|
|
Stranica: 10/75.
|
[ 1862 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dudu
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63120 Lokacija: DAZP HQ
|
Robbie MO je napisao/la: Nazad na temu, a to je kolektivno provokativno udaranje glavom od pod, pod paljbom čvaraka. Najavili su se u četvrtak, kukaju da im je ZHŽ policija javila da je zabranjeno klanjat. Širokobriježani im pišu u komentarima da jave di točno dolaze. 
| Privitak/ci: |

Screenshot_20250811_172539_Facebook.jpg [ 275.75 KiB | Pogledano 371 put/a. ]
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:27 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22080 Lokacija: među zvijezdama
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: U cemu genijalan?  Mozda malo iznad prosjeka. No nema govora o genijalnosti. I prosjecno izgleda 100%. Jer licitira izgledom non stop. Znaci neka 07/10. Možda nije baš zgodan kao ja, ali nije ni 7 od 10 za bacit pa koji su tvoji kriteriji pobogu. Realno 09/10.  a ti si mi 06/10. ako je Robi ispod. Onda neka 05\10?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 15:03 Postovi: 3212 Lokacija: Gora Romanija
|
|
Pravi Hrvat kaže: Da! Jesam! To sam ja! Sta je?
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86604 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
 Bit će uvaljan u svinjsku mast. Čudi se zakonima našeg kantona. Ljudi imaju zakone kakve hoće, za to se izborio HVO.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:29 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 27834 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
daramo je napisao/la: Namjerno skreću temu, klasična taktika, svojevrsna podrška islamistima. Zato postoji administracija da briše offtopic i spam i trolling... i da se kazne počinitelji. Mada, ovdje su malo lukaviji jer bi brisačinu okarakterizirali kao privatnu stvar Roberta iz Beča, a ne kao sprječavanje offtopičarenja.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:29 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 15:03 Postovi: 3212 Lokacija: Gora Romanija
|
|
Eto Sanin je dao uslov,korektno od njega. Privedite tog jednog ili ide Džihad
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86604 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: ako je Robi ispod. Ja sam kolegijalan prema duduu pa neću ništa reć, to je moj prika. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:31 |
|
|
dudu je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Nazad na temu, a to je kolektivno provokativno udaranje glavom od pod, pod paljbom čvaraka. Najavili su se u četvrtak, kukaju da im je ZHŽ policija javila da je zabranjeno klanjat. Širokobriježani im pišu u komentarima da jave di točno dolaze.  A dobar su termin izabrali. Em ljeto i sezonu dijaspore, em nakon Thompsonovih nabojnih koncerata.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:32 |
|
|
Bobovac je napisao/la: dudu je napisao/la: Najavili su se u četvrtak, kukaju da im je ZHŽ policija javila da je zabranjeno klanjat. Širokobriježani im pišu u komentarima da jave di točno dolaze.  A dobar su termin izabrali. Em ljeto i sezonu dijaspore, em nakon Thompsonovih nabojnih koncerata. Došlo vrijeme da se Thompsonovci okupe na koncertu u Širokom.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:33 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44088 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:33 |
|
|
|
Nemaju muda ako ne dođu.
Novo poniženje, o kojem Musa govori.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
|
|
Patriota je napisao/la: Eto Sanin je dao uslov,korektno od njega. Privedite tog jednog ili ide Džihad Nek bude džihad, ne možemo dočekati. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
finonastupic
|
|
|
|
Evo prigode da Županija Zapadnohercegovacka i Ministarstvo unutarnjih poslova iste -pokaze suverenitet i na ulazu na teritorij ZHŽ zaustavi provokatora. Znakovito i ovo zaustavljanje(ako krenu) ce biti u Pologu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Realno 09/10.  a ti si mi 06/10. ako je Robi ispod. Onda neka 05\10? Ja sam kolegijalan prema duduu pa neću ništa reć, to je moj prika.  Dudu-ova Ex se nalozila na njega jer je kopija jednog hrvatskog fudbalera. Znaci ne licis na Ćorluku? To bi bio neki moj tip. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:34 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44088 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Patriota je napisao/la: Eto Sanin je dao uslov,korektno od njega. Privedite tog jednog ili ide Džihad Pokrenite više taj džihad kad želite biti Palestinci.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:34 |
|
|
Patriota je napisao/la: Eto Sanin je dao uslov,korektno od njega. Privedite tog jednog ili ide Džihad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:35 |
|
|
|
Bosanska Gaza neka dokaže da nije Gaza.
Neka bar ko Hamas puštaju one zapaljive balone iz svoje dobro ograđene enklave na čelu koje smo stavili Fortu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:47 |
|
|
Zadnji koji je provocirao u Širokom morala je doći FUP da mu izvlači tabut i prati tabut do Sarajeva. To je jedini MATERIJALNi podatak kojeg imamo o uspjehu provokacija u Širokom, sve ostalo su priče. Od tada je Široki samo narastao, toliko da se onaj Mujo načuditi ne može: https://www.facebook.com/share/p/19mzRcSrwE/Ispred Bihaća po broju rođenih, i jedini kanton s pozitivnim priraštajem u HDZ-Trojka entitetu. Toliko o islamu i “muslimanima”, nije ni čudo što se Al Jazeera povukla. Ni muslimanima ne znaju biti, sve je blef i fejk, i verbalni inat napaćene skupine. Pređite s riječi na djela, fukaro! Povratite 1% časti predaka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:55 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Sanjin ce klanjati a onda u Mostaru Pod Bijelim brijegom navijanje protiv zidova i Kabirija. Hehe Ponesite tabute.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 16:58 |
|
|
Patriota je napisao/la: Eto Sanin je dao uslov,korektno od njega. Privedite tog jednog ili ide Džihad U dilemi sam. S jedne strane, one ljudske, podržavam Sanina da uđe u milost Alaha i dobije 72 djevice nimfomanke, i osvoji beskonačni seks i sreću. Radovao bih se zbog njega. S druge ipak strane, one sebične, smarat će nas Sarajlije, bit će opet pravda sa Sanina, nedužna žrtva, bio tako dobar i mehak,... Tko će to opet slušati. Tako da, evo ne znam. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1399 of 2558 - 54.69%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VizantijskoPlavo
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 17:03 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 17:04 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 17:09 |
|
|
|
Šta je bilo u Brčkom?
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 17:09 |
|
|
|
Niste vi normalni. Ni jedni a Bogami ni drugi. Kako mi je drago sto sam van tih vasih pizdarija. I talibanije i katolibanije.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VizantijskoPlavo
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 11 kol 2025, 17:15 |
|
|
daramo je napisao/la: Šta je bilo u Brčkom? Za 1. Mart planirali voznju centrom, ali su vraceni nazad od strane Mup-a. Dakle, to je neki broj koji se moze ocekivati u Sirokom, mozda i veci. Isti je organizator.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|