|
|
Stranica: 3/7.
|
[ 165 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
bullmastiff
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 29 kol 2009, 18:13 |
|
|
lider30 je napisao/la: bullmastiff je napisao/la:
u NS(nasa stranka)..ima ljudi svih nacionalnosti... Kakav funkcionirajući ustroj oni nude? http://65.254.42.250/~nsadmin//index.ph ... &Itemid=39ja sam vise za ove nego za tihice silajdzice ,ljubice, jovice.....ovi su dosta sanse imali,a nisu nista uradili osim punjenja vlastitih djepova
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 29 kol 2009, 18:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24851 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
bullmastiff je napisao/la: Ovo su tek opća načela, koja većina stranaka na svijetu radi na sličnoj matrici, uz tek male modifikacije ovisno o ciljanim biračima. Znači, ovo je preopćenito i deklarativno ovo sve stranke nude. 
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 29 kol 2009, 18:55 |
|
|
Citat: Trasa koridora 5C kroz Hercegovinu, javljaju mediji iz te zemlje, a koja nije po ukusu hrvatskih ministara Vjekoslava Bevande, Nevenka Hercega, Feliksa Vidovića i Damira Ljubića, izmijenjena sjeverno od Mostara kod izvora Bošnjaci i sjeverno od Počitelja gdje je postavljena nova lokacija mosta. Pokupovali parcele uz koridor
"Pravac koji su ranije ucrtali projektanti zagrebačkog Instituta za građevinarstvo Hrvatske (IGH), zajedno s bivšim ministrom Božom Ljubićem, bio je, nezakonit, jer nije bio prethodno usvojen prostorni plan FBiH za to područje", napominje Dnevni Avaz dodajući kako je nelegalnu trasu ucrtao upravo IGH, na čijem je čelu već godinama Jure Radić.
"Jedan od ključnih razloga što su hrvatski ministri burno reagirali leži u tome što će nova trasa autoputa sada zaobići lokaciju Trebižat, gdje se, kako se tvrdi, nalazi parcela državnog ministra Vrankića", piše Avaza naglašavajući kako je taj Hrvat kupio parcelu kuda je trebao proći koridor 5C, da bi je nakon toga prodao za veliki novac državi. Izvor: http://www.index.hr/vijesti/clanak/poku ... 48031.aspxO majke ti, pa Trebižat je južno od Počitelja...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 29 kol 2009, 19:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24851 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Ne znam opet zašto okreću priču na trasu kuda prolazi autocesta, jer u biti, kuda prolazi autocesta cijena zemljišta može samo pasti ili u najboljem slučaju ostati nepromijenjena.
Bitni su samo izlazi/ulazi na autocestu i njihova blizina. To su atraktivna zemljišta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
globalni_dzihad
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 29 kol 2009, 23:09 |
|
Pridružen/a: 26 lip 2009, 00:14 Postovi: 234 Lokacija: Gluha Bukovica, džamijska svlačionica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bullmastiff
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 29 kol 2009, 23:10 |
|
|
globalni_dzihad je napisao/la: bullmastiff je napisao/la: u NS(nasa stranka)..ima ljudi svih nacionalnosti... Ponovo te pitam, znaš li ti odgovoriti na pitanje: koja je razlika između te Vaše stranke i Harisove? Ako ne znaš, ne trudite se džaba, takvih stranaka već imate na bacanje... ovi nisu pokrali nista jos uvijek i nisu nacionalisti...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
globalni_dzihad
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 29 kol 2009, 23:18 |
|
Pridružen/a: 26 lip 2009, 00:14 Postovi: 234 Lokacija: Gluha Bukovica, džamijska svlačionica
|
bullmastiff je napisao/la: globalni_dzihad je napisao/la: Ponovo te pitam, znaš li ti odgovoriti na pitanje: koja je razlika između te Vaše stranke i Harisove? Ako ne znaš, ne trudite se džaba, takvih stranaka već imate na bacanje...
ovi nisu pokrali nista jos uvijek i nisu nacionalisti... Po čemu nisu nacionalisti? Imaju svog vlastitog Sejdu ili nešto drugo?
