18:54 |
|
|
|
Jadni se Srbi okupili da svoju zlocinacku i genocidnu ulogu amnestiraju po portalima. Zapiša ih OHR! Do rdjanja piš!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 18:55 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pravo istrazivacko novinarstvo, ne dopusta ovakve greske! Znaci pogresna interpretacija moze te kao i pogresna vijest konstatiert pulizera!
"Ako vidimo Mladića i Aliju Izetbegovića, to je neprihvatljivo. Zašto stavljate te slike?" direktni citat Schmita. Nema tu pogrešne interpretacije. Gdje ces porediti mirotvorca i zlocinca. Logicno.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 18:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86947 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Rika sv Vida je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pravo istrazivacko novinarstvo, ne dopusta ovakve greske! Znaci pogresna interpretacija moze te kao i pogresna vijest konstatiert pulizera!
"Ako vidimo Mladića i Aliju Izetbegovića, to je neprihvatljivo. Zašto stavljate te slike?" direktni citat Schmita. Nema tu pogrešne interpretacije. Šmit je nehotice to rekao kao što sam ja nehotice napisao ovaj naslov. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 18:58 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la:
"Ako vidimo Mladića i Aliju Izetbegovića, to je neprihvatljivo. Zašto stavljate te slike?" direktni citat Schmita. Nema tu pogrešne interpretacije.
Šmit je nehotice to rekao kao što sam ja nehotice napisao ovaj naslov.  Bas smo mi bitni kao Zidovi, pa da imamo kredit i da nam se pravda OHR! Moras preboliti to. I promjeniti naslov! Alija mirotvorac!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 18:58 |
|
|
Sta je reko nije bitno. Bitno je da je morao se opravdati i to rijecima: “ALIJA JE KLJUCNI MIROTVORAC”,dakle ne vođa islamista i terorista,nego mirotvorac. VRHOVNI KOMANDANT Armije RBiH je za OHR i US ambasadu,MIROTVORAC. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 18:59 |
|
|
|
Ovo je „ćiju, ćiju jucer. Danas TUP!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:00 |
|
|
Je, mirotvorac jer je potpisao Dayton. Tako je Milošević mirotvorac 
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:00 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Šmit je nehotice to rekao kao što sam ja nehotice napisao ovaj naslov.  Bas smo mi bitni kao Zidovi, pa da imamo kredit i da nam se pravda OHR! Moras preboliti to. I promjeniti naslov! Alija mirotvorac! A bitni ste jer vas je Mladić poklao, ili zbog pameti, sposobnosti?  Ne bih se ja hvalio da sam iz tog razloga “bitan”.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:01 |
|
|
|
Dakle Armija RBiH je bila Armija mira,ako je vrhovni komandant bio kljucna licnost za postizanje mira.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:01 |
|
|
|
Ne znam kako, ali ovo je vaša pobjeda i opet su Hrvati nešto krivi. :)
_________________ ...and yet I find, and yet I find...repeating in my head If I can't be my own, I'd feel better dead..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:02 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Bas smo mi bitni kao Zidovi, pa da imamo kredit i da nam se pravda OHR! Moras preboliti to. I promjeniti naslov! Alija mirotvorac!
A bitni ste jer vas je Mladić poklao, ili zbog pameti, sposobnosti?  Ne bih se ja hvalio da sam iz tog razloga “bitan”. Pa isto je i sa Zidovima u tom slucaju. Ako bi tako pojednostavili
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:02 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Bas smo mi bitni kao Zidovi, pa da imamo kredit i da nam se pravda OHR! Moras preboliti to. I promjeniti naslov! Alija mirotvorac!
A bitni ste jer vas je Mladić poklao, ili zbog pameti, sposobnosti?  Nazalost jeste. I nazalost smo izgubili. No porazno bi bilo da to svijet krene relativizirati. I kreatora genocida smjesti u istu razini s Alijom. O tome se radi.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
|
|
|
Sami Izrael kaže da je uvreda uspoređivati 8000 streljanih odraslih muških vojnih zarobljenika s Holokaustom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:03 |
|
|
Salivator je napisao/la: Ne znam kako, ali ovo je vaša pobjeda i opet su Hrvati nešto krivi. :) Niste fakat. Robika je kriv samo! @Robika, kazni se!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|