|
|
Stranica: 22/48.
|
[ 1191 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
lostcase
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 10:08 |
|
|
unknown je napisao/la: Da-Boga-da mu Bandić bio visoki predstavnik ![aleale :aleale](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a055.gif) Da-Bog-da da vam cijela Hercegovina bila prva parking zona ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 10:44 |
|
|
Previše kandidata, bez ikakve potrebe. Koja je razlika između Pusićke i Josipovića recimo? Ja je ne vidim. Ili između Hebranga i Tuđmana. Lično mislim da je vama potreban prosvećeni desničar. Da li je to Bandić? Nije. Ja bih ipak glasala za njega jer se vidi da je ljudsko biće, a ne hibrid.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
lostcase
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 10:57 |
|
|
Decki ja isto razmisljam dal da dam Bandicu glas ali vidim da slabo stoji u anketama pa se bojim da mi ne propadne ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 11:17 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
lostcase je napisao/la: unknown je napisao/la: Da-Boga-da mu Bandić bio visoki predstavnik ![aleale :aleale](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a055.gif) Da-Bog-da da vam cijela Hercegovina bila prva parking zona ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Ova je dobra! Žao mi je što niko nije dobio preko 50 %. Ovako moramo Stevu gledat dva tjedna više. Inače ne čini mi se da je Bandić baš osvojio Hercegovinu. Što su ti predrasude...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Crni bombarder
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 11:26 |
|
|
Pitao bih moderatore, mi moramo i ovdje trpiti ove debile sa foruma hr poput ovog lostcase-a?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Crni bombarder
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 11:29 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Jel se Kotromanovic ispricao bosnjama sto je bio agresor na bosnjacki Mostar? ili su bosnje naprasno zaboravili svoju retoriku o cetvrtoj gardijskoj koju su potukli do nogu u Mostaru? Bem ti nekarakter u covjeka.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bišćanin
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 11:33 |
|
|
Nakon ovih izbora je jasno, da je ovo vrlo vjesto naparavljeno od strane Bandica (ne morate vjerovati ali je tako) i gosp. Milanovica, prognoziram glatku pobjedu Josipovica i povratak Bandica u redove SDP-a. To je to, njegova mana je sto i jeste neka vrsta klauna, ali je ocito navukao desnicare na svoju stranu isto tako i SVOJE iz Hercegovine. Stvar je u tome sto se ovdje radi vise o Hrvatskoj nego o hrvatskom narodu i kako se ne bi radilo kada vidimo koliki je dug HR. Normalna stvar je da se drzava stavlja ispred dijaspore, nisam cuo lijepe poruke Hrvata HR za nase/moje Hrvate u BiH.
|
![](images/spacer.gif) |
Crni bombarder
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 11:38 |
|
|
Ko o cemu, bosnje o distanciranju Hrvatske od hercegbosanskih Hrvata i opcenito neslozi u Hrvata ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Mokri snovi, sta li.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 11:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
lostcase, dobro je, ogorčen si, ali mislim da si se dovoljno "ispuhao". Nisi jedini koji je razočaran lošim rezultatom Tuđmana, vjeruj mi.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 11:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Nakon ovih izbora je jasno, da je ovo vrlo vjesto naparavljeno od strane Bandica (ne morate vjerovati ali je tako) i gosp. Milanovica, prognoziram glatku pobjedu Josipovica i povratak Bandica u redove SDP-a. To je to, njegova mana je sto i jeste neka vrsta klauna, ali je ocito navukao desnicare na svoju stranu isto tako i SVOJE iz Hercegovine. Stvar je u tome sto se ovdje radi vise o Hrvatskoj nego o hrvatskom narodu i kako se ne bi radilo kada vidimo koliki je dug HR. Normalna stvar je da se drzava stavlja ispred dijaspore, nisam cuo lijepe poruke Hrvata HR za nase/moje Hrvate u BiH. Očito nisi pratio kampanju. Svi glavni kandidati, osim Kajina i Pusićke (a i ona se izjasnila za entitet) su putovali po hrvatskim dijelovima BiH i govorili vrlo lijepe stvari i pružali podršku. Pročitaj link ostavljen gore o Josipoviću.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bišćanin
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 11:41 |
|
|
Crni bombarder je napisao/la: Ko o cemu, bosnje o distanciranju Hrvatske od hercegbosanskih Hrvata i opcenito neslozi u Hrvata ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Mokri snovi, sta li. Ne pricam ja ovdje o neslozi, nego o tvrdoj, istinitoj, teskoj realnosti. To je moje vidjenje sadasnjeg stanja na terenu, ovi izbori su to sad pokazali jasno.
|
![](images/spacer.gif) |
Crni bombarder
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 11:44 |
|
|
Ajd bosnjo, znamo i ti i ja da pises po principu "sto se babi snilo..."
To sto gomila luzera iz Hrvatske baca vama loptice na volej svojim kretenskim izjavama kako njima ne trebaju Hrvati iz Bosne, ne znaci da ce Hrvati jedni drugima okrenuti ledja. Valjda je vrijeme da prestanete zivjeti u mokrim snovima.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bišćanin
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 11:45 |
|
|
@Ministry
ja tebe razumijem i razumijem i politicare koji moraju nesto da kazu i za dijasporu. Ovdje se je debelo moglo vidjeti da dijaspora nije stavljena u prvi plan - nego u sporedni. Jadan narod povjeruje i to je to. Samo me cudi sto vise ne djelujete u svojoj drzavi, HR Vam nece puno pomoci (koliko to god zvucilo bolno) ali cete jednostavno morati traziti sebe u svojoj domovini.
|
![](images/spacer.gif) |
Bišćanin
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 11:48 |
|
|
Crni bombarder je napisao/la: Ajd bosnjo, znamo i ti i ja da pises po principu "sto se babi snilo..."
To sto gomila luzera iz Hrvatske baca vama loptice na volej svojim kretenskim izjavama kako njima ne trebaju Hrvati iz Bosne, ne znaci da ce Hrvati jedni drugima okrenuti ledja. Valjda je vrijeme da prestanete zivjeti u mokrim snovima. Nikakav princip to nije, ja sam samo realan. Sta hoces da ti kazem? Nesto lijepo? Ja ne zelim bilo kome ovdje nametati nesto, to je Vasa stvar ne moja. Ali nekad pomogne kada neko sa trece strane kaze svoje misljenje.
|
![](images/spacer.gif) |
dane-croatia
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 11:48 |
|
|
Sad je ostalo od dva zla birati manje zlo, a to je po meni Milan Bandić koji barem u zadnje vrieme glumi da je domoljub i vjernik, dok je ovaj Josipović, može se reći gotovo odtvoreni neprijatelj svega toga. Jedina sreća u nesreći je ta kako mi se čini da Mesić čak niti od Josipovića ne će biti nadmašen u svojoj prljavštini i radu protiv Hrvata.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zaba1111
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 11:52 |
|
|
Glasao sam za Tuđmana i razočaran sam rezultatima, u drugom krugu ne izlazim! Nakon svega mogu reći da Miroslav nije zaslužio da bude predsjednik, doktor informacijskih znanosti, čelnik tajnih službi, sin bivšeg predsjednika, i odraditi onakvu jadnu kampanju, može samo nesposobni jado! Franjin sin ,skupio samo milon kn, sramotno! Čelnik tajnih službi, bez ijednog bitnog ili kompromititajućeg podatka! Stručnjak za medije s onakvom predstavom u javnosti, užas! Sve u svemu, Mirek ![thumbdown :thumbdown](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/thumbdown.gif) !
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 11:54 |
|
|
U Vitezu Hebrang bolji za 50 glasova od Bandića,ccc....
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zaba1111
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 11:55 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Sad je ostalo od dva zla birati manje zlo, a to je po meni Milan Bandić koji barem u zadnje vrieme glumi da je domoljub i vjernik, dok je ovaj Josipović, može se reći gotovo odtvoreni neprijatelj svega toga. Jedina sreća u nesreći je ta kako mi se čini da Mesić čak niti od Josipovića ne će biti nadmašen u svojoj prljavštini i radu protiv Hrvata. Od 2 zla , bolje je izabrati ono koje će biti manje aktivno, a to je Lignja! On će najvjerovatnije biti fikus doslovno i to ne mora biti toliko loše!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 11:55 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Bihac-Krajina je napisao/la: @Ministry
ja tebe razumijem i razumijem i politicare koji moraju nesto da kazu i za dijasporu. Ovdje se je debelo moglo vidjeti da dijaspora nije stavljena u prvi plan - nego u sporedni. Jadan narod povjeruje i to je to. Samo me cudi sto vise ne djelujete u svojoj drzavi, HR Vam nece puno pomoci (koliko to god zvucilo bolno) ali cete jednostavno morati traziti sebe u svojoj domovini. Ja bih baš rekao da nikad izbori i kandidati nisu jednakije obuhvatili glasače, bez obzira gdje bili. Niti su se neki krajevi posebno isticali niti vrijeđali a kandidati su obilazili sve Hrvate i u Afganistanu i u BiH. Zapravo me i iznenađuje jedinstvo i to mi se baš sviđa...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bišćanin
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 11:57 |
|
|
Josipovicu jednostavno vise stoji imidz Predsjednika nego Bandicu to priznam. Miran covjek radi svoj posao i to je u biti ono sto i treba da radi. Meni djeluje vrlo neutralno.
|
![](images/spacer.gif) |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 11:58 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: ja tebe razumijem i razumijem i politicare koji moraju nesto da kazu i za dijasporu. Ovdje se je debelo moglo vidjeti da dijaspora nije stavljena u prvi plan - nego u sporedni. Jadan narod povjeruje i to je to. Samo me cudi sto vise ne djelujete u svojoj drzavi, HR Vam nece puno pomoci (koliko to god zvucilo bolno) ali cete jednostavno morati traziti sebe u svojoj domovini. ![sega :sega](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c040.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bišćanin
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 11:59 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: ja tebe razumijem i razumijem i politicare koji moraju nesto da kazu i za dijasporu. Ovdje se je debelo moglo vidjeti da dijaspora nije stavljena u prvi plan - nego u sporedni. Jadan narod povjeruje i to je to. Samo me cudi sto vise ne djelujete u svojoj drzavi, HR Vam nece puno pomoci (koliko to god zvucilo bolno) ali cete jednostavno morati traziti sebe u svojoj domovini. ![sega :sega](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c040.gif) Smijesno?
|
![](images/spacer.gif) |
unknown
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 12:04 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Smijesno? Naravno da je smiješno, Hrvati su sebe pronašli ima mnogo stoljeća od toga, a Bošnjaci? Uostalom BiH je domovina Hrvatskome narodu, ne da je smiješno ono napisano već ima i dozu žalosti... ![hrvatinic :hrvatinic](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/iconcroatiaflag.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bišćanin
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 12:11 |
|
|
unknown je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: Smijesno?
Naravno da je smiješno, Hrvati su sebe pronašli ima mnogo stoljeća od toga, a Bošnjaci? Uostalom BiH je domovina Hrvatskome narodu, ne da je smiješno ono napisano već ima i dozu žalosti... ![hrvatinic :hrvatinic](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/iconcroatiaflag.gif) da zalosno je, kakve veze ima ko je koliko dugo u BiH? Svaki covjek koji je rodjen u BiH ima pravo da svojata ovu drzavu kao svoju.
|
![](images/spacer.gif) |
unknown
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 12:14 |
|
|
I dalje je u najmanju ruku smiješno ono što si napisao.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|