|
|
Stranica: 4/7.
|
[ 165 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 30 kol 2009, 17:08 |
|
|
|
Nisu palamudili dok lova nije odobrena za onaj projekt WC-a , e , sad bi opet da nam ga viknu , uzmu pare i prave put Sarajevo-x selo , a mi da vraćamo kredite , ccc...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bullmastiff
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 30 kol 2009, 17:11 |
|
|
|
jes oteli su SDA lopvi donacije ,amter im jebemm.d anisu oteli i da su ulozili smao u razvoj , i otvaranje kompanija za proizvodnju flasirane vode, zatmi gradnju vjeternjaca gdje god vjetar dosta puse,i jos neke projekte...mi bismo sad bili na konju..al morali su provincijske varalice sve u svoje djepove..tako su uradili politicari i bosnjaci i hrvati ,i srbi..a o Dodiku da ne govorimo.....
e sad sto se tice autoputa, ja bi volio da se hoce izgraditi ,pa nek jedan 60% prolazi kroz bosnjacka podrucja ,40% kroz podrucja sa hrvatskim vecinskim stanovnistvom, sa mo da se hoce izgraditi....po omjeru stanovnistva.mislim kad bi se gledalo po omjeru ne bi kroz hrvatska ni 20% proslo...ali mislim da bi bilo fer 60:40 ..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 30 kol 2009, 18:59 |
|
|
|
Znaš kako se kaže u mom kraju - pusti ti mene da ja hebem svog ćaću kako ja 'oću...E , tako ti je i sa narodom , ima govana , ali mi ćemo svoja rješavati , vi svoja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 30 kol 2009, 19:55 |
|
|
lider30 je napisao/la: Selektivno provođenje pravde je najteža nepravda. Ovo treba staviti pored kreveta svakom govancetu koje je na nekom položaju diljem Ex-Yu, da prvo to vidi dok se budi. Citat: Možda ima nečijih privatnih interesa sa hrvatske strane (dapače i vjerujem u to), ali odgađati zbog toga čitav jedan strateški projekt u državi, koja je satkana od sukoba interesa i korupcije je smiješno.
Ovo je ništa drugo nego opstruiranje projekta, koji je važan Hrvatima raznim metodama. Gradnja autoceste u Hercegovini se odgađa do daljnjeg, a Sarajevo - Zenica se i dalje nesmetano gradi, iako privatni interesi su upleteni u svaki projekt.
Ma u stvari staviti ceo tvoj post (sa eventualno izmenjenim akterima po potrebi), jer ne može biti bolje od ovoga srž detektovana.. 
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vuksic
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 30 kol 2009, 20:27 |
|
|
|
da bi u hrvatskoj imali dobrih politicara, i voljnih i zeljnih politicara, ovaj potez povlacenja bi bio prvi korak da se hrvatski dijelovi tzv. BiH pripoje hrvatskoj a odvoje od tzv. BiH. ali posto nemamo dobrih politicara, ovaj potez samo moze zavrsiti kaznjavanjem neke vece sile, kao sto je visoki predstavnik ili tako slicno. ali u tome lezi kljuc, moramo deblokirati cijelu drzavu svim mogucim sredstvima, pa cemo dobiti i barem dijelove nase djedovine i necemo morati ziviti pod tudjom vlascu.
ali posto nemamo zainteresiranih politicara u hrvatskoj, nema niste od toga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Easternborder
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 31 kol 2009, 09:09 |
|
|
vuksic je napisao/la: da bi u hrvatskoj imali dobrih politicara, i voljnih i zeljnih politicara, ovaj potez povlacenja bi bio prvi korak da se hrvatski dijelovi tzv. BiH pripoje hrvatskoj a odvoje od tzv. BiH. ali posto nemamo dobrih politicara, ovaj potez samo moze zavrsiti kaznjavanjem neke vece sile, kao sto je visoki predstavnik ili tako slicno. ali u tome lezi kljuc, moramo deblokirati cijelu drzavu svim mogucim sredstvima, pa cemo dobiti i barem dijelove nase djedovine i necemo morati ziviti pod tudjom vlascu.
ali posto nemamo zainteresiranih politicara u hrvatskoj, nema niste od toga. Prvo da pozdravim braću HercegBosance, Hvaljen Isus i Marija draga braćo...vratio sam se nakon mjesec i pol sa godišnjeg pa i nisam baš u toku sa stvarima u Federaciji. Jedino što sam zadnja dva tjedna proveo u Turskoj, domovini naših partnera iz Trokutistana, gdje sam naučio puno o njihovim korijenima. U Antaliji ili u Zenici ista je raja 100 % eto to vam govorim iz ličnog iskustva. ovakav potez Hrvatskih ministara iznenađuje samo nekog ko o tim ljudima nezna ništa, dok su preglasavani po drugim pitanjima od nacionalnog interesa nije ih bilo nigdje, sada kad je direktno ugrožen njihov interes , skočili su ko jedan. Na njihovu sreću sada se poklopio njihov privatni interes sa interesom našeg naroda u Hercegovini, zato ih treba podržat ali samo da se zna, boli njih kolektivno k.....
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=wUvnedzHJqM&feature=channel_page
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 31 kol 2009, 09:36 |
|
|
|
Dabogda se nikad ne vratili...ne znam šta su tamo radili i pokušavali.
Federacija je 'komad mesa', koji je svjesno žrtvovan da se muslimani oporave od rata, napljačkaju, popale ovo donacija što stigne na račun kuknjave i kao svaka fiktivna firma ugasi nakon toga...
Mislim da su se muslimani nasisali dovoljno (nisu, al naši bezmudnici su bar odlučili reagirati) i da je vrijeme da se pokrene razmontiravanje tamnice i hauške zvana FBiH...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vanjushka
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 31 kol 2009, 09:46 |
|
|
|
To "mi se trebamo odvojiti od BiH i pripojiti Hrvatskoj", to je naivno, nakaradno, neizvodivo, i ako smijem reci, u konacnici samo steti hrvatskim interesima u BiH jer tako se daje materijal za kenjazu onima koji odlucuju u BiH (stranci) a da mogu udarati Hrvate po prstima.
Kome se pripojiti, drzavi u kojoj bar pola stanovnika na Hrvate iz BiH gleda sa gadjenjem i puna su im usta isprazne retorike kako su za sve nevolje u Hrvatskoj krivi Hercegbosanci.
Isto kao Paraga i njegove debilne ideje, neprijatelji Hrvata su to samo cekali na volej da mogu reci "eto nisu samo Srbi agresori". A koliko je bio iskren u svom propagiraju NDH, ustaskog znakovlja, Pavelica, vidi se po tome sto je vrlo brzo nakon sto je neprijateljima Hrvatske nabacio loptu na volej, okrenuo plocu na "jedinstveni i nedjeljivu BiH, Tudjman agresor, Alija jedini legitimni zapovjednik i predsjednik". U pamet se Hrvati, nekad zaista pomislim odakle dolazi poslovica o mudrim latinima, jer u tim tezama o banovini Hrvatskoj ili onoj do Drine ne vidim bas nista mudro. Mogu se Srbi pistoljiti sa idejama o Srbiji u Kninu, oni ce uvijek imati "ledja" na Zapadu i takve ideje ce se uvijek predstavljati kao avanturizam i romantika, nesto skoro pa simpaticno ali no no gajs, neizvedivo, imali ste prilika defedeset i prva ali vi ne iskoristila i sad vi cekala da mi ujedinila Jugozona pa vi zajedno usla u EU, a nakon toga ko zna, mi vas opet ujedinila u jugoslavija. Lako za Hrvate, uvijek se nadje i previse onih sto pate za Beogradom, i ko nas bre zavadi, i realno sa kim mozemo suradjivati nego sa Srbijom, rat je bio i prosao, mir mir niko nije kriv, danas gostuje Dara Bubamara u Krapini, idemo?
Hrvati nemaju nikoga iza ledja, ko nije do danas shvatio, nece nikada. Samo Hrvatima je nametnuta krivnja za obrambeni rat, to je presedan u povijesti.
