HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 24 kol 2026, 08:55.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 873 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 35  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz
PostPostano: 03 srp 2020, 09:59 

Knezović demaskirao Hasanbegovića: "Dragi Zlatko, zločini nad Hrvatima nisu incidenti"

Citat:
Govoreći o „monstruoznim zločinima“ koje je HVO počinio nad muslimanima u Središnjoj Bosni, gospodin Hasanbegović je zaboravio spomenuti i da je muslimanska strana prva krenula sa zločinima protiv Hrvata, kao i da ih je počinila višestruko više, u pravilu nekažnjeno. Složio sam se s gospodinom kako se u Ahmićima dogodio strašan zločin, a to je ipak i nažalost činjenica i istina, a činjenice i istine su nemjerljivo važne.

No, tad sam ga upitao i smatra li da su jednako loši i sramotni zločini AbiH nad Hrvatima, te sam kao primjere naveo zločine u Dusini, Trusini, Križančevu Selu, Doljanima i Uzdolu, iako ih nažalost ima puno više. Gospodin Hasanbegović je precizno ustvrdio kako se tu „ne radi o nikakvim zločinima, već su to sitni incidenti.“ Iako sam dugo naslućivao kako gospodin Hasanbegović to misli, nije mi palo na pamet da je to spreman i izgovoriti, pa sam bio poprilično iznenađen. Incident je kad vam netko očeše branik na parkingu ili se potuče na koncertu, pa sam ga opetovano pitao jesu li zločini nad 1051 civilom i 151 djetetom za njega stvarno incidenti. I opet sam, pred više ljudi, dobio potvrdan odgovor.

Kao punoljetan muškarac za vrijeme kad je padao Vukovar ali i kad se oslobađao Knin, on je bio daleko od rata. Čak se i kao maneken na splitskoj rivi usred rata naslikavao u vojnoj uniformi onih koji su u isto vrijeme punoljetni, a čak i maloljetni ginuli u stvarnim ratovima, nedaleko od ugodnog mediteranskog ambijenta.

Rekao kako mu „Franjo Tuđman do 90-e može popušit...“ što je jedna njegova rečenica koja je javno dostupna na YouTubeu. Odgovorio je potvrdno napominjući kako je Tuđman bio partizanski general.

Gospodin Hasanbegović je onda, poprilično ljutito i ničim izazvan, ustvrdio kako je katoličanstvo protuhrvatska ideologija, te je lamentirao o Vatikanu kao o nekakvoj kriminalnoj organizaciji, valjda zaboravljajući kako su njegovi birači uglavnom katolici, što bi po njegovoj logici značilo kako njega, velikog Hrvata, biraju pripadnici „antihrvatske ideologije.“

https://www.dnevnik.ba/teme/video-knezo ... -incidenti

Ako još netko ima sumnje da Hasan nije produžena ruka SDA.
Isto i Bakir tvrdi da su ubojstva Hrvata pa čak i fratara u središnjoj Bosni sitni incidenti.

I po čemu se onda Hasan razlikuje od Bakira Izetbegovića?

Vrh

Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz
PostPostano: 03 srp 2020, 10:07 

Hasan je fino zatakijao hrvatsku desnicu, ali drago mi je da je konačno isplivalo tko i što je on zapravo, šta misli i na čemu radi.

Bolesno. Krajnje bolesno šta na HR političkoj sceni prolazi pod desnicom i ima još i solidnu podršku, pa čak i ovdje ga brane likovi.

Krajnji dokaz njegove takije: supruga Lamija, sinovi Omer i Nedim.
Da misli šta govori valjda bi se i jedan sin mogao zvat Ante sunce mu poljubim :zubati

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 10:16 

dunno je napisao/la:

Što se tiče ove Knezovićeve objave, uopće ne sumnjam u istinitost navoda (moglo se zaključiti oduvijek), ali mi je malo nejasno zašto je mjesecima šutio o tome ako je susret bio prošle godine. Ovako je dao savršenu izliku ljubiteljima Hasanovog lika i djela da ga proglase lažovom i plaćenikom koji pred izbore želi naštetiti Domovinskom pokretu.
.

Mislim da je pogodio tajming. Tri dana pred izbore, imat ce utjecaja na glasace, a iz DP nemaju vremena za kontrolu stete.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 10:22 

Zlatko za sebe kaže da je musliman. Ne smije musliman protiv braće muslimana. Kad bi bio protiv njih to bi značilo da laže i da nije pravi musliman. Ovako je dokazao da je pravi musliman ali nije pravi Hrvat.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 10:27 

Hasanbegović je zaslužan za micanje imena Trga nazvanog po onom go… i krvniku iz Kumrovca i za to mu velika Hvala!
Još da uspije ukinuti dan antifašističke borbe di bi mu bio kraj.
Znam da je predložio minutu šutnje za Praljka i osudio presudu protiv HB šestorke!
Hasanbegović javno nikad nije rekao ništa protiv BiH Hrvata, niti je javno rekao da je protiv izbornog zakona ili trećeg entiteta.
Ne znam čemu toliki napadi na njega.
U svakom slučaju neće biti u ministarstvu vanjskih poslova, već bi eventualno mogao obnašati neku funkciju u ministarstvu kulture, znači samo na području unutarnje politike.
Sve dok je na poziciji antikomunizma i antijugoslavenstva imat će moju podršku, samo da bode prstom u oči jugozomboidima.

Evo i Željko Glasnović se zalaže za ponovnu uspostavu Herceg-Bosne.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 10:29 

carles je napisao/la:
Hasan je fino zatakijao hrvatsku desnicu, ali drago mi je da je konačno isplivalo tko i što je on zapravo, šta misli i na čemu radi.

Bolesno. Krajnje bolesno šta na HR političkoj sceni prolazi pod desnicom i ima još i solidnu podršku, pa čak i ovdje ga brane likovi.

Da misli šta govori valjda bi se i jedan sin mogao zvat Ante sunce mu poljubim :zubati

veliki Hrvat, neviđeni Hrvat, jedino ako planiramo asimilirati milijune Pakija i Afgana onda je Hasanbegović idealan. idemo ih odmah uvesti 20 milijuna pa da postanemo najjači u Europi.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 10:33 

carles je napisao/la:
Hasan je fino zatakijao hrvatsku desnicu...

Hrvatska desnica ima konstantni problem s takvim stvarima. Ne zaboravite da su isti likovi koji su Hasanbegovića doveli tu gdje je sad, Kolindu predstavljali kao domoljubnu kraljicu i spasiteljicu... Sada im je idol Škoro, sutra će biti netko drugi.

Ne želim nikoga vrijeđati, ali stvarno ne znam je li tu riječ o kroničnom manjku inteligencije, očajničkom hvatanju za svaku slamku koja se nudi ili nešto treće, ali definitivno je postalo tragikomično. Ponavljam, nema jadnije desnice u Europi od naše. :ucelo

useless je napisao/la:

Mislim da je pogodio tajming. Tri dana pred izbore, imat ce utjecaja na glasace, a iz DP nemaju vremena za kontrolu stete.

Po meni je to promašeno jer stvarno izgleda tendenciozno radi izbora.

Da je to učinio prije par mjeseci, Hasanbegović možda ne bi ni završio na listi DP-a, a sada će biti još poraznije kad dobije par tisuća glasova i pored svega.

OptimisticniVeSeljak je napisao/la:
Zlatko za sebe kaže da je musliman. Ne smije musliman protiv braće muslimana. Kad bi bio protiv njih to bi značilo da laže i da nije pravi musliman. Ovako je dokazao da je pravi musliman ali nije pravi Hrvat.

Njegov stav prema abortusu je najbolji pokazatelj da njemu osobno islam ima prioritet u odnosu na kršćansko-konzervativne principe njegovih birača. To je jasno ko dan.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 10:34 

dudu je napisao/la:
DRAGI ZLATKO
Mladi aktivist se obrušio na Hasanbegovića: Siguran sam kako će mi ovaj video donijeti probleme
Knezović ističe da Hasanbegović izvan javnosti zastupa potpuno druga stajališta od onih po kojima je postao prepoznatljiv

https://www.zabranjeni.url/izbori/vijesti/ ... e-15006025

Zanimljivo kako se to pojavilo baš uoči izbora....
Ima li to negdje snimljeno?
Sve što se negativno pojavljuje uoči o nekom kandidatu treba uzeti sa velikom dozom rezerve.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 10:38 

Dutch01 je napisao/la:
dudu je napisao/la:
DRAGI ZLATKO
Mladi aktivist se obrušio na Hasanbegovića: Siguran sam kako će mi ovaj video donijeti probleme
Knezović ističe da Hasanbegović izvan javnosti zastupa potpuno druga stajališta od onih po kojima je postao prepoznatljiv

Sve što se negativno pojavljuje uoči o nekom kandidatu treba uzeti sa velikom dozom rezerve.

ovo je savršen trenutak, sad nek se DP pere, imaju vremena do ponoći.

koji dio od ovoga ti izgleda sumnjiv? meni se baš savršeno uklapa u sve što znam o Hasanu.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 10:39 

dunno je napisao/la:

Njegov stav prema abortusu je najbolji pokazatelj da njemu osobno islam ima prioritet u odnosu od kršćansko-konzervativne principe njegovih birača. To je jasno ko dan.

ili što bi Hasanbegović rekao judeo-kršćansko-islamističke vrijednosti.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 10:41 

Dutch01 je napisao/la:
dudu je napisao/la:
DRAGI ZLATKO

Mislim da je ovo Mostov odgovor na jučerašnju tiradu na Milovića. Nisu htjeli ići s ovakvim raketama, ali su ovi krenuli tako nisko da su dobili fin odgovor. Sad nek se koprljaju

Most nije htio ići prsa u prsa sa DP. A imaju, kako vidimo, puno municije. Ovi su napravili prvi potez i dobili su po njuški.

A ako je Marijan išta izmislio neka ga tuži Hasan. Moš mislit što oće.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 10:48 

Ako je ovo odgovor na napad na Tvrtka, svaka čast, dobili što su tražili.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 10:54 

carles je napisao/la:

A ako je Marijan išta izmislio neka ga tuži Hasan. Moš mislit što oće.

Ne mora ga čak ni tužiti, neka se samo javno oglasi i nedvosmisleno negira iznesene teze, jednu po jednu, bez uvijanja i skretanja teme. Ali to se također neće dogoditi. :kava

To za Milovića se slažem, potpuno mi je promaklo. Glasnović je ispalio prvi metak, ne Knezović... i sada neka jedu govna koja su izasrali. Kad kreneš cipelariti političke protivnike brojanjem krvnih zrnaca, onda očekuj jednako žestok odgovor.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 11:05 

Prvo Banac ode Alahu na sud,a sada se Hasina takija raspala kao kula od karata.Što će još uslijediti? :zubati

HDZ=SKH

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 11:06 

Flamel je napisao/la:
Prvo Banac ode Alahu na sud,a sada se Hasina takija raspala kao kula od karata.Što će još uslijediti? :zubati

slika

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 11:11 

Planina je napisao/la:
Kad vidim zadrte dodrinaše kao ovog Grunfa instant mi dođe da glasam za HDZ.

Svakako će HDZ raskopati glupe desničare kao i uvijek i neka će.

Glasaj slobodno ali ovog puta će morati plesati kako mi sviramo inače neće dobiti vlast. Nakon 20 godina se desnica naučila pameti.
Plenki ako hoće neka žetonizira Berine, to su ionako njegovi najdraži koalicijski partneri.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 11:23 

Naša Kvačica je napisao/la:

Knezović je briljantno izveo Zlatka na čistinu.

