HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 08 stu 2025, 05:29.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 102 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Iz Skupštine Republike Srpske 1991-1996.
PostPostano: 19 sij 2013, 02:46 

puntar2.0 je napisao/la:
Diplomatski, kako drugacije udarate? Pa vojno i ekonomski niste u stanju, a pitanja... Hoces da ti obja snin sto mislin pod niski udarci, ili si u stanju sam pronaci izjave tvog preccjednika, savjetnika, Jeremica itd.
Da, jako san bratski razpolozen spram Srbima, znas da mi srce puca sto nas ne volite. Ne smeta meni sto nas na kurvinjski nacin blatite prid sviton, nego eto, sto nas ne bubite... :laugh

Pa šta kukaš onda? :neznam

Citat:
Ali dobro, sve se vraca, jelde, pa cemo viditi hoce li biti Dodiku interes Srbije vazniji od svoga.

Koji njegov interes koji je u sukobu sa interesom Srbije? Ako te ne mrzi, voleo bi da mi objasniš. :neznam

Vrh

Naslov: Re: Iz Skupštine Republike Srpske 1991-1996.
PostPostano: 20 sij 2013, 02:19 

Carmello Šešelj je napisao/la:
puntar2.0 je napisao/la:
Diplomatski, kako drugacije udarate? Pa vojno i ekonomski niste u stanju, a pitanja... Hoces da ti obja snin sto mislin pod niski udarci, ili si u stanju sam pronaci izjave tvog preccjednika, savjetnika, Jeremica itd.
Da, jako san bratski razpolozen spram Srbima, znas da mi srce puca sto nas ne volite. Ne smeta meni sto nas na kurvinjski nacin blatite prid sviton, nego eto, sto nas ne bubite... :laugh

Pa šta kukaš onda? :neznam

Citat:
Ali dobro, sve se vraca, jelde, pa cemo viditi hoce li biti Dodiku interes Srbije vazniji od svoga.

Koji njegov interes koji je u sukobu sa interesom Srbije? Ako te ne mrzi, voleo bi da mi objasniš. :neznam

Mrzi me objasnjivati ista cin vidin to glupo pitanje "sta kukas onda". Neki narodi samo razumu silu. I tu je kraj price.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 102 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 22 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: