HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 16 ruj 2025, 20:25.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1270 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 51  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Hrvatski Narodni Sabor - HNS
PostPostano: 04 lip 2021, 19:27 

Groot je napisao/la:
Diablo je napisao/la:
Gledajući tvoju prvu rečenicu, dao bi se usporedit sa našom starijom zenskom populacijom koja je vaktile glasala za Kolindu jer je dotična lijepa. Ovo ti stvarno nije trebalo :zubati

Također , zar bi ti ostao u stranci koja ne ispunjava tvoja ocekivanja, štoviše koja je svojstvena sama sebi? Ili bi zdravorazumski oprobao neke stvari na drugi način?

Prvom rečenicom sam pokušao opisati da lik ima karizmu spužve za pranje posuđa, nešto kao bivši šef mu Ljubić. Iako naizgled nebitno, da bi bio lider u politici moraš imati dozu karizme. A on je operiran od iste. I još je dvoličan, bori se protiv uhljeba a sam radi u uhljebaškom poduzeću. Zašto ne da otkaz i okuša se na tržištu rada u privatnom sektoru? Znao je on vrlo dobro program stranak iz kojih je otišao u trenutku kad je ulazio u njih. Najveći politički ljigavci su oni koji napuste stranku koja ih zaposli i stvori od njih neko ime i onda grade svoj program na pljuvanju iste. Fuj.

Njegov problem je što je ljut zbog loših rezultata na izborima i sad bi minirao drugima, i neke nebuloze tjerao.
Hrvati ga ne doživljavaju na izborima i on bi neke prečace kao Lijanović i Budimir lovio. Jednostavno već odavno HNS-u daje ultimatume kako će raditi i pisati a nema iza sebe podršku birača za to. I sad svi krivi osim njega.

Njegovoj stranci nije HDZ problem već hrvatski birači kojima ovi ne mogu razumno objasniti zašto da glasuju za njih. I ljuti su zbog tog, jako ljuti. To je prirodna emocija, ali i mi moramo reći kako stvari stoje.
Dao je na desetine interviews za jebeni Klix (skoro sve olajavanje Čovića i HDZ) i čudi se zašto mu Hrvati ne daju glasove na izborima.

https://www.google.com/search?q=%22slav ... klix.ba%22

Vrh

PostPostano: 04 lip 2021, 19:29 

BBC je napisao/la:
Ne znam to za pomaganje muslimanskih gubitaša. Valjda nešto novca ide i hrvatskim firmama u problemima.

Raguž je kreten. Korupcijom i kirminalom se bavi policija i tužiteljstvo, ne HNS, Čović i HDZ. Ako mu to nije jasno nek se ne bavi politikom. Ali svjestan sam da je populist, oportunist pa lupa što Balkanci inače vole čuti.

Da pojednostavim , aj nađi mi jednu muslimansku firmu kojoj nije upućena financijska pomoć ili ako je propala a da radnicima nije uvezen radni staz? Krenuvsi od hotela ero, krivaje,zeljezare,rudnika pa na dalje.

Bivsi radnici aluminija nemaju takvu privilegiju, sutnulo ih se na ulicu kao pse.

Kad smo kod korupcije i kriminala, kako da se policija, sudstvo, tužiteljstvo bave s time ako nisu neovisni? Jako dobro znamo kako su isti kadrovirani te kakva je shema njihovog djelovanja.

Ne želim više uzdizat Raguza al ovako više ne ide. Treba nam promjena ma od koje strane dosla

Vrh

PostPostano: 04 lip 2021, 19:32 

Nešto ti se pomiješalo. Muslimani svoje gubitaše većinom financiraju iz kantonalnih, općinskih proračuna ili preko drugih (muslimanskih) javnih firmi.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2021, 19:33 

s@lko dinamita$ je napisao/la:
Slaven Raguz je jedan od rijetkih preostalih ljudi s mudima dolje.

Nisam ocekivao da ce avnojski Hrvati u prosjeku imati vise muda nego BiH Hrvati. Pretci se nisu Turaka bojali kad im je sablja ispod vrata cekala, potomci se boje livanjske tuke Borjane Kristo.
Jadno.

U sridu !!

Vrh

PostPostano: 04 lip 2021, 19:34 

Prestanite srati, Raguž je legenda i narod ga voli kao i Karamatića npr a ovo oko Ljubića je smiješno.

Da nije bilo Ljubića danas bi Hrvati bili u kalifatu, on je srušio taj aprilski paket.

Raguž je ideološki prohrvatski orjentiran, po meni on treba biti radikalniji i pozivati na raspad BiH isto kao što sve druge muslimanske opcije pozivaju na okupaciju hrvatskog doma naroda ili kako Bakir nešto "poklanja Hrvatima".

Vrh

PostPostano: 04 lip 2021, 19:35 

BBC je napisao/la:
Nešto ti se pomiješalo. Muslimani svoje gubitaše većinom financiraju iz kantonalnih, općinskih proračuna ili preko drugih (muslimanskih) javnih firmi.

http://biznis.ba/dzindic-vlada-za-5-god ... 0-radnika/

Vrh

PostPostano: 04 lip 2021, 19:36 

Ali ne poziva na raspad. Ovima na Klix za sve probleme Hrvata krivi Čovića i HDZ. Tako i muslimani rade, zato ga vole telefonom ili mailom zvati sa Klix.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2021, 19:38 

BBC je napisao/la:
Groot je napisao/la:
Prvom rečenicom sam pokušao opisati da lik ima karizmu spužve za pranje posuđa, nešto kao bivši šef mu Ljubić. Iako naizgled nebitno, da bi bio lider u politici moraš imati dozu karizme. A on je operiran od iste. I još je dvoličan, bori se protiv uhljeba a sam radi u uhljebaškom poduzeću. Zašto ne da otkaz i okuša se na tržištu rada u privatnom sektoru? Znao je on vrlo dobro program stranak iz kojih je otišao u trenutku kad je ulazio u njih. Najveći politički ljigavci su oni koji napuste stranku koja ih zaposli i stvori od njih neko ime i onda grade svoj program na pljuvanju iste. Fuj.

Njegov problem je što je ljut zbog loših rezultata na izborima i sad bi minirao drugima, i neke nebuloze tjerao.
Hrvati ga ne doživljavaju na izborima i on bi neke prečace kao Lijanović i Budimir lovio. Jednostavno već odavno HNS-u daje ultimatume kako će raditi i pisati a nema iza sebe podršku birača za to. I sad svi krivi osim njega.

Njegovoj stranci nije HDZ problem već hrvatski birači kojima ovi ne mogu razumno objasniti zašto da glasuju za njih. I ljuti su zbog tog, jako ljuti. To je prirodna emocija, ali i mi moramo reći kako stvari stoje.
Dao je na desetine interviews za jebeni Klix (skoro sve olajavanje Čovića i HDZ) i čudi se zašto mu Hrvati ne daju glasove na izborima.

https://www.google.com/search?q=%22slav ... klix.ba%22

Hrvati glasaju za Čovića jer je dobar s Dodikom i jer su izgubili pluralizam.

Ovo oko klixa ti je smiješno, čuj dao intervju klixu :D

Znam za njega kako ga u Mostaru vole, nekad je išao s Ultrasima na utakmice i lik je pošten. Sigurno nije financiran od ambasade kao srpska opozicija iako vjerujem da bi i takve tražili među nama.

Raguž samo treba biti radikalniji od HDZ-a tj pozivati na raspad

Vrh

PostPostano: 04 lip 2021, 19:39 

Diablo je napisao/la:
s@lko dinamita$ je napisao/la:
Slaven Raguz je jedan od rijetkih preostalih ljudi s mudima dolje.

Nisam ocekivao da ce avnojski Hrvati u prosjeku imati vise muda nego BiH Hrvati. Pretci se nisu Turaka bojali kad im je sablja ispod vrata cekala, potomci se boje livanjske tuke Borjane Kristo.
Jadno.

U sridu !!

Hahaha, Salče i Diablo.
Ovo me podsjeti kad je neki dan MoS rekao da je od Salčeta mislio da je Nino.
Da je rekao Weasel- Hasan ista takija ili Diablo-Slavče Raguž ista pamet, ajde, ali Salče i Nino, legendarno, jedino se može objasniti kao MoS je ljubomoran na Ninu pa ga ponižava.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2021, 19:39 

Aj idite drkajte, radite nešto. Raguž je izašao iz HNS i nemate više posla na ovoj temi. Stvar prošlosti. Imate temu o njegovoj stranci.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2021, 19:41 

bobanovski je napisao/la:
Raguž samo treba biti radikalniji od HDZ-a tj pozivati na raspad

OK, nek to radi.
Ali od danas nije tema. Imate temo o njegovoj stanci. Mislim bar. nikoga na forumu ne zanima pa je pala negdje nisko. Dignite je.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2021, 19:42 

BBC je napisao/la:
Ali ne poziva na raspad. Ovima na Klix za sve probleme Hrvata krivi Čovića i HDZ. Tako i muslimani rade, zato ga vole telefonom ili mailom zvati sa Klix.

Vraćanje na razdoblje prije Daytona nije raspad?

Ovaj gore je se drznio napasti i Božu Ljubića, kao nema karizme a taj Ljubić je srušio aprilski i omogućio nam izborni svojom apelacijom

Vrh

PostPostano: 04 lip 2021, 19:42 

Groot je napisao/la:
Diablo je napisao/la:
Gledajući tvoju prvu rečenicu, dao bi se usporedit sa našom starijom zenskom populacijom koja je vaktile glasala za Kolindu jer je dotična lijepa. Ovo ti stvarno nije trebalo :zubati

Također , zar bi ti ostao u stranci koja ne ispunjava tvoja ocekivanja, štoviše koja je svojstvena sama sebi? Ili bi zdravorazumski oprobao neke stvari na drugi način?

Jebes karizmu u ovakvom trenutku. Imamo mi bitnijih problema...
Kad smo kod uhljebljivanja jel to uspredjujes onoga koji je primoran radit na takvom mjestu zbog svoje struke sa onim koji uhljebljuje sve ostale?

Vrh

PostPostano: 04 lip 2021, 19:43 

Ma dobro, tema je HNS. Raguž više nije u HNS. Uvijek sa Hrvatima ovako završi. Iz svakog događaja najmizernije izvade i kao babe i tome.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2021, 19:44 

Eto vas ko FujTV, ako je glavna vijest Raguž i napuštanje HRS-a onda je Sabor totalni fijasko.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2021, 19:44 

On misli da njegovo naprđivanje kod klixa i muslimanskih televizija
kod Hrvata prolazi ne zapaženo.

Postavlja se pitanje, zašto se kod njih žali a ono hoće da kod nas
stvar navodno da promjeni i dobije glasove? Zašto misli
da mu trebaju muslimani? Lik nije amater, nego teški amater s
moguće skrivenim namjerama. Nije li to danas pokazao svojim
napuštanjem i skretanjem pažnje kod njih na sebe?

Hrvatima je pun k. takvih ulizica nesposobnih da sami osvoje glasove.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2021, 19:48 

bobanovski je napisao/la:
BBC je napisao/la:

Vraćanje na razdoblje prije Daytona nije raspad?

Ovaj gore je se drznio napasti i Božu Ljubića, kao nema karizme a taj Ljubić je srušio aprilski i omogućio nam izborni svojom apelacijom

Ljubića ne napadam, lik je ok. Ali nije za lidera jer nema trunke karizme. Samo to.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2021, 19:49 

Diablo je napisao/la:
Groot je napisao/la:

Kad smo kod uhljebljivanja jel to uspredjujes onoga koji je primoran radit na takvom mjestu zbog svoje struke sa onim koji uhljebljuje sve ostale?

Primoran biti uhljeb zbog svoje struke? Svašta.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2021, 19:53 

Po meni imali su prostor na govornici da kažu što misle, mogli su i poslije reći šta ih muči, napuštanje i bijeg nije rješenje.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2021, 19:54 

Ljubić dosljedno oštar.
Ljubić i Karamatić su Čoviću nešto kao Komšić ili Bećirević Bakiru. Što Čović ne smije reći iz razumnih razloga oni kažu kako stvari stoje.

Citat:
Ako drugi ne žele BiH u kojoj Hrvati neće biti jednakopravni, onda se trebamo pobrinuti za sebe kako bi ostali svoji na svome. Mi smo 1991. bili u stanju obraniti se. Kao goloruk narod suprotstavili smo se četvrtoj vojnoj sili Europe. Neka nitko ne sumnja da ćemo se znati suprotstaviti političkome nasilju, istaknuo je Ljubić, prenosi Hina.

Vrh

Evo ozbiljne osnove za alternativu HDZu, dobronamjerni, pošteni, dosljedni, spremni na žrtvu i odricanje i daju sve od sebe. Zbog pravde i interesa svog naroda su napustili sigurnost HDZa i krenuli u totalnu neizvjesnost, prije svega osbnu. Zasad guraju dobro, ali to je još lokalnog kapaciteta, međutim daleko su bolji od mostarske alternative ala Diablo.
Uglavnom opoziciju treba graditi oko njih jer potencijal postoji, HRS niti je kad imao potencijala niti će od toga ikad išta biti.
Da ih nije gurao Poskok, ovaj forum i sa strane Klix oni bi davno nestali.

Citat:
Ivan Vukadin je u svojem govori na IX. zasjedanju HNS-a rekao kako iskazuje ponos i zadovoljstvo što je kao predsjednik Hrvatskog nacionalnog pomaka postao članom HNS-a.

“To je za nas obveza prema hrvatskom narodu za čija se prava borimo. Hrvatski narod se osjeća majoriziranim i napuštenim, zbog iskustva nepravde u državi koju je na referendumu prvi potvrdio kao svoju. HNS je osnovan kako bismo to spriječili, kako bismo se borili za prava hrvatskog naroda. Krajnje je vrijeme da to shvatimo i opravdamo povjerenje koje nam narod daje. Cilj nam je osigurati trajnu ravnopravnost hrvatskog naroda i to mora biti naš zajednički cilj. Neki koraci u tom smjeru su i napravljeni”, rekao je Vukadin.

Jedan od korak je i izmjena Izbornog zakona. No time, pojasnio je, neće se riješiti institucionalna neravnopravnost. Hrvati jedini nemaju svoju federalnu jedinici pa čak ne smiju ni reći da im je to cilj.

“Druga dva naroda pak to otvoreno traže. Jedni otvoreno traže građansku BiH a drugi govore o komadanju BiH. Ta dva cilja vode BiH u raspad i sukobe. Za to vrijeme se hrvatski cilj kroz federalizaciju predstavlja kao nerealan ili neprihvatljiv. Zar to nije nelogični i podmukli bezobrazluk. No, druga dva naroda samo javno kazuju svoje ciljeve, dok mi još uvijek nemamo snage reći da je naš cilj očuvanje BiH kroz tri federalne jedinice.”

Vrh

Oni koji u jeku teških i elementarno bitnih procesa oko
izmjena izbornog zakona, rovare po hrvatskom korpusu,
treba pitati, za čiji interes to rade i zašto sada? Ta nisu
problemi i "moralne" nedoumice u društvu od jučer.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2021, 19:56 

Groot je napisao/la:
Diablo je napisao/la:

Primoran biti uhljeb zbog svoje struke? Svašta.

Evo ja sam primoran radit po europi iz činjenice što je moja struka potrebna samo jednoj javnoj firmi.

Možda sam mogao bit uhljeb al sam odabrao ovo drugo. No nismo svi u istoj situaciji, tako da...

Vrh

PostPostano: 04 lip 2021, 19:58 

zaba1111 je napisao/la:
Evo ozbiljne osnove za alternativu HDZu, dobronamjerni, pošteni, dosljedni, spremni na žrtvu i odricanje i daju sve od sebe. Zbog pravde i interesa svog naroda su napustili sigurnost HDZa i krenuli u totalnu neizvjesnost, prije svega osbnu. Zasad guraju dobro, ali to je još lokalnog kapaciteta, međutim daleko su bolji od mostarske alternative ala Diablo.
Uglavnom opoziciju treba graditi oko njih jer potencijal postoji, HRS niti je kad imao potencijala niti će od toga ikad išta biti.
Da ih nije gurao Poskok, ovaj forum i sa strane Klix oni bi davno nestali.

Citat:
Ivan Vukadin je u svojem govori na IX. zasjedanju HNS-a rekao kako iskazuje ponos i zadovoljstvo što je kao predsjednik Hrvatskog nacionalnog pomaka postao članom HNS-a.

“To je za nas obveza prema hrvatskom narodu za čija se prava borimo. Hrvatski narod se osjeća majoriziranim i napuštenim, zbog iskustva nepravde u državi koju je na referendumu prvi potvrdio kao svoju. HNS je osnovan kako bismo to spriječili, kako bismo se borili za prava hrvatskog naroda. Krajnje je vrijeme da to shvatimo i opravdamo povjerenje koje nam narod daje. Cilj nam je osigurati trajnu ravnopravnost hrvatskog naroda i to mora biti naš zajednički cilj. Neki koraci u tom smjeru su i napravljeni”, rekao je Vukadin.

Jedan od korak je i izmjena Izbornog zakona. No time, pojasnio je, neće se riješiti institucionalna neravnopravnost. Hrvati jedini nemaju svoju federalnu jedinici pa čak ne smiju ni reći da im je to cilj.

“Druga dva naroda pak to otvoreno traže. Jedni otvoreno traže građansku BiH a drugi govore o komadanju BiH. Ta dva cilja vode BiH u raspad i sukobe. Za to vrijeme se hrvatski cilj kroz federalizaciju predstavlja kao nerealan ili neprihvatljiv. Zar to nije nelogični i podmukli bezobrazluk. No, druga dva naroda samo javno kazuju svoje ciljeve, dok mi još uvijek nemamo snage reći da je naš cilj očuvanje BiH kroz tri federalne jedinice.”

Nadam se da se zajebavaš. U biti ne zajebavaš se jer si i ti uljebljenen od ove uhljebljaške organizacije.
Bože dragi koji likovi operirani od realnosti ovdje pišu.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2021, 19:58 

Ovo nije bilo mjesto niti vrijeme za to.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1270 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 51  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Fredericktown, Marko80, Old Fridolin i 38 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: