|
|
Stranica: 27/75.
|
[ 1863 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 16:01 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Koliko ste hrabri najbolje da vas dođe 50k da zaustavite par desetina/stotina ljudi. Kao cigani 20 na 1. Hehe K'o u ratu.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 16:01 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43315 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Banya je napisao/la: Bojim se da će u slučaju nepoštivanja zabrane MUP-a ZHK policija morati upotrijebiti oružje, čak i ako okupljači budu nenaoružani. Ti klanjači su maloumni ljudi, nisu u stanju rezonirat posljedice, pa će u tom pomahnitalom djelovanju, krenit nenaoružani na policiju. Šta će im oružje kad MUP ZHŽ ima specijalnu jedinicu, štit i pendrek pa udri. Neće im biti niti dopušten ulazak u ZHŽ.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 16:02 |
|
|
Banya je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Koliko ste hrabri najbolje da vas dođe 50k da zaustavite par desetina/stotina ljudi. Kao cigani 20 na 1. Hehe He-he... kako si ti to lijepo izračunao he-he. Oćeš i ti klanjat, da te netko našminka? Omjer nije precizan do kraja ali se razumije poenta da ste počeli ciganisat po forumu. Kazem vec ne idem jer je rano. Doci ce vrijeme mozda ne za moje generacije, ali će doci. Nekada su u ostatu Evrope mnoge stvari bile zabranjene, danas uvrijedis poslanika ili zapalis Kuran braca dođu ili se digne hiljade i hiljade na ulici. Mene jeza prođe za 40 gdina koliko ce tek muje ojacat i prodrijet u sve pore drustva EU.
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 16:03 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Koliko ste hrabri najbolje da vas dođe 50k da zaustavite par desetina/stotina ljudi. Kao cigani 20 na 1. Hehe Pa cigana je na Pješčaru došlo 7 umjesto 1. I taj lojavi je trebao doći do restorana. O čem ti pričaš? Došli 10km dalje i pobjegli u Mehuriće, a rekao klanjat u centru Nove Bile i prijetio se čovjeku. Ajde ne sramoti se više. Da ste se spustili dolje tamo bi i ostali, ali taktički zvjerlali, snimili se i onda bjeganija po istoj ruti. Priča se da su pojedini cvilili svezani. Kakve gazije 
|
|
Vrh |
|
 |
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 16:03 |
|
|
Izumitelj iz Livna je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Koliko ste hrabri najbolje da vas dođe 50k da zaustavite par desetina/stotina ljudi. Kao cigani 20 na 1. Hehe Ideš i ti na Široki? Ne. Smatram da je to trenutno provokacija.
|
|
Vrh |
|
 |
saskia
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 16:04 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2539 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Ne more on skupit 50 ljudi za to u čitavoj BiH. I tih 50 bi se okrenulo prije Donje Jablanice
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
 |
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 16:05 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Koliko ste hrabri najbolje da vas dođe 50k da zaustavite par desetina/stotina ljudi. Kao cigani 20 na 1. Hehe K'o u ratu. U ratu ste nam ukrali oruzja i hrane pa bar 30%. Nepošteni ste.
|
|
Vrh |
|
 |
hoblatopla
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 16:05 |
|
|
Ajmo, ne odustajte, MUP ZHŽ nima ovlasti vas sprijeciti prije Širokog. Dođite u selo prije Širokog i radite svoje islamisticke rituale. Nemojte sada odustati...............
_________________ BiH je turd.
|
|
Vrh |
|
 |
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 16:06 |
|
|
dudu je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Koliko ste hrabri najbolje da vas dođe 50k da zaustavite par desetina/stotina ljudi. Kao cigani 20 na 1. Hehe Upravo tako, prekomjernu ćemo silu uspotrijebiti svaki put. Jer nam se može. Dobro dobro. Sve do jednom.
|
|
Vrh |
|
 |
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 16:06 |
|
|
dudu je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Koliko ste hrabri najbolje da vas dođe 50k da zaustavite par desetina/stotina ljudi. Kao cigani 20 na 1. Hehe Upravo tako, prekomjernu ćemo silu uspotrijebiti svaki put. Jer nam se može. Kažu oni koji su se hvalili brojčanom nadmoćni nad Hrvatima u srednjoj BiH Njih 10x više nije pokorilo Vitez ili Kiseljak.
|
|
Vrh |
|
 |
Izumitelj iz Livna
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 16:07 |
|
|
Ima li ijedan Musliman sa foruma da ide klanjat na Široki? Niđe nikog 
_________________ Amsterdamske kurve plaču
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 16:08 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43315 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Banya je napisao/la: He-he... kako si ti to lijepo izračunao he-he. Oćeš i ti klanjat, da te netko našminka?
Omjer nije precizan do kraja ali se razumije poenta da ste počeli ciganisat po forumu. Kazem vec ne idem jer je rano. Doci ce vrijeme mozda ne za moje generacije, ali će doci. Nekada su u ostatu Evrope mnoge stvari bile zabranjene, danas uvrijedis poslanika ili zapalis Kuran braca dođu ili se digne hiljade i hiljade na ulici. Mene jeza prođe za 40 gdina koliko ce tek muje ojacat i prodrijet u sve pore drustva EU. Za 40 godina ti nećeš moći podići štap , a ne pušku. Tko zna šta će biti za 40 godina, tko bi rekao da ćemo u Europi imati veliki rat . Eno po novoj anketi AfD najpopularnija stranka u Njemačkoj, pa vi izazivajte Švabe. Švabe za deset dana prošetale Kraljevinom Jugoslavijom, za BiH će im trebati deset sati. AfD postaje najjača stranka u Njemačkoj hehe https://www.vecernji.hr/vijesti/afd-pos ... oj-1882785
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 16:10 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: K'o u ratu. U ratu ste nam ukrali oruzja i hrane pa bar 30%. Nepošteni ste. Drugi put ćemo vam ukrasti 100%
|
|
Vrh |
|
 |
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 16:13 |
|
|
Da, sam stvarno Srbin kao što mnogi ovdje misle, sad bih uživao i navijao A kad bi se od ove mušice zbilja izrodio slon, Srbi bi imali razloga slaviti i napravit feštu, kao što bi i mi trebali napravit feštu kad bi oni imali ovakav cirkus među njima.
|
|
Vrh |
|
 |
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 16:15 |
|
|
daramo je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Omjer nije precizan do kraja ali se razumije poenta da ste počeli ciganisat po forumu. Kazem vec ne idem jer je rano. Doci ce vrijeme mozda ne za moje generacije, ali će doci. Nekada su u ostatu Evrope mnoge stvari bile zabranjene, danas uvrijedis poslanika ili zapalis Kuran braca dođu ili se digne hiljade i hiljade na ulici. Mene jeza prođe za 40 gdina koliko ce tek muje ojacat i prodrijet u sve pore drustva EU. Za 40 godina ti nećeš moći podići štap , a ne pušku. Tko zna šta će biti za 40 godina, tko bi rekao da ćemo u Europi imati veliki rat . Eno po novoj anketi AfD najpopularnija stranka u Njemačkoj, pa vi izazivajte Švabe. Švabe za deset dana prošetale Kraljevinom Jugoslavijom, za BiH će im trebati deset sati. Ko pricao o BiH? Francuska, VB, Belgija, Austrija, Skandinavija i uticaj islama tu je bitan a samim tim i cijeloj Evropi.
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 16:15 |
|
|
Od svega najvažnije da je otišlo i van granica BiH. Samo medijski poklapati. Iako sam se nadao da će gazije doći. Mislim doći će oni sporadični neki drugi dan i klanjati. Nešto kao u Vitezu i NBiloj poslije onog incidenta.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 16:18 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: K'o u ratu. U ratu ste nam ukrali oruzja i hrane pa bar 30%. Nepošteni ste. Ali ovo huškanje je po tebi ok?
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 16:20 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: daramo je napisao/la: Za 40 godina ti nećeš moći podići štap , a ne pušku. Tko zna šta će biti za 40 godina, tko bi rekao da ćemo u Europi imati veliki rat .
Eno po novoj anketi AfD najpopularnija stranka u Njemačkoj, pa vi izazivajte Švabe. Švabe za deset dana prošetale Kraljevinom Jugoslavijom, za BiH će im trebati deset sati.
Ko pricao o BiH? Francuska, VB, Belgija, Austrija, Skandinavija i uticaj islama tu je bitan a samim tim i cijeloj Evropi. Više utjecaja islama, više utjecaja desnice, više islamofobije i mržnje prema vama u cijeloj Europi. I to sve u militariziranoj Europi naoružanoj do zuba kojom marširaju francuski, belgijski i austrijski Azovi.
|
|
Vrh |
|
 |
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 16:26 |
|
|
daramo je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Omjer nije precizan do kraja ali se razumije poenta da ste počeli ciganisat po forumu. Kazem vec ne idem jer je rano. Doci ce vrijeme mozda ne za moje generacije, ali će doci. Nekada su u ostatu Evrope mnoge stvari bile zabranjene, danas uvrijedis poslanika ili zapalis Kuran braca dođu ili se digne hiljade i hiljade na ulici. Mene jeza prođe za 40 gdina koliko ce tek muje ojacat i prodrijet u sve pore drustva EU. Za 40 godina ti nećeš moći podići štap , a ne pušku. Tko zna šta će biti za 40 godina, tko bi rekao da ćemo u Europi imati veliki rat . Eno po novoj anketi AfD najpopularnija stranka u Njemačkoj, pa vi izazivajte Švabe. Švabe za deset dana prošetale Kraljevinom Jugoslavijom, za BiH će im trebati deset sati. AfD postaje najjača stranka u Njemačkoj hehe https://www.vecernji.hr/vijesti/afd-pos ... oj-1882785500 godina su držali ove prostore, došli do Beča, bili nepobjedivi a danas su u rezervatima. Zar oni zbilja misle da su u Europi svi ludi i ne znaju za njihove planove osvajanja Rima. Oni misle da oni upravljaju svim ovim procesima koji se odvijaju u Europi i vjeruju u nepobjedljivost, ne znaju da su samo instrument u rukama onih koji ih podjednako mrze kao i katoličku crkvu. Još je prije 100 god. Albert Pike pisao o ovim procesima. Da, muslimani u Europi će bit korisne budale za izazivanje kaosa, nakon čega će sve religije bit zabranjene. U novom svjetskom poretku neće bit mjesta ni za jednu zastarjelu religiju ili će bit jedna nova u kojoj će bit udrobljeno sve i svašta iz ovih postojećih Ukoliko se sve bude odvijalo kako su još prije stoljeća zamislili a sve ukazuje na to da su ovo upravljani procesi kontroliranog kaosa, onda se podjednako trebaju zabrinut i kršćanstvo, Islam, judaizam i sve ostale abrahamske sljedbe.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 16:39 |
|
|
Europa prije 2022. i nakon toga nije ista. Tko bi rekao prije pet godina da će se Njemačka militarizirati i pokrenuti svoju vojnu industriju. Tko bi rekao da će AfD biti najpopularnija stranka. Da će militarizacija svih članica EU biti obvezna. Europa se prvi put nakon pada Berlinskog zida osjeća ugrožena. Sad zamislite kakva će biti za 10-20 godina militarizacije, pogotovo ako Rusi pobjede u Ukrajini. Europa slikovito za 10-20 godina 
|
|
Vrh |
|
 |
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 16:45 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 17:06 |
|
|
Sanin Musa: Sam ću doći usred Širokog, da vidim što ćete uraditi https://bljesak.info/vijesti/flash/sani ... iti/528286Citat: ''Sam ću vam doći usred Širokog, bando UZP-ovska, da vidim šta ćete uraditi!'' Da i to vidimo, samo se još više uvaljuje.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 17:08 |
|
|
daramo je napisao/la: Sanin Musa: Sam ću doći usred Širokog, da vidim što ćete uraditi https://bljesak.info/vijesti/flash/sani ... iti/528286Citat: ''Sam ću vam doći usred Širokog, bando UZP-ovska, da vidim šta ćete uraditi!'' Da i to vidimo, samo se još više uvaljuje. Zašto sam, što je bilo sa 70 autobusa? 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1305 of 2558 - 51.02%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 17:09 |
|
|
Kao što sam i rekao da će izvoditi takve performanse. Hoće da ga netko prebije i da onda prikaže sebe kao žrtvu, a Hrvate kao fašiste i Ustaše. Kakav bolestan narod. Jedino će mi biti žao, ako moju generaciju preskoči rat. Baš zbog ovakve gamadi.
|
|
Vrh |
|
 |
Hagresor 2.0
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 17:10 |
|
|
daramo je napisao/la: Sanin Musa: Sam ću doći usred Širokog, da vidim što ćete uraditi https://bljesak.info/vijesti/flash/sani ... iti/528286Citat: ''Sam ću vam doći usred Širokog, bando UZP-ovska, da vidim šta ćete uraditi!'' Da i to vidimo, samo se još više uvaljuje. Primjetimo na trenutak da nije spomenuo da je spreman šehiditi. Imamo posla s neozbiljnim muslimanom. 'Ako je cilj vrijedan toga, ne bježim od zatvora, kazne, pendreka'', poručio je Musa.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 23 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|