|
|
Stranica: 13/18.
|
[ 432 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
novem
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:47 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: I Alija bi dobio da nije potpisao Dayton.  Nije on trebao potpisivati pa neka ga strijeljaju poslje. Toliko naroda poginuti i ti na kraju podpiše primirje i šumsku. Katastrofa. Morao je, nije imao izbora. Za razliku od prethodnih sporazuma, taj put je bilo stvarno zavrtanje ruku. I da nije vi bi danas bili razina Sandžaklija.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:47 |
|
|
novem je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ništa je to, Jaser Arafat dobio Nobelovu nagradu za mirotvorca.  I Alija bi dobio da nije potpisao Dayton.  U nezgodno vrijeme je potpisao pa je nagradu pokupio Istočni Timor. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1413 of 2558 - 55.24%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:49 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Svašta. Zar se može povrće, riža i meso konzervirati na desetak godina? Ili koliko je to bec bilo staro? Kakvih 10 godina, Hrvatska tek proglasila neovisnost, sve je to svježe proizvedeno bilo. U jednoj grah, u drugoj gulaš, u trećoj kobasice i tak to. 
1413 of 2558 - 55.24%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:51 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: novem je napisao/la: I Alija bi dobio da nije potpisao Dayton.  U nezgodno vrijeme je potpisao pa je nagradu pokupio Istočni Timor.  Zato oni sami pišu svoje udžbenike. I ne kmeče. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:53 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Svašta. Zar se može povrće, riža i meso konzervirati na desetak godina? Ili koliko je to bec bilo staro?
Kakvih 10 godina, Hrvatska tek proglasila neovisnost, sve je to svježe proizvedeno bilo. U jednoj grah, u drugoj gulaš, u trećoj kobasice i tak to.  U Sarajke zato bućkuriš proizveden 1963. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:53 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22080 Lokacija: među zvijezdama
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Nije on trebao potpisivati pa neka ga strijeljaju poslje. Toliko naroda poginuti i ti na kraju podpiše primirje i šumsku. Katastrofa. Morao je, nije imao izbora. Za razliku od prethodnih sporazuma, taj put je bilo stvarno zavrtanje ruku. I da nije vi bi danas bili razina Sandžaklija. Ja mislim da je trebalo ići do kraja. Taman “ da su mu ruku slomili”. Nije trebao. Srbi su na početku agresije stvorili teritorijalno prednost. Nisu oni imali takodjer ni dovoljno dobrovoljaca a ni normalnom se svijetu nije ratovalo po bosanskim pripizdinama. Odziv u Beogradu na mobilizaciju još prije bio je nikakav. Crnogorci su takodjer bili demotivirani. Tako da ne vjerujem da su Srbi imali i snage i motivacije da nas pretvore u Sandzaklije. Pa od polovice rata, oni su u principu uspjevali samo “držati” zauzeto i blokirano. Nisu nikakve pomake ostvarivali.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:54 |
|
|
Svašta. Zar se može povrće, riža i meso konzervirati na desetak godina? Ili koliko je to bec bilo staro?
Kakvih 10 godina, Hrvatska tek proglasila neovisnost, sve je to svježe proizvedeno bilo. U jednoj grah, u drugoj gulaš, u trećoj kobasice i tak to.  Koja gozba i uživanje. Zavidim!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:55 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: Morao je, nije imao izbora. Za razliku od prethodnih sporazuma, taj put je bilo stvarno zavrtanje ruku. I da nije vi bi danas bili razina Sandžaklija. Ja mislim da je trebalo ići do kraja. Taman “ da su mu ruku slomili”. Nije trebao. Srbi su na početku agresije stvorili teritorijalno prednost. Nisu oni imali takodjer ni dovoljno dobrovoljaca a ni normalnom se svijetu nije ratovalo po bosanskim pripizdinama. Odziv u Beogradu na mobilizaciju još prije bio je nikakav. Crnogorci su takodjer bili demotivirani. Tako da ne vjerujem da su Srbi imali i snage i motivacije da nas pretvore u Sandzaklije. Pa od polovice rata, oni su u principu uspjevali samo “držati” zauzeto i blokirano. Nisu nikakve pomake ostvarivali. Ne, vi ste bili na ivici poraza i morali ste potpisati. Inače vam je rečeno da svaka vojna, politička i humanitarna pomoć prestaje. I to nije bila zajebancija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:56 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: Morao je, nije imao izbora. Za razliku od prethodnih sporazuma, taj put je bilo stvarno zavrtanje ruku. I da nije vi bi danas bili razina Sandžaklija. Ja mislim da je trebalo ići do kraja. Taman “ da su mu ruku slomili”. Nije trebao. Srbi su na početku agresije stvorili teritorijalno prednost. Nisu oni imali takodjer ni dovoljno dobrovoljaca a ni normalnom se svijetu nije ratovalo po bosanskim pripizdinama. Odziv u Beogradu na mobilizaciju još prije bio je nikakav. Crnogorci su takodjer bili demotivirani. Tako da ne vjerujem da su Srbi imali i snage i motivacije da nas pretvore u Sandzaklije. Pa od polovice rata, oni su u principu uspjevali samo “držati” zauzeto i blokirano. Nisu nikakve pomake ostvarivali. Lako je danas tako govoriti kad je mir. U to vrijeme su govorili: Potpiši Alija neka je ko avlija. 
