|
|
Stranica: 57/75.
|
[ 1862 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
zet
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 11:39 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ne stiže ovaj samozvani profesor na klanjanje? Kao sto rekoh lik ne moze 20 ljudi okupiti a ne 1000. Ali bi gustala da je dosao i napravio klanjanje usred ustaskog lelgla, ajde priznaj.
_________________ Poštujmo različitosti, uvažavajmo posebnosti, slavimo kulturne i etničke raznolikosti BiH! To Europa voli čuti, u modi je "diversity".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 11:39 |
|
|
Perun_Velež je napisao/la: A tko zna, možda i mi malo pretjerujemo, možda ipak nisu svi Bošnjaci kao Musa a možda i među nama ima takvih kao Musa, evo, ja prvi kad mi popuste kočnice pišem svakakve gluposti, ali mi nikad ne bi na pamet palo u ratu bit zločinac. Možda?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 11:41 |
|
|
|
Kaže Sanin: Kako god da ovo završi, OSTVARENA JE POBJEDA!
Ne mogu reći iznenađen sam. Zapravo sam bio siguran da će pobijediti.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1399 of 2558 - 54.69%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 11:42 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22080 Lokacija: među zvijezdama
|
zet je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ne stiže ovaj samozvani profesor na klanjanje? Kao sto rekoh lik ne moze 20 ljudi okupiti a ne 1000. Ali bi gustala da je dosao i napravio klanjanje usred ustaskog lelgla, ajde priznaj. Meni ste gori vi sto se ložite na neku budalu i anonimusa. I dajete mu medijski prostor. Trebali ste ga iskulirati.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 11:43 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2691 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Teuton je napisao/la:
Nemaju kaže prava ni u Tešnju, a ne u Širokom. Zulum Bosne nad Muslimanima.
Ajde baliaaaaa hahaha
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 11:43 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 3891 Lokacija: Dridska Župa
|
Teuton je napisao/la:
Jelašani iz sjene upravljaju tešnjem i tlače jadne muslimane.
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
|
|
dudu je napisao/la: BIH je upravo potpisala kapitulaciju u Širokom, idemo dalje. I ja sam jučer rekao da ne vjerujem da će ih skupiti više od 30tak, mada sam priželjkivao i više od 1000 da naprave pizdariju i pokrenu domino efekat. Ali ovaj lik nije nikakva službena institucija, čak ni vjerska, on je nešto poput onog pravaša Keleminca koji dovede 5 ljudi da prosvjeduju u Srbu i Kumrovcu. Najobičniji cirkusant koji je napravio sprdnju od islama i natjerao Allaha na plač zbog sramote što se degenerici kriju iza njegovog imena. Jadan Allah s takvim robovima. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Iviv
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 11:44 |
|
|
 A jadniiiiii, žao mi ih sad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 11:45 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44089 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Machak je napisao/la: Perun_Velež je napisao/la: A tko zna, možda i mi malo pretjerujemo, možda ipak nisu svi Bošnjaci kao Musa a možda i među nama ima takvih kao Musa, evo, ja prvi kad mi popuste kočnice pišem svakakve gluposti, ali mi nikad ne bi na pamet palo u ratu bit zločinac. Možda? A čuj lako je tajno zaokružiti Sejdu ali riskirati život provocirajući nekoga pred njegovom kućom je druga stvar. I dobri ste kalva vam je politika i mediji.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HVO-110
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 11:45 |
|
Pridružen/a: 08 sij 2010, 17:43 Postovi: 830 Lokacija: USORA! HRHB
|
Teuton je napisao/la:
Usora pravi zulum, hahahha Idu na Gospu na Komušinu pješke (tako idemo minimalno 150 godina).
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: zet je napisao/la: Ali bi gustala da je dosao i napravio klanjanje usred ustaskog lelgla, ajde priznaj.
Meni ste gori vi sto se ložite na neku budalu i anonimusa. I dajete mu medijski prostor. Trebali ste ga iskulirati. Naravno, isto kao što treba iskulirati i ostala islamistička kršenja zakona, silovanja djevojčica, ubojstva kafira noževima i to sve u javnom prostoru.
_________________ IQ based discrimination ftw
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 11:46 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 22:28 Postovi: 2352 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
|
Internet ratnici, nula poena idemo dalje pratiti vremensku prognozu i toplotne udare.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 11:47 |
|
|
daramo je napisao/la: Machak je napisao/la: Možda? A čuj lako je tajno zaokružiti Sejdu ali riskirati život provocirajući nekoga pred njegovom kućom je druga stvar. I dobri ste kalva vam je politika i mediji. Tebi su svi Bošnjaci isti?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 11:47 |
|
|
oak je napisao/la: Internet ratnici, nula poena idemo dalje pratiti vremensku prognozu i toplotne udare. Da je stvarno htio ovo uraditi, ne bi objavio u medijima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 11:52 |
|
|
|
Moslemani opet potpisali kapitulaciju.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 11:53 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 22:28 Postovi: 2352 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
Machak je napisao/la: oak je napisao/la: Internet ratnici, nula poena idemo dalje pratiti vremensku prognozu i toplotne udare. Da je stvarno htio ovo uraditi, ne bi objavio u medijima. Ispalo je da je djelovao sam, dakle ludjak. Problem bi bio da je netko moćan iza njega i ove akcije ( npr. neka ambasada, politika, obavještajna služba i sl.) i da se ide na eskalaciju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Izumitelj iz Livna
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 11:53 |
|
|
|
Kakve mrtve pičketine bolesne. Oni će prijetit i u Širokom klanjat. Zabrana ulaska u Hrvatsku svima. Za ove tokmake najbolja opcija.
_________________ Amsterdamske kurve plaču
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 11:55 |
|
|
oak je napisao/la: Machak je napisao/la: Da je stvarno htio ovo uraditi, ne bi objavio u medijima.
Ispalo je da je djelovao sam, dakle ludjak. Problem bi bio da je netko moćan iza njega i ove akcije ( npr. neka ambasada, politika, obavještajna služba i sl.) i da se ide na eskalaciju. Zna se ko je i šta lik. Očito ima svoje interese. Treba ga uhapsiti za izazivanje nacionalne netrepeljivosti i vjerske mržnje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 11:56 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44089 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Machak je napisao/la: daramo je napisao/la: A čuj lako je tajno zaokružiti Sejdu ali riskirati život provocirajući nekoga pred njegovom kućom je druga stvar. I dobri ste kalva vam je politika i mediji.
Tebi su svi Bošnjaci isti? Nisu, ja sam Bošnjake jasno podijelio 200k loših koji glasaju za Sejdu i ostali normalniji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 11:57 |
|
|
daramo je napisao/la: Machak je napisao/la: Možda? A čuj lako je tajno zaokružiti Sejdu ali riskirati život provocirajući nekoga pred njegovom kućom je druga stvar. I dobri ste kalva vam je politika i mediji. Dok se ne izrodi neka politička opcija koja će jasno i nedvosmisleno artikulirat politiku koja će ići u smjeru normalizacije a ne zatezanja odnosa s Hrvatima, mi imamo pravo sumnjati da ih većina podržaje ovakve poput Muse, neki otvoreno, neki suptilno. Možda ih većina misli poput ovog Bošnjaka 007, kako još nije vrijeme, da je preuranjeno. Ako ima pragmatičnih i pomirljivih, nešto se ne trude doći do izražaja. Kod nas čak i onaj Dane s Grobnika i njih par, trude se da budu vidljivi s tim Hrvatskoj bošnjačkim bratstvom, kod njih nema čak ni takvih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zet
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 11:58 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: zet je napisao/la: Ali bi gustala da je dosao i napravio klanjanje usred ustaskog lelgla, ajde priznaj.
Meni ste gori vi sto se ložite na neku budalu i anonimusa. I dajete mu medijski prostor. Trebali ste ga iskulirati. Nema razlike izmedju tog Sanina koji bi rado pokazao nadmoc Bosnjaka/muslimana usred Sirokog Brijega, i Slavena Kovacevica koji bi istu tu nadmoc rado pokazivao na izborima kroz "jedan covjek jedan glas na cijelom teritoriju BiH". Ovaj prvi je nesto veca sirovina i nesto slabiji intelekt ali u obojice je konacni cilj isti.
_________________ Poštujmo različitosti, uvažavajmo posebnosti, slavimo kulturne i etničke raznolikosti BiH! To Europa voli čuti, u modi je "diversity".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 11:58 |
|
|
saskia je napisao/la: Teuton je napisao/la:
Nemaju kaže prava ni u Tešnju, a ne u Širokom. Zulum Bosne nad Muslimanima. Ajde baliaaaaa hahaha
Uvijek kažem da su dijasporaši poput Sarajke najgori. Ovog iz SAD nalupati bi bilo dobro djelo i za Hrvate i za Bošnjake, čak bi i Trump zahvalio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 11:59 |
|
|
oak je napisao/la: Ispalo je da je djelovao sam, dakle ludjak. Problem bi bio da je netko moćan iza njega i ove akcije ( npr. neka ambasada, politika, obavještajna služba i sl.) i da se ide na eskalaciju. Završio je kao običan kurban, ali to ne mora značit da netko nije iza njega stajao Opće je poznato da je djelovao kao imam u Srbiji, gdje me ne bi začudilo da je imao kontakte s BIA-om Isto tako zna se da su iduće godine izbori i da se SDA želi vratit na vlast, zbog čega me ne bi čudilo i da ima kontakte s njihovim paraobavještajnim sustavom
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Iviv
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 12:02 |
|
|
|
Pustio je video prije 20 min. Elhamudillahrazbellilah braćo, zadržali su me namjerno, dat ću detaljniji iskaz u subotu.
Zašto ne organizira novi put npr onaj tamo vikend?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 12:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63122 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Oj Zorane triba li ti garde Da ti Duvno i Imotski dade
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 37 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|