HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 18 svi 2025, 22:04.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 241 post(ov)a ] 
Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Jasmin Hasanović (Zlatni student UniSarajevo i FTV uposlenik): "Nema Hrvata u BiH!"
PostPostano: 29 ožu 2013, 03:04 

Update: vijest za dijeljenje
http://www.hercegbosna.org/kolumne/poli ... -7680.html

Jasmin Hasanović
https://www.facebook.com/nachtar

Želi i u politiku: "A polako, čeka se strateški povoljan trenutak."

Radio u Civitasu. Sada u Federalnoj TV.
Citat:
Civitas Bosne i Hercegovine
Non-Profit Organisation
Osnovni cilj Civitasa u BiH je razvijanje informiranog, kompetentnog i aktivnog građanina koji će biti posvećen razvoju demokratskog društva.
https://www.facebook.com/pages/Civitas- ... 4140990926

slika

slika

Vrh

Naslov: Re: Jasmin Hasanović (Zlatni student Univerziteta u Sarajevu): "Nema Hrvata u BiH!"
PostPostano: 29 ožu 2013, 03:22 

Stavi na onu drugu temu o tim ispadima.

Vrh

Naslov: Re: Jasmin Hasanović (Zlatni student Univerziteta u Sarajevu): "Nema Hrvata u BiH!"
PostPostano: 29 ožu 2013, 03:42 

Ovo mu treba zapamtiti i staviti pod nos čim se pojavi na političkoj sceni.

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2013, 03:47 

Posebna tema je sasvim ok.

Nacističko smeće.

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2013, 03:52 

"Nema Hrvata u BiH" je naravno skandalozna konstrukcija i činjenična laž, ali ono što je istina i činjenica je da u njegovoj rodnoj Foči nema Muslimana (ili Bošnjaka, kajgod). Jel ti (Fadilj) vokri?

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2013, 05:05 

Citat:
- Jednostavno, ne možete jer to niste! Jeste li rođeni u Hrvatskoj - NISTE! Do XIX stoljeća ste se svi nazivali Bošnjacima, dok vam nacionalističke politike nisu oprale mozgove i umislili da ste Hrvati? Koje su vaše veze s Hrvatskom? Nemate ih!

- Da, da, jeste, došli ste iz Hrvatske U augustu/kolovozu sa mora

- Jebem vam ja svima i islam i katoličanstvo i pravoslavlje! Samo se na to vodite, a državu ko šiša?
Obrazujte se, a nedajte da vas obrazuju teološka gamad!

- I krscanstvo je, kao i islam okupatorskb, tudja i nama strana vjera koja je nametnuta. Sve monoteisticke religije su okupatorske i nametnute. Ali, vidim, tebi je cilj samo da jednu vidis kao takvu.

- Ja jesam nacionalista, a pod tim podrazumjevam da su svi stanovnici jedne države izjednačeni sa tom državom. Upravo je to nacionalizam u pravom smislu te riječi i on u ovakvoj podjeljenoj državi punoj sukoba ne može nikako biti sramotan!

Jasmin Hasanović, 29.03.2013, klix.ba, komentar

[Sic!]

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2013, 05:18 

Kaže lik da Hrvati u BiH nisu Hrvati (nego katolici), ali su zato Sandžaklije ipak Bošnjaci jer je "bosanska država" (odnosno otomanski pašaluk) kontrolirala "Sandžak". Dakle, nije niti "konzistentni" nacionalist (Država = Nacija), nego poturičko-osmanlijski isprdak.

Slijedom te logike su i današnji Dalmatinci, Slavonci i Ličani zapravo "Bošnjaci" jer su bili pod turskom kontrolom.

Nadam se da ste prerasli taj stadij zgražanja i čuđenja, ovo su (pra)stare minderaške teze. Korist vidim samo u tome ako ove upise pročita dovoljan broj Hrvata čime bi u sebi (barem se nadam) probudili jednu zdravu dozu obrambene mržnje, koja je često najbolje pogonsko gorivo.

Ajde da je lik običan šeherski komentator ne bi uopće bilo problema, ne smeta mi ni to što je "zlatni" (prije golden shower) student, ali da ovaj radi na Federalnoj TV, prikačen na državnu sisu i tipka ove nebuloze dok ispija turske kahve na dobro plaćenom radnom mjestu koje financiraju i Hrvati (direktno, ako još ima budala koje plaćaju pretplatu) ili indirektno kroz Federalne dotacije FTV-u.