1413 of 2558 - 55.24%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:57 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja mislim da je trebalo ići do kraja. Taman “ da su mu ruku slomili”. Nije trebao. Srbi su na početku agresije stvorili teritorijalno prednost. Nisu oni imali takodjer ni dovoljno dobrovoljaca a ni normalnom se svijetu nije ratovalo po bosanskim pripizdinama. Odziv u Beogradu na mobilizaciju još prije bio je nikakav. Crnogorci su takodjer bili demotivirani. Tako da ne vjerujem da su Srbi imali i snage i motivacije da nas pretvore u Sandzaklije.
Pa od polovice rata, oni su u principu uspjevali samo “držati” zauzeto i blokirano. Nisu nikakve pomake ostvarivali.
Lako je danas tako govoriti kad je mir. U to vrijeme su govorili: Potpiši Alija neka je ko avlija.  Nisu. To je nastalo kao pošalica upravo sto je podpisao Federaciju i Šumsku. Ta rečenica odražava njegovu glupost i bezidejnost.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:57 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja mislim da je trebalo ići do kraja. Taman “ da su mu ruku slomili”. Nije trebao. Srbi su na početku agresije stvorili teritorijalno prednost. Nisu oni imali takodjer ni dovoljno dobrovoljaca a ni normalnom se svijetu nije ratovalo po bosanskim pripizdinama. Odziv u Beogradu na mobilizaciju još prije bio je nikakav. Crnogorci su takodjer bili demotivirani. Tako da ne vjerujem da su Srbi imali i snage i motivacije da nas pretvore u Sandzaklije.
Pa od polovice rata, oni su u principu uspjevali samo “držati” zauzeto i blokirano. Nisu nikakve pomake ostvarivali.
Lako je danas tako govoriti kad je mir. U to vrijeme su govorili: Potpiši Alija neka je ko avlija.  Alija vs Istočni Timor.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:58 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Kad ih skoro 30 g. lažu teško je sad shvatiti bilo što.
Sarajevo nije i ne bi bilo deblokirano nikad.
Naši su dali teritorij da bi se talibanija mogla ibretit u Sarajevu.
I očekivali smo zahvalu za to, kao i za deblokadu Bihaća i smještaj izbjeglica a što smo dobili zauzvrat u 30 g.?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:59 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 17:46 Postovi: 7450 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: I Alija bi dobio da nije potpisao Dayton.  Nije on trebao potpisivati pa neka ga strijeljaju poslje. Toliko naroda poginuti i ti na kraju podpiše primirje i šumsku. Katastrofa. U muslimana je potpisivanje DMS bilo propraćeno opštim veseljem.Kasnije kad su se najeli i napili prvo stidljivo a onda sve otvorenije počeli su neki da dovode u sumnju da je ono što je potpisano baš toliko genijalno i dobro za "patriJote ove zemlje".
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:59 |
|
|
|
Ti si inače vojni strateg s WP. Pa to znas. A ne dezerter. Mislim pacifist?
Mislim na Juku. I opservaciju za deblokadu.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Lako je danas tako govoriti kad je mir. U to vrijeme su govorili: Potpiši Alija neka je ko avlija.  Nisu. To je nastalo kao pošalica upravo sto je podpisao Federaciju i Šumsku. Ta rečenica odražava njegovu glupost i bezidejnost. Pošalica ili istina je iz razgovora Alije i Jassira.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 20:00 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Lako je danas tako govoriti kad je mir. U to vrijeme su govorili: Potpiši Alija neka je ko avlija.  Nisu. To je nastalo kao pošalica upravo sto je podpisao Federaciju i Šumsku. Ta rečenica odražava njegovu glupost i bezidejnost. Mislim da potcjenuješ RS. Pa Srbi su vam malo prije toga osvojili Srebrenicu, zašto je niste obranili ako je zaista postojala ta mogućnost. 
1413 of 2558 - 55.24%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 20:01 |
|
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Nisu. To je nastalo kao pošalica upravo sto je podpisao Federaciju i Šumsku. Ta rečenica odražava njegovu glupost i bezidejnost.
Pošalica ili istina je iz razgovora Alije i Jassira. Istinita pošalica onda.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 20:04 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 17:46 Postovi: 7450 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Kad ih skoro 30 g. lažu teško je sad shvatiti bilo što.
Sarajevo nije i ne bi bilo deblokirano nikad.
Naši su dali teritorij da bi se talibanija mogla ibretit u Sarajevu.
I očekivali smo zahvalu za to, kao i za deblokadu Bihaća i smještaj izbjeglica a što smo dobili zauzvrat u 30 g.? Pokazalo se da nekad ne valja ni biti dobar 
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 20:05 |
|
|
Nisu. To je nastalo kao pošalica upravo sto je podpisao Federaciju i Šumsku. Ta rečenica odražava njegovu glupost i bezidejnost.
Mislim da potcjenuješ RS. Pa Srbi su vam malo prije toga osvojili Srebrenicu, zašto je niste obranili ako je zaista postojala ta mogućnost.  Pa znas ti šta je Srebrenica bila? Demilitarizirana zona pod zaštitom UN-a. Kako ćeš je braniti?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 20:05 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Ako se dobro sjećam, ova lajava tuka je jedno od te djece na free smještaju u RH.
Ne treba dalje...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vegas
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 20:07 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Nije on trebao potpisivati pa neka ga strijeljaju poslje. Toliko naroda poginuti i ti na kraju podpiše primirje i šumsku. Katastrofa.
U muslimana je potpisivanje DMS bilo propraćeno opštim veseljem.Kasnije kad su se najeli i napili prvo stidljivo a onda sve otvorenije počeli su neki da dovode u sumnju da je ono što je potpisano baš toliko genijalno i dobro za "patriJote ove zemlje". Kod nas u nasem dijelu Sarajeva bili protesti, "Slobo pizdo Sarajv'o si izdo".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 20:07 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Mislim da potcjenuješ RS. Pa Srbi su vam malo prije toga osvojili Srebrenicu, zašto je niste obranili ako je zaista postojala ta mogućnost.  Pa znas ti šta je Srebrenica bila? Demilitarizirana zona pod zaštitom UN-a. Kako ćeš je braniti? Pa nije bila demilitarizirana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 20:08 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ako se dobro sjećam, ova lajava tuka je jedno od te djece na free smještaju u RH.
Ne treba dalje... Hrvatska je primila kad su je četnici progonili, i kasnije je organizirala online akciju za bojkot hrvatskih proizvoda. 
1413 of 2558 - 55.24%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 20:08 |
|
|
|
Ništa ja nisam dobila nikad ni od koga. Caca je radio u HR. Pošteno. Prije rata specijalizirao na njemačkom govornom podrucju i došao u Austriju. A predhodno do Dejtona bio u odbrani svog grada i naroda. Za razliku od tebe.
Muslim na Junuza. Ti si se borio.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 20:09 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ako se dobro sjećam, ova lajava tuka je jedno od te djece na free smještaju u RH.
Ne treba dalje... Hrvatska je primila kad su je četnici progonili, i kasnije je organizirala online akciju za bojkot hrvatskih proizvoda.  Nisam ja prognana. Pogotovo u HR ne mogu biti na tom statusu. Pola mi obitelji u Zegeju.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|