Tko nakon ovog bude branio Hasanbegovića, ima se smatrati neprijateljem Hrvata.

Nije briljantno, nego kurvanjski. "Izveo ga je na čistinu" 24 sata prije izborne šutnje. Za obranu napadnuti vremena nemaju, a nadaju se u SK-HDZ-u, računajući na njihov imbecilizam, kako će neke od svojih dosadašnjih glasača zadržati.

Ja bih ovaj "Knezovićev 'boško-buhaški juriš' na neprijatelja" propitao i u drugom smjeru, ovom: Ako je Knezović ovo učinio isključivo radi dobra Hrvata, zašto sve ovo nije objelodanio, na primjer, u listopadu prošle godine??? Kaže Knezović da je razgovor s Hasanbegovićem vodio u rujnu 2019. Objavljujući ovo tek sada (24 sata prije izborne šutnje) a ne prije devet mjeseci, i pretpostavljajući da je ovo istina, upravo je Knezović napravio nesagledivu štetu Hrvatima. Naime, nije ih "prosvijetlio" i time je najdirektnije uticao da dobar dio zaista domoljubnih Hrvata zaluta u "Hasanovoj magli".

I na koncu, još jedna znakovita koincidencija. "Miloradov" Hrvoje Šimičević, u Miloradovim Novostima, 1. srpnja piše članak - Kako je Škoro slavio Tita i štafetu, a 2. srpnja svoj video uradak objavljuje Knezović.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 11:27 

Lavina je napisao/la:

Nije briljantno, nego kurvanjski. "Izveo ga je na čistinu" 24 sata prije izborne šutnje. Za obranu napadnuti vremena nemaju, a nadaju se u SK-HDZ-u, računajući na njihov imbecilizam, kako će neke od svojih dosadašnjih glasača zadržati.

Ja bih ovaj "Knezovićev 'boško-buhaški juriš' na neprijatelja" propitao i u drugom smjeru, ovom: Ako je Knezović ovo učinio isključivo radi dobra Hrvata, zašto sve ovo nije objelodanio, na primjer, u listopadu prošle godine??? Kaže Knezović da je razgovor s Hasanbegovićem vodio u rujnu 2019. Objavljujući ovo tek sada (24 sata prije izborne šutnje) a ne prije devet mjeseci, i pretpostavljajući da je ovo istina, upravo je Knezović napravio nesagledivu štetu Hrvatima. Naime, nije ih "prosvijetlio" i time je najdirektnije uticao da dobar dio zaista domoljubnih Hrvata zaluta u "Hasanovoj magli".

I na koncu, još jedna znakovita koincidencija. "Miloradov" Hrvoje Šimičević, u Miloradovim Novostima, 1. srpnja piše članak - Kako je Škoro slavio Tita i štafetu, a 2. srpnja svoj video uradak objavljuje Knezović.

Oj Zlatko odnijela te voda

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 11:27 

carles je napisao/la:

Što se toliko palite na tog hasana? To je jedan jedini infiltrator koji se provukao i pametno igra na antijugoslavenstvo koje većina desničara odobrava.
Hasan jako dobro zna da se ne smije protiv Hrvata BiH, zato je i tako dugo šutio i pravio se blesav. Misliš da bi mu Hrvatska desnica oprostila njegove komentare? Da se to javno pročulo ne bi dobio tri glasa, pa nisu desničari tolike budale. Eventualno bi Index i dio ljevice koja vas mrzi pročeli glasati za njega, njima bi hasanov stav o vama bio divno otkriće.

Vama je "Hrvat muslimanske vjeroispovjesti" na prvi pogled sumnjiv i odmah ga pobliže promatrate ali pereci jednostavno nemaju ugrađeni taj takija test kao vi iz BiH.

Umjesto optužbi da su pereci dodrinaši i da su blesavi lijepo nam pošaljite u Zagreb što više Raspudića i Knezovića kako bi osvjestili neuke.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 11:28 

Ima li Knezovic neki dokaz? rado bih cuo, svjedoke ili tonski zapis.

Ako nema, zasto bih ja vjerovao Knezovicu, jer je sladak?

Ne branim Hasana uopce, samo me interesira istinitost tvrdnji.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 11:28 

Oh,da dodam još jednu stvar-DP može svoj moto slobodno promijeniti u sljedeći-"Zato što takiju volim".

HDZ=SKH

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 11:30 

Lavina je napisao/la:

Nije briljantno, nego kurvanjski. "Izveo ga je na čistinu" 24 sata prije izborne šutnje. Za obranu napadnuti vremena nemaju...

Kako nemaju?! Imaju 24 sata da se obrane, i to najatraktivnija 24 sata u kampanji. Kurvanjski bi bio napad u petak navečer, par sati prije izborne šutnje.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 11:33 

crni_bombarder je napisao/la:
Ima li Knezovic neki dokaz? rado bih cuo, svjedoke ili tonski zapis.

Ako nema, zasto bih ja vjerovao Knezovicu, jer je sladak?

Ne branim Hasana uopce, samo me interesira istinitost tvrdnji.

Citat:
Naime, spletom okolnosti, 26. rujna 2019. sam se zatekao za istim stolom s gospodinom Zlatkom Hasanbegovićem, tadašnjim zastupnikom u Hrvatskom saboru, a prisutni su bili i još jedan oporbeni saborski zastupnik kao i Damir Sabljak, hrvatski profesionalni diplomat neupitnog ugleda. Drago mi je što s gospodinom Hasanbegovićem nisam bio sam, jer ovako postoje i svjedoci tog događaja koji je puno toga pokazao, a drago mi je i kako se svjedoci vide i na fotografiji koju je gospodin Hasanbegović tražio da uslikamo na početku susreta.

Odmah na početku, gospodin Hasanbegović se ne treba brinuti, nijedna privatna stvar koja nema veze s borbom za bolju Hrvatsku i s političkom odgovornošću koju imaju zastupnici u Saboru, neće se čuti iz mojih usta. One rečenice koje smatram da javnost treba znati su one koje se odnose na javni angažman gospodina Hasanbegovića, a to je zastupanje hrvatskoga naroda. Ovog puta ću iznijeti dijelove stajališta koji su od općeg interesa, a u slučaju da se pokaže potreba, rado ću iznijeti i pojedinosti koje nemaju širu vrijednost, no dodatno ilustriraju pravo stanje stvari.

Ukoliko netko ne vjeruje u istinitost i vjerodostojnost navoda koje ću izreći, neka zamoli gospodina Hasanbegovića da me tuži za klevetu, tad bih bio najradosniji jer bi uz pomoć svjedoka brzo dokazao što je istina.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 11:34 

Lavina je napisao/la:

Ja mislim da je on to upravo jučer snimio zato što se upravo jučer desio boško-buhaški juriš na Tvrtka Milovića te iste scene koja gura Hasana kao non plus ultra političara.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2020, 11:37 

Lavina je napisao/la:

Ja bih ovaj "Knezovićev 'boško-buhaški juriš' na neprijatelja" propitao i u drugom smjeru, ovom: Ako je Knezović ovo učinio isključivo radi dobra Hrvata, zašto sve ovo nije objelodanio, na primjer, u listopadu prošle godine???

Zato sto to ne bi imalo nikakva efekta, ni jedan bitan medij ne bi prenio objavu. U uzim politickim krugovima se odavno zna za hasanove stavove. Pa i Plenkovic ga je nedavno prozvao da uopce ne zna sta je taj lik radio u HDZu sa stavovima koje ima. DP ga je unatoc tome uzeo. Zbog toga je trebalo kazniti i DP i unistiti Hasanovu politicku karijeru. Nema boljeg trenutka.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 35  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: BingBot, Eminencija i 45 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: