Nije to naš rat da se petljamo Srbi "zakuvali" pa nek vade utoke i rešavaju to kako znaju. A i šta su nam Albanci Bošnjacima uradili to bi bilo isto kao da kažeš hajmo napasti Bugarsku. Niđe veze nit se graničimo sa njima nit koji klinac.
Mislio sam na podržavanje nezavisnosti Kosova. Time osim što uklanjate ovu mogućnost rješavanja pitanja zapadne RS, dajete Srbima pravo na otcjepljenje RS.
Isto vrijedi i za velike Rvatine. Ama baš ništa ne dobivamo podržavanjem nezavisnosti Kosova. Samo gubimo pravo na sprečavanje nezavisnosti RS i mogućnost uništavanja zapadne RS ukoliko bi Srbi očistili Kosovo od Šiptara kao mi RS Krajinu.
Vidim da si raspoložen da se svađaš sa Srbima. Smaraš glupostima.BiH je srpska zemlja.Prodji me se vaše povjesti,kosovskih Hrvata graničenja sa Bugarskom.. Ako sam ti oćutao jednom ne znači da ću i drugi put balvane. Nije te sramota posle svega da prizivaš savez za poturicama. Nemam ja deset godina da mi lažeš ta sranja sa vašim povjesnim prostorom.Koje povjesti?NDH? Bosna može da se podeli samo na srpski i hrvatski deo,slično predlogu Mate Bobana(stoj mirno dok čitaš njegovo ime) i nikako drugačije a šta ćemo mi da radimo po našoj državi dole ti nemaš ništa sa tim. Zbog takvih govnojeda su ovi sledbenici talibana i uspeli da se održe ovako dugo pa su sad Hrvatima u HBu skočili na kičmu. Ti ih voliš ne smetaju ti.Možda prcaš bulu ili si mešanac.Možda ti je zet obrezan..Bog zna.U svakom slučaju to je samo tvoj problem.
Na ovoj karti je Bošnjo lijepo označio zapad Drvara i jug Petrovca pod HVO kontrolom, čak je na jugu Petrovca neka srpska sela koja Ceha nije stavio pod HVO kontrolu Bošnjo stavio (Kolonić, Vedro Polje i Bukovača).
Nije Kolonic nego Kolunic .Ne bi trebalo da je to drzao HVO, trebalo bi da je linija bila gore na Ostrelju a ne dolje u Kolunicu.
Mislio sam na podržavanje nezavisnosti Kosova. Time osim što uklanjate ovu mogućnost rješavanja pitanja zapadne RS, dajete Srbima pravo na otcjepljenje RS.
Isto vrijedi i za velike Rvatine. Ama baš ništa ne dobivamo podržavanjem nezavisnosti Kosova. Samo gubimo pravo na sprečavanje nezavisnosti RS i mogućnost uništavanja zapadne RS ukoliko bi Srbi očistili Kosovo od Šiptara kao mi RS Krajinu.
Vidim da si raspoložen da se svađaš sa Srbima. Smaraš glupostima.BiH je srpska zemlja.Prodji me se vaše povjesti,kosovskih Hrvata graničenja sa Bugarskom.. Ako sam ti oćutao jednom ne znači da ću i drugi put balvane. Nije te sramota posle svega da prizivaš savez za poturicama. Nemam ja deset godina da mi lažeš ta sranja sa vašim povjesnim prostorom.Koje povjesti?NDH? Bosna može da se podeli samo na srpski i hrvatski deo,slično predlogu Mate Bobana(stoj mirno dok čitaš njegovo ime) i nikako drugačije a šta ćemo mi da radimo po našoj državi dole ti nemaš ništa sa tim. Zbog takvih govnojeda su ovi sledbenici talibana i uspeli da se održe ovako dugo pa su sad Hrvatima u HBu skočili na kičmu. Ti ih voliš ne smetaju ti.Možda prcaš bulu ili si mešanac.Možda ti je zet obrezan..Bog zna.U svakom slučaju to je samo tvoj problem.
Bosna je stara srpska zemlja odvajkada i tu Hrvati nemaju sta traziti, nego moraju vratiti svaki komadic teritorije sve do Cetine. Kakav treci entitet na srpskoj etnickoj i istorijskoj zemlji, to je SF
Ne valjaj glupsoti mjesanac,idi na baklavu koju ti je nena spremila,sikteeeeeeeeeeeeer
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41213 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
I sada tema u krivim vodama, samo mi je smiješno da Srbi dopuštaju dijelovanje onakvih kampova pod nekakvom pravoslavnom sektom vidim da se nekima to i sviđa, sekta koja ih razdijeljuje i niječe vrhovnost SPC, to bi Hrvati vrlo lako rasformirali i digli u zrak isto kao što su one dalmatinske iredentiste.
Pa na ovoj temi same ustaše i četnici, kako da se normalni Hrvati i Srbi dogovore o zajedničkim interesima u BiH kad se uvijek pojave ovakvi ekstremisti s mokrim snovima o granici na Drini i liniji KKV koji samo idu na ruku islamistima da dovrše svoj projekt nacionalne države Bošnjaka.
daramo je napisao/la:
I sada tema u krivim vodama, samo mi je smiješno da Srbi dopuštaju dijelovanje onakvih kampova pod nekakvom pravoslavnom sektom vidim da se nekima to i sviđa, sekta koja ih razdijeljuje i niječe vrhovnost SPC, to bi Hrvati vrlo lako rasformirali i digli u zrak isto kao što su one dalmatinske iredentiste.
Pa na ovoj temi same ustaše i četnici, kako da se normalni Hrvati i Srbi dogovore o zajedničkim interesima u BiH kad se uvijek pojave ovakvi ekstremisti s mokrim snovima o granici na Drini i liniji KKV koji samo idu na ruku islamistima da dovrše svoj projekt nacionalne države Bošnjaka.
Ajde kako se ideološki određuju, ali kako se izražavaju...
S nacionalisičkog portala SAFF, ali čini mi se da je neki službeni izvor iz 1991.
Privitak:
karta1.jpg
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41213 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
Pa opće je poznato da Bošnjaci posjeduju malo zemlje pošto su većinom od turskog vakta pa nadalje živjeli u urbanim područjima i vrlo je bilo malo muslimana koji su bavili poljoprivredom ili stočarstvom, većinom je to bila kršćanska raja.
Kao što je i vidljivo na mapi jedino u Bihaćkoj krajini je stanje drugačije pošto su tu muslimani morali biti raja jer je to bila aktivna vojna granica.
Pa opće je poznato da Bošnjaci posjeduju malo zemlje pošto su većinom od turskog vakta pa nadalje živjeli u urbanim područjima i vrlo je bilo malo muslimana koji su bavili poljoprivredom ili stočarstvom, većinom je to bila kršćanska raja.
Kao što je i vidljivo na mapi jedino u Bihaćkoj krajini je stanje drugačije pošto su tu muslimani morali biti raja jer je to bila aktivna vojna granica.
Bosnjaci ne posjeduju nimalo zemlje u BIH. U tadasnjoj Turskoj nije postojala privatna svojina muslimana, sve je pripadalo sultanu, koji je svoje vlasnistvo davao na koristenje prema svome nahodjenju.Cesto se dogadjalo da oduzme jednom i dodijeli drugome, zavisno od milosti/nemilosti. Sultan popusio, izgubio vlasnistvo, automatski i begovi i age ostali bez prava na koristenje tudjeg vlasnistva.
bezimeni12 je napisao/la:
Bosnjaci ne posjeduju nimalo zemlje u BIH. U tadasnjoj Turskoj nije postojala privatna svojina muslimana, sve je pripadalo sultanu, koji je svoje vlasnistvo davao na koristenje prema svome nahodjenju.Cesto se dogadjalo da oduzme jednom i dodijeli drugome, zavisno od milosti/nemilosti. Sultan popusio, izgubio vlasnistvo, automatski i begovi i age ostali bez prava na koristenje tudjeg vlasnistva.
Ukidanjem kmetstva ti seljaci koji obrađuju zemlju dobijaju je u posjed, tako da većina zemlje u BiH pripada Srbima i Hrvatima pošto i najvećim dijelom čine ruralno stanovništvo, znamo kako se i prije zemlja dijelila u socijalizmu, ta nece je dobiti netko iz grada.
korisnik tko je rekao da ste svi bili begovi, pošto ste većinom živjeli u urbanim područjima normalno da posjedujete najmanje zemlje.
Broj Hrvata i Srba se povećava u gradovima industrijalizacijom.
Ko se svađa sa Srbima? Ja ovde podržavam vas u vraćanju Kosova, a vi meni nešto zamerate!
BiH je srpska zemlja, ali Turska Hrvatska nije Bosna, a ni Hercegovina, već Hrvatska! A iz toga sledi da iz zapada današnje RS možete Srbiji da pripojite onoliko zemlje koliko ostane na gumama traktora!
Bošnjaci su poturčeni Srbi, nastali od Srba poturčenjem, znači da deo srpske zemlje mora ići njima za životni prostor, dakle Bosna ide Srbima islamske vere! Svak je Srbin mio, ma koje vere bio!
O čemu bolan ti pričaš zašto Srba poturica nema u Srbiji, kojeg vraga bi Srbi prelazili na islam u Bosni kad dolaze kao turski saveznici u svojim migracija na sjever u pratnji Turaka, gdje Turčin osvoji tu se Srbin naseli.
Tebra, nemoj da se raspravljaš sa njim. Čovek je težak bolid i maskota ovog foruma kao najveći klovn. To će da ti potvrdi i 90% hrvatskih forumaša ovde.
Ignoriši idiota i psihopatu.
Nego, nadam se da si zadnjih dana shvatio da ti je taj tvoj pristup "Hrvati, saveznici i braćo!" malo promašen. Ne misle nam oni ništa bolje od muslimana i mislim da bi trebao da prestaneš da ih ubeđuješ da smo prijatelji.
Nismo prijatelji, neprijatelji smo i oni nam žele sve najgore. Shvati to i prestani da tražiš podršku i razumevanje od njih.
Ovo je samo prijateljski savet, a ti radi kako hoćeš.
Kako ćemo biti prijatelji nakon toliko prolivene krvi i još uvijek svježih rana, to je nemoguće.
Ali možemo biti saveznici u borbi za svoja prava u BiH, za to se ne trebamo voljeti, saveze tvore interesi.
Kad ostvarimo svoje interese svak sebi, a da bi to postigli prvo se moramo riješti ovih remetitelja koji još uvijek žive u vremenu WW2 i van svake stvarnosti.
Prije svega mislim na Hrvate i Srbe u BiH, boli briga EU Hrvate i Srbijance za naše brige, oni gledaju svoje interese a ako za to treba prodati svoje sunarodnjake van matice ne brinite neki će to odraditi bez imalo žaljenja za tamo nekim divljim Bosancima.
Gledajte na Hrvate i Srbe kao na narod A i narod B... nema mjesta predrasudama i emocijama kada su u pitanju međusobni odnosi. Postoji samo vječni interes. Srbi su tu gdje jesu i ne će nigdje otić, ili budite s njima dobri ili vodite stoljetnu borbu protiv imaginarnog neprijatelja da vam ne bude dosadno u životu.
Ima takvijeh Tomica ihaha, gospodine Karmelo Pa ko biva, ako im je do podjele, moramo to odraditi domaćinski pa neka najprije krenu od moje kese i palamara
Vidim da je u tijeku podjela zapadnog dijela Srpske na hrvatski i bošnački paj
E ovako, šta mislite da podijelite moje mudo, jedno jaje jednima, drugo drugima a kitu podijelite na ravne časti, jel si
Aga, ne seruckaj. Odrekli ste se toga komada! Maznuli ste zato nešto drugo.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
Mene samo zanima kako se osjećaju Čedomiri kada upale paint, pa dodaju Srbiji redom Kosovo, Makedoniju, sjever Albanije, Crnu Goru, BiH i Hrvatsku do VKOK granica.
Vjerojatno prvo bace drkicu na Vukovu Veliku Srbiju, a potom zaplaču jer shvate da im se pusti snovi nikada neće ostvariti...
Btw. danas sam baš u prazničnom raspoloženju, evo vam zato slika jednog traktora...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.