|
|
Stranica: 2/6.
|
[ 130 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Haram
|
Naslov: Re: Kada su Muslimani prvi put čuli za Tvrtka, Stjepana, Katarinu, Tomaša, Kulina, Hrvoja ? Postano: 17 kol 2022, 14:36 |
|
|
Vjeruj mi da nisam.
Prije jedno 10-15 godina sam i sam bio od onih koji bi skenirali stranice i stranice iz kojekakvih knjiga vjerujuci da su nasli ULTIMATIVNI DOKAZ za istinitost vlasitih teorija i teorijica, al onda se covjek trzne kratko, zamisli, baci pogled u samog sebe i skonta da ustvari u ovakvih slucajevima pronalazimo iskljucivo ono za cim i tragamo, tj. ono sto i ZELIMO da nadjemo. :)
I da na kraju krajeva sve to nije vrijedno - ne minute, vec ni sekunde ljudskog zivota.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Kada su Muslimani prvi put čuli za Tvrtka, Stjepana, Katarinu, Tomaša, Kulina, Hrvoja ? Postano: 17 kol 2022, 14:36 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ako se ne varam, u 20. stoljeću.
Muslimani u Bosni nisu čuli za Tvrtka, Stjepana, Katarinu, Tomaša, Kulina, Hrvoja, dok im povjesničari i arheolozi iz Zagreba i Beča nisu rekli za njihovo postojanje, i pokazali neke dokumente iz Dubrovnika, Rima, Beča, Splita, Zadra, itd.
Fratri su sve zapisivali i znali za mnoga imena kaurskih kraljeva nevjernika, ali muhamedance to nije zanimalo kao što su i Arapi zaboravili predislamske vladare kjafire. 1463. godine Bošnjaci muslimani, a znali su i prije ali tada nisu bili muslimani. A oni muslimani i Turskoj znali su i prije za tu vlastelu u Bosni jer su im bili protivnici.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Kada su Muslimani prvi put čuli za Tvrtka, Stjepana, Katarinu, Tomaša, Kulina, Hrvoja ? Postano: 17 kol 2022, 14:39 |
|
|
Haram je napisao/la: Vjeruj mi da nisam.
Prije jedno 10-15 godina sam i sam bio od onih koji bi skenirali stranice i stranice iz kojekakvih knjiga vjerujuci da su nasli ULTIMATIVNI DOKAZ za istinitost vlasitih teorija i teorijica, al onda se covjek trzne kratko, zamisli, baci pogled u samog sebe i skonta da ustvari u ovakvih slucajevima pronalazimo iskljucivo ono za cim i tragamo, tj. ono sto i ZELIMO da nadjemo. :)
I da na kraju krajeva sve to nije vrijedno - ne minute, vec ni sekunde ljudskog zivota. Trebao si otići u manastir. Tamo bi našao ultimativni dokaz ko si, šta si i koja ti je bila slava.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Kada su Muslimani prvi put čuli za Tvrtka, Stjepana, Katarinu, Tomaša, Kulina, Hrvoja ? Postano: 17 kol 2022, 14:54 |
|
|
Haram je napisao/la: Vjeruj mi da nisam.
I da na kraju krajeva sve to nije vrijedno - ne minute, vec ni sekunde ljudskog zivota. Nisu potrebni nikakvi "ultimativni dokazi", nego samo prihvaćanje što je moderna znanost utvrdila kao fakt, iako doduše ne uvijek sa nekom 100% garancijom, što bi tek tada bilo "ultimativno". I kao takvo od većine je prihvaćeno. Ta tvoja isključivost i jeste gubljenje vremena.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Kada su Muslimani prvi put čuli za Tvrtka, Stjepana, Katarinu, Tomaša, Kulina, Hrvoja ? Postano: 17 kol 2022, 14:56 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Haram je napisao/la: Vjeruj mi da nisam.
I da na kraju krajeva sve to nije vrijedno - ne minute, vec ni sekunde ljudskog zivota. Trebao si otići u manastir. Tamo bi našao ultimativni dokaz ko si, šta si i koja ti je bila slava. Trebao si ti otici u skolu i pronaci mozak, ali nema smisla sad o tome SBBKBB, koncentrisimo se na pozitivno i na suzivot i zajednicku buducnost u zajednickoj, suverenoj i medjunarodno priznatoj Bosni i Hercegovini. :)
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Kada su Muslimani prvi put čuli za Tvrtka, Stjepana, Katarinu, Tomaša, Kulina, Hrvoja ? Postano: 17 kol 2022, 14:57 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39224 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Vlastite teorije u rangu s Osmanagićevim o bosanskim piramidama i onda dođu geološki stručnjaci preko National Geographic i znanstvenom analizom isprdaju te vaše teorije. Da nam granica nije bio na bosanskim histerijama tamo je specijalnost skeniranje stranica?
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Kada su Muslimani prvi put čuli za Tvrtka, Stjepana, Katarinu, Tomaša, Kulina, Hrvoja ? Postano: 17 kol 2022, 15:01 |
|
|
Haram je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Trebao si otići u manastir. Tamo bi našao ultimativni dokaz ko si, šta si i koja ti je bila slava.
Trebao si ti otici u skolu i pronaci mozak, ali nema smisla sad o tome SBBKBB, koncentrisimo se na pozitivno i na suzivot i zajednicku buducnost u zajednickoj, suverenoj i medjunarodno priznatoj Bosni i Hercegovini. :) Nećemo.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Kada su Muslimani prvi put čuli za Tvrtka, Stjepana, Katarinu, Tomaša, Kulina, Hrvoja ? Postano: 17 kol 2022, 15:01 |
|
|
Ako mislis na fejsbuk stranicu na kojoj sam nakon tri ili cetri posta banovan, onda sam bio, ali nisam nikad nista skenirao vec samo komentarisao nekoliko nebuloza.
Ali posto su moje kritike i komentari obicno ostri, neumoljivi i argumentativno nenadjebivi (kad hocu), uostalom moze vam veteran ovog foruma Glazbenik o tome natanane ako mu se da, vlasnik profila nije nasao drugog izlaza no da mi onemoguci pisanje. Zato sto je picka.
On nije NISTA manji mitoman od vas ovde. Tacno ste 1 : 1 samo u drugoj boji. Povraca mi se vec na pomisao.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Kada su Muslimani prvi put čuli za Tvrtka, Stjepana, Katarinu, Tomaša, Kulina, Hrvoja ? Postano: 17 kol 2022, 15:02 |
|
|
Evo uleti mi opet ovaj proljev.
Daramo, ovaj zadnji post je bio upucen tebi.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Kada su Muslimani prvi put čuli za Tvrtka, Stjepana, Katarinu, Tomaša, Kulina, Hrvoja ? Postano: 17 kol 2022, 15:10 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39224 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Suživot nije moguć kao niti budućnost BiH dok god pola stanovnika države pokušava dominirati nad drugom polovicom i priča da su oni srce države, temeljni narod i da su najbrojniji narod koji treba imati najviše prava.
Radi ovakvih poput granice, pogotovo mitomana iz dijaspore koja potpaljuje jadnike u BiH će se ova država raspasti kao još jedna suverena i međunarodno priznata država Jugoslavija.
Tek je bolest klonirati se na forum od kojeg ti se povraća.
Meni se povraća od usranih dijasporaša koji bi nekome u BiH određivali kako će živjeti.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Kada su Muslimani prvi put čuli za Tvrtka, Stjepana, Katarinu, Tomaša, Kulina, Hrvoja ? Postano: 17 kol 2022, 15:14 |
|
|
daramo je napisao/la: Suživot nije moguć kao niti budućnost BiH dok god pola stanovnika države pokušava dominirati nad drugom polovicom i priča da su oni srce države, temeljni narod i da su najbrojniji narod koji treba imati najviše prava.
Radi ovakvih poput granice, pogotovo mitomana iz dijaspore koja potpaljuje jadnike u BiH će se ova država raspasti kao još jedna suverena i međunarodno priznata država Jugoslavija.
Tek je bolest klonirati se na forum od kojeg ti se povraća. Ne budi smijesan. Da je 90% ljudi kao ja medju vama Hrvatima i Bosnjacima u toj ******** bili bi ste ko slozna braca. I ne izvrci mi rijeci, ako zelis da se s respektom odnosim prema tvojim upisima. Nisam rekao da mi se od foruma povraca vec od historijskih tj. povijesnih teorijica, kako ovde, tako i na toj stranici (ukoliko govorimo o istoj-mislim da je imao Tvtkov stit kao avatar i zvao se Bosanska Historija ili tako nesto).
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Kada su Muslimani prvi put čuli za Tvrtka, Stjepana, Katarinu, Tomaša, Kulina, Hrvoja ? Postano: 17 kol 2022, 15:15 |
|
|
Malo poslije kreiranja nacije 93 u lobiju Holiday Inna.
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Kada su Muslimani prvi put čuli za Tvrtka, Stjepana, Katarinu, Tomaša, Kulina, Hrvoja ? Postano: 17 kol 2022, 15:15 |
|
|
Haram je napisao/la: Novem, evo nek mi univerzum, kosmos, bog, allah, jehova, isus, odmah pola kurca otkine ako je ova tvoja sranja IKO na forumu procitao. Evo jesam ja. Od prvog do zadnjeg slova. Pogotovo mi se svidjela usporedba s Jeruzalemom koji, osim duhovnog značaja, simbolizira narode koji se bore protiv islamskog okupatora.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
|
|
Čuli su prvi put u proljeće 1992. baš kao što su i tada prvi put vidjeli onu zastavu ljiljanima koju je njihov omiljeni HDZ predložio u Parlamentu BiH kao službenu.
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Kada su Muslimani prvi put čuli za Tvrtka, Stjepana, Katarinu, Tomaša, Kulina, Hrvoja ? Postano: 17 kol 2022, 15:18 |
|
|
Haram je napisao/la: daramo je napisao/la: Suživot nije moguć kao niti budućnost BiH dok god pola stanovnika države pokušava dominirati nad drugom polovicom i priča da su oni srce države, temeljni narod i da su najbrojniji narod koji treba imati najviše prava.
Tek je bolest klonirati se na forum od kojeg ti se povraća. Ne budi smijesan. Da je 90% ljudi kao ja medju vama Hrvatima i Bosnjacima u toj ******** bili bi ste ko slozna braca. I ne izvrci mi rijeci, ako zelis da se s respektom odnosim prema tvojim upisima. Nisam rekao da mi se od foruma povraca vec od historijskih tj. povijesnih teorijica, kako ovde, tako i na toj stranici (ukoliko govorimo o istoj-mislim da je imao Tvtkov stit kao avatar i zvao se Bosanska Historija ili tako nesto). Da je, a nije. Ljudi su takvi kakvi su, silom ih menjati ne ide. Biće Muje glasnije od Dodika u separatizmu, samo li se malo razmeste kockice, pazite šta vam kažem.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Kada su Muslimani prvi put čuli za Tvrtka, Stjepana, Katarinu, Tomaša, Kulina, Hrvoja ? Postano: 17 kol 2022, 15:18 |
|
|
Da takvi poput tebe ne guraju nosinu u BiH i mi bi se lakše dogovorili.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kada su Muslimani prvi put čuli za Tvrtka, Stjepana, Katarinu, Tomaša, Kulina, Hrvoja ? Postano: 17 kol 2022, 15:58 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Bobovac je napisao/la: Kako sam odrastao u blizini središta srednjevjekovne bosanske državnosti bio sam svjedok jedne bizarne pojave. Naime, riječ je o svojevrsnom ratu za naslijeđe. Povremeni pronađeni artefakti su imali različitu sudbinu u ovisnosti od toga tko bi ih pronašao. Ako bi musliman orući njivu našao na neku srednjevjekovnu ploču sa natpisom on ju je redovito uništavao. Hrvati bi ju obvezno nosili fratrima u samostan. Čak je bilo i sukoba sa muslimanima (uglavnom verbalnih) ukoliko bi se saznalo za njihovu nakanu i pokušavalo na razne načine (pa i otkupom) sačuvati artifakte. Dakle ne samo na nije postojala vezanost za srednjovjekovnu bosansku državnost i kulturu već je kod muslimana vladao i ekstremni animozitet prema istoj. Stvaran život, jedina istina.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Pejtonac sa juga
|
Naslov: Re: Kada su Muslimani prvi put čuli za Tvrtka, Stjepana, Katarinu, Tomaša, Kulina, Hrvoja ? Postano: 17 kol 2022, 16:09 |
|
|
Ima jedan članak u listu "Bošnjak", koji je izašao za vrijeme AU, u kojem piše kako se treba boriti onih koji su izdali naslijeđe Tvrtka i tkd. (pričajući o današnjim Srbima i Hrvatima).
Ima ekstremnih turkofila i druga strana. Isto tako SDA nikad ne bi digla spomenik Kralju Tvrtku ispred predsjedništva, što je SDP uradila još davno u Tuzli
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kada su Muslimani prvi put čuli za Tvrtka, Stjepana, Katarinu, Tomaša, Kulina, Hrvoja ? Postano: 17 kol 2022, 16:18 |
|
|
Za 50 godina ćete pričati kako je "bio jedan članak na Klix portalu". Aj razguli.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Kada su Muslimani prvi put čuli za Tvrtka, Stjepana, Katarinu, Tomaša, Kulina, Hrvoja ? Postano: 17 kol 2022, 16:18 |
|
|
Je li to onaj spomenik iz kojeg je izbačen dio iz povelje u "U ime Oca i Sina i Duha Svetoga"?
Naslijeđe Tvrtka su izdali jedino oni koji su se odrekli onoga u što je vjerovao Tvrtko "U ime Oca i Sina i Duha Svetoga".
|
|
Vrh |
|
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Kada su Muslimani prvi put čuli za Tvrtka, Stjepana, Katarinu, Tomaša, Kulina, Hrvoja ? Postano: 17 kol 2022, 16:22 |
|
|
Kad bi se koji od bosanskih kraljeva dignuo iz groba i ugledao npr. Kavazovića ispred sebe, zamahnuo bi mačem i skinuo mu glavu.
|
|
Vrh |
|
|
Pejtonac sa juga
|
Naslov: Re: Kada su Muslimani prvi put čuli za Tvrtka, Stjepana, Katarinu, Tomaša, Kulina, Hrvoja ? Postano: 17 kol 2022, 16:22 |
|
|
BBC je napisao/la: Za 50 godina ćete pričati kako je "bio jedan članak na Klix portalu". Aj razguli. Imaš arhive, pa pogledaj.
|
|
Vrh |
|
|
Pejtonac sa juga
|
Naslov: Re: Kada su Muslimani prvi put čuli za Tvrtka, Stjepana, Katarinu, Tomaša, Kulina, Hrvoja ? Postano: 17 kol 2022, 16:24 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: Kad bi se koji od bosanskih kraljeva dignuo iz groba i ugledao npr. Kavazovića ispred sebe, zamahnuo bi mačem i skinuo mu glavu. Isto bi uradio kada bi vidio kako se današnje žene oblače, kako smiju raditi i tkd. Ni Bismark ne bi preživio današnju Njemačku.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kada su Muslimani prvi put čuli za Tvrtka, Stjepana, Katarinu, Tomaša, Kulina, Hrvoja ? Postano: 17 kol 2022, 16:25 |
|
|
Trolaš teme.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Kada su Muslimani prvi put čuli za Tvrtka, Stjepana, Katarinu, Tomaša, Kulina, Hrvoja ? Postano: 17 kol 2022, 16:25 |
|
|
Zašto bi netko čitao politički list čiji su urednici svi odreda bili muslimani i koji je financirala tadašnja državna propaganda. Baš dobra usporedba, kao da za 50 godina netko citira Stav kao dokaz.
Imaš isto arhive Srbobrana iz tog perioda pa čitaj kad te već zanima.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|