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2013, 07:11 

Ministry of Sound je napisao/la:
"Nema Hrvata u BiH" je naravno skandalozna konstrukcija i činjenična laž, ali ono što je istina i činjenica je da u njegovoj rodnoj Foči nema Muslimana (ili Bošnjaka, kajgod). Jel ti (Fadilj) vokri?

Koja konstatacija, koji argument :klanjam

To bi isto sad bilo, da ja tebe pitam, je li ti vokri što nema Hrvata u Derventi, Banjaluci ili drugim dijelovima Posavine.Mislim da je gnusno s tvoje strane potezati rezultat etničkog ćišćenja, bez obzira što je Fadil neki idiot očigledno.No reagujući na ovaj idiotizam Fadilov ovako, neprimjereno daješ i prećutno odobravaš zločin koji je djelomično pogodio i hrvatski narod.Da ne pominjem zagrade i to što Bošnjacima osporavaš pravo na nacionalni identitet u istom upisu, lafo zbunjen ironično komentirajući " Kaj god "

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2013, 07:35 

SarajkaDjevojka je napisao/la:

Koja konstatacija, koji argument :klanjam

To bi isto sad bilo, da ja tebe pitam, je li ti vokri što nema Hrvata u Derventi, Banjaluci ili drugim dijelovima Posavine.Mislim da je gnusno s tvoje strane potezati rezultat etničkog ćišćenja, bez obzira što je Fadil neki idiot očigledno.No reagujući na ovaj idiotizam Fadilov ovako, neprimjereno daješ i prećutno odobravaš zločin koji je djelomično pogodio i hrvatski narod.Da ne pominjem zagrade i to što Bošnjacima osporavaš pravo na nacionalni identitet u istom upisu, lafo zbunjen ironično komentirajući " Kaj god "

Njemu očito jeste (Fadilj) vokri (izguglaj ako ne kontaš), što su ga Srbeki napenalili iz Foče, pa frustracije i impotentni poriv za osvetom liječi brišući (naravno bez realne mogućnosti da to i ostvari) nekoga trećeg.

Ovo o Muslimanima u Foči kojih tu više nema je odličan, realan, primjeren i odmjeren nizak udarac i come-back na konstataciju da Hrvati ne postoje u BiH (i to u članku u kojem se govori o hrvatskoj djeci u posjeti Sarajevu).

Glede Bošnjaka, 1991. ih je u BiH bilo 1.285, a ne znam koliko ih je živjelo u Foči. Ploču ću promjeniti nakon rezultata popisa 2013. i kada ti narod prestane lagati da im je netko branio da se izjasne kao Bošnjaci.

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2013, 07:40 

Naravno popis će biti presudan za promjenu tvog omalovazavajućeg stava i negiranja kompletnog bošnjačkog naroda.Pretpostavljam da nećeš ploču promijeniti otvarajući desetak tema dnevno o ugrozenosti hrvatskog nacionalnog interesa u BiH ?Trebaš biti doslijedan.Pa i o multikulturi i ugrozenosti Hrvata raspravljati onda nakon popisa.Ovako spočitavaš Fadilju ono čega ni tebi ne nedostaje :D

Nema potrebe da googlam.Mozda da ti pokušaš ?

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2013, 07:50 

Ne negiram postojanje naroda (hvala Bogu i Alahu da nemate nikakvih veza sa Hrvatima, a sjeme se zatrlo svim Ustašama, Dodrinašima, Perecima i Hrvatima koji vas na bilo kakav način svojataju), samo se držim dobro dokumentiranih činjenica sa zadnjeg popisa.

U biti je ovo sve smiješno, i drago mi je da me sjećanje na period of 1989-1992 jako dobro služi. Srbi su bili gospoda, demokrati, akademici i u najgorim trenucima vlastitog ludila i propagande u usporedbi sa g. Jasminom i sličnim (većinskim) izdrkotininama koje štancaju fakulteti humanističkih znanosti (najbeskorisniji fakulteti) u Šeheru i drugdje.

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2013, 08:54 

Kako se zove pojava kada npr. Hrvati Hrvatima negiraju hrvatstvo?

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2013, 08:57 

Obiteljska svađa.

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2013, 09:36 

Onda je ovo susjedska svađa.
Nego koja je razlika ako ti neko uvali gospodski ili krkanski.

Srbi su bili gospoda, demokrati, akademici i u najgorim trenucima vlastitog ludila i propagande

Možeš pojasniti u čemu je značaj ovoga, pričamo o salonskim četnicima?

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2013, 09:44 

Vi Bošnjaci ste Lebowski najviše prolupali i podivljali od svih naroda jer ste takvu strategiju i taktiku uzeli.

Nema 100% Bosne i "unitarne" dok bar cca 30% ne zavolite Srbe i Hrvate, jer takvu ste lažnu furku uzeli, tko vam kriv.
Vi ćete nastaviti mrziti ostala dva naroda, to jače od vas i i malo dijete zna da tu nema nikad normalne države.

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2013, 09:49 

fernandez je napisao/la:
Ovo mu treba zapamtiti i staviti pod nos čim se pojavi na političkoj sceni.

Apsolutno, čim pomoli nos na javnoj sceni ove fašističke izjave mu treba svaki put ponoviti. Pratit će ga dok je živ.

1201 of 2558 - 46.95%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2013, 09:59 

Ne negiram postojanje naroda (hvala Bogu i Alahu da nemate nikakvih veza sa Hrvatima, a sjeme se zatrlo svim Ustašama, Dodrinašima, Perecima i Hrvatima koji vas na bilo kakav način svojataju), samo se držim dobro dokumentiranih činjenica sa zadnjeg popisa.

U biti je ovo sve smiješno, i drago mi je da me sjećanje na period of 1989-1992 jako dobro služi. Srbi su bili gospoda, demokrati, akademici i u najgorim trenucima vlastitog ludila i propagande u usporedbi sa g. Jasminom i sličnim (većinskim) izdrkotininama koje štancaju fakulteti humanističkih znanosti (najbeskorisniji fakulteti) u Šeheru i drugdje.

Ti se sjećaš perioda 1989- 1992 znaš kako ?Lijepeći sličice fudbalera u album jedino :D
O tome predlazem da raspravljamo na onoj temi Jugonostalgija.Nemoj me nasmijavati, pionirske ti kape i marame.Nisi bio ni titin omladinac.

Nego evo odličan interviju o susjedima Hrvatima iz RH.Da te informiram :

Citat:
- Bošnjačka nacionalna zajednica Hrvatske kao udruga djeluje već dva desetljeća, uskoro ćemo obilježiti 20-godišnjicu postojanja. Udruga okuplja županijske organizacije kojih imamo 11 u svim županijama u kojima Bošnjaci u većem broju žive. Karakteristika Bošnjaka u RH je da su posvuda prisutni, u svim dijelovima Hrvatske, za razliku od pripadnika nekih drugih nacionalnih manjina koji su koncentrirani na određena područja.
Nas Bošnjaka ima od istoka pa do krajnjega juga Hrvatske, što je i svojevrsni izazov kada je riječ o organiziranju. Županijske organizacije bošnjačke zajednice samostalni su pravni subjekti, a Bošnjačku nacionalnu zajednicu Hrvatske definirali smo kao udrugu udrugâ, pa smatram da je najadekvatniji termin za nju "temeljna udruga" Bošnjaka u RH.

- Danas biti Bošnjak u Hrvatskoj je puno bolje nego prije, definitivno. Među ostalim, svi se u to možemo uvjeriti, u javnom, medijskom prostoru više se uopće ne koristi odrednica "Musliman" nego Bošnjak, vrlo rijetko Bošnjak-musliman, a nekada je bilo pravilo da se isključivo koristi termin "Musliman". Mediji i novinari, naravno i političari, sada jako paze da nas ispravno nazivaju. U Republici Hrvatskoj ime Bošnjak se afirmiralo, ustoličilo, to više nitko ne dovodi u pitanje, kaže u intervjuu za Oslobođenje Sead Berberović.

http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/inte ... -muslimana

Više ljudi poštuju manjine, nego što su pojedinci u stanju ispoštovati virtualno konstitutivni narod i prve susjede.Evolocijo !

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2013, 10:35 

Ovaj lik je zagovornik Trećeg. Jer, nije spomenuo kako nema Srba u BiH. Dakle, ako imaš entitet svoj onda te ima, a ako nemaš - nema. Time u biti ide na ruku onima koji tvrde kako Hrvatima nema opstanka bez entiteta, i kako su svi koji su protiv laprdanja o hrv. entitetu zapravo izdajnici Hrvata.

Uzročno-posljedična veza negiranja ili umanjivanja prava Hrvata koja će kad-tad eskalirati. Pa imali smo primjera u ne tako dvnoj povijesti tinjanja ispod površine dok ne dođe do nekih tektonskih većih poremećaja, a onda buktinje...

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2013, 10:48 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Ovaj lik je zagovornik Trećeg. Jer, nije spomenuo kako nema Srba u BiH. Dakle, ako imaš entitet svoj onda te ima, a ako nemaš - nema. Time u biti ide na ruku onima koji tvrde kako Hrvatima nema opstanka bez entiteta, i kako su svi koji su protiv laprdanja o hrv. entitetu zapravo izdajnici Hrvata.

Uzročno-posljedična veza negiranja ili umanjivanja prava Hrvata koja će kad-tad eskalirati. Pa imali smo primjera u ne tako dvnoj povijesti tinjanja ispod površine dok ne dođe do nekih tektonskih većih poremećaja, a onda buktinje...

Citat:
- Jebem vam ja svima i islam i katoličanstvo i pravoslavlje! Samo se na to vodite, a državu ko šiša?

Šta su Srbi po tvom uvazenom mišljenju budisti ?

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2013, 10:57 

Junuz Djipalo je napisao/la:

Citat:

Šta su Srbi po tvom uvazenom mišljenju budisti ?

Država postoji radi svojih građana, a ako su većina građana vjernici, onda država postoji radi vjernika, a ako vrijeđaš vjernike i ne poštuješ ih, ne poštuješ državu i ne "šišaš" je ti prvi. Ovo je gore od negiranja Hrvata. Kod negiranja Hrvata zajebavaš 15-ak % države a kod nepoštivanja vjernika, zajebavaš 80 % države.

A sve ja to pišem koji sam prije nevjernik nego vjernik. Poštuješ tuđe kako bi neko poštovao tvoje, jednostavno je.

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2013, 11:01 

Pa većina Srba su pravoslavci.Slazem se da je lik blago rečeno konfuzan, no u nedoumici sam što ti hoćeš reći ?Da je trebao napisati ne postoje ni Srbi u BiH, pa bi tako obuhvatio i Srbe ateiste i pravoslavce vjernike ??

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2013, 11:02 

nema tu puno mudrolije, vrijeme je da se sipa i državno odvjetništvo pozabavi ovim retardiranim turčinom i njemu sličnim isprdcima

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2013, 11:07 

Pa većina Srba su pravoslavci.Slazem se da je lik blago rečeno konfuzan, no u nedoumici sam što ti hoćeš reći ?Da je trebao napisati ne postoje ni Srbi u BiH, pa bi tako obuhvatio i Srbe ateiste i pravoslavce vjernike ??

Ma ono isto što je i Mini napisao. Imaš pun kufer ljudi koji su došli iz vukojebina Sandžaka ili istočne Bosne u Sarajevo i sad se nesigurni u svoj identitet dokazuju. Tamo gdje im je najlakše kad već ne mogu inženjerskim ili nekim drugim uspjesima.

A trenutno im je najlakše po Hrvatima jer Ameri, najveća sila svijeta fura i podržava tu neku građansku spiku, a ovakvi se samo šlepaju. Znači neko te šuta na podu, a frajer prođe pored pa te nako usput mazne dok si na podu.

Šupak, hinja, imali smo mi nazive za takve.

No, ja osobno mislim da među Bosancima/Bošnjacima ima materijala za izgradnju skladnog suživota s Hrvatima, više nego ovakvih likova, samo nikako da budu glasniji od idiota.

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2013, 11:07 

Kada dođe povoljan trenutak, Jasmina uhititi, procesuirati, osuditi i objesiti!

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2013, 11:11 

ManInBlack je napisao/la:
Kada dođe povoljan trenutak, Jasmina uhititi, procesuirati, objesiti i osuditi!

Komunisti. :rigam

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 241 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Ceha, POPOVO_POLJE i 379 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: