|
|
Stranica: 10/11.
|
[ 258 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 22:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59771 Lokacija: DAZP HQ
|
Cronat je napisao/la: Kako to da Bosnjaci smiju birati hrvatskog predstavnika?
Tako cemo uvijek popusit. do 2000. se nije moglo, otad se može jer se zadiralo u Dayton, iako ima naravno načina da se to spriječi, mislim na ustavna rješenja dakako.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
zrinki_frank
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 22:28 |
|
|
Ja sam ovako
Predsjedništvo - Raguž BiH - ehh... tu moram obradovati krajinu bišćanina, Klipovača Amdija... Federacija - HDZ 1990 USK - HDZ 1990, dr. Roman Jurić & comp.
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 22:39 |
|
|
zrinki_frank je napisao/la: Ja sam ovako
Predsjedništvo - Raguž BiH - ehh... tu moram obradovati krajinu bišćanina, Klipovača Amdija... Federacija - HDZ 1990 USK - HDZ 1990, dr. Roman Jurić & comp. daj ne zajebavaj, kakav ti i Hamdo
|
|
Cronat
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 22:42 |
|
|
dudu je napisao/la: do 2000. se nije moglo, otad se može jer se zadiralo u Dayton, iako ima naravno načina da se to spriječi, mislim na ustavna rješenja dakako. Znaci oni glasaju i za hrvatskog i za svog (bosnjackog) predstavnika?
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 22:43 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25623 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Samo jednog predstavnika mogu odabrati - ili bošnjačkog ili hrvatskog.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Cronat
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 22:49 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Samo jednog predstavnika mogu odabrati - ili bošnjačkog ili hrvatskog. Znaci Komsic je mnogima tako drag da mu daju prednost pred svojima. Svasta, to nisam znao. Mislio sam da biraju oba predstavnika. Hvala.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 22:58 |
|
|
Cronat je napisao/la: dudu je napisao/la: do 2000. se nije moglo, otad se može jer se zadiralo u Dayton, iako ima naravno načina da se to spriječi, mislim na ustavna rješenja dakako. Znaci oni glasaju i za hrvatskog i za svog (bosnjackog) predstavnika? Hrvati i Bošnjaci su jedna izborna jedinica, a Bošnjaka je preko tri puta više. ima ih dovoljno da izaberu i sebi i nama, i kome god treba.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 22:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23937 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Cronat je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Samo jednog predstavnika mogu odabrati - ili bošnjačkog ili hrvatskog. Znaci Komsic je mnogima tako drag da mu daju prednost pred svojima. Svasta, to nisam znao. Mislio sam da biraju oba predstavnika. Hvala. Ako su istina priče da je dobio preko 200 tisuća glasova, onda je to četvrtina izašlih Muslimana glasovala za njega. Četvrtina na listiću nije gledala uopće na dio strane svog predstavnika, nego podlo glasovala za hrvatskog člana. Dno-dna.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 23:03 |
|
|
lider30 je napisao/la: Cronat je napisao/la: Znaci Komsic je mnogima tako drag da mu daju prednost pred svojima. Svasta, to nisam znao. Mislio sam da biraju oba predstavnika. Hvala. Ako su istina priče da je dobio preko 200 tisuća glasova, onda je to četvrtina izašlih Muslimana glasovala za njega. Četvrtina na listiću nije gledala uopće na dio strane svog predstavnika, nego podlo glasovala za hrvatskog člana. Dno-dna. i više od četvrtine, treba vidjeti krajnju izlaznost, 2006. je u opticaju bilo oko 650 tisuća bošnjačkih glasova, a ovaj sad prebacio 200 tisuća. da smo bili pametniji, mogli smo Bošnjama izglasat onog iz DNZ-a.
|
|
Vrh |
|
|
Cronat
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 23:05 |
|
|
dudu je napisao/la: i više od četvrtine, treba vidjeti krajnju izlaznost, 2006. je u opticaju bilo oko 650 tisuća bošnjačkih glasova, a ovaj sad prebacio 200 tisuća. da smo bili pametniji, mogli smo Bošnjama izglasat onog iz DNZ-a. Dobra ideja za sljedeci put.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 23:08 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Cronat je napisao/la: dudu je napisao/la: i više od četvrtine, treba vidjeti krajnju izlaznost, 2006. je u opticaju bilo oko 650 tisuća bošnjačkih glasova, a ovaj sad prebacio 200 tisuća. da smo bili pametniji, mogli smo Bošnjama izglasat onog iz DNZ-a. Dobra ideja za sljedeci put. I cemu to vodi?
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 23:12 |
|
|
gasol je napisao/la: šta ćemo sada? s miloradom u kompu što prije
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Cronat
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 23:15 |
|
|
totem je napisao/la: I cemu to vodi? Boljem predstavniku.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 23:15 |
|
|
PCM je napisao/la: gasol je napisao/la: šta ćemo sada? s miloradom u kompu što prije osnažili smo svoju poziciju u odnosu na 2006., u to sam siguran. samo da dođu ostali rezultati, jebeš predsjedništvo.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 23:21 |
|
|
dudu je napisao/la: PCM je napisao/la: s miloradom u kompu što prije osnažili smo svoju poziciju u odnosu na 2006., u to sam siguran. samo da dođu ostali rezultati, jebeš predsjedništvo. znam ja to. al ovo je jasan indikator lepeze mogućnosti dijaloga sa bošnjacima. To ti otprilike ovako izgleda: Bit će kako oni kažu , ili kako kažu oni. To sumira njihove stavove prema nama Hrvatima. Hvala im lijepo na tome. Vrijeme je da pokažemo zube na svim poljima. To što imamo bolju izlaznost je odlično i drago mi je da se narod trgnuo.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Hrvatski_Zrinjski
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 04 lis 2010, 03:17 |
|
|
Cronat je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Samo jednog predstavnika mogu odabrati - ili bošnjačkog ili hrvatskog. Znaci Komsic je mnogima tako drag da mu daju prednost pred svojima. Svasta, to nisam znao. Mislio sam da biraju oba predstavnika. Hvala. Kada bi i Hrvati izašli u 80%(što je nemoguće) na izbore i svi glasali za jednog i dalje bi ih bilo nedovoljno glasova da izaberu Hrvata predstavnika. Nažalost to je jedna od velikih nepravednosti. Da nije toga i slučaja Mostara odnos Hrvata i Bošnjaka bi znatno bio bolji.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=X22yhleS ... re=related
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 04 lis 2010, 10:36 |
|
|
Hrvatski_Zrinjski je napisao/la: Cronat je napisao/la: Znaci Komsic je mnogima tako drag da mu daju prednost pred svojima. Svasta, to nisam znao. Mislio sam da biraju oba predstavnika. Hvala. Kada bi i Hrvati izašli u 80%(što je nemoguće) na izbore i svi glasali za jednog i dalje bi ih bilo nedovoljno glasova da izaberu Hrvata predstavnika. Nažalost to je jedna od velikih nepravednosti. Da nije toga i slučaja Mostara odnos Hrvata i Bošnjaka bi znatno bio bolji. hrvatskih birača u FBIH ukupno ima oko 350 tisuća, a Sejdo je trenutno na 313 tisuća, do kraja brojanja će imati iznad 320. ni teoretske šanse nismo imali, osim da smo uvezli 200 tisuća hrvatskih glasova iz inozemstva, što je opet drugi sf sam za sebe.
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 04 lis 2010, 11:56 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
mi Hrvati iz RH ne možemo birati Srbima (koji su manjina u RH) njihovog predstavnika, dok Bošnje mogu Hrvatima iz BiH koji su konstitutivan narod birati njihovg predstavnika neće BiH nikada u EU
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 04 lis 2010, 12:04 |
|
|
Croat je napisao/la: mi Hrvati iz RH ne možemo birati Srbima (koji su manjina u RH) njihovog predstavnika, dok Bošnje mogu Hrvatima iz BiH koji su konstitutivan narod birati njihovg predstavnika neće BiH nikada u EU Kakvog predstavnika kada je u Hrvatskoj jedan predsjednik.
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 04 lis 2010, 14:54 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
zapovjednik je napisao/la: Croat je napisao/la: mi Hrvati iz RH ne možemo birati Srbima (koji su manjina u RH) njihovog predstavnika, dok Bošnje mogu Hrvatima iz BiH koji su konstitutivan narod birati njihovg predstavnika neće BiH nikada u EU Kakvog predstavnika kada je u Hrvatskoj jedan predsjednik. u Saboru RH Srbi (i ostale manjine) imaju svog predstavnika, i biraju ih samo Srbi.
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 04 lis 2010, 15:08 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Croat je napisao/la: mi Hrvati iz RH ne možemo birati Srbima (koji su manjina u RH) njihovog predstavnika, dok Bošnje mogu Hrvatima iz BiH koji su konstitutivan narod birati njihovg predstavnika neće BiH nikada u EU Kakvog predstavnika kada je u Hrvatskoj jedan predsjednik. predstavnik predsjednik tebi je to sve isto? zapovjednik i totem...momo i uzeir novog tisućljeća.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 04 lis 2010, 15:27 |
|
|
Pre će biti Fadil i Dario.
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 04 lis 2010, 15:30 |
|
|
teranova je napisao/la: Pre će biti Fadil i Dario. ma mogu biti i senad i zoki, ovakav tandem plitkosti još nije viđen. dobar producent bi čuda učinio s njima u show biznisu
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 04 lis 2010, 16:01 |
|
|
Nisam glasao, niti cu pa pod cjenu da moram platiti kaznu.... Do sada sam i pisao da treba bojkotirati izbore upravo zato da ova konjina od Komsica nebi ponovo dosla tamo gje sjedi i sada.... Cesto se pitam sto bi to bilo kada bi nekima CUDOM muslimani birali srpskog prestavnika ... zanimljivo zar ne ...
Drugi je razlog zao sto su i ovi izbori dokaz da se nista (nazovi ) u ovoj drzavi promjeniti nemoze, pa je bolje prespavati taj dan. Potrebno je da se (nazovimo) u ovoj drzavi srusi ili bolje receno da sve propadne, i iz pepela se pokusa napraviti nesto. Drugi nacin doista ne postoji ...a mi ce mo sada analizirati u beskraj sto je to dovelo do toga da i ovi kao i ostali izbori budu samo mikonima mjereno drugaciji.
A svim strankama sa hrvatskim predznakom ili bilo cime sto ukazuje na to da misle ili predstavljaju hrvate u BiH, neka se pospu ne PEPELOM ne BENZINOM vec NAPALMOM i to ispred nekog jakog ventilatora, na granici.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 04 lis 2010, 16:30 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8341 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Moji glasovi: - Predsjedništvo: Borjana - Kanton: HDZ BiH - Federacija: HSS-NHI - BiH: HDZ BiH
ZE-DO kanton, izborna jedinica 6
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|