_________________ biće Treći, biće...
------------------------------------ http://www.youtube.com/watch?v=fWI0f-DFJ9E
http://www.putvjernika.com/ http://www.islambosna.ba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bullmastiff
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 29 kol 2009, 23:26 |
|
|
|
nisu zadojeni kao pojedini ovdje ;) al svakom svacije
|
|
| Vrh |
|
 |
|
globalni_dzihad
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 29 kol 2009, 23:46 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bullmastiff
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 30 kol 2009, 01:45 |
|
|
|
ok sorry razumjeli smo se..
ali nadglasani su vise puta..i od strane srba i bosnjaka..pa se nisu bunili..ali sada kada ce izgubiti milione koje su moglii zaradaiti prodajuci drzavi parcele preko kojih je trebalo biti pravljen put...bjeze iz vlade..samo zbog licnih interesa...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
globalni_dzihad
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 30 kol 2009, 09:42 |
|
|
bullmastiff je napisao/la: ok sorry razumjeli smo se..
ali nadglasani su vise puta..i od strane srba i bosnjaka..pa se nisu bunili..ali sada kada ce izgubiti milione koje su moglii zaradaiti prodajuci drzavi parcele preko kojih je trebalo biti pravljen put...bjeze iz vlade..samo zbog licnih interesa... Opet ti šuplju?! Nosi te gluposti u Havaz a treći put te pitam: "Čime zadojeni? MultietniĆkom i nedjeljivom? Ili ovi to ne zahtijevaju?!" A ako si došao ovamo samo do propagiraš još jednu u beskrajnom nizu bošnjačkih nacionalnih stranaka, bolje idi na islambosnu, imaćeš garantirano bolji odziv nego ovdje 
_________________ biće Treći, biće...
------------------------------------ http://www.youtube.com/watch?v=fWI0f-DFJ9E
http://www.putvjernika.com/ http://www.islambosna.ba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bullmastiff
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 30 kol 2009, 11:38 |
|
|
|
zadojeni hrvatckim mitom..da je hrvatska kraljevina da obuhvata i bih i pola srbije...:P
a i jesu nadglasani prije i od srba i bosnjaka .nisu se nikad bunili...sad fol za narod..sta narod boli gria hoce li puti ici 500 metara ulijevo ili udesno
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 30 kol 2009, 13:11 |
|
|
|
Moje je mišljenje, da muslimani (njihove stranke) ne bi išli u ovakvo preglasavanje bez unaprijed zacrtane strategije.
Vidi razvoja situacije.
1. Čović i Dodik odlaze u Srbiju, Bošnjaci zabrinuti. 2. Bošnjaci preglasavaju Hrvate u vezi koridora kroz Hercegovinu 3. 4 Hrvatska ministra se bune i napuštaju Vladu 4. Dnevni avaz isti dan objavljuje da jedan visoko pozicioniran čelnik HDZ 1990 ima zemlju na postojećoj trasi i da se zbog toga bune. 5. Hrvati negiraju da su se zbog toga povukli, nego zbog odgađanja gradnje autoceste za 2 god i mogućnosti da se ista preusmjeri prema Neumu. 6. Sutra ekipa Avaza u Čapljini i nalazi ekspresno parcele koje su tvrdili da je kupio HDZ ov čelnik, i to znaju točno koje čestice. 7. Čestice ne glase na Vrankićevo ime ali znaju da su njegove 8. Šta sad ?
Sve je ovo smišljeno, vjerujte mi. Vjerojatno i jesu parcele Vrankićeve, ali zar neko normalan stvarno misli da bi se svi ministri iz Hrvatskog naroda povukli iz Vlade radi toga da jedan njihov kolega zaradi 100- njak tisuća maraka ? Smješno...
Ovo je dobro promišljena akcija SDA i SBiH...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 30 kol 2009, 13:17 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 15:17 Postovi: 3721 Lokacija: Nanya Lakes
|
Ultras1986 je napisao/la: Moje je mišljenje, da muslimani (njihove stranke) ne bi išli u ovakvo preglasavanje bez unaprijed zacrtane strategije.
Vidi razvoja situacije.
1. Čović i Dodik odlaze u Srbiju, Bošnjaci zabrinuti. 2. Bošnjaci preglasavaju Hrvate u vezi koridora kroz Hercegovinu 3. 4 Hrvatska ministra se bune i napuštaju Vladu 4. Dnevni avaz isti dan objavljuje da jedan visoko pozicioniran čelnik HDZ 1990 ima zemlju na postojećoj trasi i da se zbog toga bune. 5. Hrvati negiraju da su se zbog toga povukli, nego zbog odgađanja gradnje autoceste za 2 god i mogućnosti da se ista preusmjeri prema Neumu. 6. Sutra ekipa Avaza u Čapljini i nalazi ekspresno parcele koje su tvrdili da je kupio HDZ ov čelnik, i to znaju točno koje čestice. 7. Čestice ne glase na Vrankićevo ime ali znaju da su njegove 8. Šta sad ?
Sve je ovo smišljeno, vjerujte mi. Vjerojatno i jesu parcele Vrankićeve, ali zar neko normalan stvarno misli da bi se svi ministri iz Hrvatskog naroda povukli iz Vlade radi toga da jedan njihov kolega zaradi 100- njak tisuća maraka ? Smješno...
Ovo je dobro promišljena akcija SDA i SBiH... Ima rezona, ali se isto tako mora reći da se naši političari skoro nikada ne dižu u zaštitu prava hrvatskog naroda, pa kada to konačno učine normalno da sumnjičavo gledamo na sve to. Ja sam na 75%/25%....75% predstavlja vjerojatnoću da je ovo dio muslimanskog specijalnog rata, a 25% da se radi o financijskim interesima Vrankića i ostalih.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 30 kol 2009, 13:20 |
|
|
|
Slično i ja mislim, ja sam možda 80-20. Mislim da su naši globalno mislili dobru stvar uraditi, ali da su ih ovi dočekali na nož radi korupcije i privatnih interesa pojedinaca u samom HDZ-u.
Sami su sebe poklopili, ali povukoše i nas u PM. Osobno mislim da pogotovo Bevanda nije od ovoga posla...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bullmastiff
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 30 kol 2009, 13:45 |
|
|
|
a ja sam 100% za to da je ovo predizborna kampanja...da se narodi zavade medjusobno i okrenu svome nacionalistickom stadu...uvijek tako se pred izbore svadjaju, sire tenzije..a nakon izbora sve isto... asmo rijetko ko to konta..vi sad mislite da je razlog zabrinutost za hrvatski narod u bih..sta hrvate i ostale briga .hoce li put ici malo ulijevo ili udesno?? zar nije vazno sa moda se napravi..zamislite kolika bi se lova tu zaradjivala..to bi bio najblizi put iz jednog odijela evrope za jadran...pa skontajte
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 30 kol 2009, 13:52 |
|
|
bullmastiff je napisao/la: a ja sam 100% za to da je ovo predizborna kampanja...da se narodi zavade medjusobno i okrenu svome nacionalistickom stadu...uvijek tako se pred izbore svadjaju, sire tenzije..a nakon izbora sve isto... asmo rijetko ko to konta..vi sad mislite da je razlog zabrinutost za hrvatski narod u bih..sta hrvate i ostale briga .hoce li put ici malo ulijevo ili udesno?? zar nije vazno sa moda se napravi..zamislite kolika bi se lova tu zaradjivala..to bi bio najblizi put iz jednog odijela evrope za jadran...pa skontajte Imaš pravo na svoje mišljene. U ovj situaciji čak i ti moraš priznati da postoje 2 strane. 1 koja želi da se gradi autocesta odmah sutra (što je i predviđeno) 2 koja to isto prolongira za 2 godine Meni ni iz džepa ni u džep ako Vrankić, Mujo ili Risto zarade 100, 200 tisuća maraka. Ja hoću autoput, hoću investicije, a SDA i SBiH mi ih trenutno koče ! Da ga koči HDZ srao bi ja i po njima ne boj se... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bullmastiff
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 30 kol 2009, 13:55 |
|
|
|
Milionska zarada maskirana nacionalnim interesom Piše: Edina Kamenica30/08/09 08:52
Potvrđena je moja ranija priča o moćnicima koji godinama manipulišu projektom izgradnje autoputa i oni hoće zaraditi na našoj zemlji, a pred svijetom, u Parlamentu, mašu nacionalnim interesima, tvrdi Pero Marijanović
Najnoviji federalni skandal u vezi sa pucanjem šavova u Vladi Federacije BiH, a kojem je navodni povod nejedinstveno usvajanje prostornih osnova područja posebnih obilježja od značaja za FBiH, vratio nas je tri godine unazad, u vrijeme kada su mještani mostarskih naselja Gubavice, Pijesaca i Kruševa punili novinske stupce i udarne TV-programe, ne dopuštajući da novi vlasnik ranijeg državnog zemljišta stupi na svoj posjed.
