|
|
Stranica: 59/75.
|
[ 1862 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
daramo
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 13:34 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44089 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Religija za parade: Zašto Islamska zajednica nije reagirala? Najvažnija detekcija, šutnja vrha IZ znači podršku. Citat: Izaslanik Kluba Hrvata u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Zdenko Ćosić rekao je Srni da pozivi radikalnih islamista Bošnjacima na zajedničko klanjanje namaza u Širokom Brijegu, i to još u pratnji naoružani ljudi, uznemiruju javnost, te istaknuo da je dodatni razlog za brigu to što je izostala reakcija iz Islamske zajednice BiH. https://bljesak.info/vijesti/politika/r ... ala/528488
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 13:35 |
|
|
Megatresk je napisao/la: Pokušaj kreiranja islamskog kalifata = prop'o ❌ Još '93.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 13:39 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 13:43 |
|
|
Krenuo iz Živinica
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 13:45 |
|
|
https://www.facebook.com/share/v/1NEX44xt5g/Gledajte ovaj cirkus Stranci u Novoj Biloj bez pitanja klanjali na privatnom posjedu... Hrvat domaćin nije prekinuo molitvu, već se priključio molitvi za mir u svijetu... Kako bi bili iznešeni da meni ispred kuće ili dvorištu zaklanjaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POPOVO_POLJE
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 13:46 |
|
|
|
Pa njemu došla četiri lika iz stranke i dva dijasporaša. Najavljivali više autobusa nego što je njih došlo.
_________________ Inzko izrazio duboku zabrinutost
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LeTdoS
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 13:51 |
|
Pridružen/a: 23 lip 2025, 17:42 Postovi: 802 Lokacija: cvit mediterana
|
Noname01 je napisao/la: https://www.facebook.com/share/v/1NEX44xt5g/ Gledajte ovaj cirkus Stranci u Novoj Biloj bez pitanja klanjali na privatnom posjedu... Hrvat domaćin nije prekinuo molitvu, već se priključio molitvi za mir u svijetu... Kako bi bili iznešeni da meni ispred kuće ili dvorištu zaklanjaju. Ili je namještaljka ili dnovinari seru da je molitva za svijet. Meni se čini da je lik udrija samo kontru i krenija ih sprdat sa svojim ,,oružjem’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Fredericktown
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 13:52 |
|
Pridružen/a: 09 ruj 2023, 12:46 Postovi: 381 Lokacija: Red ispred hambasade
|
Noname01 je napisao/la: https://www.facebook.com/share/v/1NEX44xt5g/ Gledajte ovaj cirkus Stranci u Novoj Biloj bez pitanja klanjali na privatnom posjedu... Hrvat domaćin nije prekinuo molitvu, već se priključio molitvi za mir u svijetu... Kako bi bili iznešeni da meni ispred kuće ili dvorištu zaklanjaju. Razlika između Bosne i Hercegovine
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 13:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63122 Lokacija: DAZP HQ
|
MiB je napisao/la: Krenuo iz Živinica
Navela ga novinarka da kaže tisuću.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 13:53 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44089 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
POPOVO_POLJE je napisao/la: Pa njemu došla četiri lika iz stranke i dva dijasporaša. Najavljivali više autobusa nego što je njih došlo. Znači stranka s 5 članova 
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 14:00 |
|
|
Rekao sam da je bilo gusto ali moram cestitati hrvatskom narodu pobjedu protiv stranke od 6 clanova i 300 glasaca. Cestitke jos jednom  Samo da ne pocnu sad obiljezavati ovo kao oluju 
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 14:02 |
|
|
|
Za to vrijeme mi prosirili svoj raketni svemirski program i na Kupres
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 14:03 |
|
|
Musa zakasnio na avion
_________________ IQ based discrimination ftw
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 14:04 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Rekao sam da je bilo gusto ali moram cestitati hrvatskom narodu pobjedu protiv stranke od 6 clanova i 300 glasaca. Cestitke jos jednom  Samo da ne pocnu sad obiljezavati ovo kao oluju  U Hrvatskoj odjeknulo jače nego Kolindinih 10k islamskih ekstremista. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 14:04 |
|
|
Noname01 je napisao/la: https://www.facebook.com/share/v/1NEX44xt5g/ Gledajte ovaj cirkus Stranci u Novoj Biloj bez pitanja klanjali na privatnom posjedu... Hrvat domaćin nije prekinuo molitvu, već se priključio molitvi za mir u svijetu... Kako bi bili iznešeni da meni ispred kuće ili dvorištu zaklanjaju. Potreban je širi kontekst ove situacije Jel to posjed ovog čovjeka? Kako je došlo do toga da se zajedno mole? Jer ako je to njegov posjed i on je dopustio njima da se mole, ne bih vidio neki problem u ovoj situaciji Osobno ne bih dopustio muslimanima da se mole na mojoj livadi, ali ako je on to dopustio, to je njegovo pravo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 14:05 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Za to vrijeme mi prosirili svoj raketni svemirski program i na Kupres A jedva skupiš par astronauta... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 14:05 |
|
|
|
Pišam se na takve ljude. Eto ti prodaje priče odma o multikulti karakteru i tigrovoj koži. Takav je gori od tih kozojeba, ako je dopustio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POPOVO_POLJE
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 14:06 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Za to vrijeme mi prosirili svoj raketni svemirski program i na Kupres Jako bitna raketa u selu od 20 ljudi od kojih je 15 starije od 60 godina. Uostalom mi nismo ni branili gradnju đžamije u tom selu i nema Hrvata. Ako su Srbi srušili đžamiju 1941 nije problem da se obnovi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 14:10 |
|
|
novem je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Rekao sam da je bilo gusto ali moram cestitati hrvatskom narodu pobjedu protiv stranke od 6 clanova i 300 glasaca. Cestitke jos jednom  Samo da ne pocnu sad obiljezavati ovo kao oluju  U Hrvatskoj odjeknulo jače nego Kolindinih 10k islamskih ekstremista.  A dobro, vi isto koda se nadmecete s nama za naklonost Hrvatske To je vasa zemlja, radi za vase interese, sta je tu cudno?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 14:10 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Za to vrijeme mi prosirili svoj raketni svemirski program i na Kupres Ozvučeno, satelitski signal. Sad morate biti pošteni muslimani. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
estoyAqui
|
|
|
Karabaja je napisao/la: Za to vrijeme mi prosirili svoj raketni svemirski program i na Kupres Ne bi vi to tamo radili da vaš ministar nije s Kupresa Ali bitno je da je najveća crkva na prostoru BiH upravo na Kupresu Citat: U gradnji crkve župnik Dominik se oslanja prvenstveno na brojne donatore, a sam je istakao kako „politika za crkvu nije dala ni jedne marke“. Crkva je prostrana i lijepa, prekrasna i skladno uređena, u kojoj se šire tri lađe osvijetljene jakim lusterima i danjim svjetlom. Po veličini najveća je crkva u BiH: 52 metra duga, 22 metra široka sa dva tornja od 50 metara visine.
https://www.kupreskiradio.com/tko-je-bi ... stojanovicNije džabe napravljena tako velika Prije toga je sagrađen ogroman minaret, ali su naši na to odgovorili građenjem velebne bazilike koja krasi Kupres
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 14:12 |
|
|
novem je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Rekao sam da je bilo gusto ali moram cestitati hrvatskom narodu pobjedu protiv stranke od 6 clanova i 300 glasaca. Cestitke jos jednom  Samo da ne pocnu sad obiljezavati ovo kao oluju  U Hrvatskoj odjeknulo jače nego Kolindinih 10k islamskih ekstremista.  "Huraa, Hrvatska napokonna strani nas Bh Hrvata" Jbt kakvi jetimi 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 14:15 |
|
|
Karabaja je napisao/la: novem je napisao/la: U Hrvatskoj odjeknulo jače nego Kolindinih 10k islamskih ekstremista.  A dobro, vi isto koda se nadmecete s nama za naklonost Hrvatske To je vasa zemlja, radi za vase interese, sta je tu cudno? Nema nadmećanja, po vama se gazi, s obje strane.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POPOVO_POLJE
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 14:16 |
|
|
Karabaja je napisao/la: novem je napisao/la: U Hrvatskoj odjeknulo jače nego Kolindinih 10k islamskih ekstremista.  "Huraa, Hrvatska napokonna strani nas Bh Hrvata" Jbt kakvi jetimi  Hrvatske je svakako na našoj strani. Važno je da ljudi koji nemaju puno dodira sa turskom kolonijom saznaju o kakvom se narodu radi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Novdan
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 14 kol 2025, 14:17 |
|
|
|
Ajde neka netko objasni taj fenomen stranaca koji klanjaju okolo
1. Odakle ti stranci dolaze? 2. Je li u njihovim matičnim zemljama normlano da klanjaju tako ispred tuđe kuće? 3. Događaju li se i u muslimanskim mjestima takve pojave? 4. Kako to da se u Hrvatskoj to ne događa?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: pakovic i 27 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|