|
|
Stranica: 2/6.
|
[ 136 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
korrisnik
|
Naslov: Re: Hrvatima u okolici Tuzle namjerno isključuju struju za Božić Postano: 27 pro 2018, 17:04 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15077 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Eminencija je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Oni su Arapi i laganiji neprijatelj dok Turci su namazani kao što su Bizantinci i Latini 500 godina odnosa sa nemusmimanima u Evropi, dok Arapi su padobranci, dobri zato što se ćafiri mogu igrati sa njima i manipulirati, vehabije ti na uvredu Islama odmah reaguje, dok Hanefija ti odsabura i osveti ti se kad najmanje ocekujes Kao što rekoh iskustvo sa ćafirima, Pelješki most, pa onda miješanje Hr puno u BiH san nije fer da ispastaju ljudi koji imaju zajedničko ime Hrvati. Nije fer ali sta ćeš. U BiH nema pravde, i ovde vrijede pravila Balkana, zato i jeste nazadna. Pelješac skupa s mostom je u hrvatskoj a BIH su turci umjesali u hrvatski etnicki prostor. A sad odjednom imaju Hrvati nekakav etnicki prostor i zanima vas TK a Čova se odreko , a Bošnjaci dole u Hr neću da kažem županija jer je to nastalo od riječi župa, kantonima, ho ih sisa jel? E ne moze tako Latinu. Sto se tice Hrvata TK oni bolje žive nego Bošnjaci Mostara.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Hrvatima u okolici Tuzle namjerno isključuju struju za Božić Postano: 27 pro 2018, 17:16 |
|
|
Ništa te ja nerazumijem! Latin moze sve ovo je naše!
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Hrvatima u okolici Tuzle namjerno isključuju struju za Božić Postano: 27 pro 2018, 19:09 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15077 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Bit će pustara ! I bez nas i vas
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hrvatima u okolici Tuzle namjerno isključuju struju za Božić Postano: 27 pro 2018, 19:58 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25856 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
korrisnik je napisao/la: Bit će pustara ! I bez nas i vas Ma samo nek nema vas, a nama kako bude.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Hrvatima u okolici Tuzle namjerno isključuju struju za Božić Postano: 27 pro 2018, 20:49 |
|
|
Cuj imaju pravo. Niste vi *** koja pobijaju pravo hrvatima da zive moj amiđa nego ste vi *** koja smrde toliko da ni sami odsebe nemozete zivit!
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Hrvatima u okolici Tuzle namjerno isključuju struju za Božić Postano: 27 pro 2018, 20:54 |
|
|
Bobovac je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Bit će pustara ! I bez nas i vas Ma samo nek nema vas, a nama kako bude. Moze Nek komsiji crkne krava pa makar i Kinez bio
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Hrvatima u okolici Tuzle namjerno isključuju struju za Božić Postano: 27 pro 2018, 21:01 |
|
|
Hahaha znamo se mi vratit kuci,mi smo ipak epski narod!
|
|
Vrh |
|
|
mirv
|
Naslov: Re: Hrvatima u okolici Tuzle namjerno isključuju struju za Božić Postano: 27 pro 2018, 21:01 |
|
|
To ustvari arabizirani vježbaju zadnje gašenje svjetla u Trokutistanu nakon što 2020. počnu najezdu u Njemačku bez povratka. Bit će im lijepo tamo, ima puno Turaka.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Hrvatima u okolici Tuzle namjerno isključuju struju za Božić Postano: 27 pro 2018, 21:06 |
|
|
Prvo ce se oni našim ljudima uvaljivat!
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Hrvatima u okolici Tuzle namjerno isključuju struju za Božić Postano: 28 pro 2018, 11:54 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6407 Lokacija: Izvan sebe
|
Bobovac je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Bit će pustara ! I bez nas i vas Ma samo nek nema vas, a nama kako bude.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Hrvatima u okolici Tuzle namjerno isključuju struju za Božić Postano: 28 pro 2018, 12:48 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ma samo nek nema vas, a nama kako bude.
Moze Nek komsiji crkne krava pa makar i Kinez bio Kad bi ti danas odselio u swedsku i tamo napravio sina kojem utuviš da napravi unuka po istom kalupu, pa tvoja loza(unuk) bi u drugom koljenu spoznala da je to gore historijska hiljadugodišnja bosna sa standardom kakav ste oduvijek trebali imati. Zlatne kašike! A i pogledaj kako ste plavi Ja mislim da je to oduvjek bilo bošnjacko i da ste vi odozgo!
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Hrvatima u okolici Tuzle namjerno isključuju struju za Božić Postano: 31 pro 2018, 01:04 |
|
|
Zar opet isključuju ? Gdje nema mački miševi kolo vode, treba ja da dođem dole iz Poljske, ovako sa punom opremom, pa da se stvari rješavaju? Prošle godine kod punice u Brgulama isto nije bilo, uključila žena kuhalo i iskoči sistem.
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Hrvatima u okolici Tuzle namjerno isključuju struju za Božić Postano: 31 pro 2018, 02:23 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Zar opet isključuju ? Gdje nema mački miševi kolo vode, treba ja da dođem dole iz Poljske, ovako sa punom opremom, pa da se stvari rješavaju? Prošle godine kod punice u Brgulama isto nije bilo, uključila žena kuhalo i iskoči sistem. Jaki si u katoličkoj Poljskoj. :valja Frajer mlati sandzaklije po poljskoj Podsjeti ih kad su dali svoju princezu Bosni Elizabetu , i pitaj ih da li je ovde sad Poljska posto Srbi tvrde po Jelisaveti da je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Hrvatima u okolici Tuzle namjerno isključuju struju za Božić Postano: 31 pro 2018, 02:32 |
|
|
korrisnik je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: Zar opet isključuju ? Gdje nema mački miševi kolo vode, treba ja da dođem dole iz Poljske, ovako sa punom opremom, pa da se stvari rješavaju? Prošle godine kod punice u Brgulama isto nije bilo, uključila žena kuhalo i iskoči sistem. Jaki si u katoličkoj Poljskoj. :valja Frajer mlati sandzaklije po poljskoj Podsjeti ih kad su dali svoju princezu Bosni Elizabetu , i pitaj ih da li je ovde sad Poljska posto Srbi tvrde po Jelisaveti da je Srbija. Naravno da smo jaki, medju elitnijim nato postrojbama u Poljskoj. Osim sto nasi decki dobro tuku vbr-ovima, jos bolji smo u cyber odjeljenju. Podjestiti cu ih, biti ce to dobar motiv da bace oko na bosnu.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Hrvatima u okolici Tuzle namjerno isključuju struju za Božić Postano: 31 pro 2018, 02:47 |
|
|
E podsjeti ih da malo ubace i domestosa kad čiste WC u Velikoj Britaniji. Nemoj da onako trljaju bez domestosa.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Hrvatima u okolici Tuzle namjerno isključuju struju za Božić Postano: 31 pro 2018, 11:20 |
|
|
korrisnik je napisao/la: E podsjeti ih da malo ubace i domestosa kad čiste WC u Velikoj Britaniji. Nemoj da onako trljaju bez domestosa. I ti bi trljao da imas priliku. PS, ovdje u blizini u Bjalistoku zivi jedna muslimanska zajednica porijeklom Tatari, cudne im dzamije i imena, nikad ne bi rekao da su muslimani. Imaju redovno struje za bajram :)
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Hrvatima u okolici Tuzle namjerno isključuju struju za Božić Postano: 31 pro 2018, 19:53 |
|
|
Dao sam si truda pogledati komentare i objave na fb povodom ovog slucaja. Sve vrvi od fasizma, izmisljanja navoda o ugrozenosti hrvata, da su bosnjaci iskljucili struju, itd. Za oko su mi zapeli sljedeci komentari Bosnjaka preko kojih fasisti olako predju: Imena nisam stavio, komentari su sa fb profila tuzlarija. Citat: Zena je u pravu 100 posto. Zivim u blizini, i u poslednjih nekoliko godina ista stvar uvijek.Ovog puta niti je bilo nevremena niti je iko najavio iskljucenje -jednostavno nema struje. Proteklih godina se ista stvar desavala i na Spreci gdje mnogo katolika zivi. Znaci ljudi zena je u pravu samo sto to niko do sada nije iznio u javnost. Citat: Lijepo bi bilo, kad bi naš prosječni čovjek pročitao od početka do kraja neki prilog, pa onda uz kafu lupao po tastaturi svog kompijutera do mile volje, i usput napadao svakog ko upre prstom u nešto što nije uredu. Budimo realni i pošteni pa priznajmo sami sebi neke stvari, jer rečeno u ovom intervjuu je fakat tačno. I naravno odmah počnu lupanja o diranju u bratstvo i jedinstvo, a poštenije bi bilo kazat koju o uvažavanju i ljuskoj toleranciji a ne lijepit nekoga pogrdnim riječima i vrijeđat mu ljudsko dostojanstvo. Moj punac i punica zive u Brgulama i ponosan sam na njihove komšije, koji su 80 posto katolici sa bosanskom i tuzlanskom dušom. I odlično znam kada i koliko mistrioznih kvarova bude, kad nestane voda u pola ljeta ili kad čamite u mraku dok grad sija. To nije udar ma nesto sto se zove Tuzlanski đir to su fakta.
