|
|
Stranica: 89/89.
|
[ 2203 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: HV se opasno naoružava: nabavljamo HIMARS-e, Bayraktare, korvete..., trošit će se milijarde Postano: Jučer, , 23:06 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Mi smo gulili godinama, u više armija, što nam fali, osim što nam mozak kristalizirao  Ovisi koji je VES. Treba vremena, u svakom slučaju. Sad služimo za sprdačinu. Taman izišao iz one vojske zakači te rat i onda deri mladost po rovovima, planinama, zemunicama, čukama, boriš se neprijetljem, misliš vrijedi, za moj je narod, jedeš suvo po dva tjedna, ne spavaš, pokrivaš se krpom, ležiš napola u vodi, i umjesto nekog korektnog ponašanja, ne tražiš ni zahvalu, dobiješ ruganje.... moj Markane. Al ko ga šiša, tako je kako je. Nema predaje.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: HV se opasno naoružava: nabavljamo HIMARS-e, Bayraktare, korvete..., trošit će se milijarde Postano: Jučer, , 23:51 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Brane je napisao/la: Obuka je staromodna, gledam sada bit će obuka iz Krav-Mage. Šta će ti to, kome u Ukrajini su trebale borilačke vještine.
Tehnologija je napredovala, danas vojnici imaju strojnice/puške + 4-5 dodatni spremnika, a često i pištolje u osobnom naoružanju. Ja bi uveo male sikire u opremu vojnika, korisne za borbu i za pripremu drva za vatru.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Branko M.
|
Naslov: Re: HV se opasno naoružava: nabavljamo HIMARS-e, Bayraktare, korvete..., trošit će se milijarde Postano: Danas, , 00:59 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Mi smo gulili godinama, u više armija, što nam fali, osim što nam mozak kristalizirao  Ovisi koji je VES. Treba vremena, u svakom slučaju. Sad služimo za sprdačinu. Taman izišao iz one vojske zakači te rat i onda deri mladost po rovovima, planinama, zemunicama, čukama, boriš se neprijetljem, misliš vrijedi, za moj je narod, jedeš suvo po dva tjedna, ne spavaš, pokrivaš se krpom, ležiš napola u vodi, i umjesto nekog korektnog ponašanja, ne tražiš ni zahvalu, dobiješ ruganje.... moj Markane. Al ko ga šiša, tako je kako je. Nema predaje. Mladi ljudi koji imaju oca ili ujaka koji im govore ovakve stvari, naravno, vrlo oprezno pristupaju služenju vojnog roka. Ova priča o 90% ročnika stvarno sposobnih za vojsku, demantira već sam pogled na mlade ljude po ulicama gradova, pretili, feminizirani, motorički nezgrapni, barem trećina, a ovo drugo što vidimo na ulicama doista jest normalno i sigurno je bolje no američki prosjek. Ponekad mi se čini da je kod cura bolji prosjek, nego dečki.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|