Zato treba biti pametan pa se okrenuti realpolitici, gledati na BiH kao na svoju drzavu nominalno, koristiti svaku mogucnost da se opstruira politika majorizacije, medjutim opet se postavlja pitanje ko ce to uraditi... Covic mozda, mafijas cije se ime, a vidi vraga, povezuje sasvakim ekonomskim skandalom i lopovlukom bosnjackih politicara. Duvaju u istu tikvu. Hrvatima trebaju bolji politicari, njih nema, zato Hrvati i jesu tamo gdje jesu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 31 kol 2009, 10:12 |
|
|
|
Ma kakvo pripajanje , BiH je i naša kao teritorij , a država pojam smo prežvakali milion puta.Običan narod zna samo da čeka i nada se da će se nešto pozitivno riješiti.Do određene granice.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 31 kol 2009, 11:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86791 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Ja sam već rekao, mi trebamo sami sebi dodijeliti ravnopravnost, ako drugačije ne ide.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vanjushka
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 31 kol 2009, 12:48 |
|
|
|
HSP novi politički partner SDA? Hrvatska stranka prava (HSP) Đapić-dr Jurišić mogla bi, umjesto HDZ-a BiH i HDZ-a 1990, postati novi partner SDA u formiranju vlasti u Federaciji BiH (FBiH).
Ova najava uslijedila je nakon što su u četvrtak, 27. avgusta, ministri iz dva HDZ-a napustili sjednicu Vlade FBiH nezadovoljni promjenom trase koridora 5C na području Hercegovine, prenose "Nezavisne novine".
Član Predsjedništva SDA i stranački portparol Salmir Kaplan najavio je da će danas predstavnici SDA i HSP-a Đapić-dr Jurišić u Sarajevu razgovarati o aktuelnoj krizi u radu Vlade Federacije BiH, problemima u funkcioniranju FBiH, ali i nekim zajedničkim nastupima u budućim pregovorima o Ustavu i slično.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 31 kol 2009, 12:50 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ja sam već rekao, mi trebamo sami sebi dodijeliti ravnopravnost, ako drugačije ne ide. Kad se stvori kritična masa nezadovoljstva , tada će i krenuti promjene.A blizu je.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 31 kol 2009, 13:02 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 15:17 Postovi: 3721 Lokacija: Nanya Lakes
|
Mar-kan je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ja sam već rekao, mi trebamo sami sebi dodijeliti ravnopravnost, ako drugačije ne ide. Kad se stvori kritična masa nezadovoljstva , tada će i krenuti promjene.A blizu je. Opet je potreban lukav vođa da povede narod...bez lidera je i nezadovoljan narod samo amorfna masa. A tko će to narod povest sa zastavom na čelu kolone, da neće možda Čović? 
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 31 kol 2009, 13:26 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Kad se stvori kritična masa nezadovoljstva , tada će i krenuti promjene.A blizu je.
Opet je potreban lukav vođa da povede narod...bez lidera je i nezadovoljan narod samo amorfna masa. A tko će to narod povest sa zastavom na čelu kolone, da neće možda Čović?  Pojaviće se već netko...takva je priroda stvari.To me nikad nije brinulo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Starfucker226
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 31 kol 2009, 13:47 |
|
|
vanjushka je napisao/la: HSP novi politički partner SDA? Hrvatska stranka prava (HSP) Đapić-dr Jurišić mogla bi, umjesto HDZ-a BiH i HDZ-a 1990, postati novi partner SDA u formiranju vlasti u Federaciji BiH (FBiH). Zvonko paša Jurišić cvjećar bio, cvjećar i ostao, on spada među one Hrvate koji bi radije da Muslimani uzmu malo prostora Srbima, nego da Hrvati na većinski svojim prostorima žive slobodno. Pravaštvo je od nekadašnje državotvorne ideologije spalo na sramotu hrvatstva koja služi muslimanskim interesima. Kako se samo pravaši vole prikazivati velikim Hrvatima, a zapravo hrvatsku vanjsku politiku žele kastrirati baš tamo gdje bi trebala biti najaktivnija. Oni se uopće ne zalažu za nikakva prava Hrvata u BiH, nego je njihov program istovjetan bošnjačkim strankama, žele ukinuti RS kako bi protektorat bio što više cjelovit, i onda nekad tamo u budućnosti oni priželjkuju konfederaciju RH i BiH i to pod uvjetom da građani BiH na to pristanu. Ove malo jače pravaške stranke su toliko sluganske da niti taj krajnji cilj ne žele spominjati kako nebi uvrijedili braću muslimane, jedino oni malo žešći spominju konfederaciju, koja je moguća naravno ako braća Muslimani pristanu na to i ako Srbi nestanu. Iako su oni zagovornici pravaštva i neki od njih ustaštva, njihova politika blage veze nema niti sa pravaštvom niti sa ustaštvom, jer te ideologije prihvaćale su muslimane koji se izjašnjavaju kao Hrvati, dok bošnjačko regionalno ime nije moglo biti prihvaćeno kao nacionalno, svaki regionalizam smatran je izdajom pa tako i bošnjački nije iznimka. Dakle oni ne samo da izdaju sadašnje hrvatske interese, nego izdaju i ideologije iz prošlosti koje zagovaraju, mnogim od njih je sluganski odnos prema muslimanima mjerilo hrvatstva. Za vrijeme rata iz pravaških krugova dolazile su razne lažne optužbe na račun vodstva Herceg-Bosne, sve su proglašavali udbašima, svaki onaj koji se usprotivio muslimanima bio je proglašen udbašem, zato i jesu najviše govorili protiv Mate Bobana, i dan danas po njima on je odgovoran za sve nevolje hrvatskog naroda u BiH, a zagovornike Herceg-Bosne nazivaju Bobanovcima. Po njima najveća je greška Hrvata sukob sa muslimanima i tobožnje separatističke težnje, misle da je Bobanova politika glavni uzrok sadašnjeg stanja, iako je baš suprotno, jer odstupanje od Bobanove politike doneslo je probleme Hrvatima i predalo ih bratskom muslimanskom zagrljaju u okviru tamnice naroda Federacije BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 31 kol 2009, 13:51 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 15:17 Postovi: 3721 Lokacija: Nanya Lakes
|
Starfucker226 je napisao/la: vanjushka je napisao/la: HSP novi politički partner SDA? Hrvatska stranka prava (HSP) Đapić-dr Jurišić mogla bi, umjesto HDZ-a BiH i HDZ-a 1990, postati novi partner SDA u formiranju vlasti u Federaciji BiH (FBiH). Zvonko paša Jurišić cvjećar bio, cvjećar i ostao, on spada među one Hrvate koji bi radije da Muslimani uzmu malo prostora Srbima, nego da Hrvati na većinski svojim prostorima žive slobodno. Pravaštvo je od nekadašnje državotvorne ideologije spalo na sramotu hrvatstva koja služi muslimanskim interesima. Kako se samo pravaši vole prikazivati velikim Hrvatima, a zapravo hrvatsku vanjsku politiku žele kastrirati baš tamo gdje bi trebala biti najaktivnija. Oni se uopće ne zalažu za nikakva prava Hrvata u BiH, nego je njihov program istovjetan bošnjačkim strankama, žele ukinuti RS kako bi protektorat bio što više cjelovit, i onda nekad tamo u budućnosti oni priželjkuju konfederaciju RH i BiH i to pod uvjetom da građani BiH na to pristanu. Ove malo jače pravaške stranke su toliko sluganske da niti taj krajnji cilj ne žele spominjati kako nebi uvrijedili braću muslimane, jedino oni malo žešći spominju konfederaciju, koja je moguća naravno ako braća Muslimani pristanu na to i ako Srbi nestanu. Iako su oni zagovornici pravaštva i neki od njih ustaštva, njihova politika blage veze nema niti sa pravaštvom niti sa ustaštvom, jer te ideologije prihvaćale su muslimane koji se izjašnjavaju kao Hrvati, dok bošnjačko regionalno ime nije moglo biti prihvaćeno kao nacionalno, svaki regionalizam smatran je izdajom pa tako i bošnjački nije iznimka. Dakle oni ne samo da izdaju sadašnje hrvatske interese, nego izdaju i ideologije iz prošlosti koje zagovaraju, mnogim od njih je sluganski odnos prema muslimanima mjerilo hrvatstva. Za vrijeme rata iz pravaških krugova dolazile su razne lažne optužbe na račun vodstva Herceg-Bosne, sve su proglašavali udbašima, svaki onaj koji se usprotivio muslimanima bio je proglašen udbašem, zato i jesu najviše govorili protiv Mate Bobana, i dan danas po njima on je odgovoran za sve nevolje hrvatskog naroda u BiH, a zagovornike Herceg-Bosne nazivaju Bobanovcima. Po njima najveća je greška Hrvata sukob sa muslimanima i tobožnje separatističke težnje, misle da je Bobanova politika glavni uzrok sadašnjeg stanja, iako je baš suprotno, jer odstupanje od Bobanove politike doneslo je probleme Hrvatima i predalo ih bratskom muslimanskom zagrljaju u okviru tamnice naroda Federacije BiH. Potpis, razni Pravaši i ostali oboljeli od svinjskog Paragitisa su sramota hrvatskog naroda i političke scene.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 31 kol 2009, 14:04 |
|
|
|
Uz jedno pitanje - tko je vodio do sada hrvatski narod u BiH ? I još jedno važnije pitanje - gdje ga je doveo danas !?!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Starfucker226
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 31 kol 2009, 14:24 |
|
|
|
HDZ je vodio narod i on je odgovoran za sadašnje stanje, do ovakvog stanja je došlo zbog toga što se pristalo na ukidanje Herceg-Bosne i stvaranje Federacije BiH. HSP je još gori, jer oni nikad nebi ni stvarali Herceg-Bosnu nego bi da se njih pitalo od samog početka bila ovakva Federacija BiH, plus toga što bi grad Livno, općine Žepče, Stolac i Mostar imali muslimansku većinu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 31 kol 2009, 14:29 |
|
|
Starfucker226 je napisao/la: HDZ je vodio narod i on je odgovoran za sadašnje stanje, do ovakvog stanja je došlo zbog toga što se pristalo na ukidanje Herceg-Bosne i stvaranje Federacije BiH. HSP je još gori, jer oni nikad nebi ni stvarali Herceg-Bosnu nego bi da se njih pitalo od samog početka bila ovakva Federacija BiH, plus toga što bi grad Livno, općine Žepče, Stolac i Mostar imali muslimansku većinu. Ok , slažemo se u prvom.Za to se inače strelja , kud ćeš veće izdaje , sam sebi ukinuti nešto za što je poginulo x Hrvata. Drugo što spominješ je kondicional , oni bi stvarali , oni ne bi , to ne znamo.HOS , kasnije npr. PPN Vitezovi , imali su preko 50% poginulih u borbama sa armijom.Ranjenih 70%. Treće , onaj HSP i današni HSP nemaju puno veze.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Starfucker226
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 31 kol 2009, 15:05 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ok , slažemo se u prvom.Za to se inače strelja , kud ćeš veće izdaje , sam sebi ukinuti nešto za što je poginulo x Hrvata. Istina, to je izdaja prve klase, mada je uvjetovana pritiskom međunarodne zajednice Citat: Drugo što spominješ je kondicional , oni bi stvarali , oni ne bi , to ne znamo.HOS , kasnije npr. PPN Vitezovi , imali su preko 50% poginulih u borbama sa armijom.Ranjenih 70%. Sumnjam da bi stvarali sa onakvim vodstvom, jer neki koji su bili u vodstvu stranke nisu se ni nakon rata opametili. Braniteljima iz HOS-a svaka čast, Vitezovi su heroji Domovinskog rata i tu nema spora.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 31 kol 2009, 15:07 |
|
|
Starfucker226 je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Ok , slažemo se u prvom.Za to se inače strelja , kud ćeš veće izdaje , sam sebi ukinuti nešto za što je poginulo x Hrvata. Istina, to je izdaja prve klase, mada je uvjetovana pritiskom međunarodne zajednice Citat: Drugo što spominješ je kondicional , oni bi stvarali , oni ne bi , to ne znamo.HOS , kasnije npr. PPN Vitezovi , imali su preko 50% poginulih u borbama sa armijom.Ranjenih 70%. Sumnjam da bi stvarali sa onakvim vodstvom, jer neki koji su bili u vodstvu stranke nisu se ni nakon rata opametili. Braniteljima iz HOS-a svaka čast, Vitezovi su heroji Domovinskog rata i tu nema spora. Ma kakvo vodstvo ? Tko je mene vodio ? Svi ti su pobjegli u mišje rupe kad se zapucalo , a dok se volovi okrećali trubilo se na sav glas o zaštiti Hrvata. Ako Bog da , kad se riješi ta situacija sa hrvatskim entitetom , nama tek onda predstoji bitka protiv svih tih govana unutar našeg korpusa , što su se nakotila tijekom ovog parazitskog perioda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
globalni_dzihad
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 31 kol 2009, 17:11 |
|
Pridružen/a: 26 lip 2009, 00:14 Postovi: 234 Lokacija: Gluha Bukovica, džamijska svlačionica
|
Starfucker226 je napisao/la: vanjushka je napisao/la: HSP novi politički partner SDA? Hrvatska stranka prava (HSP) Đapić-dr Jurišić mogla bi, umjesto HDZ-a BiH i HDZ-a 1990, postati novi partner SDA u formiranju vlasti u Federaciji BiH (FBiH). Zvonko paša Jurišić cvjećar bio, cvjećar i ostao, on spada među one Hrvate koji bi radije da Muslimani uzmu malo prostora Srbima, nego da Hrvati na većinski svojim prostorima žive slobodno. Pravaštvo je od nekadašnje državotvorne ideologije spalo na sramotu hrvatstva koja služi muslimanskim interesima. Kako se samo pravaši vole prikazivati velikim Hrvatima, a zapravo hrvatsku vanjsku politiku žele kastrirati baš tamo gdje bi trebala biti najaktivnija. Oni se uopće ne zalažu za nikakva prava Hrvata u BiH, nego je njihov program istovjetan bošnjačkim strankama, žele ukinuti RS kako bi protektorat bio što više cjelovit, i onda nekad tamo u budućnosti oni priželjkuju konfederaciju RH i BiH i to pod uvjetom da građani BiH na to pristanu. Ove malo jače pravaške stranke su toliko sluganske da niti taj krajnji cilj ne žele spominjati kako nebi uvrijedili braću muslimane, jedino oni malo žešći spominju konfederaciju, koja je moguća naravno ako braća Muslimani pristanu na to i ako Srbi nestanu. Iako su oni zagovornici pravaštva i neki od njih ustaštva, njihova politika blage veze nema niti sa pravaštvom niti sa ustaštvom, jer te ideologije prihvaćale su muslimane koji se izjašnjavaju kao Hrvati, dok bošnjačko regionalno ime nije moglo biti prihvaćeno kao nacionalno, svaki regionalizam smatran je izdajom pa tako i bošnjački nije iznimka. Dakle oni ne samo da izdaju sadašnje hrvatske interese, nego izdaju i ideologije iz prošlosti koje zagovaraju, mnogim od njih je sluganski odnos prema muslimanima mjerilo hrvatstva. Za vrijeme rata iz pravaških krugova dolazile su razne lažne optužbe na račun vodstva Herceg-Bosne, sve su proglašavali udbašima, svaki onaj koji se usprotivio muslimanima bio je proglašen udbašem, zato i jesu najviše govorili protiv Mate Bobana, i dan danas po njima on je odgovoran za sve nevolje hrvatskog naroda u BiH, a zagovornike Herceg-Bosne nazivaju Bobanovcima. Po njima najveća je greška Hrvata sukob sa muslimanima i tobožnje separatističke težnje, misle da je Bobanova politika glavni uzrok sadašnjeg stanja, iako je baš suprotno, jer odstupanje od Bobanove politike doneslo je probleme Hrvatima i predalo ih bratskom muslimanskom zagrljaju u okviru tamnice naroda Federacije BiH. Napomenuo bih ipak, političke korektnosti radi, da je HSP Hrvatske imao i jednog pametnog covjekam inžinjera Miroslava Rožića. http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/hsp- ... kcija.htmlNa žalost, imao... 
_________________ biće Treći, biće...
------------------------------------ http://www.youtube.com/watch?v=fWI0f-DFJ9E
http://www.putvjernika.com/ http://www.islambosna.ba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 31 kol 2009, 17:46 |
|
|
|
Dobro , dajte navedite jednu hr stranku koja je ok !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vanjushka
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 31 kol 2009, 17:58 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Dobro , dajte navedite jednu hr stranku koja je ok ! "OK hrvatska stranka" je jedan vristeci oksimoron 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 31 kol 2009, 18:02 |
|
|
|
Znači,u Božje ruke,kako jedino i možemo...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|