|
|
Stranica: 10/10.
|
[ 236 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
saskia
|
Naslov: Re: Jahja Muhasilovic Postano: Jučer, , 16:34 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2612 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
|
Uvijek sam se pitao otkud Muslimanima to uvjerenje da nas je tako malo. Vjerojatno kada živiš u Tuzli i najdalje odeš do Sarajeva onda ti se i čini da nema Hrvata ni 7-8%. Ti ljudi ne znaju na karti nać Grude i Široki. A ZHK je trenutno vjerojatno i najzdravija sredina u ovom dijelu Europe. Rapidno razvijanje i pozitivan prirodni priraštaj kao i Bogom dana klima.
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Jahja Muhasilovic Postano: Jučer, , 16:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85301 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
saskia je napisao/la: Uvijek sam se pitao otkud Muslimanima to uvjerenje da nas je tako malo. Vjerojatno kada živiš u Tuzli i najdalje odeš do Sarajeva onda ti se i čini da nema Hrvata ni 7-8%. Ti ljudi ne znaju na karti nać Grude i Široki. A ZHK je trenutno vjerojatno i najzdravija sredina u ovom dijelu Europe. Rapidno razvijanje i pozitivan prirodni priraštaj kao i Bogom dana klima. Radi se o mržnji i samo-propagandi elite, samohrabrenju da su Alijine oklade na demografiju bile ispravne, i zatim nepismenosti naroda koji vjeruje u takve floskule. I onda im naravno cijelo vrijeme nije jasno od kuda nas toliko i tolika prisutnost i dominacija Hrvata. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Jahja Muhasilovic Postano: Jučer, , 16:48 |
|
|
Jahja fukari poručuje da su eu-zakoni "švedski stol". https://youtu.be/W8zXsNrBMU8?t=1543
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Jahja Muhasilovic Postano: Jučer, , 16:51 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2612 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Robbie MO je napisao/la: saskia je napisao/la: Uvijek sam se pitao otkud Muslimanima to uvjerenje da nas je tako malo. Vjerojatno kada živiš u Tuzli i najdalje odeš do Sarajeva onda ti se i čini da nema Hrvata ni 7-8%. Ti ljudi ne znaju na karti nać Grude i Široki. A ZHK je trenutno vjerojatno i najzdravija sredina u ovom dijelu Europe. Rapidno razvijanje i pozitivan prirodni priraštaj kao i Bogom dana klima. Radi se o mržnji i samo-propagandi elite, samohrabrenju da su Alijine oklade na demografiju bile ispravne, i zatim nepismenosti naroda koji vjeruje u takve floskule. I onda im naravno cijelo vrijeme nije jasno od kuda nas toliko i tolika prisutnost i dominacija Hrvata.  I onda su krivi Schmidt, Plenković, Željana Zovko, tlak zraka, južina….  Po mojoj procjeni Hrvata u BiH je između 13.5%-15% sa tendencijom rasta udjela
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Jahja Muhasilovic Postano: Jučer, , 17:09 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 23:06 Postovi: 3523 Lokacija: Dridska Župa
|
|
Ma Hrvata je 2% hehe A kad se braća namnože hehe
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Jahja Muhasilovic Postano: Jučer, , 17:11 |
|
|
Ta njihova "elita" od njih pravi idiote. "Vrtenje u krug" (Bakir) je varanje suočavanja s činjenicama. I sve to dok ekonomski slabe i iseljavaju. Jahja glede EU odnosa preporučuje isto, samo drugačije formulira -"Što nam paše uzimamo, što nije odbijamo". Sam priznaje da su oni ne zainteresirani. Sve ostalo je znači gluma. Manje-više svi tako razmišljaju. Mnoge stvari opisiva kao da su samo protiv njih uzmjerene, kao npr. novi EES sustav, vizni režim, i time stvara dojam da je BiH jedina na meti EU. S ovakvim likovima, jednog dana će dobiti ipak EU, ali s već odseljenim stanovništvom i pulupraznim fondovima, jer će druge zamlje ZB i Ukrajine biti brže i pokupiti "kajmak". Očito da ih ne zanima blagostanje, nego isključivo uski vjersko-politički interesi koji se nalaze u slijepoj ulici. Sad zamislite da ovakvim dadnete državu. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Jahja Muhasilovic Postano: Jučer, , 17:34 |
|
|
saskia je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Radi se o mržnji i samo-propagandi elite, samohrabrenju da su Alijine oklade na demografiju bile ispravne, i zatim nepismenosti naroda koji vjeruje u takve floskule. I onda im naravno cijelo vrijeme nije jasno od kuda nas toliko i tolika prisutnost i dominacija Hrvata.  I onda su krivi Schmidt, Plenković, Željana Zovko, tlak zraka, južina….  Po mojoj procjeni Hrvata u BiH je između 13.5%-15% sa tendencijom rasta udjela Samo nisu "duševne odlike Bosanaca", kako je austrijski ministar vanjskih poslova Metternich 1821. rekao, glede stvaranja problema na granici od naoružanih bandi. ;-) 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Jahja Muhasilovic Postano: Jučer, , 18:21 |
|
|
|
Hrvata ima realno oko 12 % , plus minus 0,5 %.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ronaldinho
|
Naslov: Re: Jahja Muhasilovic Postano: Jučer, , 18:30 |
|
|
saskia je napisao/la: Uvijek sam se pitao otkud Muslimanima to uvjerenje da nas je tako malo. Vjerojatno kada živiš u Tuzli i najdalje odeš do Sarajeva onda ti se i čini da nema Hrvata ni 7-8%. Ti ljudi ne znaju na karti nać Grude i Široki. A ZHK je trenutno vjerojatno i najzdravija sredina u ovom dijelu Europe. Rapidno razvijanje i pozitivan prirodni priraštaj kao i Bogom dana klima. Radi se o orkestriranoj političkoj kampanji kojom se zaluđuje krezuba sirotinja i delegitimizira trojka koja je "kapitulirala" pred uzepejon kojeg ima 7%.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Jahja Muhasilovic Postano: Jučer, , 18:36 |
|
|
|
Ma to osam posto je valjda koliko HDZ ima zastupnika u PSBiH, to je onaj ludi Vukan pokrenuo...
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Jahja Muhasilovic Postano: Jučer, , 19:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85301 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
dreamteam je napisao/la: Ma to osam posto je valjda koliko HDZ ima zastupnika u PSBiH, to je onaj ludi Vukan pokrenuo... HDZ ima 10%  Zbog rasipanja glasova. (Bačeni glasovi za sve ostale stranke)
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 28 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|