HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 14 ruj 2025, 20:47.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1270 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 51  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Hrvatski Narodni Sabor - HNS
PostPostano: 04 lip 2021, 20:46 

daramo je napisao/la:
zaba1111 je napisao/la:
Ili napiši nešto upotrebljivo i smisleno ili ne zatrpavaj bedastoćama.
Ljude zanima tema i govornici današnjeg sastanka.
Jedan od njih je Diablo Raguž, propala alternativa, drugi interesantan je Vukadin, potencijalna alternativa sa dobrim lokalnim pokazateljima.

Da je ta oporba ozbiljna davno bi zajednički djelovali kontra HDZ, ovako su samo smiješni kao milijun HSP-ova.

Ne mogu odavno kad su tek nastali.
A nastali su tako što je Čović u najkritičnijem razdoblju za narod razbio stranku samo zato što su se ovi dokazali radom, dobili glasove i tako ugrozili njegove poslušnike neradnike.
Kažem stranka još nema državni kapacitet, ali ima volju, želju., dobru namjeru i kako su dokazali spremni su na rizik i žrtvu zbog interesa naroda, a to dosad u tom obimu nismo vidjeli.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2021, 20:53 

Ko je taj Vukadin ?

Vrh

PostPostano: 04 lip 2021, 20:54 

Groot je napisao/la:
Za sve one koji imaju nedoumice u vezi Pomaka, samo ću vam reći da je na zadnjim izborima nakon objave rezultata Vukadin prvu izjavu dao za FTV koja je "igrom slučaja" bila u njihovim prostorijama. Malo razmislite, i povežite neke stvari. Kome je u interesu razbijanje najjače hrvatske stranke prije najvažnijih izbora od rata?

Vukadin= novi U zubari, bez biste Pavelica (za sada).....na novcu i medijskoj pozornosti federalnih medija.
Bice nekih autohtonih hrv ruku za federalni DN, mozda i na suveznoj razini. Muje bas buse. Novi Komsic.

5.ta kolona u usponu. Gospon zaba111 je castan, ali je mozda zaveden.

Ako je svjesno, onda je nevaljalac, ili interesno, sinekurama navodjen.

Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title

Vrh

PostPostano: 04 lip 2021, 21:01 

Raguž naravno ima pravo reći što misli, osobito ako misli da je HDZ mlak i da to treba čvršće, ali ne bi trebao izlaziti iz HNS-a.

HNS je upravo mjesto gdje Hrvati mogu razgovarati, makar i međusobno se optuživati, to je sve ok, neka se svađaju ali HNS mora ostati.

1320 of 2558 - 51.6%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2021, 21:02 

Bez zatrpavanja bedastoćama, neki bi čitali šta je bilo danas.
Vukadin je premijer HBŽ i bivši načelnik TG, Čović ga izbacio i sve njegove suradnike jer je vodio politiku interesa hrvatskog naroda i zato dobio glasove, čime je ugrozio Borjanu.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2021, 21:03 

Dobar je kad je slao zahtijev u vladu HNŽ i svi ga odbili na glasovanju, samo njegova stranka bila za. Ali jebeš to, nije to demokracija, zar ne ?

Vrh

PostPostano: 04 lip 2021, 21:37 

bobanovski je napisao/la:
Diablo ti me nerviraš jer si protiv raspada BiH, podsjećaš me na muslimančiće koji nisu za SDA ali su za NIP koji je nastao direktno iz SDA. kao SDA 2.0.

Prvo ovo govno u kojem ubijaju na respiratorima ljude a onda ubojice brane treba srušiti i obračunati se s Muslimanima uz povlačenje granica a onda graditi ozbiljnu državu tj HRHB i riješiti korupciju.

Vjerovao sam i još vjerujem kako je vrijeme postalo nas saveznik al tu činjenicu slabo koristimo. Štoviše, vjerovao sam kako će nas narod izac kao pobjednik u sbz i hnz ne zbog naše inteligencije, jasne strategije, domoljublja već samo iz cinjenice što su mazlimsi veća stoka od nas.

Ružno je ovo procitat al je istina !!

Granice između nas i njih je nemoguće povuc u ovom trenutku jer su većina u Jajcu,N Travniku, Busovaci itd i prestanite fantazirat o tome. Nema mehanizma za proglas hb na cijelom njenom teritoriju, već samo tamo gdje smo većina a to je trenutno mizerija

Vrh

PostPostano: 04 lip 2021, 21:40 

Vukadina i njegovu ekipu i jesu realno zajebali dok su bili HDZ. Prekrsen je dogovor na njihovu stetu jer je druga strana bila rodbinski vezana sa Covicem. Poprilicno glup potez Covica, radi rodbinske veze izgubi Duvno i stvori sebi oporbu. To otvoreno pricaju i HDZovci.

A Vukadin je po pitanju hrvatskog naroda sigurno na pravoj strani. Samo sto i meni ta njihova nova prica pari na narodnjacku opciju tipa DP sto mi je nekako neprivlacno.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2021, 21:52 

Diablo je napisao/la:

Granice između nas i njih je nemoguće povuc u ovom trenutku jer su većina u Jajcu,N Travniku, Busovaci itd i prestanite fantazirat o tome. Nema mehanizma za proglas hb na cijelom njenom teritoriju, već samo tamo gdje smo većina a to je trenutno mizerija

Pa to ćeš morati htio ili ne kad se Srbi budu odvajali. Doduše može i slobodan prolaz putnika i robe za zapadnu i srednju Bosnu, ali nema ulaska u EU i pripajanja Hrvatskoj. No, bar s njima više ništa ne bi imao.
Nerealno s obzirom na sve. Muslimani bi izazvali vojni sukob pa bi se morao postaviti prema tome.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2021, 22:08 

useless je napisao/la:
Vukadina i njegovu ekipu i jesu realno zajebali dok su bili HDZ. Prekrsen je dogovor na njihovu stetu jer je druga strana bila rodbinski vezana sa Covicem. Poprilicno glup potez Covica, radi rodbinske veze izgubi Duvno i stvori sebi oporbu. To otvoreno pricaju i HDZovci.

A Vukadin je po pitanju hrvatskog naroda sigurno na pravoj strani. Samo sto i meni ta njihova nova prica pari na narodnjacku opciju tipa DP sto mi je nekako neprivlacno.

Vujadin, pardon, Vukadin je dopustio izgradnju džamije u svom rodnom selu, a sad je odjednom sigurno na pravoj strani... Prestanite se sramotiti hvaljenjem takvih tipova, ti i novem se spuštate na zabinu razinu. Za njega mi je jasno zašto podržava Vukadina, čovjek mu osigurava egzistenciju.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2021, 22:10 

Krugerrand je napisao/la:
useless je napisao/la:

Vujadin, pardon, Vukadin je dopustio izgradnju džamije u svom rodnom selu, a sad je odjednom sigurno na pravoj strani... Prestanite se sramotiti hvaljenjem takvih tipova, ti i novem se spuštate na zabinu razinu. Za njega mi je jasno zašto podržava Vukadina, čovjek mu osigurava egzistenciju.

Kako si samo pogodio. :smajl007

Vrh

PostPostano: 04 lip 2021, 22:16 

Diablo je napisao/la:

Većina su u svom dijelu NT i Busovače. LD ima debelu hrvatsku većinu.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2021, 22:24 

Dobro si upozorio na to @Krugerrand da je Vukadin izgradio džamiju u svom rodnom selu radi pišljivih 100 glasova TG Muslimana koji na kraju nisu ništa ni značili.

Unatoč tome, u Pomakovcima ne vidim neki platformaški potencijal, čini mi se da su na pravoj strani (to je svejedno 95% bivša HDZ garnitura). Iako mogli su pričekati s ulaženjem u politiku još godinu dana. Ili godinu dana ranije. U nevrime su.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2021, 00:37 

JNR. Najveca propagandna slabost HRS i Mosta je ono u cemu misle da su najjaci: borba protiv korupcije. Cuj stranka ciji je program borba protiv korupcije? Postoji li ijedna stranka na kugli zemaljskoj koja je "za korupciju" ili koja nije "protiv korupcije"? Svi su protiv korupcije, BORBA PROTIV KORUPCIJE NIJE RAZLIKOVNI ELEMENT. Zamislite sad listu svih RH i svih BiH stranaka: sve su one "protiv korupcije." Ako ulozis znatan dio svoje ideologije na antikorupciju onda si NEVIDLJIV, ni slan ni sladak ni vruc ni hladan ni vamo ni tamo, SVI SU PROTIV KORUPCIJE. OK i ti si protiv korupcije (kao i svi) ali po cemu se razlikujes od ostalih da budem za tebe. U ocima glasaca HRSu i Mostu fali naglasak na vlastitu ideologiju. Protiv korupcije je bio i Hitler i Staljin i Milosevic i Tudjman i Alija i Republikacni i Demokrati i x i y.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2021, 17:05 

dalate2020 je napisao/la:
JNR. Najveca propagandna slabost HRS i Mosta je ono u cemu misle da su najjaci: borba protiv korupcije. Cuj stranka ciji je program borba protiv korupcije? Postoji li ijedna stranka na kugli zemaljskoj koja je "za korupciju" ili koja nije "protiv korupcije"? Svi su protiv korupcije, BORBA PROTIV KORUPCIJE NIJE RAZLIKOVNI ELEMENT. Zamislite sad listu svih RH i svih BiH stranaka: sve su one "protiv korupcije." Ako ulozis znatan dio svoje ideologije na antikorupciju onda si NEVIDLJIV, ni slan ni sladak ni vruc ni hladan ni vamo ni tamo, SVI SU PROTIV KORUPCIJE. OK i ti si protiv korupcije (kao i svi) ali po cemu se razlikujes od ostalih da budem za tebe. U ocima glasaca HRSu i Mostu fali naglasak na vlastitu ideologiju. Protiv korupcije je bio i Hitler i Staljin i Milosevic i Tudjman i Alija i Republikacni i Demokrati i x i y.

Ne dipr ni ti ni svi ovi kojima je krivo što mi je Raga šuknuo jučer. Ono je povijesni govor koji će ući u anale. Dobio me za sva vremena.

Što se tiče ideologije. HRS je ponudio još uvijek najbolje rješenje za ustavne promjene i uređenje BiH. Ideološka odrednica HRS-a je očigledna, dok HDZ-a se još uvijek traži. Što se Vukadina tiče, toliko se ulizuje Čoviću da je nevjerojatno. Možete vi pričat šta hoćete, HRS je jučer pokazao kako se to radi. Kažu mali neznačajni, ukrali show Čovi, demaskirali licemjernost njegove i hdzovske politike pa krivo. Malo se kvalitetnije informiraj, a i google nauči koristiti.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2021, 17:09 

Ja ga već zaboravio, jedva dan prošao. Ali moram priznati nisam gledao povijesni govor. Da jesam trebalo bi mi 2 dana da ga zaboravim.

Aha, zaboravi. Sad vidim.

Citat:
Stara si ti komunjara...kontaš ti itekako šta je istina a šta ne, gdje je treba kazat a gdje pravit da je ne vidiš

Vrh

PostPostano: 05 lip 2021, 18:18 

listopad je napisao/la:
dalate2020 je napisao/la:

Ne dipr ni ti ni svi ovi kojima je krivo što mi je Raga šuknuo jučer. Ono je povijesni govor koji će ući u anale. Dobio me za sva vremena.

Što se tiče ideologije. HRS je ponudio još uvijek najbolje rješenje za ustavne promjene i uređenje BiH. Ideološka odrednica HRS-a je očigledna, dok HDZ-a se još uvijek traži. Što se Vukadina tiče, toliko se ulizuje Čoviću da je nevjerojatno. Možete vi pričat šta hoćete, HRS je jučer pokazao kako se to radi. Kažu mali neznačajni, ukrali show Čovi, demaskirali licemjernost njegove i hdzovske politike pa krivo. Malo se kvalitetnije informiraj, a i google nauči koristiti.

Sta pricas? Meni je Raguz najzanimljiviji medju svim hrvatskim politicarima u BiH i prije onog jucer govora ali ja bih ocekivao da dobijaju znatno vise glasova nego je to slucaj. Zato sam samo razmisljao da bi mozda bilo korisno da prosipaju vise ideologije, cisto za izborni uspjeh. Mozda mi je i bilo glupo razmisljanje, nije iskljuceno.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2021, 18:34 

Prve tri rijeci iz prve tocke rezolucije HNS-a:

BiH naša domovina - država jednakopravnih konstitutivnih naroda i ravnopravnih građana-državljana.

Sto se zeli time reci? Je li to samo poziranje za MZ, ili je HNSu BiH zbilja njihova domovina? Ako je ovo drugo onda su potpuno odvojeni od naroda.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2021, 18:55 

BBC je napisao/la:
Ja ga već zaboravio, jedva dan prošao. Ali moram priznati nisam gledao povijesni govor. Da jesam trebalo bi mi 2 dana da ga zaboravim.

Citat:
Stara si ti komunjara...kontaš ti itekako šta je istina a šta ne, gdje je treba kazat a gdje pravit da je ne vidiš

Jel to misliš preko foruma djelovati na javnost, ovakvim sitnim podvalama? =))

Vrh

PostPostano: 05 lip 2021, 19:46 

Samo otiđite na Klix, Slobodnu Bosnu i ostale medije Gradžana ateista. Raguž im je trenutno u rangu Stipe Mesića.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2021, 20:16 

Diablo je napisao/la:
BBC je napisao/la:

Jel to misliš preko foruma djelovati na javnost, ovakvim sitnim podvalama? =))

Kakve podvale ? Samo sam se osvrnuo na to da Hrvati ne "kontaju" već "kuže".
Nevezano za to istinu sam napisao. Za manje od 24 sata sam zaboravio da taj Raguž postoji.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2021, 20:25 

Raguž danas: Dragan Čović je diktator i totalitarist.
Rečenica iza toga kaže da nikoga osobno ne vrijeđa pa mu nije baš jasno zato njega ostali HNS članovi vrijeđaju.

Jako loš loser. Ako ti ne ide na izborima čestitaj pobjedniku. To nema veze sa politikom već kulturom i odgojem.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2021, 20:39 

Groot je napisao/la:
Samo otiđite na Klix, Slobodnu Bosnu i ostale medije Gradžana ateista. Raguž im je trenutno u rangu Stipe Mesića.

Preko kojeg medija još moze djelovati? Kad je medijski mrak u hercegovini, mora se trazit alternativa. Dotični je nastupio i na bujici sto nije za pohvalu al je jasan dokaz kako se ne bazira samo na sarajevo, što neizravno zelis prikazati...

Također ,ova stvar se može postaviti i obrnuto proporcionalno. Mogu ja postavit tezu kako ga sarajevski mediji namjerno uzdizu šaljući ga covicu i njegovima na volej ,kakav si upravo plasirao :zubati

Vrh

PostPostano: 05 lip 2021, 20:41 

BBC je napisao/la:
Raguž danas: Dragan Čović je diktator i totalitarist.
Rečenica iza toga kaže da nikoga osobno ne vrijeđa pa mu nije baš jasno zato njega ostali HNS članovi vrijeđaju.

Jako loš loser. Ako ti ne ide na izborima čestitaj pobjedniku. To nema veze sa politikom već kulturom i odgojem.

Prilično loši spinovi gospon bbc. Od cijelog texta ti izvukao recenicu. Zašto nisi zalijepio i ostalo?

Vrh

PostPostano: 05 lip 2021, 20:44 

Tako je nazvao Čovića, doslovce. Diktator i totalitarist. Tebi to OK ?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1270 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 51  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Mostarski Gavran, Roko987, Teuton i 62 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: