|
|
Stranica: 23/48.
|
[ 1191 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Pato7
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 12:20 |
|
|
mesic daje podrsku josipovicu...bravo mesicu jos se jednom iskazujes u svom provođenju demokracije! ako bandic pobjedi bit ce natezanja i odugovlacenja kao kod parlamentarnih izbora!
_________________ Dvije ovce na pašnjaku komentiraju političku scenu. Ovca 1: Beeeee-eeee Ovca 2: Upravo tako, uzela si mi riječi iz usta
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
lostcase
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 12:44 |
|
|
Crni bombarder je napisao/la: Pitao bih moderatore, mi moramo i ovdje trpiti ove debile sa foruma hr poput ovog lostcase-a? Odo ja u poljsku danas al vratim se poslje nove godine bez brige ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 13:01 |
|
|
Puk'o Mirolsav. Valjda Bandić uspe u drugom krugu. ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif)
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dzontric
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 13:19 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Inače ne čini mi se da je Bandić baš osvojio Hercegovinu.
Dobio je 57% u BIH To je iznad svih ocekivanja U drugom krugu je SDP vs SDP Bandic je populista, govorio ono sto ljudi zele cuti, brani Hrvate u BIH, brani crkvu... radi sve da jedan dio ljudi bude zadovoljan s njim Ali isto tako ide u Kumrovec, ne da trg Marsala Tita u Zagrebu, dici se antifasizmom... radi sve da i onaj drugi dio ljudi bude zadovoljan s njim
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
MRSHO
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 13:39 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daxt
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 13:41 |
|
|
Po meni se bandic malo folira, ono puzanje je pateticno....
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Croat
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 14:07 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
glasat ću za manje zlo, tj. za Bandića.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 14:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Idemo raditi!![slika](http://img332.imageshack.us/img332/5738/yu821zz.jpg) Alija Sirotanović
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Croat
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 15:24 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
po županijama: http://www.slobodnadalmacija.hr/Split/t ... fault.aspxne mogu vjerovati da je YUgosipović pobijedio u Dalmaciji koja je tradicionalno desno orijentirana ![no :no](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/no.gif) što ljudi vide u Yugosipoviću? osim što je sudjelovao u sastavljanu optužnica protiv hrvatskih generala, blijed, beskrvan... ![rigam :rigam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a030.gif) Lijeva Naša ![cursing :cursing](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/cursing.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
caporegime
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 15:54 |
|
|
ljudi ne budite naivni niti defetisti. biti u stožeru mire tuđmana jučer navečer je bila zapravo prilika doznati neke misli i opservacije što se tiču budućih zbivanja. lošo je bio raspoložen, pa se u razgovoru moglo doznati dosta toga o globalnom položaju i mjestu hrvata u globalnom svijetu ali i mogućim budućim potezima i akcijama. njegov savjet je da sada svi moramo htjeli ili ne htjeli, podržati baNDIĆA UPRAVO JER JE NEFORMIRAN I JER GA SE MOŽE okrenuti sebi. josipović je najveće zlo, veće i od mesića, čovjek bez emocija koji je kadar bez ijednog trzaja na lici i bez jedne emocije cijelu zemlju i narod gurnutu u propast. a što će biti kadar učiniti hrvatima u bih, bolje da nikada ne doznate. začepite nos i za bandića. druge opcije nema.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
DaniKU
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 16:16 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 19:27 Postovi: 1832 Lokacija: Sarajevo
|
MRSHO je napisao/la: Žepčaci uvjerljivo najviše glasova dali Milanu Bandiću http://postaja.ba/vijest_.asp?id=2812Jako sličan poredak kao na Kupresu, osim što je Josipović na samom dnu sa svega 2 glasa. Bandić je osvojio nešto malo manje od 50%, Hebrang 20 i nešto%, potom Primorac sa nekoliko postotaka manje ako sam dobro zapamtio, Tuđman sa 10-tak posto, potom Vidošević, poslije njega Jurčević... Nigdje još nisu postavljeni rezultati, ali mi je jutros otac pročitao poredak predsjedničkih kandidata sa dva izborna mjesta u Kupresu, jer je na jednom od njih aktivno sudjelovao. U međuvremenu sam nabavio rezultate: Glasovalo se na dva izborna mjesta u osnovnoj školi fra Miroslava Džaje. Ukupno je glasovalo 668 glasača sljedećim redoslijedom(rezultati su prikazani odvojeno za prvo i drugo izborno mjesto): 1. Milan Bandić 197+173 2. Andrija Hebrang 50+69 3. Ivo Josipović 0+2 4. Josip Jurčević 12+3 5. Damir Kajin 0+1 6. Boris Mikšić 1+3 7. Dragan Primorac 25+20 8. Vesna Pusić 0+0 9. Vesna Škare-Ožbolt 0+1 10. Miroslav Tuđman 35+35 11. Nadan Vidošević 23+18 12. Slavko Vukšić 0+0 Redoslijed prema osvojenim glasovima je sljedeći: M.Bandića 370 glasova(55.39%), A.Hebrang 119 glasova(17,81%), M. Tuđman 70 glasova(10,48%), D.Primorac 45 glasova(6,74%), N. Vidošević 41 glas(6,14%), J.Jurčević 15 glasova(2,25), B.Mikšić 4 glasa(0,60%), I. Josipović 2 glasa(0,3%), D.Kajin i V.Škare-Ožbolt po 1 glas(po 0,15%) i bez glasa na Kupreškoj visoravni su ostali V. Pusić i S.Vukšić(po 0%).
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 16:34 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
MRSHO
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 17:09 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
goLLe
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 20:19 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 15:21 Postovi: 552 Lokacija: na rijeci
|
Evo ih počeli su ponovo, računali su ako se smire da bi mogli dobiti koji glas, al evo kad su vidjeli da nema šanse udri po Hercegovcima. Samo malo vremena treba da *** pokažu svoje pravo lice. Sad će nova tv i ostali kvazi mediji početi s ispiranjem mozga, al moglo bi im se vratiti ponovo kao i pretprošle godine drugu milanoviću.
_________________ "Teško domu bez ljubavi bratske, ko i Bosni bez zemlje Hrvatske" Tiocfaidh ár lá
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bišćanin
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 20:44 |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
goLLe
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 20:47 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Našao si pravi medij kao predstavnike Hrvata. Zar nisi ni ti ono bio za Bandića do nedavno ?
_________________ "Teško domu bez ljubavi bratske, ko i Bosni bez zemlje Hrvatske" Tiocfaidh ár lá
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bišćanin
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 20:50 |
|
|
goLLe je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: Našao si pravi medij kao predstavnike Hrvata. Zar nisi ni ti ono bio za Bandića do nedavno ? Ja nisam nizakoga, rekao sam samo da ce Bandic pobjediti u BiH i iznosim misljenje tih forumasa, Bandic je veci CRVENI od Josipovica.
|
![](images/spacer.gif) |
Vujadin
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 21:18 |
|
|
Josipović ili Bandić, odluka je hrvatskih građana. I usred sve te zbrke oko izbora u Hrvatskoj, našao se dikobraz, sa svojim traveljanjem: Mesiću smeta i Bandićev stav o BiH i njegovo obećanje tamošnjim Hrvatima da će se boriti za treći entitet. To bi, mišljenja je Mesić, otvorilo put Miloradu Dodiku za ocjepljenje Republike Srpske. http://www.hrt.hr/index.php?id=48&tx_ttnews[tt_news]=57963&tx_ttnews[backPid]=38&cHash=3f8a3a030f Crkni hajvane, crkni. Ovo su ti zadnji trzaji. ![kava :kava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a045.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
frane
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 21:38 |
|
|
jedino je u mojoj opcini Tudman osvojio najvise glasova ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ Zadar glavni grad Hrvatske
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
berkovic
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 21:40 |
|
|
Moja je procjena da Josipovic pobjedjuje omjerom 62 prema 38
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
goLLe
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 21:52 |
|
|
berkovic je napisao/la: Moja je procjena da Josipovic pobjedjuje omjerom 62 prema 38 Nažalost , vjerovatno će tako i biti al ne u tolikom omjeru, možda 57 % - 43% . Hrvatska je otišla u k***c ( oprostite na izrazu).
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 22:04 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ipak je čovjek kao i Bandić obišao Hrvate u BiH. Treba mu ipak to pohvalit.
Glasao sam za Bandića no mislim da nismo popušili ni sa Josipovićem.
Neće nam pomoći ni jedan ni drugi ali neće ni odmagati kao sadašnji.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 22:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77579 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ipak je čovjek kao i Bandić obišao Hrvate u BiH. Treba mu ipak to pohvalit.
Glasao sam za Bandića no mislim da nismo popušili ni sa Josipovićem.
Neće nam pomoći ni jedan ni drugi ali neće ni odmagati kao sadašnji. X Po meni je sasvim dovoljno da nam ne odmažu. Koliko moraš biti zagrižen, pa da kažeš da ti je isto: JOSIPOVIĆ je napisao/la: Hrvati u BiH trebaju jasno odrediti koncept BiH kao države jednakopravnih naroda te konkretan ustroj koji bi to ostvario. Takav koncept sigurno će imati podršku Republike Hrvatske i MESIĆ je napisao/la: Uspostavljanje hrvatske federalne jedinice unutar Bosne i Hercegovine "bilo bi uništenje hrvatskog naroda u BiH, a na to nikakav Čović niti bilo tko drugi nema pravo, izjavio je predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić za sarajevski list "Dnevni Avaz" Mesić nikad nije bio u Hercegovini za vrijeme mandata nego je isključivo išao Silajdžiću i Komšiću u Sarajevo i otvoreno je podržavao muslimane (najveća otvorena izdaja u svjetskoj povijesti), a Josipović prije mjesec dana nije išao na Baščaršiju nego u Mostar, glavni grad Hrvata, te na samostan u Širokom Brijegu. ![slika](http://josipovic.net/wp-content/uploads/siroki-2-web.jpg) JOSIPOVIĆ je napisao/la: “Impresioniran sam svime što sam ovdje vidio. Zato ovdje ne govorim o politici, nego o povijesti, kulturi, duhovnosti i tradiciji hrvatskoga naroda u Bosni i Hercegovini. Posjet Franjevačkom samostanu u Širokome Brijegu prigoda je da se s tim još bolje upoznam” – izjavio je Ivo Josipović novinarima. Vrlo korektno od čovjeka. To što nekima po defaultu smeta ljevičar predsjednik, to je druga stvar koja se ne može izjednačavati s odnosom prema BiH Hrvatima, Mesić nama u BiH nije napravio iznimnu štetu zadnjih 10 godina zato što je bio ljevičar, nego zato što je bio muslimanski lobist. Za nekoga tko živi u Hrvatskoj mogu shvatit da uspoređuje Josipovića i Mesića, ali za nas u HB to definitivno nije isto. Đubre Mesić je napravio 10 više štete nama u BiH nego Hrvatskoj.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 22:52 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ne smijemo se dat navući da nas opet dijele. Volio bih da Bandić osvoji Hrvatsku a Josipović BiH.
Meni se čak lignja više sviđa ali ljudi koji su mahom u prvom krugu glasali za njega mi se mahom ne sviđaju...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 28 pro 2009, 23:13 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ne smijemo se dat navući da nas opet dijele. Volio bih da Bandić osvoji Hrvatsku a Josipović BiH.
Meni se čak lignja više sviđa ali ljudi koji su mahom u prvom krugu glasali za njega mi se mahom ne sviđaju... Jesi slušao prijašnju SDP retoriku prema BH Hrvatima?I svidja ti se?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Šporet, Tomba17 i 54 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|