|
|
Stranica: 3/7.
|
[ 175 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Graničar18
|
Naslov: Re: INTERPOL odbio potjernicu za Dodika jer se radi o “političkom progonu” Postano: 02 tra 2025, 21:25 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Interpol: Dodik je ŽRTVA Muslimani šta god pokrenu okrene se protiv njih.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: INTERPOL odbio potjernicu za Dodika jer se radi o “političkom progonu” Postano: 02 tra 2025, 21:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80149 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Srpski svetac i velikomučenik, 02.04. od sada je poznat kao Milorodenje
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: INTERPOL odbio potjernicu za Dodika jer se radi o “političkom progonu” Postano: 02 tra 2025, 21:37 |
|
|
Sva hajka se završila na CENTRALNOJ sramoti. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: INTERPOL odbio potjernicu za Dodika jer se radi o “političkom progonu” Postano: 02 tra 2025, 21:39 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Srpski svetac i velikomučenik, 02.04. od sada je poznat kao Milorodenje Milo lyonođenje. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: INTERPOL odbio potjernicu za Dodika jer se radi o “političkom progonu” Postano: 02 tra 2025, 21:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80149 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Bilo bi dobro da se Bošnjaci ispričaju Dodiku i tako barem malo relaksiraju odnose
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: INTERPOL odbio potjernicu za Dodika jer se radi o “političkom progonu” Postano: 02 tra 2025, 21:55 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10174 Lokacija: Banja Luka
|
''Da čujemo Schmita! '' Komentar iz kotline Miša mu njegovog , zar je Muslimanima toliko teško shvatiti da se svijet promjenio ? Niko za sa vana neće za njih ulaziti u ovaj glib , koji su proizveli velikomuslimanskim mokrim snovima. Moraju sami . Moraju da nas napadnu . A kako će , jer to bi moglo biti mnogo pozayebano ? Hapšenje naših najviših predstavnika je napad na nas , i mi ćemo se braniti . Svakako .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: INTERPOL odbio potjernicu za Dodika jer se radi o “političkom progonu” Postano: 02 tra 2025, 22:02 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Srpski svetac i velikomučenik, 02.04. od sada je poznat kao Milorodenje Čuvaj Milorade glavu,volimo te ko svetoga Savu. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: INTERPOL odbio potjernicu za Dodika jer se radi o “političkom progonu” Postano: 02 tra 2025, 22:03 |
|
|
Totalni raspad muslitya 
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: INTERPOL odbio potjernicu za Dodika jer se radi o “političkom progonu” Postano: 02 tra 2025, 22:03 |
|
|
PS. Uzgred rečeno , ni Turska , ni ''Bliski Istok '' nemaju vremena da razmišljaju o njima . Našli su se u situaciji u kojoj smo mi bili devedesetih...sami , ko Mujo u majke... Ipak , srpska leđa su mnogo jača od njihovih , pa smo izdržali i ostali na nogama .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: INTERPOL odbio potjernicu za Dodika jer se radi o “političkom progonu” Postano: 02 tra 2025, 22:08 |
|
|
Svarog je napisao/la: PS. Uzgred rečeno , ni Turska , ni ''Bliski Istok '' nemaju vrememena da razmišljaju o njima . Našli su se u situaciji u kojoj smo mi bili devedesetih...sami , ko Mujo u majke... Ipak , srpska leđa su mnogo jača od njihovih , pa smo izdržali i ostali na nogama . Oni su trenutno u puno goroj situaciji,nego mi 90-ih. Da bi izdržo sve što i mi 90-ih moraš imat vojsku, državu,i politiku.Oni nemaju ništa od toga.
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: INTERPOL odbio potjernicu za Dodika jer se radi o “političkom progonu” Postano: 02 tra 2025, 22:10 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Svarog je napisao/la: PS. Uzgred rečeno , ni Turska , ni ''Bliski Istok '' nemaju vrememena da razmišljaju o njima . Našli su se u situaciji u kojoj smo mi bili devedesetih...sami , ko Mujo u majke... Ipak , srpska leđa su mnogo jača od njihovih , pa smo izdržali i ostali na nogama . Oni su trenutno u puno goroj situaciji,nego mi 90-ih. Da bi izdržo sve što i mi 90-ih moraš imat vojsku, državu,i politiku.Oni nemaju ništa od toga. Nisu ni oni braća bez gaća , imaju Zukana , Ramu , Klix...
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: INTERPOL odbio potjernicu za Dodika jer se radi o “političkom progonu” Postano: 02 tra 2025, 22:11 |
|
|
Svarog je napisao/la: ''Da čujemo Schmita! '' Komentar iz kotline Miša mu njegovog , zar je Muslimanima toliko teško shvatiti da se svijet promjenio ? Niko za sa vana neće za njih ulaziti u ovaj glib , koji su proizveli velikomuslimanskim mokrim snovima. Moraju sami . Moraju da nas napadnu . A kako će , jer to bi moglo biti mnogo pozayebano ? Hapšenje naših najviših predstavnika je napad na nas , i mi ćemo se braniti . Svakako . Ovo je i težak poraz Schmidta, tj. njegove izmjene Krivičnog zakona BiH. Vjerojatno i najveći otkad je na ovoj funkciji. Praktički je to sada debelo obezvrijeđeno! Ujedino otvara i drugima vrata za iste poteze.
|
|
Vrh |
|
 |
micko52
|
Naslov: Re: INTERPOL odbio potjernicu za Dodika jer se radi o “političkom progonu” Postano: 02 tra 2025, 22:15 |
|
|
Ljudi moji, gdje nam je Patriota, Bošnjak007, Machak, Nebula,SarajkaDjevojka, Urbanist, Karabaja? Živi li su ljudi?Zabrinut sam za naše članove foruma... 
_________________ Nit' je kuja okotila vuka, nit' je bula rodila hajduka!
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: INTERPOL odbio potjernicu za Dodika jer se radi o “političkom progonu” Postano: 02 tra 2025, 22:17 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: INTERPOL odbio potjernicu za Dodika jer se radi o “političkom progonu” Postano: 02 tra 2025, 22:18 |
|
|
micko52 je napisao/la: Ljudi moji, gdje nam je Patriota, Bošnjak007, Machak, Nebula,SarajkaDjevojka, Urbanist, Karabaja? Živi li su ljudi?Zabrinut sam za naše članove foruma...  Možda još poste, pa sada krkaju u sebe da ne čuju loše vijesti. 
|
|
Vrh |
|
 |
micko52
|
Naslov: Re: INTERPOL odbio potjernicu za Dodika jer se radi o “političkom progonu” Postano: 02 tra 2025, 22:19 |
|
|
novem je napisao/la: micko52 je napisao/la: Ljudi moji, gdje nam je Patriota, Bošnjak007, Machak, Nebula,SarajkaDjevojka, Urbanist, Karabaja? Živi li su ljudi?Zabrinut sam za naše članove foruma...  Možda još poste, pa sada krkaju u sebe da ne čuju loše vijesti.  Nikad gorči iftar.....
_________________ Nit' je kuja okotila vuka, nit' je bula rodila hajduka!
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: INTERPOL odbio potjernicu za Dodika jer se radi o “političkom progonu” Postano: 02 tra 2025, 22:20 |
|
|
Jel ovo još jedna pobjeda naših federalnih partnera 
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: INTERPOL odbio potjernicu za Dodika jer se radi o “političkom progonu” Postano: 02 tra 2025, 22:25 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 4596 Lokacija: Herceg-Bosna
|
micko52 je napisao/la: Ljudi moji, gdje nam je Patriota, Bošnjak007, Machak, Nebula,SarajkaDjevojka, Urbanist, Karabaja? Živi li su ljudi?Zabrinut sam za naše članove foruma...  Miriše mi na to da nešto dogovaraju 
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: INTERPOL odbio potjernicu za Dodika jer se radi o “političkom progonu” Postano: 02 tra 2025, 22:26 |
|
|
micko52 je napisao/la: novem je napisao/la: Možda još poste, pa sada krkaju u sebe da ne čuju loše vijesti.  Nikad gorči iftar..... Nikad gorča baklava, nikad bezukusnija hurmašica
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: INTERPOL odbio potjernicu za Dodika jer se radi o “političkom progonu” Postano: 02 tra 2025, 22:27 |
|
|
Jel Schmidt onda politički progonitelj po Interpolu ili je to ipak Sud BiH ?! 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: INTERPOL odbio potjernicu za Dodika jer se radi o “političkom progonu” Postano: 02 tra 2025, 22:27 |
|
|
novem je napisao/la: Svarog je napisao/la: ''Da čujemo Schmita! '' Komentar iz kotline Miša mu njegovog , zar je Muslimanima toliko teško shvatiti da se svijet promjenio ? Niko za sa vana neće za njih ulaziti u ovaj glib , koji su proizveli velikomuslimanskim mokrim snovima. Moraju sami . Moraju da nas napadnu . A kako će , jer to bi moglo biti mnogo pozayebano ? Hapšenje naših najviših predstavnika je napad na nas , i mi ćemo se braniti . Svakako . Ovo je i težak poraz Schmidta, tj. njegove izmjene Krivičnog zakona BiH. Vjerojatno i najveći otkad je na ovoj funkciji. Praktički je to sada debelo obezvrijeđeno! Ujedino otvara i drugima vrata za iste poteze. Schmidt ovo nije htio niti je izvorno njegova ideja. Murphy ga je doslovce prisilio. Ali da, sigurno se Šmit osjeća popišano jer prvo su ga natjerali, a onda ostavili u govnima. I ipak je njegov potpis na tome i formalno je to “njegov zakon”, iako je ustvari Murphyjev.
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: INTERPOL odbio potjernicu za Dodika jer se radi o “političkom progonu” Postano: 02 tra 2025, 22:28 |
|
|
Predviđam da će zbog ovoga Schmidt utjerat Izborni zakon, samo da se formira novo Vijeće ministara bez SNSD.
Da "spasi čast", Murphy je otišo' boli njega qrac za BejHa.
|
|
Vrh |
|
 |
DADO
|
Naslov: Re: INTERPOL odbio potjernicu za Dodika jer se radi o “političkom progonu” Postano: 02 tra 2025, 22:30 |
|
|
Sudovi u Republici Srpskoj da presudi muslimanskim politicarima zbog krsenja dejtonskog sporazuma i trgovine drohom.Zandarmerija,Saj,Sipa da upadnu u Sarajevo pohapse Konakovica,Bakira,Ramu i ekipu.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: INTERPOL odbio potjernicu za Dodika jer se radi o “političkom progonu” Postano: 02 tra 2025, 22:30 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: novem je napisao/la: Ovo je i težak poraz Schmidta, tj. njegove izmjene Krivičnog zakona BiH. Vjerojatno i najveći otkad je na ovoj funkciji. Praktički je to sada debelo obezvrijeđeno! Ujedino otvara i drugima vrata za iste poteze.
Schmidt ovo nije htio niti je izvorno njegova ideja. Murphy ga je doslovce prisilio. Ali da, sigurno se Šmit osjeća popišano jer prvo su ga natjerali, a onda ostavili u govnima. I ipak je njegov potpis na tome i formalno je to “njegov zakon”, iako je ustvari Murphyjev. Moga je reći "neću", ali nije.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: INTERPOL odbio potjernicu za Dodika jer se radi o “političkom progonu” Postano: 02 tra 2025, 22:31 |
|
|
OHR-ovo namećanje svega i svačega danas doživjelo veliki krah.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|