|
|
Stranica: 2/11.
|
[ 261 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
weasel
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 18 vel 2020, 01:55 |
|
|
Politikant je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Jedna stvar je sigurna, ako Demokrat zasjedne u Bijelu Kuću biti će muslimanima mnogo lakše u njihovim antihrvatskim naumima. Zapravo mi je to najviše u glavi, i to je ono što Muslimani čekaju, povratak Klinton klike, i zato Čović i HDZ moraju skupit muda i ići do kraja, ne danas, ne sutra, nego jučer. Vrate li se bolesni Demokrati jedina nam je nada da nas Rusi i Kinezi uzmu pod kišobran. Ne morate se uopće bojati takvog scenarija, jedini demokrat koji ima ikakve šanse protiv Trumpa je Bernie Sanders koji je normalan i razuman čovjek. On nema nikakve veze s Clintonovom klikom, štoviše on ih prezire. On bi se 99% fokusirao na unutarnje probleme SAD-a i vrlo malo bi mario za vanjsku politiku. Dakle tko god bio novi američki predsjednik, nama je win-win situacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Politikant
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 18 vel 2020, 01:57 |
|
|
divizija je napisao/la: novem je napisao/la: Da vidimo kako će mediji u HR ovo intepretirati. Zaboravit Hrvatsku, nema od nje vajde. Organizirajte se sami, pokrenite poteze kao Srbi ovih dana i odbijte lojalnost vladi FBIH pokuša li se ustrojiti bez hrvatskih predstavnika. Nema tu cile mile. Ili se borite, ili se predajte bez borbe. Ovo je kao ponašanje Srbije kad je blokirala Mesića 1991., protuustavno. Po ustavu se predstavnici u dom naroda moraju birati legitimno. Sve mimo toga je nelegalno i tome se mora odbiti lojalnost. Bude li se gledalo i očekivalo pomoć od Plenkovića, Jandrokovića i naših zapadnih "saveznika" možemo kupit prnje odma sad. Savez sa Srbima i Rusima na max. i guramo ga do kraja ili nam ga sijeku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Fela Kuti
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 18 vel 2020, 05:29 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: 12:30
Znači Bakir potvrdio što svi već znamo i na što smo se spremili, dogorilo im je do noktiju u ludilu, i moraju sada ići na uništenje Hrvata iz očaja. Ono što su predviđali za iza 2030 sada su prisiljeni ubrzati, a samim time ubrzati raspad.
Karte potpuno otvorene, o ovome se među hrvatskim političarima priča već preko godinu dana, ujedno potvrda da sve ide kako je i očekivano. Točni ko švicarski sat. Puko Bakiru čir, na momente mi ga bilo žao slušati… Svaku rečenicu što je izgovorio u prevodu je značilo: Šta smo mi dragom Alahu skrivili pa su nas stavili u kavez između dva dušmana. Mržnja i dubok osjećaj razočarenje prema Hrvatima je proporcionalna sve jasnijem saznanju da su Hrvati u Herceg-Bosni i u Hrvatskoj okrenuli novu povjesnu stranicu u odnosu prema Bosanskim Muslimanima (Neprijatelj broj 1) i da snovi o širenju Muslimana izvan 24-28% sve više postaju to... samo snovi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Valhalla
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 18 vel 2020, 07:39 |
|
|
Fela Kuti je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: 12:30
Znači Bakir potvrdio što svi već znamo i na što smo se spremili, dogorilo im je do noktiju u ludilu, i moraju sada ići na uništenje Hrvata iz očaja. Ono što su predviđali za iza 2030 sada su prisiljeni ubrzati, a samim time ubrzati raspad.
Karte potpuno otvorene, o ovome se među hrvatskim političarima priča već preko godinu dana, ujedno potvrda da sve ide kako je i očekivano. Točni ko švicarski sat. Puko Bakiru čir, na momente mi ga bilo žao slušati… Svaku rečenicu što je izgovorio u prevodu je značilo: Šta smo mi dragom Alahu skrivili pa su nas stavili u kavez između dva dušmana. Mržnja i dubok osjećaj razočarenje prema Hrvatima je proporcionalna sve jasnijem saznanju da su Hrvati u Herceg-Bosni i u Hrvatskoj okrenuli novu povjesnu stranicu u odnosu prema Bosanskim Muslimanima (Neprijatelj broj 1) i da snovi o širenju Muslimana izvan 24-28% sve više postaju to... samo snovi. Sve si pogrešno shvatio i rastumačio. Da li sve namjerno ili zato što ne shvataš, to je tema za diskusiju. Hrvatima niko nije razočaran od septembra 1992 kod nas. Ne znam možeš li to shvatiti ? On mora diplomatski govoriti teške stvari.
_________________ Valhalla, Hall of the Slain, the hall presided over by Odin. This vast hall has five hundred and forty doors. A wolf guards the western door and an eagle hovers over it. Till Valhalla!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 18 vel 2020, 08:20 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Valhalla je napisao/la: Fela Kuti je napisao/la:
Puko Bakiru čir, na momente mi ga bilo žao slušati… Svaku rečenicu što je izgovorio u prevodu je značilo: Šta smo mi dragom Alahu skrivili pa su nas stavili u kavez između dva dušmana.
Mržnja i dubok osjećaj razočarenje prema Hrvatima je proporcionalna sve jasnijem saznanju da su Hrvati u Herceg-Bosni i u Hrvatskoj okrenuli novu povjesnu stranicu u odnosu prema Bosanskim Muslimanima (Neprijatelj broj 1) i da snovi o širenju Muslimana izvan 24-28% sve više postaju to... samo snovi.
Sve si pogrešno shvatio i rastumačio. Da li sve namjerno ili zato što ne shvataš, to je tema za diskusiju. Hrvatima niko nije razočaran od septembra 1992 kod nas. Ne znam možeš li to shvatiti ? On mora diplomatski govoriti teške stvari. De nam onda ti rastumači, da vidimo kako Švedska razmišlja.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Fela Kuti
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 18 vel 2020, 08:26 |
|
|
Valhalla je napisao/la: Fela Kuti je napisao/la:
Puko Bakiru čir, na momente mi ga bilo žao slušati… Svaku rečenicu što je izgovorio u prevodu je značilo: Šta smo mi dragom Alahu skrivili pa su nas stavili u kavez između dva dušmana.
Mržnja i dubok osjećaj razočarenje prema Hrvatima je proporcionalna sve jasnijem saznanju da su Hrvati u Herceg-Bosni i u Hrvatskoj okrenuli novu povjesnu stranicu u odnosu prema Bosanskim Muslimanima (Neprijatelj broj 1) i da snovi o širenju Muslimana izvan 24-28% sve više postaju to... samo snovi.
Sve si pogrešno shvatio i rastumačio. Da li sve namjerno ili zato što ne shvataš, to je tema za diskusiju. Hrvatima niko nije razočaran od septembra 1992 kod nas. Ne znam možeš li to shvatiti ? On mora diplomatski govoriti teške stvari. On diplomatski mora objašnjavat svoj fundametalizam i ekstremni nacionalizam… pa i rahmetli babi su mu iz tadašnje EU objašnjavali da može imat 33% vlasti na 100% BiH ili 100% na 33% (danšnjih 24-28%) BiHa i nikad neće biti drugačije! I sve osim federalnog/konfederalnog ustroja BiH vodi ka palestinizaciji/getu/kavezu/ciprizaciji Muslimana BiH. Bujrum! A što se tiče “Hrvatima niko nije razočaran od septembra 1992 kod nas” Pjevaj ti Ilahije i kaside sad, ali da vam nije bilo Hrvata ne bi imali ni 24% trokuta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Valhalla
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 18 vel 2020, 09:35 |
|
|
Fela Kuti je napisao/la: Valhalla je napisao/la:
Sve si pogrešno shvatio i rastumačio. Da li sve namjerno ili zato što ne shvataš, to je tema za diskusiju. Hrvatima niko nije razočaran od septembra 1992 kod nas. Ne znam možeš li to shvatiti ? On mora diplomatski govoriti teške stvari.
On diplomatski mora objašnjavat svoj fundametalizam i ekstremni nacionalizam… pa i rahmetli babi su mu iz tadašnje EU objašnjavali da može imat 33% vlasti na 100% BiH ili 100% na 33% (danšnjih 24-28%) BiHa i nikad neće biti drugačije! I sve osim federalnog/konfederalnog ustroja BiH vodi ka palestinizaciji/getu/kavezu/ciprizaciji Muslimana BiH. Bujrum! A što se tiče “Hrvatima niko nije razočaran od septembra 1992 kod nas” Pjevaj ti Ilahije i kaside sad, ali da vam nije bilo Hrvata ne bi imali ni 24% trokuta. De bogati mi objasni kad su iz EU objašnjavali paritet i konstitutivnost u BiH, ako imaš neki link, dokument, nešto ... Pada mi teško da ti povjerujem na riječ. Da su iz HDZ objašnjavali, jesu, ali nisam čuo da je EU zauzela taj stav, čak ni u onom skorašnjem izvještaju.
_________________ Valhalla, Hall of the Slain, the hall presided over by Odin. This vast hall has five hundred and forty doors. A wolf guards the western door and an eagle hovers over it. Till Valhalla!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 18 vel 2020, 09:51 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48143 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Valhalla je napisao/la:
Sve si pogrešno shvatio i rastumačio. Da li sve namjerno ili zato što ne shvataš, to je tema za diskusiju. Hrvatima niko nije razočaran od septembra 1992 kod nas. Ne znam možeš li to shvatiti ? On mora diplomatski govoriti teške stvari.
To su ti ba diplomatske prijetnje. Uobičajene u europskoj diplomaciji, tako često čujemo od Merkel kako će ona izbaciti Francuze iz Europskog parlamenta. Kako europsko ponašanja Bakira. Šteta što se u Hrvate niste razočarali i malo ranije u veljači 1992. kad su vam izglasali nezavisnu BiH u kojoj će ih babin mali izbacivati.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 18 vel 2020, 10:47 |
|
|
|
Bakira je jednostavno protumačiti. Samo očekuj najgore i nećeš puno pogriješiti.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1652 of 2558 - 64.58%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Purger111
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 18 vel 2020, 12:08 |
|
|
|
60% Bošnjaka, pardon gradžana, tješimo se, samo Bošnjaci imaju monopol nad dodjeljivanjem statusa gradžana, samo pravi Iliri katolici i pravoslavci mogu biti dostojni, poštujmo ustav i Dayton osim načela konstitutivnosti i entiteta, to ćemo ukinut, to su neke pređene kategorije, ova ostala polovina stanovništva to nisu gradžani, nema prava za takve, ko ide protiv nas samoprozvanih gradžana protjerat ćemo ga i pobiti pa ćemo ga smanjit za pola ko Hrvate, ali zanemarimo naš genocid nad Hrvatima, fokusirajmo se na takijaško zalaganje za Hrvate u RS, sve u borbi protiv genocidnih entiteta i uzp-ova, mi smo BiH, mi smo svi narodi, samo naš "entitet" nad cijelom BiH u kojem se sve nas pita jer smo mi Müsli (+ potkupljeni hahalci) većina, samo mi smijemo genocidirati, pozivamo se na presude koje nam pašu, ostale ne vrijede, mi smijemo ucjenjivat multipolarno, kontradiktorno i neprincipijalno gdje god stignemo, Hrvati su u povlaštenom položaju i prezastupljeni osim ako se radi o potkupljenim halal-agentima, takvi su uvijek dobrodošli, mi bi trebali imat 2/3 zastupljenost ako ne i 4/5. Ko neće prihvatit tursko-islamsku kvazi-gradžanštinu i njihove globalističke sponzore nek si sprema dženazu. Koja luda retorika i neo-osmanlijska politika.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
carles
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 18 vel 2020, 12:33 |
|
|
|
može li netko objasniti nama malo manje politički pismenima. Ok jasno mi je državni nivo je riješen, ali šta će bit sa federacijom ako muslići nakon sljedećih izbora 2022. odrade ovo najavljeno, koje su naše opcije tada? Jel mogu oni opet organizirati ''legalnu'' vlast u federaciji bez hrvata i šta možemo napraviti u tom slučaju? Unaprijed hvala
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Valhalla
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 18 vel 2020, 12:49 |
|
|
carles je napisao/la: može li netko objasniti nama malo manje politički pismenima. Ok jasno mi je državni nivo je riješen, ali šta će bit sa federacijom ako muslići nakon sljedećih izbora 2022. odrade ovo najavljeno, koje su naše opcije tada? Jel mogu oni opet organizirati ''legalnu'' vlast u federaciji bez hrvata i šta možemo napraviti u tom slučaju? Unaprijed hvala Mogu i hoće. Ako se mir dotada uspije očuvati. Nadam se da je i najtvrdokornijem HDZejcu jasno da od izbornog zakona nema ništa i da Komšić ostaje član predsjedništva dok ga Slavo Kukić ne odmijeni jedan mandat. Mislim ako ga u međuvremenu ne prebijete koji put još. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Valhalla
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 18 vel 2020, 12:51 |
|
|
Purger111 je napisao/la: 60% Bošnjaka, pardon gradžana, tješimo se, samo Bošnjaci imaju monopol nad dodjeljivanjem statusa gradžana, samo pravi Iliri katolici i pravoslavci mogu biti dostojni, poštujmo ustav i Dayton osim načela konstitutivnosti i entiteta, to ćemo ukinut, to su neke pređene kategorije, ova ostala polovina stanovništva to nisu gradžani, nema prava za takve, ko ide protiv nas samoprozvanih gradžana protjerat ćemo ga i pobiti pa ćemo ga smanjit za pola ko Hrvate, ali zanemarimo naš genocid nad Hrvatima, fokusirajmo se na takijaško zalaganje za Hrvate u RS, sve u borbi protiv genocidnih entiteta i uzp-ova, mi smo BiH, mi smo svi narodi, samo naš "entitet" nad cijelom BiH u kojem se sve nas pita jer smo mi Müsli (+ potkupljeni hahalci) većina, samo mi smijemo genocidirati, pozivamo se na presude koje nam pašu, ostale ne vrijede, mi smijemo ucjenjivat multipolarno, kontradiktorno i neprincipijalno gdje god stignemo, Hrvati su u povlaštenom položaju i prezastupljeni osim ako se radi o potkupljenim halal-agentima, takvi su uvijek dobrodošli, mi bi trebali imat 2/3 zastupljenost ako ne i 4/5. Ko neće prihvatit tursko-islamsku kvazi-gradžanštinu i njihove globalističke sponzore nek si sprema dženazu. Koja luda retorika i neo-osmanlijska politika. Da skratimo na jednu rečenicu : ako ti ja kažem da si ti musliman, nemoš biti politički ravnopravan i imati jednaka politička prava. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 18 vel 2020, 12:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64457 Lokacija: DAZP HQ
|
Robbie MO je napisao/la: Karte potpuno otvorene, o ovome se među hrvatskim političarima priča već preko godinu dana, ujedno potvrda da sve ide kako je i očekivano. Točni ko švicarski sat.
Kakav je naš odgovor? Nemamo ni mi što čekati, zbog ove izjave odmah treba povući privremeno financiranje Federacije.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 18 vel 2020, 12:58 |
|
|
Pitanje je da li će tih izbora na kojima Bakir planira da izbaci Hrvate iz DN uopšte biti?! Da li će da bude lokalnih izbora ove godine? Pretpostavljam da neki od organa BiH donosi odluku o raspisivanju izbora, a budući da predstavnici R. Srpske od nedavno ne učestvuju u odlučivanju - ko će doneti odluku o raspisivanju izbora? Dakle, tehnički mandat aktuelnog saziva insitucija traje dok se ne odblokira proces odlučivanja, a proces odlučivanja je moguće odblokirati donošenjem novog izbornog zakona i zakona o ustavnom sudu. O, Bosanci i Hercegovci srpske, turske i šokačke vere!  Jesam li promašio ili to ide ovako kako sam opisao?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Valhalla
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 18 vel 2020, 13:02 |
|
|
dudu je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Karte potpuno otvorene, o ovome se među hrvatskim političarima priča već preko godinu dana, ujedno potvrda da sve ide kako je i očekivano. Točni ko švicarski sat.
Kakav je naš odgovor? Nemamo ni mi što čekati, zbog ove izjave odmah treba povući privremeno financiranje Federacije. Ma normalno. Još kad bi HDZejci imali damu i kad ne bi i njihove plaće i razni budžetski transferi bili u pitanju. Ergela uhljeba i nehljeba. Pohlepni ko ažbahe. Jebo ti Smauga za njih. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Valhalla
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 18 vel 2020, 13:02 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Pitanje je da li će tih izbora na kojima Bakir planira da izbaci Hrvate iz DN uopšte biti?! Da li će da bude lokalnih izbora ove godine? Pretpostavljam da neki od organa BiH donosi odluku o raspisivanju izbora, a budući da predstavnici R. Srpske od nedavno ne učestvuju u odlučivanju - ko će doneti odluku o raspisivanju izbora? Dakle, tehnički mandat aktuelnog saziva insitucija traje dok se ne odblokira proces odlučivanja, a proces odlučivanja je moguće odblokirati donošenjem novog izbornog zakona i zakona o ustavnom sudu. O, Bosanci i Hercegovci srpske, turske i šokačke vere!  Jesam li promašio ili to ide ovako kako sam opisao? Nisi u pravu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 18 vel 2020, 13:03 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Pitanje je da li će tih izbora na kojima Bakir planira da izbaci Hrvate iz DN uopšte biti?! Da li će da bude lokalnih izbora ove godine? Pretpostavljam da neki od organa BiH donosi odluku o raspisivanju izbora, a budući da predstavnici R. Srpske od nedavno ne učestvuju u odlučivanju - ko će doneti odluku o raspisivanju izbora?Dakle, tehnički mandat aktuelnog saziva insitucija traje dok se ne odblokira proces odlučivanja, a proces odlučivanja je moguće odblokirati donošenjem novog izbornog zakona i zakona o ustavnom sudu. O, Bosanci i Hercegovci srpske, turske i šokačke vere!  Jesam li promašio ili to ide ovako kako sam opisao? SIP/CIK donosi odluku. 6 mj. unaprijed.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Valhalla
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 18 vel 2020, 13:05 |
|
|
novem je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pitanje je da li će tih izbora na kojima Bakir planira da izbaci Hrvate iz DN uopšte biti?! Da li će da bude lokalnih izbora ove godine? Pretpostavljam da neki od organa BiH donosi odluku o raspisivanju izbora, a budući da predstavnici R. Srpske od nedavno ne učestvuju u odlučivanju - ko će doneti odluku o raspisivanju izbora?Dakle, tehnički mandat aktuelnog saziva insitucija traje dok se ne odblokira proces odlučivanja, a proces odlučivanja je moguće odblokirati donošenjem novog izbornog zakona i zakona o ustavnom sudu. O, Bosanci i Hercegovci srpske, turske i šokačke vere!  Jesam li promašio ili to ide ovako kako sam opisao? SIP/CIK donosi odluku. 6 mj. unaprijed. Ma kakav CIK, nema cika više ako blokade ostanu. Napravi se v.d. provizorno tijelo, pa nek se krnji cik sastaje po Banjoj Luci i Mostaru ako hoće.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 18 vel 2020, 13:09 |
|
|
Valhalla je napisao/la: novem je napisao/la:
SIP/CIK donosi odluku. 6 mj. unaprijed.
Ma kakav CIK, nema cika više ako blokade ostanu. Napravi se v.d. provizorno tijelo, pa nek se krnji cik sastaje po Banjoj Luci i Mostaru ako hoće. A da bi to uradio trebaš amenovati amandmane na Izborni zakon, a Parlamentarna skupština BiH blokirana. Nećete vi više moći praviti legalne paralelne strukture.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 18 vel 2020, 13:13 |
|
|
novem je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pitanje je da li će tih izbora na kojima Bakir planira da izbaci Hrvate iz DN uopšte biti?! Da li će da bude lokalnih izbora ove godine? Pretpostavljam da neki od organa BiH donosi odluku o raspisivanju izbora, a budući da predstavnici R. Srpske od nedavno ne učestvuju u odlučivanju - ko će doneti odluku o raspisivanju izbora?Dakle, tehnički mandat aktuelnog saziva insitucija traje dok se ne odblokira proces odlučivanja, a proces odlučivanja je moguće odblokirati donošenjem novog izbornog zakona i zakona o ustavnom sudu. O, Bosanci i Hercegovci srpske, turske i šokačke vere!  Jesam li promašio ili to ide ovako kako sam opisao? SIP/CIK donosi odluku. 6 mj. unaprijed. Pa je li i CIK sada blokiran?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 18 vel 2020, 13:14 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novem je napisao/la:
SIP/CIK donosi odluku. 6 mj. unaprijed.
Pa je li i CIK sada blokiran? Mislim da nije. Citat: Član 2.5(1) Centralna izborna komisija BiH sastoji se od sedam članova: dva iz reda Hrvata, dva iz reda Bošnjaka, dva iz reda Srba i jedan iz reda ostalih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 18 vel 2020, 13:15 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 18 vel 2020, 13:18 |
|
|
Ali nebih isključio da se ne može i SIP/CIK blokirati. Dva srpska člana ne dođu, a ne možeš nove imenovati. Citat: Član 2.5(1) Centralna izborna komisija BiH sastoji se od sedam članova: dva iz reda Hrvata, dva iz reda Bošnjaka, dva iz reda Srba i jedan iz reda ostalih.
(2) Kandidate za Centralnu izbornu komisiju BiH zajednički predlažu članovi komisije za izbor i imenovanje. Kandidati za Centralnu izbornu komisiju BiH bit će pravni stručnjaci sa iskustvom u provedbi izbora i/ili izborni stručnjaci, i ne mogu obavljati dužnost u organima stranke, udruženja ili fondacija koje su organizaciono ili finansijski povezane sa strankom, niti mogu biti uključeni u bilo kakvu stranačku aktivnost.
(3) Komisija za izbor i imenovanje ima sedam članova od kojih dva imenuje predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog vijeća iz reda članova Vijeća, tri imenuje Administrativna komisija Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine iz reda članova Komisijeiz Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovinei dva imenuje predsjednik Centralne izborne komisije BiH iz reda članova Centralne izborne komisije BiH.
(4) U komisiji za izbor i imenovanje moraju biti zastupljeni konstitutivni narodi, dva Bošnjaka, dva Srbina i dva Hrvata i jedan iz reda ostalih.
(5) Komisija za izbor i imenovanje sastaje se radi odlučivanja o pitanjima imenovanja koja se reguliraju ovim zakonom. Postupak oglašavanja i utvrđivanja prijedloga kandidataprovodi se u skladu sa poslovnikom koji donosi komisija za izbor i imenovanje. Odluka o listi kandidata za Centralnu izbornu komisiju BiH donosi se dvotrećinskom većinom glasova.
(6) U skladu sa svojom procedurom, Predstavnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine imenuje članove Centralne izborne komisije BiH sa liste kandidata. Ako se ova lista ne dostavi Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine u roku od 30 dana prije isteka mandata članova Centralne izborne komisije BiH, Predstavnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine predlaže i imenuje članove Centralne izborne komisije BiH.
(8) U slučaju da član Centralne izborne komisije BiH ne može obavljati funkciju, iz razloga utvrđenih članom 2.15 ovog Zakona, Centralna izborna komisija BiH obavještava Predstavnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine. Predstavnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine u tom slučaju imenuje novog člana iz reda istog konstitutivnog naroda, uključujući i ostale, iz kojeg je bio prethodni član. Novi član imenuje se sa kandidatske liste koju je dostavila komisija za izbor i imenovanje.
(9) U slučaju da Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH ne provede postupak iz stava (6)ovog člana članovi Centralne izborne komisije BiH nastavit će obavljati svoju dužnost do imenovanja novih članova Centralne izborne komisije BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Valhalla
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 18 vel 2020, 13:18 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la:
Pa je li i CIK sada blokiran?
CIK je naš. Muslimani u CIKu su nebitna manjina i niko ih ništa ne pita. CIK je i 2018. naštimao da Muslimani nemaju 6 hrvatskih delegata. Tako ste mislili i sa Ustavnim Sudom. E dobit ćete kurka hašimagu. Nikad više niko vam neće ništa popustit ni za jotu sa naše strane. A vi stisnite pa nešto silom pokušajte.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|