Tužilaštvo na početku
Podsjećamo na to da je Oslobođenje kasnije otkrilo da bi najvećim dijelom tog zemljišta kojeg je država u bescijenje prodala privatniku trebalo da prođe i trasa autoputa!
Isto je i u korijenu priče o počiteljskom mostu.
"Povodom te pljačke mi smo podnijeli krivičnu prijavu još 9. januara 2007. godine, dakle, pola godine nakon što smo bili blokirali cijelo područje, a Tužilaštvo je i danas na početku posla", ogorčen je Ibrahim Rahimić, čelnik tamošnjeg udruženja povratnika.
Rahimić kaže da je riječ o 138 hektara zemlje koju je milostiva država prodala po 0,04 KM po kvadratu, iako ju je zakon obavezivao na to da kvadrat proda po 12,67 maraka.
"Vlasnik ju je tako dobio 325 puta jeftinije nego što je legalno", ističe Rahimić, napominjući: "Na uplatnici kojom je iz Zagreba upućen taj novac pisalo je ime Gojka Marušića, za kojeg se tvrdi da je srodnik vlasnika Nike Marušića", dodaje Rahimić.
Nismo više budale
Zanimljivo je, inače, da je istu tu zemlju, ali ne zato da bi je kasnije preprodavao, nego da bi proširio poljoprivrednu proizvodnju, želio kupiti Pero Marijanović koji, inače, na zemlji, sa porodicom, radi od jutra do mraka. Odbijen je.
"Rekli su da se šumsko zemljište ne može prodavati, ali su zaboravili da postoje i koncesije", govori nam jučer Marijanović koji, ipak, ne likuje nad vijestima iz Sarajeva.
"Potvrdile su moju raniju priču o moćnicima koji godinama manipulišu projektom izgradnje autoputa. Oni, zapravo, hoće zaraditi na našoj zemlji, a pred svijetom, u Parlamentu, mašu nacionalnim interesima. Ovo je istina: nisu ugroženi niti Hrvati, niti Bošnjaci, nego svi oni koji žele normalan život", tvrdi Pero, napominjući da je upravo zbog toga osnovana udruga, čiji je i on član, zajedno sa još 180 vlasnika ili suvlasnika zemlje, koji ne žele staviti svoje potpise na prodaju zemljišta zbog izgradnje HE Mostarsko blato.
"To vam je sve ista priča, i ovo, i Kruševo, i Pijesci... Mi iz udruge jučer (petak op. a.) smo bili u Elektroprivredi Herceg-Bosne i rekli smo da ne odustajemo od svoga stava, a oni neka vide šta će. Naglasili smo i to da ćemo iskoristiti sva sredstva kako bismo zaštitili svoje interese. Neka nam niko ne priča da nam otimaju zemlju u našem interesu i da, navodno, mi sprečavamo razvoj. Nismo više budale", govori Marijanović, dodajući da udruga nije jednonacionalna.
"Gore, u Sarajevu, kažu da brane naš interes, a mi ih molimo da to prestanu činiti. Nego, neka dođu ovdje, pa ćemo im reći o čemu se tu radi", kaže Marijanović.
O čemu?
Zemlja u Kruševu vrijednosti od 17,5 miliona maraka plaćena je oko 52.000 maraka, tvrdi Rahimić.
Ili u Pijescima vlasnik je platio 24.000 KM, a prema zakonu trebalo je oko 7,5 miliona KM.
"Nemamo šta više izgubiti", kažu sagovornici, skrećući pažnju na ulogu Tužiteljstva.
"Ono ili ne smije podići optužnicu ili neće", kažu Marijanović i Rahimić.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 30 kol 2009, 13:58 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 15:17 Postovi: 3721 Lokacija: Nanya Lakes
|
A moj jedini interes u svemu ovome je da se autoput ne preusmjeri do Neuma, jer će to značiti još jači pritisak džihadlija na to mjesto..."Luka Neum" i sl. Luka bi uništila turizam, i vjerojatno bi putem izgradnje pokušali napraviti neku kolonizaciju. Ali i za moguće "koloniste" ima penicilin 
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Starfucker226
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 30 kol 2009, 15:39 |
|
|
|
Hrvatski ministri povukli se zbog vlastitih interesa, nego šta drugo, treba pustit Muslimane da o svemu odlučuju, oni znaju što je hrvatski interes, a ne neki tamo hrvatski ministri, oni samo lažu i kradu...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vanjushka
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 30 kol 2009, 15:43 |
|
|
|
Nisam sklon da vjerujem "hrvatskim ministrima" jer manje vise znamo kakvi se likovi motaju oko politicke scene u BiH, ali jos manje vjerujem Avazu i slicnim tvornicama lazi, koji cijelu pricu pokusavaju upakovati u "osobne interese hercegovackih lopova".
Ovako nesto je trebalo ucini odavno, jer ovo nije prvi slucaj u kojem se Hrvati jednostavno stavljaju u neravnopravan polozaj. Zabranjuje se hrvatska zastava na stadionima, naziv "zupanija" je promptno proglasen neustavnim, cijenim da ce se uskoro robijati ako prokleti kanton nazoves zupanijom, tv kanal na hrvatskom jeziku se sustavno onemogucuje i njegovo osnivanje se sprijecava svim mogucim sredstvima, i citav niz represivnih mjera se donosi a zarad pritiska na Hrvate, uglavnom lokalnog tipa pa se za te mjere i ne cuje u siroj javnosti. Recimo ta brza cesta kroz Lasvu koja je u planu, koja po bosnjackim vlastodrzima mora biti sto brza, da se Vitez i Lasva ekonomski dotuku. Ili recimo praksa iz ZE-DO zupanije, na svim prostorima na kojima zive Hrvati, sve se cini da se isti ekonomski uniste i pljackaska mafija obavezno korijene ima u susjednim bosnjackim gradovima ili u centru ekonomskog zla, Zenici. I tako dalje...
A koliko su bosnjacki politicari i njihovi glasaci licemjerni, govori podatak da bosnjacki mediji hrvatske ministre proglasise hercegovackim lopovima (vec se brizno stvara slika kako nikakve zabrinutosti za hrvatske interese nema, vec se radi samo o osobnim interesima hrvatskih ministara, aman ko da govore o Cosa nostri) dok bosnjacki politicari svako malo demonstrativno napustaju Dodikovu vladu i skupstinu RS-a, a svaki njihov istup bosnjacki mediji ocijene kao opravdan revolt protiv preglasavanja. Nebi to ni bilo bitno, da bosnjacki mediji u teoriji ne predstavljaju i Hrvate.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 30 kol 2009, 15:45 |
|
|
Starfucker226 je napisao/la: Hrvatski ministri povukli se zbog vlastitih interesa, nego šta drugo, treba pustit Muslimane da o svemu odlučuju, oni znaju što je hrvatski interes, a ne neki tamo hrvatski ministri, oni samo lažu i kradu... Selektivno provođenje pravde je najteža nepravda. Možda ima nečijih privatnih interesa sa hrvatske strane (dapače i vjerujem u to), ali odgađati zbog toga čitav jedan strateški projekt u državi, koja je satkana od sukoba interesa i korupcije je smiješno. Ovo je ništa drugo nego opstruiranje projekta, koji je važan Hrvatima raznim metodama. Gradnja autoceste u Hercegovini se odgađa do daljnjeg, a Sarajevo - Zenica se i dalje nesmetano gradi, iako privatni interesi su upleteni u svaki projekt.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vanjushka
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 30 kol 2009, 15:53 |
|
|
|
I ne znam cemu tri strane rasprave sa likom koji spada u onu "multietnicku" op'ciju kojoj je svaki potez "hrvatskog ministra" ustasenje, lopovluk, najcrnji kirminal, dok poteze i postupke "bosnjackih ministara" niti primjecuju niti ih ocjenjuju i o njima sude, valjda su uvijek opravdani jer... da nisu, i o njima bi se govorilo u "multietnickoj" kritici.
Evo upravo ovaj primjer, ovaj "multietnicar" se slomi da dokaze kako hrvatski ministri opstruiraju bezbeli i svoj narod i drzavu i autocestu i lansiranje covjeka na Neptun, ali ni rijeci o motivima, razlozima, povodima da bosnjacki ministri naprasno preglasaju Hrvate i promijene trasu buduceg autoputa.
Pretpostavljam da je visemjesecna kampanja o "ugrozavanju Pocitelja autoputem" i vrsena samo ovoga radi, pa sad ko biva bosnjacki ministri spasavaju Pocitelj i jos ispadaju heroji u ocima puka. Ko bi njihovim mahinacijama uopce usao u trag. Naravno, ovo "herojisanje" nije predizborna kampanja za kolegu forumasa "multietnicara".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vanjushka
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 30 kol 2009, 16:03 |
|
|
Ultras1986 je napisao/la: Ako je ovo ono radi čega će se prolongirati gradnja autoputa za 2 godine... Desno Edit lijevo je ova tanka linija postojeća trasa autoputa, a lijevo Edit desno su 2 opcije (varijante). Napomena : s+ovo se mjenja radi Blagaja (osjenčeno plavom bojom) PS ako neko ima još mapa neka stavi. Mislim da nebi bilo lose da se napise sto vise o sustini problema, odnosno o trasi autoputa. Ovo sto si ti stavio, mislim da je samo dio problema, ovo je sitna korekcija. Koliko sam ja shvatio, problem je juznije od ovog prostora sa karte, sad koliko grijesim ne znam jer nisam detaljno upucen, ali... navodno je autocesta trebala ici blize Neretvi, preko Pocitelja i Capljine spustiti se na odvojak Jadransko-Jonske ceste odnosno autoceste Zagreb-Dubrovnik cija je gradnja vec u toku na potezu iza Biokova i do Ploca... uglavnom, BiH autocesta se trebala spojiti na tu hrvatsku autocestu kod cvorista Ploce gdje je vec i planirana i mislim i pocela gradnja dijela puta od petlje Ploce prema granici sa BiH negdje na izmedju Crvenog grma i Neretve, gdje se trebao "spustiti" BiH autoput. Bosnjacki prijedlog je da cesta ide dosta istocnije, i desetak kilometara od prvobitne trase, i da prolazi negdje oko Stoca i da se spusta na Neum. Zasto na Neum ako je hrvatska vlada vec odlucila da se gradi Peljeski most i na sta ce se BiH autoput vezati u Neumu... ako dole nece prolaziti Jadransko-Jonska autocesta... i zasto su toliko odmakli autocestu od Zapadne Hercegovine... zakljucite sami. Tako sam ja to shvatio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 30 kol 2009, 16:46 |
|
|
|
jasna je namjera još od Seferovog prodora na Jug i davanja ustašama " po repu" u operaciji Neretva 93 o čemu se to radi.. Strateška namjera muslimanskog vodstva da izgubljeno od Srba nadoknade na Hrvatima. Dakle ne na istok i ne na zapad, ne na Srebrenicu, ne na Banjaluku nego na jug, na Neum.
pogledati trasu kojim putem ide..preko "muslimanskog" Stoca izbija na Neum, zaobilazeći krajeve gdje žive Hrvati osim Neuma kojega će ionako uzeti.
A dole naravno sagraditi luku u koju će uplovljavati turski brodovi, kako oni to u svojoj bujnoj mašti vide.
A to što Havazi i Oslobođenja vide "hrvatske lopovluke" što se tiče zemljišta to je klasika. Da njih zanima lopovluk onda bi pitali gdje su nestale milijarde donacija koje je vlada u Sarajevu dobila i kojoj se izgubio svaki trag. Ali to ih ne zanima jer su i sami dio toga.
A tek nenacionalisti koji prodaju maglu, to je tek podvala. Čudno je kako se uvijek planovi tih nenacionalista poklapaju sa najcrnjim planovima tih "nacionalista" koje oni kao preziru.
Da se Vlasi ne dosjete.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|