|
|
Stranica: 8/11.
|
[ 258 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
kikx_sb
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 17:34 |
|
|
evo i ja sam prije nekih 2 sata bacio svoj glas u kutiju. predsjedništvo: raguž bih: hdz bih (s tim da nisam označio čovu ) federacija: hdz 90-hsp županija: hsp dr.ante starčević bila je i gužva na mom biračkom mjestu, pozitivno
_________________ oj široki u srcu te nosim
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 17:34 |
|
|
OldSkul je napisao/la: Ovo je za šamaranja :
registrirano izišlo postotak
LJUBUŠKI ------- 20247 6746 33.32% GRUDE -------- 11878 3808 32.06% CITLUK --------- 12519 3552 28.37% Umjesto na izbore kao ja sa mora na kopno, oni skoristili današnji dan za otić na more, e jebiga računaju zadnji je puta ove godine.
|
|
Vrh |
|
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 17:36 |
|
|
kikx_sb je napisao/la: evo i ja sam prije nekih 2 sata bacio svoj glas u kutiju. predsjedništvo: raguž bih: hdz bih (s tim da nisam označio čovu ) federacija: hdz 90-hsp županija: hsp dr.ante starčević bila je i gužva na mom biračkom mjestu, pozitivno da ne glasaš đe i dotur božo?
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
Vrh |
|
|
kikx_sb
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 17:37 |
|
|
OldSkul je napisao/la: kikx_sb je napisao/la: evo i ja sam prije nekih 2 sata bacio svoj glas u kutiju. predsjedništvo: raguž bih: hdz bih (s tim da nisam označio čovu ) federacija: hdz 90-hsp županija: hsp dr.ante starčević bila je i gužva na mom biračkom mjestu, pozitivno da ne glasaš đe i dotur božo? u istu kutiju ubacujemo papiriće takorekuć
|
|
Vrh |
|
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 17:38 |
|
|
kikx_sb je napisao/la: u istu kutiju ubacujemo papiriće takorekuć kako sam znala znala...;)
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
Vrh |
|
|
kikx_sb
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 17:40 |
|
|
OldSkul je napisao/la: kikx_sb je napisao/la: u istu kutiju ubacujemo papiriće takorekuć kako sam znala znala...;) svaka čast...vidi se da si iz širokog
|
|
Vrh |
|
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 17:47 |
|
|
kikx_sb je napisao/la: svaka čast...vidi se da si iz širokog pa bome kako sam mobilizirala svoj komšiluk, morat ćete mi dat orden zlatnog skoro-ko-rođen-na-ŠB orla ;) iĐen k misi. haj ž.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 17:47 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Glasovanje do 15 sati na području Tuzlanskog kantona
Tuzla 33.401 glasalo 30, 63% Gradačac 11.484 glasalo 34,1% Kalesija 41,6 % Banovići od registrovanih 19.651 izaslo 10.124 51,2% Sapna 49% Živinice 39,40% Srebrenik 13.000 glasalo 38% Gračanica 40% Doboj Istok 37,92% Lukavac 39,87% Teočak 35,17% glasalo 2.152 od ukupno 6.116 Čelić 33% Kladanj 46% U grubo gledano, veća je izlaznost u općinama u kojima dobija SDA.
|
|
Vrh |
|
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 17:49 |
|
Pridružen/a: 13 srp 2010, 19:07 Postovi: 1173 Lokacija: FreeSrpska
|
Slabo vam ja poznajem Travnik i okolinu. Čiji su Višnjići?
_________________ Viva il separatismo revoluzionario
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 17:57 |
|
|
Betandwin je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: Šuška se da će većina tuzlanskih srba dati glas za zna se zna li se otprilike koliko srba zivi u TK ? Nemam točne podatke (par tisuca, procjena). glasove ce dati oni koji žive u blizini hrvatskih naselja.. tako su barem obecali
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 17:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23937 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
pohana jetrica je napisao/la: Slabo vam ja poznajem Travnik i okolinu. Čiji su Višnjići?
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 17:58 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25623 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Evo i ja dođoh glasah. Tj glasah oko 16 sati HDZ-HDZ1990-HDZ. A za predsjedništvo Borjana, mada to nije ni bitno toliko. Priča mi jedan prijatelj sinoć, da je sreo prije nekoliko dana Raguža i pitao ga što cijeni, kakve su mu šanse? Raguž se smije i kaže: - nikakve, ja ni ne računam na pobjedu već sam se kandidirao da dignem rejting stranke. Pa kontam šta ću koji klinac... A opet Krišto na vrhu liste, prva... pa kontam, obični će se puk psihološki voditi time, već će, pošto mu je svejedno zaokružiti one koji su mu lakše za pronaći. Ali kao što sam rekao, nije to ni toliko bitno, stranačke liste se važne.
Inače da glasačkom mjestu gdje sam ja bio izlaznost je vrlo mala - do 16 sati svega 25%. Doduše tu ima dosta upisanih srba i muslimana, pa su možda oni apstinirali... poglavito srbi, pa se i to odrazilo na loš izlazni procent.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 18:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23937 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Izgleda da se po vijestima sa birališta popravlja izlaznost po Zapadnoj Hercegovini. Čuo i telefonom, a i prolazinm prije petnaest minuta pored mog biračkog mjesta, punije nego jutros, kad sam ja bio.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 18:04 |
|
Pridružen/a: 13 srp 2010, 19:07 Postovi: 1173 Lokacija: FreeSrpska
|
Hvala g. Lider Gledam ali nikako da ih pronađem. Pitao sam zbog ovog: ... Kako je saopštila Federalna uprava policije, iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona je javljeno da su se na biralištu Višnjići - Travnik dvije osobe fizičke sukobile, pri čemu je jedna zadobila lakše tjelesne povrede.... http://www.24sata.info/vijesti/crna-hro ... vniku.htmlNišta posebno ali treba se malo i nasmijati
_________________ Viva il separatismo revoluzionario
|
|
Vrh |
|
|
kikx_sb
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 18:05 |
|
|
OldSkul je napisao/la: kikx_sb je napisao/la: svaka čast...vidi se da si iz širokog pa bome kako sam mobilizirala svoj komšiluk, morat ćete mi dat orden zlatnog skoro-ko-rođen-na-ŠB orla ;) iĐen k misi. haj ž. sokola, ne orla
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 18:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Bobovac je napisao/la: Evo i ja dođoh glasah. Tj glasah oko 16 sati HDZ-HDZ1990-HDZ. A za predsjedništvo Borjana, mada to nije ni bitno toliko. Priča mi jedan prijatelj sinoć, da je sreo prije nekoliko dana Raguža i pitao ga što cijeni, kakve su mu šanse? Raguž se smije i kaže: - nikakve, ja ni ne računam na pobjedu već sam se kandidirao da dignem rejting stranke. Pa kontam šta ću koji klinac... A opet Krišto na vrhu liste, prva... pa kontam, obični će se puk psihološki voditi time, već će, pošto mu je svejedno zaokružiti one koji su mu lakše za pronaći. Ali kao što sam rekao, nije to ni toliko bitno, stranačke liste se važne.
Inače da glasačkom mjestu gdje sam ja bio izlaznost je vrlo mala - do 16 sati svega 25%. Doduše tu ima dosta upisanih srba i muslimana, pa su možda oni apstinirali... poglavito srbi, pa se i to odrazilo na loš izlazni procent. Ak je to istina nek se i on i hrvatska koalicija gone u 3 pizde materine.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 18:10 |
|
|
Citat: Na biračkom mjestu u MZ Simin Han općina Tuzla, došlo je do prekida u odvijanju glasanja, u periodu od 10,00 do 14,20 sati na biračkom mjestu za glasanje u odsustvu za općinu Zvornik.
Naime kako saznajemo do prekida je došlo jer se pojavio veliki broj osoba u pratnji trećih lica koji su iako su zdravi htjeli pratnju prilikom zaokruživanja stranka i kandidata.
Saznajemo da je u Simin Han doputovao veliki broj glasača sa područja općine Zvornik koji imaju pravo glasa na ovom biračkom mjestu. Nakon prekida u 14,30 je nastavljeno glasanje na ovom biračkom mjestu.
Simin han je prije rata bio uglavnom srpsko naselje
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 18:10 |
|
|
Što se uzbuđuješ Ministre, pa znao si to i prije pobogu. Kao da se jedan Lijanović kandidirao jer računa na pobjedu? To je u politici sasvim normalna stvar. Uostalom, i Krišto je isto tako poslužila u tu svrhu.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Josip TG
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 18:28 |
|
|
Citat: Mustafa Hujdurović iz Kriznog stožera akcije "Izbori 2010" potvrdio nam je da je na području općine Tomislavgrad došlo do povrede izbornog procesa. Naime, jedna osoba je prijavljena da je biračima nakon izlaska s birališta davala novac. Nakon dolaska djelatnika policije dotična osoba nije zatečena. Ova informacija još nije potvrđena, ali Hujdurović nam je rekao da je poznat identitet osobe. OVa povreda izbornog procesa također je dostavljena Središnjem izbornom povjerenstvu BiH. Meso ili majice...
_________________ Da je sloboda i demokracija, bila bi Herceg Bosna a ne Federacija
|
|
Vrh |
|
|
baščovan
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 18:30 |
|
|
Glasovao! Neka krene podjela fotelja i mjesta u odborima,priču o entitetu ostavljamo za neku narednu kampanju
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 18:41 |
|
|
Naravno da nisu računali skinuti Sejdu čim se nisu dogovorili o zajedničkom kandidatu.
I naši didovi koji su brojali na prste znali bi da je loše dijeliti nešto na dva ili tri dijela ako ti treba cjelina.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 18:44 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Evo i ja dođoh glasah. Tj glasah oko 16 sati HDZ-HDZ1990-HDZ. A za predsjedništvo Borjana, mada to nije ni bitno toliko. Priča mi jedan prijatelj sinoć, da je sreo prije nekoliko dana Raguža i pitao ga što cijeni, kakve su mu šanse? Raguž se smije i kaže: - nikakve, ja ni ne računam na pobjedu već sam se kandidirao da dignem rejting stranke. Pa kontam šta ću koji klinac...
Reci prijatelju da sere.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 18:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Glasovao vao sam i ja... Predsjednistvo Sejdo , salim se... Raguz dakle... Parlamentovi HDZ 1990 - HSP Sarajevo, HDZ BiH.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 19:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
To je to. 19:00
Mislim da je izlaznost Hrvata ovaj put vrlo zadovoljavajuća.
Napokon.
P.S. Sram bilo pojedine općine.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 19:02 |
|
|
Evo ga, 19 sati, zatvaraju se birališta, tko je izišao - izišao je. Sad treba osluhivati iz čijeg se stranačkog stožera pjeva pjesma a koji šute i kažu da će sačekati konačne izborne rezultate! ;)
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Banya, mrnjav i 36 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|