|
|
Stranica: 10/10.
|
[ 248 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
saskia
|
Naslov: Re: Jahja Muhasilovic Postano: 23 lis 2025, 15:34 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2732 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
|
Uvijek sam se pitao otkud Muslimanima to uvjerenje da nas je tako malo. Vjerojatno kada živiš u Tuzli i najdalje odeš do Sarajeva onda ti se i čini da nema Hrvata ni 7-8%. Ti ljudi ne znaju na karti nać Grude i Široki. A ZHK je trenutno vjerojatno i najzdravija sredina u ovom dijelu Europe. Rapidno razvijanje i pozitivan prirodni priraštaj kao i Bogom dana klima.
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Jahja Muhasilovic Postano: 23 lis 2025, 15:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 87914 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
saskia je napisao/la: Uvijek sam se pitao otkud Muslimanima to uvjerenje da nas je tako malo. Vjerojatno kada živiš u Tuzli i najdalje odeš do Sarajeva onda ti se i čini da nema Hrvata ni 7-8%. Ti ljudi ne znaju na karti nać Grude i Široki. A ZHK je trenutno vjerojatno i najzdravija sredina u ovom dijelu Europe. Rapidno razvijanje i pozitivan prirodni priraštaj kao i Bogom dana klima. Radi se o mržnji i samo-propagandi elite, samohrabrenju da su Alijine oklade na demografiju bile ispravne, i zatim nepismenosti naroda koji vjeruje u takve floskule. I onda im naravno cijelo vrijeme nije jasno od kuda nas toliko i tolika prisutnost i dominacija Hrvata. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Jahja Muhasilovic Postano: 23 lis 2025, 15:48 |
|
|
Jahja fukari poručuje da su eu-zakoni "švedski stol". https://youtu.be/W8zXsNrBMU8?t=1543
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Jahja Muhasilovic Postano: 23 lis 2025, 15:51 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2732 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Robbie MO je napisao/la: saskia je napisao/la: Uvijek sam se pitao otkud Muslimanima to uvjerenje da nas je tako malo. Vjerojatno kada živiš u Tuzli i najdalje odeš do Sarajeva onda ti se i čini da nema Hrvata ni 7-8%. Ti ljudi ne znaju na karti nać Grude i Široki. A ZHK je trenutno vjerojatno i najzdravija sredina u ovom dijelu Europe. Rapidno razvijanje i pozitivan prirodni priraštaj kao i Bogom dana klima. Radi se o mržnji i samo-propagandi elite, samohrabrenju da su Alijine oklade na demografiju bile ispravne, i zatim nepismenosti naroda koji vjeruje u takve floskule. I onda im naravno cijelo vrijeme nije jasno od kuda nas toliko i tolika prisutnost i dominacija Hrvata.  I onda su krivi Schmidt, Plenković, Željana Zovko, tlak zraka, južina….  Po mojoj procjeni Hrvata u BiH je između 13.5%-15% sa tendencijom rasta udjela
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Jahja Muhasilovic Postano: 23 lis 2025, 16:09 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 4148 Lokacija: Dridska Župa
|
|
Ma Hrvata je 2% hehe A kad se braća namnože hehe
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Jahja Muhasilovic Postano: 23 lis 2025, 16:11 |
|
|
Ta njihova "elita" od njih pravi idiote. "Vrtenje u krug" (Bakir) je varanje suočavanja s činjenicama. I sve to dok ekonomski slabe i iseljavaju. Jahja glede EU odnosa preporučuje isto, samo drugačije formulira -"Što nam paše uzimamo, što nije odbijamo". Sam priznaje da su oni ne zainteresirani. Sve ostalo je znači gluma. Manje-više svi tako razmišljaju. Mnoge stvari opisiva kao da su samo protiv njih uzmjerene, kao npr. novi EES sustav, vizni režim, i time stvara dojam da je BiH jedina na meti EU. S ovakvim likovima, jednog dana će dobiti ipak EU, ali s već odseljenim stanovništvom i pulupraznim fondovima, jer će druge zamlje ZB i Ukrajine biti brže i pokupiti "kajmak". Očito da ih ne zanima blagostanje, nego isključivo uski vjersko-politički interesi koji se nalaze u slijepoj ulici. Sad zamislite da ovakvim dadnete državu. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Jahja Muhasilovic Postano: 23 lis 2025, 16:34 |
|
|
saskia je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Radi se o mržnji i samo-propagandi elite, samohrabrenju da su Alijine oklade na demografiju bile ispravne, i zatim nepismenosti naroda koji vjeruje u takve floskule. I onda im naravno cijelo vrijeme nije jasno od kuda nas toliko i tolika prisutnost i dominacija Hrvata.  I onda su krivi Schmidt, Plenković, Željana Zovko, tlak zraka, južina….  Po mojoj procjeni Hrvata u BiH je između 13.5%-15% sa tendencijom rasta udjela Samo nisu "duševne odlike Bosanaca", kako je austrijski ministar vanjskih poslova Metternich 1821. rekao, glede stvaranja problema na granici od naoružanih bandi. ;-) 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Jahja Muhasilovic Postano: 23 lis 2025, 17:21 |
|
|
|
Hrvata ima realno oko 12 % , plus minus 0,5 %.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ronaldinho
|
Naslov: Re: Jahja Muhasilovic Postano: 23 lis 2025, 17:30 |
|
|
saskia je napisao/la: Uvijek sam se pitao otkud Muslimanima to uvjerenje da nas je tako malo. Vjerojatno kada živiš u Tuzli i najdalje odeš do Sarajeva onda ti se i čini da nema Hrvata ni 7-8%. Ti ljudi ne znaju na karti nać Grude i Široki. A ZHK je trenutno vjerojatno i najzdravija sredina u ovom dijelu Europe. Rapidno razvijanje i pozitivan prirodni priraštaj kao i Bogom dana klima. Radi se o orkestriranoj političkoj kampanji kojom se zaluđuje krezuba sirotinja i delegitimizira trojka koja je "kapitulirala" pred uzepejon kojeg ima 7%.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Jahja Muhasilovic Postano: 23 lis 2025, 17:36 |
|
|
|
Ma to osam posto je valjda koliko HDZ ima zastupnika u PSBiH, to je onaj ludi Vukan pokrenuo...
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Jahja Muhasilovic Postano: 23 lis 2025, 18:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 87914 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
dreamteam je napisao/la: Ma to osam posto je valjda koliko HDZ ima zastupnika u PSBiH, to je onaj ludi Vukan pokrenuo... HDZ ima 10%  Zbog rasipanja glasova. (Bačeni glasovi za sve ostale stranke)
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POPOVO_POLJE
|
Naslov: Re: Jahja Muhasilovic Postano: 24 lis 2025, 19:27 |
|
|
saskia je napisao/la: Uvijek sam se pitao otkud Muslimanima to uvjerenje da nas je tako malo. Vjerojatno kada živiš u Tuzli i najdalje odeš do Sarajeva onda ti se i čini da nema Hrvata ni 7-8%. Ti ljudi ne znaju na karti nać Grude i Široki. A ZHK je trenutno vjerojatno i najzdravija sredina u ovom dijelu Europe. Rapidno razvijanje i pozitivan prirodni priraštaj kao i Bogom dana klima. Misle da nas je toliko jer oni broje da je nas 300 000 a da BiH ima 3,5 mil stanovnika. Pogledaj na bosanskim histerijama Jack se samo bavi demografijom Hrvata. Ponavlja svako mjesec dana koliko nas se rađalo u Jajcu 2010 a koliko danas no ne piše koliko se njih njih rađalo 2010 u Jajcu a koliko danas. USK ne smiju ni spomenut. Oni misle da Hrvati padaju a da njima stoje brojke iste kao i prije 15 godina.
_________________ Inzko izrazio duboku zabrinutost
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Jahja Muhasilovic Postano: 24 pro 2025, 10:04 |
|
|
Jahja bi da uvjetuje potpisivanje međudržavnog sporazuma oko JI s priznanjem Hrvatske sporazuma o granici, kojeg ona nije ratificirala, jer su Muslimani u gruntovnici muljali oko Neumskog zaljeva. Ovo mi liči kao Alijina prijetnja 1990. s pet milijuna yu-Muslimana. Jahja smatra da su oni u poziciji nešto da uvjetuju. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Jahja Muhasilovic Postano: 24 pro 2025, 16:21 |
|
|
Pa islamistima je korištenje mozga haram, pa ono 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Jahja Muhasilovic Postano: 24 pro 2025, 16:26 |
|
|
novem je napisao/la: Jahja bi da uvjetuje potpisivanje međudržavnog sporazuma oko JI s priznanjem Hrvatske sporazuma o granici, kojeg ona nije ratificirala, jer su Muslimani u gruntovnici muljali oko Neumskog zaljeva. Ovo mi liči kao Alijina prijetnja 1990. s pet milijuna yu-Muslimana. Jahja smatra da su oni u poziciji nešto da uvjetuju.  Sve isto… što uključuje i nedostatak pameti.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Jahja Muhasilovic Postano: 24 pro 2025, 16:50 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44604 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Čovjek bi rekao da je LNG na Miljacki pa da oni mogu uvjetovati.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Jahja Muhasilovic Postano: 24 pro 2025, 16:59 |
|
|
Muslimanski CIK ponavlja izbore na 136 biračkih mjesta u RS. Vazda budaletine 
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Jahja Muhasilovic Postano: 06 sij 2026, 16:22 |
|
|
Jahja strastven pred njegov vjerski iskon, pravoslavni Božić. Sažeto o njegovoj žudnji: Drang nach Osten, onaj daljni. “Pred našim očima se kroz ovaj projekat odvija finalna faza geopolitičke eutanazije bošnjačkog političkog faktora.” “Ima nečeg duboko tragičnog, gotovo mazohističkog, u bošnjačkoj političkoj naivnosti. Zavedeni šarenim lažama o “promjenama” i “evropskom zamahu”” https://istraga.ba/eutaniziranje-bosnjaka-nipologija-virus-iz-laboratorije-abu-dhabija/Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Jahja Muhasilovic Postano: 06 sij 2026, 16:33 |
|
|
Jahija laprda u razini ovog našeg forumskog laprdanja. Nego, Jahja je najslađa javna ličnost kod takozvanih Bošnjaka, kao što je Draško Stanivuković kod Srba. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Jahja Muhasilovic Postano: 06 sij 2026, 17:46 |
|
|
|
Jahja nam šalje poruku da su za njega i polu sekularni Muslimani "izdajice", da ne govorim za par promila doista sekularnih. Svako njihovo postojanje i pokušaj suradnje sa susjedima se opisuje kao "virus", "opasni eksperiment", "eutaniziranje", "autokolonijalizm", "iterativni proizvod obavještajno-političkih kuhinja" i sl.
Lik Muslimane ne vidi kao slobodne građane (kojima se inače često predstavljaju kad treba odglumiti tu ulogu), inače ne bi naglašavao da im se preko nekih stranaka nudi "iluzija izbora, dok se zapravo vrši fragmentacija političkog tijela", koja je demokratskom društvu prirodna, pa čak i očekivana stvar.
Različiti društveni slojevi, vrijednosti, ideologije i interesi ne mogu se trajno stopiti u jednu homogenu političku volju. Fragmentacija u jakom društvu je zdrava pojava, ali se Jahja pribojava da je njima problematična, jer može prerasti u polarizaciju bez zajedničkog temelja. Biti će zapravo da je on svjestan koliko im je "jak" temelj, pa sve drugo i drugačije u vlastitim redovima proglašava opasnostima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Jahja Muhasilovic Postano: 07 sij 2026, 00:24 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 22:28 Postovi: 2421 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
|
Odkud Jahji brojke da je Bošnjaka oko 65% Srba 25% i Hrvata 7% ? Ima li tko smisleno objašnjenje?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POPOVO_POLJE
|
Naslov: Re: Jahja Muhasilovic Postano: 07 sij 2026, 03:16 |
|
|
oak je napisao/la: Odkud Jahji brojke da je Bošnjaka oko 65% Srba 25% i Hrvata 7% ? Ima li tko smisleno objašnjenje? To je psihološko ratovanje . Nama se konstantno nameće da nestajemo, manjina bla bla... a Muslimanima daje nadu u ovim vremenina kad su u kurcu. Nitko od Bošnjaka ne spominje da je po FZS 2010 godine rođeno 20 000 Bošnjaka a 2024 je rođeno 13 400. Niti da kad prođe 6 godina fali 10-15% prvašića Bošnjaka jer su izmišljeni. Najbolje ti je tu vidjeti Brčko distrikt gdje je 30-40% Bošnjaka manje prvašića nego rođenih po FZS 6 godina ranije. Ukratko traže utjehu u lažima.
_________________ Inzko izrazio duboku zabrinutost
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Jahja Muhasilovic Postano: 07 sij 2026, 07:54 |
|
|
Citat: Sarajevo se pretvara u testni poligon za novu vrstu upravljanja, gdje se suverenitet ne oduzima tenkovima, već se dobrovoljno predaje kroz “reforme” i “evropski put” koji vodi preko Zagreba. Dobrovoljno su u Daytonu potpisali da nemaju suverenitet.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|