|
|
Stranica: 20/30.
|
[ 744 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 06 tra 2020, 22:12 |
|
|
1986 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la:
Mi ćemo onda iznad Dubrovnika graditi kako znamo i umijemo, nemamo baš iskustva al znamo napraviti dobro sladište za krompir. Ili još jednostavnije držaćemo ga tako kao što ste vi sad napravili ko Zagreba. Kažeš u nekim bačvama da držite nuklearni otpad? Kome smeta nek seli.
To vam je dvosjekli mač, onda će i Trebinje nastradat. Mi smo s namjerom stavili otpad tamo di su šumetine, brda di nema Hrvata i di živi par srpskih baba, barem s naše strane. Ne brini se za Trebinje sve vode teku u more. Sa vaše strane ima 5 baba al sa naše ima Novi Grad koji nismo planirali trovati i raseliti. Elem, nadajmo se svi da do takve budalaštine neće doći jer ćemo se sjebati i vi i mi a Mujo će profitirati.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 07 tra 2020, 00:12 |
|
|
1986 je napisao/la: Mi smo s namjerom stavili otpad tamo di su šumetine, brda di nema Hrvata i di živi par srpskih baba, barem s naše strane.
Ima tamo i Hrvata doseljenih iz BiH i domaćih Hrvata uz Unu popriličan broj,ne radi se samo o par srpskih baba.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 07 tra 2020, 00:15 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: 1986 je napisao/la: Mi smo s namjerom stavili otpad tamo di su šumetine, brda di nema Hrvata i di živi par srpskih baba, barem s naše strane.
Ima tamo i Hrvata doseljenih iz BiH i domaćih Hrvata uz Unu popriličan broj,ne radi se samo o par srpskih baba. Budući stražari i djelatnici.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 07 tra 2020, 00:18 |
|
|
novem je napisao/la: Budući stražari i djelatnici.
Moguće. Između Dvora i Kostajnice uz Unu su bila pretežno hrvatska sela. Mogla bi im se riješit nezaposlenost.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 07 tra 2020, 04:04 |
|
|
|
Interes Hrvata HRHB je bio da Muslimani tuže Hrvatsku oko Pelješkog, tako bi i Hrvatska izgubila od izbora Komšića ali je se Dodik dogovorio sa RH oko spajanja autocesta i blokirao sve.
Muslimani mogu tužiti Hrvatsku što bi nas na kraci rok iritiralo zbog toga što su nam ga nametnuli prijetnjama mitraljezom ali HRHB dugoročno odgovara svaki sukob Muslimana i Hrvatske.
To nam je sigurica, to su nam dragovoljci više kada proglasimo HRHB usred njihove demografske katastrofe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Valhalla
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 07 tra 2020, 04:42 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Valhalla je napisao/la:
Mi smo predlagali paket od dvije tužbe, za Pelješki most, i za ovo odlagalište. Dodik je nas odbio za Pelješki most jer ima neki deal sa Hrvatima i tako je vas prodao za odlagalište otpada. Hrvati su nas zahvaljujući vašim izdajicama i kriminalcima opet podijelili, i vi snosite punu krivicu, ali mi ni jedni ni drugi nemamo ništa od toga, jer su prejebali i jedne i druge za siću. U saradnji sa Bošnjacima se nalazi vaš vitalni strateški interes.
Vaša mržnja i primitivizam će vas uništiti, a nama ćete na putu ka konačnom vašem porazu također zadati strašne udarce. Za koga ? E prodane duše, dabili prodane. Pa vi se stvarno pčele ko što kaže sultan Bakir. Sa cvijeta na cvijet. Mujo nauči da je samo interes bitan. Emocije i kmek ostavi za svoj džemat. Mi imamo interes da sa Hrvatima uništimo BiH, to je interes No.1. Međutim u ovom slučaju, ako HR odluči da pravi odlagalište, logično da ćemo onda imati interes da sa vama tužimo HR. Nema tu nikakvih emocija, samo interes. Za Pelješac nas boli kurac. Nikada nećete dobiti potporu da tužite za ovaj otpad. Niste nas podržali za Pelješki most, pa nećemo ni mi vas za otpad. Neka Hrvatska slobodno gradi taj nuklearni otpad. To su na kraju krajeva vaša braća hrišćani, pa kad netko fasuje nešto, neka se obrati ili Dodikovim potomcima ili Vladi RH. Quid pro quo.
_________________ Valhalla, Hall of the Slain, the hall presided over by Odin. This vast hall has five hundred and forty doors. A wolf guards the western door and an eagle hovers over it. Till Valhalla!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Valhalla
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 07 tra 2020, 04:45 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Muslimanima treba pomoći da otvore i četvrti front, prema Hrvatskoj (puno eksplicitnije), nakon fronta prema HB, Srpskoj i Srbiji.
U tom smislu podržavam i Srbe da poguraju ovu tužbu, i njima će biti vrlo osjetljive koristi od zaraćenja Muslimana i Hrvatske.
Hrvatska je npr., tiho i nečujno, zadnjih godina uništila muslimansku reputaciju u Briselu. Hrvatska i Njemačka su u Briselu glavne za tematiku BiH, više manje sve EU dokumente o toj temi Hrvati i Nijemci pišu, kompromisno. I Srbi od toga imaju koristi jer je izbačena muslimanska omiljena tema sadake i dženosajda. Nije od EU nikad ni bilo koristi. Njemačka ima otvorenu antibosansku agendu od 2006, tako da tu Hrvatska niti je što mogla puno dodati niti oduzeti.
_________________ Valhalla, Hall of the Slain, the hall presided over by Odin. This vast hall has five hundred and forty doors. A wolf guards the western door and an eagle hovers over it. Till Valhalla!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 07 tra 2020, 10:26 |
|
|
Valhalla je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa vi se stvarno pčele ko što kaže sultan Bakir. Sa cvijeta na cvijet. Mujo nauči da je samo interes bitan. Emocije i kmek ostavi za svoj džemat. Mi imamo interes da sa Hrvatima uništimo BiH, to je interes No.1. Međutim u ovom slučaju, ako HR odluči da pravi odlagalište, logično da ćemo onda imati interes da sa vama tužimo HR. Nema tu nikakvih emocija, samo interes. Za Pelješac nas boli kurac. Nikada nećete dobiti potporu da tužite za ovaj otpad. Niste nas podržali za Pelješki most, pa nećemo ni mi vas za otpad. Neka Hrvatska slobodno gradi taj nuklearni otpad. To su na kraju krajeva vaša braća hrišćani, pa kad netko fasuje nešto, neka se obrati ili Dodikovim potomcima ili Vladi RH. Quid pro quo. To bi bilo logično. Al vi ste narod bez strategije, obraza, morala, mlatarate uokolo rukama kako vam padne na pamet. Sad mrzite Hrvate više od Srba pa ćete nas podržati i suze roniti zbog Novog Grada da napakostite Hrvatima. Sutra ćete opet više mrziti Srbe od Hrvata i tako u krug. Bijeda Islamofašizma...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 07 tra 2020, 14:56 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12303 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
|
Vama za informaciju, rijec struke ce biti zadnja, kao i u slucaju peljeskog, sutorine, .... dzaba trosite vrijeme na forumu, niste kompetenti za donosenje odluka.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
1986
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 07 tra 2020, 23:53 |
|
|
|
Na kraju krajeva, ova negodovanja mi čine kao oni kvazi prosjvedi u Osijeku protiv 5G mreže. Pretjerivanje koje otvara prostor samo za stranke i aktiviste tipa Živi zid.
U realnosti ništa strašno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 08 tra 2020, 16:49 |
|
|
Bosnjacki nuklerni fizicari sa klixa takodjer zagovaraju gradnju skladista iznad Dubrovnika  Ocito zamisljaju ta skladista kao ilegalnu deponiju na putu Sarajevo->Olovo.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 08 tra 2020, 16:54 |
|
|
Nakon što sam mu skrenuo pažnju, javio se i Milorad. Citat: Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz Republike Srpske Milorad Dodik ocijenio je kao neprihvatljivu odluku Ministarstva za zaštitu životne sredine i energetike Hrvatske da na lokaciji Čerkezovac na Trgovskoj gori izgradi Centar za zbrinjavanje radioaktivnog otpada. https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-o ... /200408148
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 08 tra 2020, 17:57 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Nakon što sam mu skrenuo pažnju, javio se i Milorad. Citat: Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz Republike Srpske Milorad Dodik ocijenio je kao neprihvatljivu odluku Ministarstva za zaštitu životne sredine i energetike Hrvatske da na lokaciji Čerkezovac na Trgovskoj gori izgradi Centar za zbrinjavanje radioaktivnog otpada. https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-o ... /200408148Nevjerojatno kako se iznose tvrdnje koje nemaju veze sa zdravim razumom. Niko nece biti ozracen, u tom skladistu ce raditi ljudi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 08 tra 2020, 18:07 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48254 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Ma nek tuže i skreću pažnju na BiH i uzurpirano muslimansko-srpsko Predsjedništvo. Nek i onim najzadrtijim u Hrvatskoj bude jasno s kakvim budaletinama moramo živjeti i da s ovakvim nije moguće graditi nikakve odnose. Ne samo da bi Hrvatima u BiH određivali koga mogu izabrati za člana Predsjedništva nego i Hrvatima u Hrvatskoj šta smiju graditi na teritoriju Hrvatske.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 08 tra 2020, 21:47 |
|
|
|
Nadam se da će razum prevladati u Hrvatskoj i da će Hrvatska na bar 15 km od granice sa BiH napraviti skladište za nuklearni otpad,a ne 900 metara od granice.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 08 tra 2020, 23:15 |
|
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 09 tra 2020, 03:19 |
|
|
daramo je napisao/la: Ma nek tuže i skreću pažnju na BiH i uzurpirano muslimansko-srpsko Predsjedništvo. Nek i onim najzadrtijim u Hrvatskoj bude jasno s kakvim budaletinama moramo živjeti i da s ovakvim nije moguće graditi nikakve odnose. Ne samo da bi Hrvatima u BiH određivali koga mogu izabrati za člana Predsjedništva nego i Hrvatima u Hrvatskoj šta smiju graditi na teritoriju Hrvatske. Pa moguće je sa nama imati odnose, ali ne možemo protiv sebe. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 09 tra 2020, 03:27 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Nadam se da će razum prevladati u Hrvatskoj i da će Hrvatska na bar 15 km od granice sa BiH napraviti skladište za nuklearni otpad,a ne 900 metara od granice. I van prostora u Hrvatskoj na kojima su naseljeni Srbi. Zamisli da mi s njima sarađujemo dok oni Hrvatskoj ugrožavaju ono malo preostalih Srba. To bi bilo isto kao 1993. Dok ti svoju artiljeriju angažuješ da bi im pomogao braću u Kiseljaku, oni kolju po Srbe po Medačkom džepu. Opet, možda je stvarno bezopasno, kao što kažu. Ali ja bih ipak da to provere stručnjaci iz Srbije, Rusije, Kine i Izraela, pa ako oni kažu "OK", onda je OK.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 09 tra 2020, 09:37 |
|
|
Citat: Opet, možda je stvarno bezopasno, kao što kažu. Ali ja bih ipak da to provere stručnjaci iz Srbije, Rusije, Kine i Izraela, pa ako oni kažu "OK", onda je OK Imas par postova iznad video kako je taj otpad spremljen u Vinci, 20 km od milijunskog Beograda. Nadzemno skladiste, ljudi u njemu rade. U Zagrebu i Krskom je isto takvo spremljeno i zbog direktiva EU (ne rusije, kine, izraela,..) sve zemlje clanice EU moraju taj otpad trajno spremiti u podzemne bunkere. Na tome se i u srbiji radi, oni cak razmisljaju iskoristiti napustene rudnike, dakle nenamjenske objekte. I onda imamo kmecanje ljudi u BiH koji uopce nemaju znanja o nuklearnom otpadu, kako ce to ugroziti 250.000 ljudi, vodotoke,... dok im taj otpad u BiH lezi po podrumima domova zdravlja i bolnica. Zasto bi stručnjaci iz Srbije, Rusije, Kine i Izraela trebali dati svoje misljenje o necemu sto je projekat EU i njihovih strucnjaka? Pored silnih strucnjaka u rusiji, nuklearni otpad je rasut dijeljem rusije cesto po divljim deponijama. Havarisane nuklearne podmornice, isijavaju radijacijom na dokovima, mjesta nuklearnih proba nikada nisu sanirana,.. o cemu vi?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 09 tra 2020, 10:07 |
|
|
DrMag je napisao/la: Citat: Opet, možda je stvarno bezopasno, kao što kažu. Ali ja bih ipak da to provere stručnjaci iz Srbije, Rusije, Kine i Izraela, pa ako oni kažu "OK", onda je OK Imas par postova iznad video kako je taj otpad spremljen u Vinci, 20 km od milijunskog Beograda. Nadzemno skladiste, ljudi u njemu rade. U Zagrebu i Krskom je isto takvo spremljeno i zbog direktiva EU (ne rusije, kine, izraela,..) sve zemlje clanice EU moraju taj otpad trajno spremiti u podzemne bunkere. Na tome se i u srbiji radi, oni cak razmisljaju iskoristiti napustene rudnike, dakle nenamjenske objekte. I onda imamo kmecanje ljudi u BiH koji uopce nemaju znanja o nuklearnom otpadu, kako ce to ugroziti 250.000 ljudi, vodotoke,... dok im taj otpad u BiH lezi po podrumima domova zdravlja i bolnica. Zasto bi stručnjaci iz Srbije, Rusije, Kine i Izraela trebali dati svoje misljenje o necemu sto je projekat EU i njihovih strucnjaka? Pored silnih strucnjaka u rusiji, nuklearni otpad je rasut dijeljem rusije cesto po divljim deponijama. Havarisane nuklearne podmornice, isijavaju radijacijom na dokovima, mjesta nuklearnih proba nikada nisu sanirana,.. o cemu vi? Sve i da je tako, da nema nikakvih rizika (a uvijek postoji rizik, npr. zemljotres) nije u redu praviti bilo kakav otpad komsiji uz ogradu. To je čin nepoštovanja i krajnjeg bezobrazluka. Ne mislim da će doći do izgradnje tog odlagališta na granici RS, mislim da ce se rijesiti diplomatski al ako to uradite sjebacete vise sebe nego nas jer ce se dici kuka i motika i racunaj 100% da cemo vam uzvratiti istom mjerom iznad Dubrovnika.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 09 tra 2020, 10:24 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: DrMag je napisao/la:
Imas par postova iznad video kako je taj otpad spremljen u Vinci, 20 km od milijunskog Beograda. Nadzemno skladiste, ljudi u njemu rade. U Zagrebu i Krskom je isto takvo spremljeno i zbog direktiva EU (ne rusije, kine, izraela,..) sve zemlje clanice EU moraju taj otpad trajno spremiti u podzemne bunkere. Na tome se i u srbiji radi, oni cak razmisljaju iskoristiti napustene rudnike, dakle nenamjenske objekte.
I onda imamo kmecanje ljudi u BiH koji uopce nemaju znanja o nuklearnom otpadu, kako ce to ugroziti 250.000 ljudi, vodotoke,... dok im taj otpad u BiH lezi po podrumima domova zdravlja i bolnica.
Zasto bi stručnjaci iz Srbije, Rusije, Kine i Izraela trebali dati svoje misljenje o necemu sto je projekat EU i njihovih strucnjaka? Pored silnih strucnjaka u rusiji, nuklearni otpad je rasut dijeljem rusije cesto po divljim deponijama. Havarisane nuklearne podmornice, isijavaju radijacijom na dokovima, mjesta nuklearnih proba nikada nisu sanirana,.. o cemu vi?
Sve i da je tako, da nema nikakvih rizika (a uvijek postoji rizik, npr. zemljotres) nije u redu praviti bilo kakav otpad komsiji uz ogradu. To je čin nepoštovanja i krajnjeg bezobrazluka. Ne mislim da će doći do izgradnje tog odlagališta na granici RS, mislim da ce se rijesiti diplomatski al ako to uradite sjebacete vise sebe nego nas jer ce se dici kuka i motika i racunaj 100% da cemo vam uzvratiti istom mjerom iznad Dubrovnika. Prdis u chabar, dobro znas da protiv odluka EU vasi politicari nece, a pogotovo te vase prijetnje o skladistu iznad Dubrovnika su neostvarive. I reci nam kakve su to prijetnje usljed zemljotresa po nuklearni otpad upakiran u debele metalne cilindre, polozene u burad ispunjena armiranim betonom, smjestena u podzemne tunele i zasute kvarcnim pijeskom?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 09 tra 2020, 10:31 |
|
|
Imas par postova iznad video kako je taj otpad spremljen u Vinci, 20 km od milijunskog Beograda. Nadzemno skladiste, ljudi u njemu rade. U Zagrebu i Krskom je isto takvo spremljeno i zbog direktiva EU (ne rusije, kine, izraela,..) sve zemlje clanice EU moraju taj otpad trajno spremiti u podzemne bunkere. Na tome se i u srbiji radi, oni cak razmisljaju iskoristiti napustene rudnike, dakle nenamjenske objekte.
I onda imamo kmecanje ljudi u BiH koji uopce nemaju znanja o nuklearnom otpadu, kako ce to ugroziti 250.000 ljudi, vodotoke,... dok im taj otpad u BiH lezi po podrumima domova zdravlja i bolnica.
Zasto bi stručnjaci iz Srbije, Rusije, Kine i Izraela trebali dati svoje misljenje o necemu sto je projekat EU i njihovih strucnjaka? Pored silnih strucnjaka u rusiji, nuklearni otpad je rasut dijeljem rusije cesto po divljim deponijama. Havarisane nuklearne podmornice, isijavaju radijacijom na dokovima, mjesta nuklearnih proba nikada nisu sanirana,.. o cemu vi?
Sve i da je tako, da nema nikakvih rizika (a uvijek postoji rizik, npr. zemljotres) nije u redu praviti bilo kakav otpad komsiji uz ogradu. To je čin nepoštovanja i krajnjeg bezobrazluka. To je seizmički jedno od najnekativnijih područja u RH. Dakle idealno. Ako je u zapadnoj Europi gradnja NE tik uz granicu susjeda koji se čak hvale da imaju dobre odnose, normala, onda ne znam zašto bi gradnja daleko bezopasnijih skladišta na Balkanu bila "nepoštivanje" ili "bezobrazluk"! A što ćemo s TE Ugljevik, Gacko, čije čestice plutaju stotinama km i dokazane u Austriji i Njemačkoj? Da ne govorim za susjede koji se od njih truju. Te prijetnje s Dubrovnikom su dakako bez ikakve osnove. Pa vaši Trebinjci bi se prvi pobunili protiv toga, a tamo bi gradnja skladišta iz seizmičkih razloga bila 10x opasnija. Drugo, vama to i ne treba, jer to što nešto imate (bolnice, gromobrani...) ne zahtjeva gradnju takvog skladišta. To će kad-tad završiti u Srbiji, što je nesporno. Treće, nemate ni novca za to. Dakle samo prazne prijetnje. Ponavljam, izvolite tužiti, ako smatrate da imate prava miješati se u unutarnja pitanja susjedne zemlje.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 09 tra 2020, 10:48 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48254 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Normalno, nek izvole tužiti, to bi za nas u BiH bilo idealno da Komšić, Džaferović i Dodik zajedničkim srpsko-muslimanskim snagama tuže Hrvatsku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grunf
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 09 tra 2020, 10:53 |
|
|
Sve i da je tako, da nema nikakvih rizika (a uvijek postoji rizik, npr. zemljotres) nije u redu praviti bilo kakav otpad komsiji uz ogradu. To je čin nepoštovanja i krajnjeg bezobrazluka. Ne mislim da će doći do izgradnje tog odlagališta na granici RS, mislim da ce se rijesiti diplomatski al ako to uradite sjebacete vise sebe nego nas jer ce se dici kuka i motika i racunaj 100% da cemo vam uzvratiti istom mjerom iznad Dubrovnika. Koji Dubrovnik? Vaši nam truju već 20 godina Slavonski Brod sumporom pa vas briga. Trebali smo i prije vratiti recipročno i staviti sav mogući nuklearni otpad blizu vaših većih gradova. Pa da pregovaramo malo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska namerava graditi skladište za nuklearni otpad na granici Republike Srpske Postano: 09 tra 2020, 10:55 |
|
|
|
Da tada nisu govorili o dobrosusjedskim odnosima niti se brinuli.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|