|
|
Stranica: 79/94.
|
[ 2329 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Hagresor
|
Naslov: Re: Izmjene Izbornog zakona II Postano: 30 ožu 2024, 17:50 |
|
|
Zasjedao GO SDP-a Banja Luka: Vojin Mijatović i Nermin Nikšić dobili punu podrškuhttps://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... e_vignetteČlanak sam po sebi nije nešto specijalno interesantan. Ali Zaključak 8. je prilično interesantan 8. SDP BiH Banja Luka je u potpunosti spremna za lokalne izbore u oktobru ove godine, ali isključivo po izbornom zakonu BiH, te na nelegalne izbore u režiji Dodikovog režima neće izlaziti."Da li nam muslimani SDP-a poručuju da je izborni zakon RS-a gotova stvar?
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Izmjene Izbornog zakona II Postano: 30 ožu 2024, 17:55 |
|
|
E sad je Banjaluka u problemu, SDP Islamske Zajednice BiH nece izaci na izbore, sok i nevjerica.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Izmjene Izbornog zakona II Postano: 30 ožu 2024, 18:20 |
|
|
Patriota je napisao/la: Milosrdni anđeo 2: milosrdni melek Pročitao sam m olek
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Izmjene Izbornog zakona II Postano: 30 ožu 2024, 20:39 |
|
|
Koliko vidim sam sadrzaj Smitovog resenja nije problem nego je problem nacin na koje je doneseno. Moze biti da je tacno sto muslimani kazu da je rec o pripremi za nepovoljno po RS resenje o drzavnoj imovini. Ali pitanje je: zasto je potrebna priprema? RS ima svoje predloge sto se tice Smitovih odluka za Parlament BiH. Muslimani ce u Parlamentu da brane Smitov nacin donosenja odluka, sto mose da bude mac sa dve ostrice za njih! Sta ako Smit donese dobro resenje za RS o drzavnoj imovini - a muslimani zdusno podrzali njegov nacin donosenja odluka? Ako donese za RS lose resenje, Srbi se ionako protive i ne priznaju njegova resenje i preduzimaju korake povodom toga. Sve su svemu, ovo su neka mala pomeranja, i to u poslednjih dvadesetak godna je tako, i sustinski nista ne donose a izazivaju veliku buku. Kao da se ljudi igraju do nekih prelomnih dogadjaju u svetu koji ce se odraziti na region.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Patriota
|
Naslov: Re: Izmjene Izbornog zakona II Postano: 30 ožu 2024, 21:32 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 16:03 Postovi: 1572 Lokacija: Gora Romanija Upozorenja: 2
|
Sanjaj vlaše,cuj drzavna imovina dobra za RS O’Brien je jasno nagovijestio sta ce bit sa imovinom. Ne bi dodik srao dzaba,zna on. Oj Mile Milorade,tebi nesto fali. Mislis da si veliki,a tako si mali hehehhe
_________________ K'o da čujem zveket sablje starih ratnika Opet ječi sa planine vrisak sokola Nikad ovo biti neće zemlja dušmanska Odgojila majka Bosna prsa junačka
Bog,Bosna,Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Izmjene Izbornog zakona II Postano: 30 ožu 2024, 22:46 |
|
|
Patriota je napisao/la: :sega Sanjaj vlaše,cuj drzavna imovina dobra za RS O’Brien je jasno nagovijestio sta ce bit sa imovinom. Ne bi dodik srao dzaba,zna on.
Oj Mile Milorade,tebi nesto fali. Mislis da si veliki,a tako si mali hehehhe Je l' tebi nekad izgleda da Ameri otvoreno nekog podrzavaju, a taj opet na neki volseban nacin propada? Avganistanska vlada, Ukrajina, Nemacka...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Izmjene Izbornog zakona II Postano: 31 ožu 2024, 14:50 |
|
|
Kao da je muslimanima problem okrenuti "misljenje" u roku pola sata, Smit je do jucer bio ustasofilni krizarski aniislamski fasist, a sad im je dobar, do sutra kad ih opet nacepi.
To je standard suncokretanja kod muslimana.
|
|
Vrh |
|
|
Patriota
|
Naslov: Re: Izmjene Izbornog zakona II Postano: 31 ožu 2024, 15:52 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 16:03 Postovi: 1572 Lokacija: Gora Romanija Upozorenja: 2
|
Hahahah jel to priprema za bijeg
_________________ K'o da čujem zveket sablje starih ratnika Opet ječi sa planine vrisak sokola Nikad ovo biti neće zemlja dušmanska Odgojila majka Bosna prsa junačka
Bog,Bosna,Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Izmjene Izbornog zakona II Postano: 31 ožu 2024, 18:09 |
|
|
Patriota je napisao/la: Hahahah jel to priprema za bijeg Šta nisu Dodika uhapsili na granici ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Izmjene Izbornog zakona II Postano: 31 ožu 2024, 18:53 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Koliko vidim sam sadrzaj Smitovog resenja nije problem nego je problem nacin na koje je doneseno. Moze biti da je tacno sto muslimani kazu da je rec o pripremi za nepovoljno po RS resenje o drzavnoj imovini. Ali pitanje je: zasto je potrebna priprema? RS ima svoje predloge sto se tice Smitovih odluka za Parlament BiH. Muslimani ce u Parlamentu da brane Smitov nacin donosenja odluka, sto mose da bude mac sa dve ostrice za njih! Sta ako Smit donese dobro resenje za RS o drzavnoj imovini - a muslimani zdusno podrzali njegov nacin donosenja odluka? Ako donese za RS lose resenje, Srbi se ionako protive i ne priznaju njegova resenje i preduzimaju korake povodom toga. Sve su svemu, ovo su neka mala pomeranja, i to u poslednjih dvadesetak godna je tako, i sustinski nista ne donose a izazivaju veliku buku. Kao da se ljudi igraju do nekih prelomnih dogadjaju u svetu koji ce se odraziti na region. Problem je što je ovim zakonom predviđeno da CIK oforomi opštinske izborne komisije .
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Izmjene Izbornog zakona II Postano: 31 ožu 2024, 21:24 |
|
|
Možete gađati redove ispred pekara ili pijace, što da ne.
|
|
Vrh |
|
|
Patriota
|
Naslov: Re: Izmjene Izbornog zakona II Postano: 31 ožu 2024, 21:44 |
|
|
Bukvalno kad nekom u svijetu spomenes srbe,uglavnom ih se sjecaju po genocidima 90tih,ili mozda da su zapoceli prvi svjetski rat. Mora neko i po zlu bit poznat.
Bog,Bosna,Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Izmjene Izbornog zakona II Postano: 31 ožu 2024, 22:00 |
|
|
Posljedice rata su itekako vidljive i kod vas, skoro je pa nemoguće da na forum dođe Srbin koji nije lud i psiho.
|
|
Vrh |
|
|
Zahumlje
|
Naslov: Re: Izmjene Izbornog zakona II Postano: 01 tra 2024, 09:12 |
|
|
Koliko vidim, Mi smo kao nezadovoljni jer nismo kroz to uspjeli iskusurati člana predsjedništva, EU je kao nezadovoljna jer su sva tri tabora sakata za vodit državu, ali zapravo ovo najviše udara RS?
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Izmjene Izbornog zakona II Postano: 01 tra 2024, 09:23 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25689 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Patriota je napisao/la: Bukvalno kad nekom u svijetu spomenes srbe,uglavnom ih se sjecaju po genocidima 90tih,ili mozda da su zapoceli prvi svjetski rat. Mora neko i po zlu bit poznat. A kad im spomeneš BiH muslimane onda se kao ugodnije osjećaju? LOL. Svaki nemusliman u svijetu će radije prihvatiti Srbe.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izmjene Izbornog zakona II Postano: 01 tra 2024, 09:38 |
|
|
Kao da muslimani imaju bolji imidž u svijetu haha.
Ali molim vas, tema je izmjene izbornog zakona.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Zahumlje
|
Naslov: Re: Izmjene Izbornog zakona II Postano: 01 tra 2024, 11:15 |
|
|
Neki muslimani i Srbi imaju sklonost deklarirati se Hrvatima u inozemstvu. Vidio sam to svojim očima, bilo mi smiješno, jednim dijelom sam se naslađivao u sebi, drugim mi ih je bilo žao. Nije da stranci ne znaju razliku između nas, koliko god se forsirao narativ da smo u 5 deka razlike.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Izmjene Izbornog zakona II Postano: 01 tra 2024, 12:01 |
|
|
Zahumlje je napisao/la: Neki muslimani i Srbi imaju sklonost deklarirati se Hrvatima u inozemstvu. Vidio sam to svojim očima, bilo mi smiješno, jednim dijelom sam se naslađivao u sebi, drugim mi ih je bilo žao. Nije da stranci ne znaju razliku između nas, koliko god se forsirao narativ da smo u 5 deka razlike. To možda muslimani,Srbi sigurno ne.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Zahumlje
|
Naslov: Re: Izmjene Izbornog zakona II Postano: 01 tra 2024, 12:05 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Zahumlje je napisao/la: Neki muslimani i Srbi imaju sklonost deklarirati se Hrvatima u inozemstvu. Vidio sam to svojim očima, bilo mi smiješno, jednim dijelom sam se naslađivao u sebi, drugim mi ih je bilo žao. Nije da stranci ne znaju razliku između nas, koliko god se forsirao narativ da smo u 5 deka razlike. To možda muslimani,Srbi sigurno ne. A baš Srbi u Zürichu. Ilitiga Cirihu.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Izmjene Izbornog zakona II Postano: 01 tra 2024, 12:38 |
|
|
Zahumlje je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: To možda muslimani,Srbi sigurno ne. A baš Srbi u Zürichu. Ilitiga Cirihu. To neki "Srbi" iz Imotskog ?
|
|
Vrh |
|
|
Zahumlje
|
Naslov: Re: Izmjene Izbornog zakona II Postano: 01 tra 2024, 12:57 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Zahumlje je napisao/la: A baš Srbi u Zürichu. Ilitiga Cirihu. To neki "Srbi" iz Imotskog ? Nisu, nisu. Nema Vukova po Imotskom. Nemoj tako, Srbi u Imotskom su ipak dali Veljka Kadijevića. A i slažem se da su Srbi u Imotskom, "Srbi". Iako su došli iz istočne Hercegovine. 300 godina je učinilo svoje. Dođu ko neki pravoslavni Hrvati za koje je pitanje u kojoj generaciji će se odmaknuti od pravoslavlja, što ženidbom, što krajnjom asimilacijom u jednoj od valjda naj"ustaškijih" sredina na Balkanu. Ne možeš ti njega razlikovati od "Ustaše" da ga j. Edit; Ispričavam se, zaboravih da je ovo tema izbornog zakona.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Izmjene Izbornog zakona II Postano: 01 tra 2024, 14:35 |
|
|
Zahumlje je napisao/la: Koliko vidim, Mi smo kao nezadovoljni jer nismo kroz to uspjeli iskusurati člana predsjedništva, EU je kao nezadovoljna jer su sva tri tabora sakata za vodit državu, ali zapravo ovo najviše udara RS? Netocno, nije nitko ni ocekivao da Smit nametne predsjednistvo jer on to ne moze, nema ingerencije nad ustavom BiH. Mi nismo nezadovoljni nicim, ovo se nas niti ne tice, ali dajemo podrsku suradniku Dodiku koji nam treba da srusimo nakaradu. Iako nikome nije niti najjasnije zasto Dodik toliko pizdi, ovo nije nista specijalno bitno, cak ce biti na dobitku sa SIPom. Najvjerojatnije je da ne zeli prihvatati nametanja "laznog Smita".
|
|
Vrh |
|
|
Nebula
|
Naslov: Re: Izmjene Izbornog zakona II Postano: 01 tra 2024, 15:47 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12 Postovi: 8209 Lokacija: multietnicki entitet Bosna
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Izmjene Izbornog zakona II Postano: 01 tra 2024, 15:50 |
|
|
Pravis se bedast a bedast nisi, bar ne toliko.
Milanoviceva misija je Hrvate okrenuti k istoku, a protiv zapada. I protiv Plenkija.
Ugflavnom, nije tvoje da se petljas u hrvatske stvari, idi prebrojavaj Hajrije u zzo. I moli alaha da Milanovic ne pobijedi, blokirace vam sve, plakacete za Plenkijem.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izmjene Izbornog zakona II Postano: 01 tra 2024, 16:02 |
|
|
Nebula je napisao/la: Citat: Milanović: Amerika je neprijatelj Hrvatima u BiH https://n1info.ba/vijesti/milanovic-ame ... ima-u-bih/Kako sad ovo? Pa Robbie nam je rekao da ste partneri? Čudnovata zagonetka.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 18 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|