|
|
Stranica: 4/11.
|
[ 261 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 28 vel 2020, 23:09 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: daramo je napisao/la: Nema čak niti lokalnih izbora. Do lokalnih izbora oni ce zapaliti Sarajevo. Njiha kad ne legne plata 1.5. mrak pada na oči. A 1. maj treba okrenuti janje. Nisu oni Srbi pa da jedu korijenje, jok. Trebao bi Baja blokirat privremeno financiranje drzavne razine a Latin federalne. Šutat bijedu kvalitetno...
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 28 vel 2020, 23:23 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: 34:45
Nervozne muslimanske pčele.
Kaže Ajatolah da se pitanja poput izbornog zakona ne mogu rješavati tako brzo i da su ponekad potrebne generacije. Debil stvarno misli da će netko čekat njegovu unučad da se nešto pokrene. Na Čovićevom mjestu ne bi ja gubio vrijeme na debila već polako prebacivao sve pomalo na HNS. Pederacije nema, a neće je ni biti
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 28 vel 2020, 23:32 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Svaki put kad zalaju meni ona tema o njihovoj demografiji kao rajska tema.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 29 vel 2020, 00:03 |
|
|
Čović razgovarao s Plenkovićem i zahvalio mu na mudrom političkom vodstvu https://www.klix.ba/vijesti/bih/covic-r ... /200228174"To nam osigurava, kao političkom narodu u Bosni i Hercegovini da se borimo i izgrađujemo svoju jednakopravnost kao konstitutivan narod koji može osigurati legitimno predstavljanje svog konstitutivnog naroda na nivou čitave Bosne i Hercegovine Od ovakvih stvari im dodatno skace tlak  Nego kakva je to mudra politika da mi je znat...
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 29 vel 2020, 00:33 |
|
|
Diablo je napisao/la: Čović razgovarao s Plenkovićem i zahvalio mu na mudrom političkom vodstvu Nego kakva je to mudra politika da mi je znat... Diplomacija je sve, Plenki kad bi svim svojim brisel bojna prijateljima približio temu multietniĆara obavio bi nam pola posla. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 29 vel 2020, 10:18 |
|
|
Čović podsjetio Plenkovića: Herceg Bosna je nestala kako bi Hrvatska danas bila u ovim povijesnim granicama https://www.dnevnik.ba/vijesti/covic-po ... ila-u-ovim"Ove godine se obilježava 25 godina od Daytonskog mirovnog sporazuma. U Dayton su pregovarači otišli s tri republike, jedni su predstavljali srpski narod, drugi bošnjački i treći je bila Hrvatska republika Herceg Bosna. Iz Daytona se vratilo s jednom republikom i jednom federacijom. Nestala je Republika Herceg Bosna. Moramo biti svjesni povijesne odgovornosti jer je to sve učinjeno da bi Republika Hrvatska danas bila u ovim povijesnim granicama" Evo dobili smo i konacnu potvrdu da je cijeli jedan narod prodat za močvare istočne slavonije i do temelja razruseni vukovar...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
1986
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 29 vel 2020, 11:41 |
|
|
Diablo je napisao/la: Evo dobili smo i konacnu potvrdu da je cijeli jedan narod prodat za močvare istočne slavonije i do temelja razruseni vukovar...
Molim barem upozorenje za ovakvo pisanje. Kao prvo niko nije prodat, vi ne živite u RBiH, nego u autonomim kantonima, a po tvome ja bih trebao živit u Srbiji samo da bi ti imao nešto veću autonomiju. Bez uvrede ikome, ta močvara vrijedi 5x više Hrvatima, nego bilo koji dio BiH. Potpuno ispravna odluka Tuđmana, a Federacija kakva je potpisana potpuno pravedan oblik entiteta za Hrvate.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 29 vel 2020, 11:52 |
|
|
|
Čuj bez uvrede. Prvo uvrijedi, pa onda bez uvrede.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1652 of 2558 - 64.58%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 29 vel 2020, 11:53 |
|
|
|
Močvara vrijedi više nego Hrvati u BiH. Loš nam tečaj.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1652 of 2558 - 64.58%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 29 vel 2020, 11:57 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
1986 je napisao/la:
Bez uvrede ikome, ta močvara vrijedi 5x više Hrvatima, nego bilo koji dio BiH. Potpuno ispravna odluka Tuđmana,
A ak smijem pitati, kako taj prostor vrijedi 5x više od bilo kojeg kraja BiH? Po kojem to kriteriju?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 29 vel 2020, 12:05 |
|
|
1986 je napisao/la: Diablo je napisao/la: Evo dobili smo i konacnu potvrdu da je cijeli jedan narod prodat za močvare istočne slavonije i do temelja razruseni vukovar...
Molim barem upozorenje za ovakvo pisanje. Kao prvo niko nije prodat, vi ne živite u RBiH, nego u autonomim kantonima, a po tvome ja bih trebao živit u Srbiji samo da bi ti imao nešto veću autonomiju. Bez uvrede ikome, ta močvara vrijedi 5x više Hrvatima, nego bilo koji dio BiH. Potpuno ispravna odluka Tuđmana, a Federacija kakva je potpisana potpuno pravedan oblik entiteta za Hrvate. E vidis, ti si se trebao izboriti za tu mocvaru a ne tudjim kurcem gloginje mlatiti. Al ovo je dobra skola za sljedeci put, jer bit ce jos prilika. Gadan je balkan...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 29 vel 2020, 12:24 |
|
|
|
Izgleda da sam bio u pravu kad sam izjavio da je Herceg Bosna vjerojatno unaprijed stvorena kao sredstvo potkusurivanja za komunisticki Zagreb i njegove prljave,sitne interese.Namece se logicno pitanje zasto smo ratovali sa muslimanima ako nikada nije bio cilj odcjepljenje te pripajanje matici ?? Boban i ekipa su vjerojatno naivno vjerovali u neke vise ciljeve kao i mi ostali,za sto smo se i borili...
Davno ih je ovaj gospodin na mojoj profilnoj optuzio za nacionalnu veleizdaju a sad znamo zbog cega. Ni šestorku u haagu nisu htjeli pogledat, sutali ih dokumentacijom kao zadnje pse, tek se ukljucili u proces kad se pojavio pojam UZP-a...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 29 vel 2020, 12:28 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12303 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Diablo je napisao/la: Namece se logicno pitanje zasto smo ratovali sa muslimanima Zato sto su nas napali i htjeli istjerati. Pobogu nismo mi njih napadali, citavo vrijeme smo vodili defanzivni rat sa njima, dok su oni organizirali vojne operacije sa elitnim postrojbama i iz nekoliko korpusa.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Politikant
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 29 vel 2020, 12:44 |
|
|
Diablo je napisao/la: Izgleda da sam bio u pravu kad sam izjavio da je Herceg Bosna vjerojatno unaprijed stvorena kao sredstvo potkusurivanja za komunisticki Zagreb i njegove prljave,sitne interese.Namece se logicno pitanje zasto smo ratovali sa muslimanima ako nikada nije bio cilj odcjepljenje te pripajanje matici ?? Boban i ekipa su vjerojatno naivno vjerovali u neke vise ciljeve kao i mi ostali,za sto smo se i borili...
Davno ih je ovaj gospodin na mojoj profilnoj optuzio za nacionalnu veleizdaju a sad znamo zbog cega. Ni šestorku u haagu nisu htjeli pogledat, sutali ih dokumentacijom kao zadnje pse, tek se ukljucili u proces kad se pojavio pojam UZP-a... Fino hvala smo dobili. I još ovaj gore hladno kaže da su podunavski komarci 5x vrijedniji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 29 vel 2020, 12:50 |
|
|
DrMag je napisao/la: Diablo je napisao/la: Namece se logicno pitanje zasto smo ratovali sa muslimanima Zato sto su nas napali i htjeli istjerati. Pobogu nismo mi njih napadali, citavo vrijeme smo vodili defanzivni rat sa njima, dok su oni organizirali vojne operacije sa elitnim postrojbama i iz nekoliko korpusa. Vidi, nije uopce meritum stvari ko je koga napao,kada i zasto. Bitan je koncept,razlicite ideje zbog kojeg je i doslo do rata. Bi li razlicite ideje postojale da nije ove prevare iz zagreba? Moglo se obranit i bez institucija herceg bosne jer ne brani ona neg puska... Svejedno nas je zagreb naoruzavao,lijecio zajedno sa neprijateljima, onda se to moglo i bez institucija zbog kojih ga i jesmo popusili...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VjekovnaHrvatska
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 29 vel 2020, 13:13 |
|
|
|
Svi dijelovi Hrvatske su jednako vrijedni i za sa svaki se treba boriti, ali meni kao Hrvatu iz Zagreba su hrvatski dijelovi u BiH puno značajniji od istočne Slavonije. Naša područja u Bih su sama jezgra Hrvatske, dok je istočna Slavonija periferija i to vidi svatko tko pogleda kartu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
1986
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 29 vel 2020, 13:19 |
|
|
Bobovac je napisao/la: 1986 je napisao/la:
Bez uvrede ikome, ta močvara vrijedi 5x više Hrvatima, nego bilo koji dio BiH. Potpuno ispravna odluka Tuđmana,
A ak smijem pitati, kako taj prostor vrijedi 5x više od bilo kojeg kraja BiH? Po kojem to kriteriju? Baranja, Dunav, Spačva, Vukovar, Erdut, najplodnije tlo u ovom djelu Europe. To se može mjeriti sa Konjicom, Varešom, Fojnicom? Taj dio Hrvatske je jedan od najkvalitetnijih teritorija u regiji. Lijepo vi to nama bacate na leđa da smo vas prodali, a po vašim komentarima vidim da bi vi nas i dvaput samo da dobijete republiku, a za Diabla znam da bi pristo i da SBŽ komplet ode Muslimanima samo da se ostatak spasi. To je i sam rekao. Pravo hrvatstvo nema šta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 29 vel 2020, 13:22 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12303 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Diablo je napisao/la: DrMag je napisao/la: Zato sto su nas napali i htjeli istjerati. Pobogu nismo mi njih napadali, citavo vrijeme smo vodili defanzivni rat sa njima, dok su oni organizirali vojne operacije sa elitnim postrojbama i iz nekoliko korpusa.
Vidi, nije uopce meritum stvari ko je koga napao,kada i zasto. Bitan je koncept,razlicite ideje zbog kojeg je i doslo do rata. Bi li razlicite ideje postojale da nije ove prevare iz zagreba? Moglo se obranit i bez institucija herceg bosne jer ne brani ona neg puska... Svejedno nas je zagreb naoruzavao,lijecio zajedno sa neprijateljima, onda se to moglo i bez institucija zbog kojih ga i jesmo popusili... Ne lupetaj, taman da smo svi klecali pred alijom, ista bi stvar se dogodila, nisi musliman i ajde zdravo. Je li znas kako su i gdje zavrsili hrvati koji su bili uz aliju, knez, siber, .... sluzili su im iskljucivo kao lutke pred medjunarodnom zajednicom. NIsu se smjeli ni pobuniti protiv napada na njihove sunarodnjake u Sarajevu, a kamo li u drugim dijelovima BiH.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 29 vel 2020, 13:53 |
|
|
1986 je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
A ak smijem pitati, kako taj prostor vrijedi 5x više od bilo kojeg kraja BiH? Po kojem to kriteriju?
Baranja, Dunav, Spačva, Vukovar, Erdut, najplodnije tlo u ovom djelu Europe. To se može mjeriti sa Konjicom, Varešom, Fojnicom? Taj dio Hrvatske je jedan od najkvalitetnijih teritorija u regiji. Lijepo vi to nama bacate na leđa da smo vas prodali, a po vašim komentarima vidim da bi vi nas i dvaput samo da dobijete republiku, a za Diabla znam da bi pristo i da SBŽ komplet ode Muslimanima samo da se ostatak spasi. To je i sam rekao. Pravo hrvatstvo nema šta. Zamisli Dubrovnik... hodža arlauče sa Ivanjice... na Kamenskom zastave sa ljljanima i polumjesecom, tabla Islamska Republika Bosna... u Neumu usidren brod hambasade Irana... To ti je budućnost ako padnu Hrvati u BiH.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 29 vel 2020, 14:01 |
|
|
VjekovnaHrvatska je napisao/la: Svi dijelovi Hrvatske su jednako vrijedni i za sa svaki se treba boriti, ali meni kao Hrvatu iz Zagreba su hrvatski dijelovi u BiH puno značajniji od istočne Slavonije. Naša područja u Bih su sama jezgra Hrvatske, dok je istočna Slavonija periferija i to vidi svatko tko pogleda kartu. Ta periferija je krvarila kao nitko za ovu državu. Mi smo podnjeli najjači i najbrutalniji udar JNA na Hrvatsku. Sva sila bivše države se svalila na nas da nas protjera i pobije na putu do Zagreba ali se nismo dali. Istočna slavonija i Baranja su najvrijedniji dio zemlje koji imamo. To je najplodnije tlo u Europi, ako si ikada tu bio znaš da je zemlja crna kao noć, baciš sjeme i ono samo raste. I vi to nazivate nečim nevažnim, periferijom? Ta zemlja je nekada prehranjivala cijelu Hrvatsku i spasila tisuće djece ih Hercegovine i Dalmacije od gladi. Osim toga, Hrvatska je od doba kneževa i kraljeva na Dunavu, to je naša povijesna istočna granica i zaštita od barbara s istoka. Puno se lakše braniti kad ti takva rijeka štiti leđa. Tuđman je u daytonu izborio status za BiH Hrvate gdje su zastićeni kao Lički medvjedi, nismo mi krivi što je MZ napravila to što je napravila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
1986
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 29 vel 2020, 14:06 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: 1986 je napisao/la: Baranja, Dunav, Spačva, Vukovar, Erdut, najplodnije tlo u ovom djelu Europe. To se može mjeriti sa Konjicom, Varešom, Fojnicom? Taj dio Hrvatske je jedan od najkvalitetnijih teritorija u regiji.
Lijepo vi to nama bacate na leđa da smo vas prodali, a po vašim komentarima vidim da bi vi nas i dvaput samo da dobijete republiku, a za Diabla znam da bi pristo i da SBŽ komplet ode Muslimanima samo da se ostatak spasi. To je i sam rekao.
Pravo hrvatstvo nema šta.
Zamisli Dubrovnik... hodža arlauče sa Ivanjice... na Kamenskom zastave sa ljljanima i polumjesecom, tabla Islamska Republika Bosna... u Neumu usidren brod hambasade Irana... To ti je budućnost ako padnu Hrvati u BiH. Nije niko rekao da treba sve dati Muslimanima, nego je stvar u tome da bi Diablo i kompanija ostavili Vukovar vama, samo da bi umjesto kantona i polovine federacije (dakle tu je onda i Bugojno i Konjic) imali republiku. Dakle ja se zalažem za ono za što se Tuđman zalagao, a to je da uzmemo i jedno (Vukovar) i drugo (HB) i treće (HB teritoriji koji su nam uzeli), a oni iskljucivo za drugo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 29 vel 2020, 14:08 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48149 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Ali se zato jug Hrvatske, dakle jezgra gdje je Hrvatska nastala može braniti bez Hrvata u BiH? Ne tražimo mi niti zahvalu jer smo se odrekli HB, tražimo barem to da nas se podrži u osnovnim pravima koja nam pripadaju.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 29 vel 2020, 14:14 |
|
|
daramo je napisao/la: Ali se zato jug Hrvatske, dakle jezgra gdje je Hrvatska nastala može braniti bez Hrvata u BiH? Ne tražimo mi niti zahvalu jer smo se odrekli HB, tražimo barem to da nas se podrži u osnovnim pravima koja nam pripadaju. Pa podržava vas se, danas postoji konsenzus o BiH Hrvatima i svi se toga moraju pridržavati. Doba raznih Mesića je davno prošlo. Da se matica nije riješila raznih krajina mi ne bi imali političke snage vama pomagati. Naši lobiraju i guraju vas gdje mogu. Uvijek može bolje ali nije istina da vam RH ne pomaže.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 29 vel 2020, 14:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64457 Lokacija: DAZP HQ
|
novovrijeme je napisao/la: 34:45
Nervozne muslimanske pčele.
Na 41.20 se hvali da je iz Beograda porijeklom. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NSOS
|
Naslov: Re: Izetbegović: Za 2 godine organiziramo se da izbacimo Hrvate iz Doma naroda Postano: 29 vel 2020, 14:46 |
|
|
|
HR Herceg-Bosna je zamenjena za Republiku Srpsku Krajinu. Kantoni u FBiH imaju potpuno istu autonomiju kakvu bi imali Srbi u Hr po Z-4. I Tudjman je negde rekao da su mu Amerikanci porucili da ne moze da se poziva na suverenitet Hrvatske dok Hrvati u BiH imaju svoju "paradrzavu". Bez Vasingtonskog sporazuma i ukidanja HR Herceg-Bosne, HV nikako ne bi mogla da udje u BiH i okruzi Knin. Niti bi mogla da napadne samu RSK, jer bi u njoj ostao UNFROFOR, a zna se kako su oni (Kanadjani) reagovali kad je Hrvatska napala bez dozvole 1993.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Li Zongren i 48 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|