|
|
Stranica: 4/5.
|
[ 109 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Kako odgovoriti na srpski zaokret prema hrvatskom pitanju? Postano: 14 pro 2014, 21:16 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
|
"Kad se psi kolju najopasnije ih je razdvajati".
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Kako odgovoriti na srpski zaokret prema hrvatskom pitanju? Postano: 14 pro 2014, 21:18 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 19:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
chat nick je napisao/la: Tema je sprdnja srbofobnog vipere.Zbog drugih Hrvata..neću.. Nije sprdnja nego smrtno ozbiljna stvar, da smrtnija ne može biti ''Mislim da nije realno pričati o trećem entitetu i kada bih ja bio u poziciji da odlučujem o tome moj izbor bi vjerojatno bila posebna izborna jedinica za izbor člana Predsjedništva koja važi samo na dan izbora i nakon toga nestaje, rekao je Ivanić!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Kako odgovoriti na srpski zaokret prema hrvatskom pitanju? Postano: 14 pro 2014, 21:19 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Ali je zato prestona Banja Luka 100% dok je stolni Mostar lapo-lapo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Kako odgovoriti na srpski zaokret prema hrvatskom pitanju? Postano: 14 pro 2014, 21:22 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: Ali gospodine Aga mi otjerašmo turske ratne brodove a vi ne uspijeste obraniti krst!  Odbranismo i mi Srpsku a u Neumu se tekbira sve u 16  Nego, čime to otjerašte to tursko brodovlje, HB mornaricom? Neum 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Kako odgovoriti na srpski zaokret prema hrvatskom pitanju? Postano: 14 pro 2014, 21:24 |
|
|
Jes' ovo ti Poskoce? Citat: UMRO KUJUNDŽIĆ: U Mostaru danas usred eksplozije ontološkog idiotizma politički zijanio predsjednički kandidat Milan
Da je ovaj politički nepismenjak iz Čučerja, Donje Mlake ili iz Sarajeva čovjek bi ga donekle razumio. No Imoćanin čovjek, kandidat za hrvatskog predsjednika Milan Kujundžić provocirao je danas u Mostaru osuđujući ideju trećeg entiteta i prošao je čak i bez zvižduka. On je kazao kako BiH treba sačuvati kao suverenu i cjeloviti državu u kojoj će sva tri naroda imati ravnopravni položaj, te da nikako ne podržava treći entitet jer, kako je rekao, cijepanje države odgovora samo grupici ljudi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Kako odgovoriti na srpski zaokret prema hrvatskom pitanju? Postano: 14 pro 2014, 21:25 |
|
|
chat nick je napisao/la: @vipera.U startu stalno pozivaš na nekakav dijalog bez strasti i vređanja.Korišćenje argumenata i logike. Pogledaj svoje postove.Ne odgovaraš sagovornicima na konkretna pitanja sa konkretnim odgovorima.Logičko razmišljanje ti je diskutabilno.Imaš jako čudan način rezonovanja. gdje ja koga ovdje uvrijedih i gdje ja ovdje ne odgovorih na pitanje
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Kako odgovoriti na srpski zaokret prema hrvatskom pitanju? Postano: 14 pro 2014, 21:26 |
|
|
Glede neumskog grba, utoliko i ono neumsko tekbiranje poprima poseban šarm, gospodine Vipera 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Kako odgovoriti na srpski zaokret prema hrvatskom pitanju? Postano: 14 pro 2014, 21:28 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: ''Mislim da nije realno pričati o trećem entitetu i kada bih ja bio u poziciji da odlučujem o tome moj izbor bi vjerojatno bila posebna izborna jedinica za izbor člana Predsjedništva koja važi samo na dan izbora i nakon toga nestaje, rekao je Ivanić!
Sasma legitimno i pametno promišljanje, posebno kad se posmatra u svjetlu vašeg ranijeg posta. post821840.html#p821840 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Kako odgovoriti na srpski zaokret prema hrvatskom pitanju? Postano: 14 pro 2014, 21:33 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: chat nick je napisao/la: Tema je sprdnja srbofobnog vipere.Zbog drugih Hrvata..neću.. Nije sprdnja nego smrtno ozbiljna stvar, da smrtnija ne može biti ''Mislim da nije realno pričati o trećem entitetu i kada bih ja bio u poziciji da odlučujem o tome moj izbor bi vjerojatno bila posebna izborna jedinica za izbor člana Predsjedništva koja važi samo na dan izbora i nakon toga nestaje, rekao je Ivanić! Neozbiljan si.Željan prepucavanja sa Srbima.Već sam ti na prošloj strani rekao neke stvari.. Ovo je vaš forum pa ne bih da dobijem 4.ban zaredom a sasvim lako bih ti mogao objasniti realnu situaciju. Nemoj da se ljutiš ali inteligencija ti nije jača strana. Vama u tkz.bih još jedino fali da se sa Srbima još pokačite.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Kako odgovoriti na srpski zaokret prema hrvatskom pitanju? Postano: 14 pro 2014, 21:44 |
|
|
chat nick je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la:
Nije sprdnja nego smrtno ozbiljna stvar, da smrtnija ne može biti
''Mislim da nije realno pričati o trećem entitetu i kada bih ja bio u poziciji da odlučujem o tome moj izbor bi vjerojatno bila posebna izborna jedinica za izbor člana Predsjedništva koja važi samo na dan izbora i nakon toga nestaje, rekao je Ivanić!
Neozbiljan si.Željan prepucavanja sa Srbima.Već sam ti na prošloj strani rekao neke stvari.. Ovo je vaš forum pa ne bih da dobijem 4.ban zaredom a sasvim lako bih ti mogao objasniti realnu situaciju. Nemoj da se ljutiš ali inteligencija ti nije jača strana. Vama u tkz.bih još jedino fali da se sa Srbima još pokačite. Gospodine chatnick zar nije gospodin Ivanić željan prepucavanja sa Hrvatima? Čuj jedino nam fali da se sa Srbima pokačimo, šta hoćeš reći s tim, da smo loše prolazili u kačenju sa vama? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Kako odgovoriti na srpski zaokret prema hrvatskom pitanju? Postano: 14 pro 2014, 21:45 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: i gdje ja ovdje ne odgovorih na pitanje Ovdje: bezimeni12 je napisao/la: bezimeni12 je napisao/la: Ne ide te danas. Sta je oficijelni hrvatski interes po pitanju treceg? Opet te ne ide. Sta je interes Hrvata oko treceg, ne po tvom misljenju, nego prema stavovima legitimnih predstavnika Hrvata u BIH? Odgovor moze biti za treci ili protiv treceg. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Kako odgovoriti na srpski zaokret prema hrvatskom pitanju? Postano: 14 pro 2014, 21:51 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: i gdje ja ovdje ne odgovorih na pitanje Ovdje: bezimeni12 je napisao/la:
Opet te ne ide. Sta je interes Hrvata oko treceg, ne po tvom misljenju, nego prema stavovima legitimnih predstavnika Hrvata u BIH?
Odgovor moze biti za treci ili protiv treceg.  gospodine bezimeni, manje trave a više mlijeka!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Kako odgovoriti na srpski zaokret prema hrvatskom pitanju? Postano: 14 pro 2014, 21:53 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: , šta hoćeš reći s tim, da smo loše prolazili u kačenju sa vama?  Ne računajući civilne žrtve, pa niste nešto ni briljirali s obzirom na zjevanje guzova za hrvatskim Srijemom i Zemunom, te hrvatskim Sanđakom Od svega toga, uz čistu Pereciju ni TV kanal vam ne ostade 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Kako odgovoriti na srpski zaokret prema hrvatskom pitanju? Postano: 14 pro 2014, 21:53 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: chat nick je napisao/la: Neozbiljan si.Željan prepucavanja sa Srbima.Već sam ti na prošloj strani rekao neke stvari.. Ovo je vaš forum pa ne bih da dobijem 4.ban zaredom a sasvim lako bih ti mogao objasniti realnu situaciju. Nemoj da se ljutiš ali inteligencija ti nije jača strana. Vama u tkz.bih još jedino fali da se sa Srbima još pokačite. Gospodine chatnick zar nije gospodin Ivanić željan prepucavanja sa Hrvatima? Čuj jedino nam fali da se sa Srbima pokačimo, šta hoćeš reći s tim, da smo loše prolazili u kačenju sa vama?  Zašto me teraš da te ovde razvalim ko budalu? Jesi primetio da Hrvata nema na temi?Jedino ti ovde glumiš neku budalu dok te bezimeni šamara. Ajd..reče ti ja..samo nastavi..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Kako odgovoriti na srpski zaokret prema hrvatskom pitanju? Postano: 14 pro 2014, 21:59 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: , šta hoćeš reći s tim, da smo loše prolazili u kačenju sa vama?  Ne računajući civilne žrtve, pa niste nešto ni briljirali s obzirom na zjevanje guzova za hrvatskim Srijemom i Zemunom, te hrvatskim Sanđakom Od svega toga, uz čistu Pereciju ni TV kanal vam ne ostade  i čista federacija, i čisto kosovo molim lijepo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Kako odgovoriti na srpski zaokret prema hrvatskom pitanju? Postano: 14 pro 2014, 21:59 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Idemo redom baratati alatima za uništenje RS-a. Rekosmo logično i argumentirano, bez ikakvih strasti! Ja bih počeo sa ovom kartom!:  Prikazuje etnički sastav Brčkog (vjerojatno prijeratni). Kao što svi znamo Brčko je ekstremno važna administrativna cjelina jer dijeli RS na dvoje! Boli nas qrac, uvijek možemo da napravimo nadvožnjak kako je to Radovan rekao. Al ne damo iz principa 
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Kako odgovoriti na srpski zaokret prema hrvatskom pitanju? Postano: 14 pro 2014, 22:04 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: bezimeni12 je napisao/la: Ovdje: Odgovor moze biti za treci ili protiv treceg.  gospodine bezimeni, manje trave a više mlijeka! Ovdje si vec presao na vrijedjanje. Zar je toliki nedostatak argumenata da sam sebe negiras?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Kako odgovoriti na srpski zaokret prema hrvatskom pitanju? Postano: 14 pro 2014, 22:05 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
vipera ammodytes je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Odbranismo i mi Srpsku a u Neumu se tekbira sve u 16  Nego, čime to otjerašte to tursko brodovlje, HB mornaricom? Neum  
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Kako odgovoriti na srpski zaokret prema hrvatskom pitanju? Postano: 14 pro 2014, 22:05 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Odbranismo i mi Srpsku a u Neumu se tekbira sve u 16  Nego, čime to otjerašte to tursko brodovlje, HB mornaricom? Neum  duplikat
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Kako odgovoriti na srpski zaokret prema hrvatskom pitanju? Postano: 14 pro 2014, 22:08 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: i čista federacija, i čisto kosovo molim lijepo  Danke Dojčland, tenkju NATO.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Kako odgovoriti na srpski zaokret prema hrvatskom pitanju? Postano: 14 pro 2014, 22:10 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: gospodine bezimeni, manje trave a više mlijeka!
Ovdje si vec presao na vrijedjanje. Zar je toliki nedostatak argumenata da sam sebe negiras? Ma nikakvo vrijeđanje, nego ne znam šta više da odgovorim na papagajsko pitanje
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Kako odgovoriti na srpski zaokret prema hrvatskom pitanju? Postano: 14 pro 2014, 22:12 |
|
|
doc je napisao/la: Hrvatski entitet je u srpskom interesu.
Sad tko je koliko pametan da to skuži. Još samo da to objasniš nekako svim srpskim liderima osim Dodika i sve pet. 
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amidza
|
Naslov: Re: Kako odgovoriti na srpski zaokret prema hrvatskom pitanju? Postano: 14 pro 2014, 22:12 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 15:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
|
Jos jedna tema u duhu pjesme iz mog potpisa. Divota.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Kako odgovoriti na srpski zaokret prema hrvatskom pitanju? Postano: 14 pro 2014, 22:17 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 13:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Kako odgovoriti na srpski zaokret prema hrvatskom pitanju? Postano: 14 pro 2014, 22:19 |
|
|
Nego gospodine Vipera, jeste li nekad pokušali razgovarati sa Bošnjacima na temu vašeg vijekovnog zajedništva u ratovima protiv Srba, ono kao nije fer da vam poslije svega toga uvaljuju klipove u točkove na putu ka jednakopravnosti konstutivnih naroda, ko biva ako Srbi kao zajednički neprijatelji imaju federalnu jedinicu, zašto je ne bi imali i njihovi ratnofederalni partneri 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|