|
|
Stranica: 29/75.
|
[ 1862 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 16:58 |
|
|
Noname01 je napisao/la: Perun_Velež je napisao/la: Treba ga pustit, pogrešno bi bilo napast ga, pogotovu ako je sam, samo hijene napadaju u čoporu.
Ako bi ga napali, onda bi glumio žrtvu, mučenika, ovako će samo napravit šarlatana od sebe još većeg nego što jest. I onda ćeš imati 100 takvih slučajeva. I šta ćeš onda? Kako ćeš im zakonski zabraniti? Pa eto, što je onda rješenje, pravit od njega mučenika i narodnog heroja ili ga tretirati kao budalu i šarlatana ? Iskreno sam se nadao da će 1000 gazija imat muda, doći kjafirima i obraniti čast islama, eventualno izazvati sranje i pokrent domino efekat Ali ovako, oni su sami od sebe napravili sprdnju sa nisu vrijedni pažnje koju smo im posvetili.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor 2.0
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 17:06 |
|
|
|
Najšokantnije u svemu ovome je da kliksislam nema ni jednu jedinu rečenicu o ovom odlučujućem događaju za bosanski islam. Tose nisam nado
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Banya
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 17:15 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 19:58 Postovi: 2852 Lokacija: Hrvatinićev grad
|
Hagresor 2.0 je napisao/la: Najšokantnije u svemu ovome je da kliksislam nema ni jednu jedinu rečenicu o ovom odlučujućem događaju za bosanski islam. Tose nisam nado Znaju da su im čitatelji retardirani i da bi se svi odazvali i tako dali projektu Bosne autogol.
_________________ ...and these villages of yours...
ut Vlachus non imperet!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 17:16 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 15:32 Postovi: 6933 Lokacija: Izvan sebe
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Banya je napisao/la: He-he... kako si ti to lijepo izračunao he-he. Oćeš i ti klanjat, da te netko našminka?
Omjer nije precizan do kraja ali se razumije poenta da ste počeli ciganisat po forumu. Kazem vec ne idem jer je rano. Doci ce vrijeme mozda ne za moje generacije, ali će doci. Nekada su u ostatu Evrope mnoge stvari bile zabranjene, danas uvrijedis poslanika ili zapalis Kuran braca dođu ili se digne hiljade i hiljade na ulici. Mene jeza prođe za 40 gdina koliko ce tek muje ojacat i prodrijet u sve pore drustva EU. Jesil ikad cuo za Bartolomejsku noc?
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 17:18 |
|
|
Hagresor 2.0 je napisao/la: Najšokantnije u svemu ovome je da kliksislam nema ni jednu jedinu rečenicu o ovom odlučujućem događaju za bosanski islam. Tose nisam nado Da. Baš čudno, često otvaram a nikako da objave ali ne zanima me toliko radi same vijesti, koliko radi predragocijenih komentara.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor 2.0
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 17:18 |
|
|
Banya je napisao/la: Hagresor 2.0 je napisao/la: Najšokantnije u svemu ovome je da kliksislam nema ni jednu jedinu rečenicu o ovom odlučujućem događaju za bosanski islam. Tose nisam nado Znaju da su im čitatelji retardirani i da bi se svi odazvali i tako dali projektu Bosne autogol. Znaju “čitatelji” za ovo. I bez kliksa. Utoliko čudnije. Koliko klikova bi tu palo…
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 17:23 |
|
|
dudu je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Neka Evropa vidi europske vrijednosti naroda koji veliča Thompsona i slavi protjerivanje civila na poljoprivrednim mašinama. Sramota. Hehe Mi smo pokusni kunić za Europu, nas su pustili da vide reakciju i smiju li i oni. Bez obzira što smo među favoritima, mislim da će ipak revolucija krenut iz UKa koja će pomest islam iz Europe, a onda i dalje. Daleko smo mi još od Europe
već im pišaju po džamijama, a kad stasa generacija Z tamanit će se genocidne đihadiste kao vaške
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 17:25 |
|
|
dudu je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Neka Evropa vidi europske vrijednosti naroda koji veliča Thompsona i slavi protjerivanje civila na poljoprivrednim mašinama. Sramota. Hehe Mi smo pokusni kunić za Europu, nas su pustili da vide reakciju i smiju li i oni. Bez obzira što smo među favoritima, mislim da će ipak revolucija krenut iz UKa koja će pomest islam iz Europe, a onda i dalje. Ma kakvi. Prosla baka sa kolacima. Nema tog vise zanosa..Evopa je jebana moralno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 17:28 |
|
|
daramo je napisao/la: Sad tvrdi da ga je FUP zamolio da odustane i da će se o svemu očitati sutra. Odustaje. Znaci povlaci se ko pizda. Nema nista od dobrog degeneka.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 17:29 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Neka Evropa vidi europske vrijednosti naroda koji veliča Thompsona i slavi protjerivanje civila na poljoprivrednim mašinama. Sramota. Hehe Očekuješ pomoć od Europe kojoj već najavljuješ i želiš propast. Zašto ste tako bez morala, kako se pogledate u ogledalo? Pa malo nas ima u BiH a Turska nije preko planine. Da jest ne bi vas Musa nista ni pitao. Zato nam treba trenutna vlast u Evropi dok se stanje u istoj ne promijeni u nasu korist.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 17:31 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Očekuješ pomoć od Europe kojoj već najavljuješ i želiš propast. Zašto ste tako bez morala, kako se pogledate u ogledalo? Pa malo nas ima u BiH a Turska nije preko planine. Da jest ne bi vas Musa nista ni pitao. Zato nam treba trenutna vlast u Evropi dok se stanje u istoj ne promijeni u nasu korist. Što bi ti mislio o čovjeku koji traži da mu pomogneš, a iza leđa radi na tvom uništenju?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1401 of 2558 - 54.77%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 17:36 |
|
|
|
Sad se vidi da smo previse posvetili paznje ovom mamlazu. Nece doci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 17:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63129 Lokacija: DAZP HQ
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 18:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86639 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Potvrđeno da su GAZA.
Kojoj smo stavili Fortu za krotitelja.
Naša Stranka je centar izvrsnosti u Bošnjaka.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 18:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86639 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Pacifikovani Twitter influenseri. 
| Privitak/ci: |

IMG_0923.jpeg [ 69.79 KiB | Pogledano 310 put/a. ]
|
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PaoUČikolu
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 18:17 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Pacifikovani Twitter influenseri. Ostaci ostataka nekada slavne turske provincije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 18:19 |
|
|
dudu je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Neka Evropa vidi europske vrijednosti naroda koji veliča Thompsona i slavi protjerivanje civila na poljoprivrednim mašinama. Sramota. Hehe Mi smo pokusni kunić za Europu, nas su pustili da vide reakciju i smiju li i oni. Bez obzira što smo među favoritima, mislim da će ipak revolucija krenut iz UKa koja će pomest islam iz Europe, a onda i dalje. Englezima su se bas usrali u zivot, vjerojatno najgore stanje od svih europskih drzava. Doduse tamo je fenomen i prvi poceo pa ni ne cudi da ce tamo i zapalit bure baruta. Natjecu se tko ce bit radikalniji i tko ce imat sokantnije prijedloge. Ukucaj samo remigration na X pa baci oko sta pisu, traze deportaciju svih migranata kako ilegalnih tako i legalnih
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 18:20 |
|
|
PaoUČikolu je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Pacifikovani Twitter influenseri. Ostaci ostataka nekada slavne turske provincije. Bili smo i mi prije 500 godina u takvoj poziciji.  Ali mi smo dokazano sposobni za izvući se.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 18:21 |
|
|
weasel je napisao/la: dudu je napisao/la: Mi smo pokusni kunić za Europu, nas su pustili da vide reakciju i smiju li i oni.
Bez obzira što smo među favoritima, mislim da će ipak revolucija krenut iz UKa koja će pomest islam iz Europe, a onda i dalje.
Englezima su se bas usrali u zivot, vjerojatno najgore stanje od svih europskih drzava. Doduse tamo je fenomen i prvi poceo pa ni ne cudi da ce tamo i zapalit bure baruta. Natjecu se tko ce bit radikalniji i tko ce imat sokantnije prijedloge. Ukucaj samo remigration na X pa baci oko sta pisu, traze deportaciju svih migranata kako ilegalnih tako i legalnih Zašto misliš da je u Engleskoj najgore? Čini se da ne pratim dovoljno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PaoUČikolu
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 18:22 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: PaoUČikolu je napisao/la: Ostaci ostataka nekada slavne turske provincije.
Bili smo i mi prije 500 godina u takvoj poziciji.  Ali mi smo dokazano sposobni za izvući se. Mi smo tad također i imali kršćansku Europu iza nas. Muslimani su okruženi potpuno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 18:26 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: weasel je napisao/la: Englezima su se bas usrali u zivot, vjerojatno najgore stanje od svih europskih drzava.
Doduse tamo je fenomen i prvi poceo pa ni ne cudi da ce tamo i zapalit bure baruta.
Natjecu se tko ce bit radikalniji i tko ce imat sokantnije prijedloge.
Ukucaj samo remigration na X pa baci oko sta pisu, traze deportaciju svih migranata kako ilegalnih tako i legalnih Zašto misliš da je u Engleskoj najgore? Čini se da ne pratim dovoljno. 1400 opetovano silovanih curica samo u jednom gradu a di su svi ostali a i oni imaju mlade drogerasice i pakistance. nesmanjuju se prosvjedi u engleskoj.kazu moglo bi narast na 200 prosvjeda dnevno.zene se prikljucile,nije vise sam onavijaci i desnicari nego sad svi izasli. to je europa!! DEUS VULT!
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 18:27 |
|
|
|
Dvije ovisne enklave, duboko zarobljene unutar hrvatsko-sprskog korpusa. Čak je i Lesoto bolje od njih. Oni su bar država.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 18:29 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Zašto misliš da je u Engleskoj najgore?
Čini se da ne pratim dovoljno.
1400 opetovano silovanih curica samo u jednom gradu a di su svi ostali a i oni imaju mlade drogerasice i pakistance. nesmanjuju se prosvjedi u engleskoj.kazu moglo bi narast na 200 prosvjeda dnevno.zene se prikljucile,nije vise sam onavijaci i desnicari nego sad svi izasli. to je europa!! DEUS VULT! Otkada to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 18:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63129 Lokacija: DAZP HQ
|
weasel je napisao/la: dudu je napisao/la: Mi smo pokusni kunić za Europu, nas su pustili da vide reakciju i smiju li i oni.
Bez obzira što smo među favoritima, mislim da će ipak revolucija krenut iz UKa koja će pomest islam iz Europe, a onda i dalje.
Englezima su se bas usrali u zivot, vjerojatno najgore stanje od svih europskih drzava. Doduse tamo je fenomen i prvi poceo pa ni ne cudi da ce tamo i zapalit bure baruta. Natjecu se tko ce bit radikalniji i tko ce imat sokantnije prijedloge. Ukucaj samo remigration na X pa baci oko sta pisu, traze deportaciju svih migranata kako ilegalnih tako i legalnih Pratim, zato i kažem, prvi su favoriti za revoluciju.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 18:31 |
|
|
novem je napisao/la: Dvije ovisne enklave, duboko zarobljene unutar hrvatsko-sprskog korpusa. Čak je i Lesoto bolje od njih. Oni su bar država. Nešto su kao Lesoto. S tim da je Lesoto država i ima kralja, a ovi imaju Šmita i Čovića.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 52 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|