HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 23 kol 2026, 08:19.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 873 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 35  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz
PostPostano: 03 srp 2020, 00:31 

Agathonikos je napisao/la:
aleksije radicevic je napisao/la:
Još ostaje da njegovo zamuckivanje proglase izuzetnom retoričkom bravurom.

:laugh

Jadni siroti dodrinaščići, sve će mu oprostiti, samo da od Hasančeta čuju još pokoju o ndh i Drini.

Žulja vas čede i sama pomisao o dogovoru Hrvata i Bošnjaka, znate rezultat takve politike po velikosrpske planove. Odmah ponižavajuće ime za Hasanbega.

Vrh

Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz
PostPostano: 03 srp 2020, 00:35 

Buš probal, dragoviću moj, buš probal.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 00:38 

Grunf je napisao/la:
aleksije radicevic je napisao/la:
Hasanov "kvalitet" koji je presudan za osvajanje srca pravaške desnice je to što je musliman koji za sebe kaže da je Hrvat. Našao se jedan, što pravašima daje nadu da "cviećarski" san još živi.
I zato ga čuvaju kao kap vode na dlanu. Opraštaju mu izjave koje Hrvatima ne bi oprostili. Drže ga za principijelnog, iako počesto menja partije. HVale ga da je dobar "povijesničar" iako se ne ističe u masi sličnih u Hrvatskoj. Još ostaje da njegovo zamuckivanje proglase izuzetnom retoričkom bravurom.

Uglavnom, čovek bez nekih bitnih talenata, uspeo je da prepzna tržište za proizvod koji je od sebe napravio, i da profitira.

Lijepo si to sebi objasnio. Hasanbegova kvaliteta se pokazala na djelima kad je bio ministar kulture, kad je bio saborski zastupnik i kad je maknuo ime trga JB Tita iz Zagreba. Djela su važna, a ne riječi, kaj vrijedi kaj Plenković blagoglagolji kad izda Hrvate di stigne? Hasanbegović je dosad učinio puno stvari u hrvatskom interesu i da je crni ciganin to ćemo mu vrednovati. Shvaćam da su BH Hrvati oprezni prema njemu jer znaju takiju, ali dok Hasanbegović radi u našu korist ja ću ga podupirati, a mislim i puno Hrvata.

Ali to su ti potezi koji mu samo služe da se dopadne svom tržištu, a da se pri tome ne zamera svojoj braći po veri. To je lukavstvo, a ne dobra namera.
Pravovernost bi trebalo da pokaže time što će nešto učiniti za Hrvate, pa makar se i posvađao sa Bošnjacima. To npr. radi ona avetinja Predrag Mišić. On se ne trudi da pomiri u sebi dve zastave. Nego pljuje po Srbima, i tera vašu priču... Hasan to iz nekog razloga ne mora, a vi ga opet volite. Ali ja sam ipak prepoznao šta je razlog.

Eto, stavite ga na test. Neka utvrdi šta je želja većine njegovog, hrvatskog, naroda u BiH, i neka se za to zalaže, pa makar se posvađao sa Bošnjama. :neznam

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 00:40 

Šta reći na ovo, ništa što većina sa ovog foruma već nije znala. Najobičniji islamist.

I bez ove potvrde ne znam tko bi normalan glasao za DP pored živog MOSTa.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 00:41 

Grunf je napisao/la:
Agathonikos je napisao/la:

:laugh

Jadni siroti dodrinaščići, sve će mu oprostiti, samo da od Hasančeta čuju još pokoju o ndh i Drini.

Žulja vas čede i sama pomisao o dogovoru Hrvata i Bošnjaka, znate rezultat takve politike po velikosrpske planove. Odmah ponižavajuće ime za Hasanbega.

Dok god niko ne ometa Srbijance i Srpščane da se dogovaraju, i da budu zajedno u miru i u ratu, vi se slobodno dogovarajte i sa Milogorcima i Šiptarima, a ne samo sa Bošnjiacima. :cool

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 00:44 

Grunf je napisao/la:

Još bolje po Hasanbegovića, ako Alija nije podupirao takvu politiku

Sta je tu bolje po njega? Il je potpuna neznalica pa u 2014. pise stvari koje veze s mozgom nemaju, il je manipulator koji se pokusava dodvorit na obje strane.

Ovo prvo mozemo iskljucit. I sam kazes ugledni povjesnicar.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 00:44 

Inače, da ne bi bilo neke zabune, meni je gospodin Hasanče baš kul lik, uzevši u obzir da je biti 'kul' rastegljiv pojam, tako da u njega mogu smjestiti i dragog nam Hasančeta.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 00:45 

Planina je napisao/la:
Šta reći na ovo, ništa što većina sa ovog foruma već nije znala. Najobičniji islamist.

I bez ove potvrde ne znam tko bi normalan glasao za DP pored živog MOSTa.

Tako je. Tko bi normalan glasovao za Glasnovića koji je osigurao isplatu 2 godine zaostalih mirovina HVO braniteljima i koji je osigurao jednakost u pravima svih hrvatskih branitelja, HV i HVO, uz živi Most koji je sa svojim ministrom policije proganjao HB Hrvate za prebivališta po Imotskoj krajini i Metković ko stoku.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 00:53 

Kad vidim zadrte dodrinaše kao ovog Grunfa instant mi dođe da glasam za HDZ.

Svakako će HDZ raskopati glupe desničare kao i uvijek i neka će.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 00:57 

Dodrinaši u 2020oj - Jel glasate za Komšića ili vam je samo draži od HDZ-a?

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 01:47 

Ovaj Gnuf je sigurno jedan od onih što su pobjegli u Njemačku(ili im je otac pobijegao) pa su cjeli život posvetili dokazivanju Hrvatstva i domoljublja mašući zastavom u Kninu i lipanjskim zorma. To je klasika. A svi moderni dodrinaši nemaju veze s ustašama i u najboljem slučaju su njihovi bili kuhari u nekoj ustaškoj jedinici, jer ja kao potomak ustaškog pukovnika ne želim sramotiti svog pradjeda izigravajući dvorsku ludu kao Hasanbeg ili Glasnovic kojima se priviđaju neki duhovi i zombiji, a to uredno popuše ovakvi kao Gnuf. Inače priznajem i pozdravljam potez Hasanbega u vidu uklanjanja ulice i spomen ploče Titu ali vjerujem da je to više bilo dokazivanje. I koliko znam svi dodrinaši odreda su protiv HB ne znam šta sad Glasnović izigrava.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 01:54 

Gazda je napisao/la:
Ovaj Gnuf je sigurno jedan od onih što su pobjegli u Njemačku(ili im je otac pobijegao) pa su cjeli život posvetili dokazivanju Hrvatstva i domoljublja mašući zastavom u Kninu i lipanjskim zorma. To je klasika. A svi moderni dodrinaši nemaju veze s ustašama i u najboljem slučaju su njihovi bili kuhari u nekoj ustaškoj jedinici, jer ja kao potomak ustaškog pukovnika ne želim sramotiti svog pradjeda izigravajući dvorsku ludu kao Hasanbeg ili Glasnovic kojima se priviđaju neki duhovi i zombiji, a to uredno popuše ovakvi kao Gnuf. Inače priznajem i pozdravljam potez Hasanbega u vidu uklanjanja ulice i spomen ploče Titu ali vjerujem da je to više bilo dokazivanje. I koliko znam svi dodrinaši odreda su protiv HB ne znam šta sad Glasnović izigrava.

Citat:
GLASNOVIĆ ZA AVAZ: OD MENE NEĆETE ČUTI RIJEČI “TREĆI ENTITET”

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 02:24 

Dodrinaši poput Hasanbegovića=orjunaši u ww1 tj simpatizeri kralja, to je ološ izdajnički.
Pogledajte kako Hasanbegović opravdava ubijanje hrvatskih civila, Bugojno i uništenje Hrvata srednje Bosne mu je "ekces" dok je protiv HVO-a koji je kontrolirao 17 od 19 multieticnih opcina. Ne podnosi RKC i zalaže se za pobačaj jer želi da bude manje Hrvata i da se Islam njegov kojeg obožava širi.

Nadam se da će Nino Raspudić progovorit koju o ovome

Da se razumimo tu ne računam Prkačina i slične, Prkačin je intelektualac i podržava naše ciljeve. Hasanbegović je ništa drugo nego bošnjacki ekstremist

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 02:30 

Hasanbegović ako želi veličati svoju islamističku Armiju BiH , opravdavati mudzahedinske zločine i čišćenje cijele srednje Bosne treba objasniti da on nije Hrvat nego islamist, ovo je kao da neki Amerikanac veliča napad na Blizance ili Francuz terorističke napade jer je tzv Armija bila ništa drugo nego prethodnica ISIlL-a. Neka se odrekne islama i prihvati RKC. Neka veliča Stjepana Tomaševića kao posljednjeg bosanskog a ne da slavi njegovog glavosječu.

Svaka čast mudrosti predsjednika Tuđmana, upravo gledam video kod Romana Bolkovića i nevjerojatno je kakav je vizionar bio ovaj čovjek.

Btw zar nije zabranjeno veličanje zločina nad Hrvatima? Zar nebi trebao Hasanbegović odgovarati ako se ovo potvrdi? Šteta što ovo nije snimljeno

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 02:42 

Jefferson Davis je napisao/la:
Grunf.

Drž' se ti momčino Varaždina i Zagorskih Sela.
Odnosno, Minkena i Kolna.

Zar nisi napravio svoj dodrinaški forum? Odi tamo.

Doduše, ne znam jel vam i tzv. Sandžak sad spada u NDH, tako da možda nisi dodrinaš već dotutinaš ili dopazaraš.

Dokosovar :D

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 02:59 

Gazda je napisao/la:

Nisu svi dodrinaši protiv HRHB, to su politički Hrvati koji sigurno podržavaju interese hrvatskog naroda ali Hasanbegović nije Hrvat.

U Islamu nema nacije, mislim tzv Bošnjaci slave glavosječu Stjepana Tomaševića pozivajući se na Bosnu. Njima je povijest krenula dolaskom Turaka na ove prostore .
Prkačin podržava naše interese u zadnje vrijeme iako je bio protiv, Bujanec je pozivao onog Budimira i slične platformaše 2010 ali je se okrenuo i nemamo se razloga dijeliti jer će najdraža ambasada takve koristiti protiv nas.

Treba im samo objasniti političku situaciju u BiH i vjerujem da bi svi do zadnjega bolje razumjeli situaciju i upravo zbog toga trebamo Raspudića u Saboru.

Mesić=Sarajevo
Mostar=Tuđman

Treba im samo objasniti situaciju, Pavelić sutra da ustane iz groba bio bi na našoj strani. Pavelić je se borio protiv majorizacije u Beogradu surađujući sa VMRO i braneći ih na sudu kao što se mi danas borimo u BiH za HRHB.

Ovi izdajnici bi bili simpatizeri orjunaša kao što su izdajnici u Kraljevini podržavali kralja protiv hrvatskih nacionalnih interesa.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 03:09 

Na kraju krajeva ako bude sukoba sutra sa Sarajevom svi ti dodrinaši će biti na prvoj crti, pored svih Indexa ,Jutarnjih i sličnih nemamo se razloga dijeliti niti ise izrugivati sa istima jer neće onaj koji drka na Broza, Pusić biti na našoj strani.

Treba im objasniti situaciju, surađivati s njima na isti način kako je Čović okrenuo Josipovića i Milanovića tj službenu politiku RH 2011.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 08:53 

DRAGI ZLATKO
Mladi aktivist se obrušio na Hasanbegovića: Siguran sam kako će mi ovaj video donijeti probleme
Knezović ističe da Hasanbegović izvan javnosti zastupa potpuno druga stajališta od onih po kojima je postao prepoznatljiv

https://www.zabranjeni.url/izbori/vijesti/ ... e-15006025

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 09:09 

Mislim da svaki dodrinaš i pobornik hrvatskih povijesnih prava mora uzeti, kako se kaže u matrix terminologiji, tkz. crvenu pilulu. Takijaši vode neo-osmansku, titoističku i prije svega antihrvatsku politiku.

Što se tiče Hasanbegovića, on je zatajio dosta toga što misli, pokazao se jako neiskrenim... kad bi njegovi glasači znali njegove pozicije imao bi 0% potpore...

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 09:25 

Hasanbegović će uvijek imati prođu kod dijela hrvatski nacionalista zbog svog antisrpstva, antikomunizma i antijugoslavenstva, veliki dio Hrvata ne osjeća nikakvu ugrozu od islama, niti ga dovoljno dobro poznaje.

međutim ti isti se u realnosti groze bosanskih muslimana, preziru ih gotovo na rasnoj osnovi, baš gađanje osjećaju prema njima, često i prema Srbima, ali iz nekog razloga Hasanbegović im je ok jer ima kvalitetnu retoriku. to je znakovito posebno za kajkavske krajeve koji povjesno nisu imali puno dodira ni sa Srbima, a kamoli s muslimanima. po pričama tih lokalaca, njihovi stari su do prije 50 godina mislili da Srbi i Bosanci žive kao majmuni na drveću. =))

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 09:34 

Dodrinaši samo trebaju naučiti više o islamu.

1. Islam ne poznaje nacije. U stvari islam jeste nacija. Hasanbegović ako je musliman, onda ima nacionalnost i njegova nacionalnost je islam.
2. Kao i sve druge nacije, tako i nacija islam želi stvoriti svoju državu, koju nazivaju Kalifat. Kalifat je država sa uređenim islamskim zakonima, tj. šerijatom. Tu se islam razlikuje od kršćanstva koje se ne bavi državom. S druge strane, islam nije samo vjera nego i nacionalni pokret tj. politička ideologija.
3. Kalifat je službena politika svih islamskih škola. Znači nije to neki esktremizam, radikalizam itd. Kalifat je u Ustavu npr. islamske zajednice BiH.
4. Bosanski muslimani mogu biti Hrvati porijeklom, ali su oni danas islamske nacije. Dakle, čak i ovo kad kažu da su Bošnjaci, to je čista izmišljotina koja im ništa ne znači. Danas Bošnjaci, sutra će ako trebalo Bosanci, pa i Hrvati kao Zlatko ako bude u interesu širenja islama. To nije problem. Naravno, cijelo vrijeme će ostati nacionalno islam i to je jedino bitno.

1660 of 2558 - 64.89%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 09:37 

Citat:
Govoreći o „monstruoznim zločinima“ koje je HVO počinio nad muslimanima u Središnjoj Bosni, gospodin Hasanbegović je zaboravio spomenuti i da je muslimanska strana prva krenula sa zločinima protiv Hrvata, kao i da ih je počinila višestruko više, u pravilu nekažnjeno. Složio sam se s gospodinom kako se u Ahmićima dogodio strašan zločin, a to je ipak i nažalost činjenica i istina, a činjenice i istine su nemjerljivo važne.

No, tad sam ga upitao i smatra li da su jednako loši i sramotni zločini AbiH nad Hrvatima, te sam kao primjere naveo zločine u Dusini, Trusini, Križančevu Selu, Doljanima i Uzdolu, iako ih nažalost ima puno više. Gospodin Hasanbegović je precizno ustvrdio kako se tu „ne radi o nikakvim zločinima, već su to sitni incidenti.“ Iako sam dugo naslućivao kako gospodin Hasanbegović to misli, nije mi palo na pamet da je to spreman i izgovoriti, pa sam bio poprilično iznenađen.

Knezović je briljantno izveo Zlatka na čistinu.

Tko nakon ovog bude branio Hasanbegovića, ima se smatrati neprijateljem Hrvata.

1660 of 2558 - 64.89%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 09:39 

Hrvatski desničari su stvarno čuđenje u svijetu i ne znam postoji li jadnija desnica u Europi od naše. :klanjam

Što se tiče ove Knezovićeve objave, uopće ne sumnjam u istinitost navoda (moglo se zaključiti oduvijek), ali mi je malo nejasno zašto je mjesecima šutio o tome ako je susret bio prošle godine. Ovako je dao savršenu izliku ljubiteljima Hasanovog lika i djela da ga proglase lažovom i plaćenikom koji pred izbore želi naštetiti Domovinskom pokretu.

bobanovski je napisao/la:
Ne podnosi RKC i zalaže se za pobačaj jer želi da bude manje Hrvata i da se Islam njegov kojeg obožava širi.

Abortus u islamu nije zabranjen, pa vjerujem da odatle dolazi i njegov stav. Ipak je čovjek praktični vjernik.

Purger111 je napisao/la:

Što se tiče Hasanbegovića, on je zatajio dosta toga što misli, pokazao se jako neiskrenim... kad bi njegovi glasači znali što misli imao bi 0% potpore...

Nije se jučer pojavio na političkoj sceni pa da se njegovi birači mogu izvlačiti na neznanje. Nešto drugo je u pitanju...

Hasanbegović će uvijek imati svoj dio kolača na debilnoj hrvatskoj desnici.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 09:42 

Ne moramo vrijeđati dodrinaše, dovoljno je da ukažemo da Bošnjaci više nisu "naši" (ako su ikad i bili) i da su njihove ideje štetne za Hrvate. Ako to nije dovoljno onda jbg. I ja sam jednom glasao za Zlatka i sad se toga sramim.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 09:42 

Naša Kvačica je napisao/la:
Dodrinaši samo trebaju naučiti više o islamu.

1. Islam ne poznaje nacije. U stvari islam jeste nacija. Hasanbegović ako je musliman, onda ima nacionalnost i njegova nacionalnost je islam.
2. Kao i sve druge nacije, tako i nacija islam želi stvoriti svoju državu, koju nazivaju Kalifat. Kalifat je država sa uređenim islamskim zakonima, tj. šerijatom. Tu se islam razlikuje od kršćanstva koje se ne bavi državom. S druge strane, islam nije samo vjera nego i nacionalni pokret tj. politička ideologija.
3. Kalifat je službena politika svih islamskih škola. Znači nije to neki esktremizam, radikalizam itd. Kalifat je u Ustavu npr. islamske zajednice BiH.
4. Bosanski muslimani mogu biti Hrvati porijeklom, ali su oni danas islamske nacije. Dakle, čak i ovo kad kažu da su Bošnjaci, to je čista izmišljotina koja im ništa ne znači. Danas Bošnjaci, sutra će ako trebalo Bosanci, pa i Hrvati kao Zlatko ako bude u interesu širenja islama. To nije problem. Naravno, cijelo vrijeme će ostati nacionalno islam i to je jedino bitno.

ovo nacionalno pod navodnicima, to je čisto pejorativni pojam da dodrinaši lakše shvate.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 35  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 58 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: