|
|
Stranica: 9/75.
|
[ 1862 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:04 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22080 Lokacija: među zvijezdama
|
dudu je napisao/la: Jel nije još prije par godina dokazala da je Robo Ministrov spin off.  I dan danas neke njegove izjave su identicne ministrovim. Vjerovatno ga kopira.  I Mini mu je kul. Nemam drugog pojasnjenja. 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:04 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 27837 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Nastradaće neki Robert ni kriv ni dužan.  Ko onaj Bobi na klixu kad je netko razglasio da sam to ja.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:05 |
|
|
daramo je napisao/la: Nemaš niti ti, ne znaš nazive kantona u BiH a ne nešto o Mostaru. Ne koristim beustavne nazive mislis? 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:05 |
|
|
|
Robi je Dragan Čović osobno, plot twist.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63120 Lokacija: DAZP HQ
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: Jel nije još prije par godina dokazala da je Robo Ministrov spin off.  I dan danas neke njegove izjave su identicne ministrovim. Vjerovatno ga kopira.  I Mini mu je kul. Nemam drugog pojasnjenja.  Moguće, ja sam ti povjerovao. Nemam pojma tko bi bio. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 15:03 Postovi: 3212 Lokacija: Gora Romanija
|
|
Ma taj lik izgleda štreberasto,bas ko i sto bi izgledo neko sa 16 godina staža na ovom forumu
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:06 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Nastradaće neki Robert ni kriv ni dužan.  Ko onaj Bobi na klixu kad je netko razglasio da sam to ja. Pribilo ga na ulici, za kraj mu nešto viknuli jebo te Elvis Prisli da te jebo.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:07 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44089 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: daramo je napisao/la: Nemaš niti ti, ne znaš nazive kantona u BiH a ne nešto o Mostaru. Ne koristim beustavne nazive mislis?  Eto vidiš da nemaš pojma, ne znaš niti koji su neustavni nazivi. Ne znaš niti da se kaže neustavni, a ne beustavni.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:07 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Meni djeluje kao neko ko nije u BiH bio 20 godina. Lik nema elementarnog znanja o Mostaru, o Sarajevu da ne govorimo. Znaci apsolutno nista ne zna o gradu iz kojeg je navodno. A onaj Robert redovito posjecuje rodnu grudu. I zanima ga sport. Robika ni o sportu nema pojma. Ne zanima ga ni repka ni nista.
Zašto bi netko iz Hercegovine imao pojma o Sarajevu? Hercegovce taj grad ne zanima. Većina nije bila u SA više od 1-2 puta.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:11 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: Jel nije još prije par godina dokazala da je Robo Ministrov spin off.  I dan danas neke njegove izjave su identicne ministrovim. Vjerovatno ga kopira.  I Mini mu je kul. Nemam drugog pojasnjenja.  Ma i ja sam dugo mislio da su oni jedna te ista osoba. Možda si u pravu bila?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:12 |
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: I dan danas neke njegove izjave su identicne ministrovim. Vjerovatno ga kopira.  I Mini mu je kul. Nemam drugog pojasnjenja.  Moguće, ja sam ti povjerovao. Nemam pojma tko bi bio.  Najslicniji je lik Ministru. Pomalo autistican,  i ne posjeduje socijalnu IQ. Mada je Mini malo maksi u odnosu sa ljudima. Do kojih drzi doduse. Robi je operiran skroz naskroz. I Mini je bolji u rjesavanju nekih problema. Detektira, izcupa i rijesi. Samo srz izvadi. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:14 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 15:03 Postovi: 3212 Lokacija: Gora Romanija
|
|
Forumaši ne Takijajte. Zna Bošnjačka Bosna ko je Robbie MO
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:15 |
|
|
Bobovac je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Meni djeluje kao neko ko nije u BiH bio 20 godina. Lik nema elementarnog znanja o Mostaru, o Sarajevu da ne govorimo. Znaci apsolutno nista ne zna o gradu iz kojeg je navodno. A onaj Robert redovito posjecuje rodnu grudu. I zanima ga sport. Robika ni o sportu nema pojma. Ne zanima ga ni repka ni nista.
Zašto bi netko iz Hercegovine imao pojma o Sarajevu? Hercegovce taj grad ne zanima. Većina nije bila u SA više od 1-2 puta. Ne zna Robi nista ni o Mostaru. Apsolutno nista. Sto je cudno. Obzirom da Mo. kad poredis njega i Dudu, Dudu uvjek ide u diskusiji uz njega i pise cinjenice. A Robika teorije.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:16 |
|
|
Patriota je napisao/la: Forumaši ne Takijajte. Zna Bošnjačka Bosna ko je Robbie MO I šta imate od toga? Mislite Robi će stat pisat? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:17 |
|
|
Bobovac je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: I dan danas neke njegove izjave su identicne ministrovim. Vjerovatno ga kopira.  I Mini mu je kul. Nemam drugog pojasnjenja.  Ma i ja sam dugo mislio da su oni jedna te ista osoba. Možda si u pravu bila? Neeee. Ipak. Ne bi Mini flertovao i bio ovoliko vremena online, a ozenjen. 100%.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:17 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44089 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Pogotovo ako zaista jeste iz Beča.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Roko987
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:18 |
|
Pridružen/a: 25 stu 2024, 13:26 Postovi: 1000 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Sanjin ce klanjati a onda u Mostaru Pod Bijelim brijegom navijanje protiv zidova i Kabirija. Hehe Sigurno će se pod BB navijati za BiH… a nećete ni klanjati u Širokom.
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:18 |
|
|
dudu je napisao/la: Patriota je napisao/la: Forumaši ne Takijajte. Zna Bošnjačka Bosna ko je Robbie MO I šta imate od toga? Mislite Robi će stat pisat?  Mozda je tvoj klon? Povrsni ste oba u nekim stvarima. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:19 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: I šta imate od toga? Mislite Robi će stat pisat?  Mozda je tvoj klon? Povrsni ste oba u nekim stvarima.  Jesam pametan, ali ne genijalan. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:21 |
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Mozda je tvoj klon? Povrsni ste oba u nekim stvarima.  Jesam pametan, ali ne genijalan.  U cemu genijalan?  Mozda malo iznad prosjeka. No nema govora o genijalnosti. I prosjecno izgleda 100%. Jer licitira izgledom non stop. Znaci neka 07/10.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86604 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Nazad na temu, a to je kolektivno provokativno udaranje glavom od pod, pod paljbom čvaraka.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:24 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: Jesam pametan, ali ne genijalan.  U cemu genijalan?  Mozda malo iznad prosjeka. No nema govora o genijalnosti. I prosjecno izgleda 100%. Jer licitira izgledom non stop. Znaci neka 07/10. Možda nije baš zgodan kao ja, ali nije ni 7 od 10 za bacit pa koji su tvoji kriteriji pobogu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:24 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Nazad na temu, a to je kolektivno provokativno udaranje glavom od pod, pod paljbom čvaraka. Jesam pogodila? 07/10? Maksimum maksimuma? 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
|
|
Patriota je napisao/la: Forumaši ne Takijajte. Zna Bošnjačka Bosna ko je Robbie MO Robert iz Beča? Provalili ste ga konačno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:26 |
|
|
|
Namjerno skreću temu, klasična taktika, svojevrsna podrška islamistima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|