Citat: Ljudi kako Vas nije sramota porediti situaciju u drugim selima. To su naše komšije koji jednom godišnje imaju svoj blagdan. Sramota je da Vi Bošnjaci branite ED u kojoj ima manglupa i nedodirljivih. Istina je ovo što je Jasminka napisala ali 4 godine zeredom ne može biti slučajno kao programirano da se ljudima isključuje struja na njihov sveti blagdan. Očekivao sam da ćete svi osuditi i ako treba komšijama agregate odvući a ne lupati gluposti. To su naše komšije, molim Vas poštujte ih maksimalno i u ovim teškim vremenima ostanite jedni uz druge kako smo živjeli stoljećima. Vaši komentari pokazuju primitivazam, nacionalizam i malograđanstvo. To što u redovima ED ima kretena ovo je poziv SIPI da istraži slučaj. Ti ljudi nikome nikada nisu štete učinili, i ne s... više, sramotite sve nas...Šume od Husina su istrebljene ima tu svašta što nije za priču. Nemojte da se otvorim. Ima tu elemenata i za ugroženost. Podrška komšijama maksimalna. Citat: Sad lijepo svi komentatori pročitajte sve komentare koje ste napisali, ali sve. Sram vas bilo. Sram vas bilo zbog nekulture, bahatosti, primitivizma. Vi govorite o multikulturalnosti, a niste u stanju komentarisati da ne vrijeđate. U čemu je problem? Evo ja sam Bošnjakinja, moji roditelji žive u naselju Brgule, 99% stanovnika su katolici. Ovo što je Jasminka Jasna Vidaković Mijatović napisala je istina. Zašto je to tako, treba da se zapitamo a ne da u svemu vidimo širenje nacionalizma i mržnje. Ono što je indikativno je da se to redovno već dešava u vrijeme božićnih i uskršnjih praznika. Ko je za to kriv? Je li Jasminka? Jesam li ja što isto to vidim a nisam katolkinja? Zašto svako ukazivanje na problem vidite kao rušenje antifašizma. O kakvom antifašizmu, suživotu i toleranciji govore vaši komentari... De malo, analizirajte sebe. Bilo bi dobro da ste odgovornima u elektroprivredi uputili apel da preispitaju te nestanke struje u vrijeme praznika u zadnjih par godina. Možda bi se i moj otac razrahatio i svi bi živjeli sretno i lijepo multikulturalno kako dolikuje 21. Vijeku. I opet da ponovim, na komentarima, sram vas bilo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvatima u okolici Tuzle namjerno isključuju struju za Božić Postano: 31 pro 2018, 20:39 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Znaši Sarafina Sarajka Emt širi šovinizam po Klix forumu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Hrvatima u okolici Tuzle namjerno isključuju struju za Božić Postano: 31 pro 2018, 21:05 |
|
|
BBC je napisao/la: Znaši Sarafina Sarajka Emt širi šovinizam po Klix forumu. Siriti ce ona noge u Josefstadtu ako nastavi igrati se tajnih sluzbi.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Hrvatima u okolici Tuzle namjerno isključuju struju za Božić Postano: 31 pro 2018, 21:07 |
|
|
Ja dobio ban na klixu jesu amerikanizirani isto komunjare, bas sam namjerno doso na ovaj forum jer Federalna nikakve informacije o Hrvatima kao narodu nije davala.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Hrvatima u okolici Tuzle namjerno isključuju struju za Božić Postano: 31 pro 2018, 21:09 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: korrisnik je napisao/la: E podsjeti ih da malo ubace i domestosa kad čiste WC u Velikoj Britaniji. Nemoj da onako trljaju bez domestosa. I ti bi trljao da imas priliku. PS, ovdje u blizini u Bjalistoku zivi jedna muslimanska zajednica porijeklom Tatari, cudne im dzamije i imena, nikad ne bi rekao da su muslimani. Imaju redovno struje za bajram :) JAh i šta hoš reći reci. Nemoj mi petljati, znam ja vas Hrvate vrlo dobro, profesor praktične nastave mi je 2 godine bio Hrvat i razredni starješina. Tako da sam naučio te neke taktike i karafeke od njega. Doduše bila je i Željka Srpkinja nastavnica geografije, bitno je da dobro obavljaju i kvalitetno posao, jedan je Bošnjo fušerio prakticnu nastavu puno u 2 razredu srednje.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hrvatima u okolici Tuzle namjerno isključuju struju za Božić Postano: 31 pro 2018, 21:45 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25856 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
korrisnik je napisao/la: Nemoj mi petljati, znam ja vas Hrvate vrlo dobro, profesor praktične nastave mi je 2 godine bio Hrvat i razredni starješina. Tako da sam naučio te neke taktike i karafeke od njega. Jbt, ovo je post godine! Od nastavnika naučio te neke "hrvatske kerefeke". Daj korisnik, reci da se zajebavaš, nisi valjda toliko glup?? Razočarao si me i kao čovjek i kao islamist.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Yebyvetr
|
Naslov: Re: Hrvatima u okolici Tuzle namjerno isključuju struju za Božić Postano: 31 pro 2018, 22:59 |
|
|
korrisnik je napisao/la: ManInBlack je napisao/la:
I ti bi trljao da imas priliku.
PS, ovdje u blizini u Bjalistoku zivi jedna muslimanska zajednica porijeklom Tatari, cudne im dzamije i imena, nikad ne bi rekao da su muslimani. Imaju redovno struje za bajram :)
JAh i šta hoš reći reci. Nemoj mi petljati, znam ja vas Hrvate vrlo dobro, profesor praktične nastave mi je 2 godine bio Hrvat i razredni starješina. Tako da sam naučio te neke taktike i karafeke od njega. Doduše bila je i Željka Srpkinja nastavnica geografije, bitno je da dobro obavljaju i kvalitetno posao, jedan je Bošnjo fušerio prakticnu nastavu puno u 2 razredu srednje. Nis ti videl H od Hrvata. Doduše, malo su i Hrvati zaboravili tko su i što su, kad se sjetimo toga što smo i tko smo sve će sjesti na svoje u mjesto, čuči to negdje unutar nas. Man in Black, što ova spominje u Husinim šumama što nije za priču? Upoznavam se sa gradžanštinom i informiram ljude u kraju koji nema veze sa protektoratom pa me zanima ako znaš.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Hrvatima u okolici Tuzle namjerno isključuju struju za Božić Postano: 31 pro 2018, 23:15 |
|
|
Nisu Husine sume , vec Husinske sume, radi se o tome da se Husinjanima upada u privatne sume i ista nemilosrdno sijece od strane ilegalnih trgovaca ogrevnim drvetom, a opcinske i kantonalne sluzbe nista ne poduzimaju, jednostavno su pustili da se drvokradice izivljavaju nad vlasnicima imanja. Dobro je netko rekao, da se tako nesto desi gdje su hrvati vecina, o tome bi brujali mediji, a hrvati bi opet bili proglaseni fasistima, kao i u slucaju Husinjana koji su se zalili. sad ce me sarajka optuziti za fasizam
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatima u okolici Tuzle namjerno isključuju struju za Božić Postano: 31 pro 2018, 23:31 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Jbt, ovo je post godine! Od nastavnika naučio te neke "hrvatske kerefeke". Daj korisnik, reci da se zajebavaš, nisi valjda toliko glup?? Razočarao si me i kao čovjek i kao islamist. Ne znam koliko ti treba gluposti? Ma vi Hrvati takijate ne kažete uvijek ono što mislite čak ima mesčini u katoličanstvu to dozvoljeno Ne lupaj gluposti i ne postiri ove kvaziteološke ponjave.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|