|
|
Stranica: 1/6.
|
[ 148 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ceha
|
Naslov: Karta Hercegbosne Postano: 23 sij 2022, 18:46 |
|
|
Kako je krenulo, vjerojatno neće ni biti potrebno, jer preuzimamo fBiH, ali da ostane dokumentirano Imamo tri karte; Hrvatska Samouprava; Hrvatska elektroprivreda; Nadzor nakon Daytonskog sporazuma; Tu je i popis; http://www.statistika.ba/I dobar geolokator; https://www.openstreetmap.org/search?qu ... 63/17.7923Ovdje je bolja karta Samouprave; A ovdje su prikazana i hrvatska naselja i prostori koje je držao HVO izvan Samouprave; Ovdje je preglednije;
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Karta Hercegbosne Postano: 23 sij 2022, 19:52 |
|
|
Samo trolujem, što bi neko uzeo Muslimane u državu ako ne mora.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Karta Hercegbosne Postano: 23 sij 2022, 19:56 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37711 Lokacija: Gl. grad regije
|
Janješce je uvijek bio talentiran za crtanje. To je to.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Ekdaim
|
Naslov: Re: Karta Hercegbosne Postano: 23 sij 2022, 20:02 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2020, 19:06 Postovi: 333 Lokacija: Obečano zemljište
|
Bezveze crtaš. Kanderisaćemo mi te planove. Za 10, 15 godina idu građanski izbori, prebacivanje ovlasti sa kantona na Sarajevo kako Venecijanska komisija (EU) kaže, prijava za ulaz u EU i ulaz u EU kao prava multikulturalna građanska država modernog doba.
_________________ القوة تكمن في التفاني
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Karta Hercegbosne Postano: 23 sij 2022, 20:04 |
|
|
Za 10-15 godina ide javni konkurs za promenu imena iz Sarajevo u nešto evropskije.
|
|
Vrh |
|
|
BAN2020
|
Naslov: Re: Karta Hercegbosne Postano: 23 sij 2022, 20:10 |
|
|
Ekdaim je napisao/la: Bezveze crtaš. Kanderisaćemo mi te planove. Za 10, 15 godina idu građanski izbori, prebacivanje ovlasti sa kantona na Sarajevo kako Venecijanska komisija (EU) kaže, prijava za ulaz u EU i ulaz u EU kao prava multikulturalna građanska država modernog doba. Odlično tada ćemo pristati na to jer vas neće biti.
|
|
Vrh |
|
|
BAN2020
|
Naslov: Re: Karta Hercegbosne Postano: 23 sij 2022, 20:13 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Samo trolujem, što bi neko uzeo Muslimane u državu ako ne mora. Briši to, posebno ovo na zapadu, nećemo uzimati muslimane, a vi ćete se morati sa njima borati za svoju nezavisnost, a vidjet ćemo kako će to završiti.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Karta Hercegbosne Postano: 23 sij 2022, 20:13 |
|
|
Baš to. Živo me zanima koliko će se zalagat za to kad ih bude manje od Srba.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Karta Hercegbosne Postano: 23 sij 2022, 20:20 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Samo trolujem, što bi neko uzeo Muslimane u državu ako ne mora. Ma kaj će nam, kaj ti je
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Karta Hercegbosne Postano: 23 sij 2022, 20:20 |
|
|
Ekdaim je napisao/la: Bezveze crtaš. Kanderisaćemo mi te planove. Za 10, 15 godina idu građanski izbori, prebacivanje ovlasti sa kantona na Sarajevo kako Venecijanska komisija (EU) kaže, prijava za ulaz u EU i ulaz u EU kao prava multikulturalna građanska država modernog doba. U Njemačku?
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Karta Hercegbosne Postano: 23 sij 2022, 20:24 |
|
|
Gledajući BiH kartu uvek mi padnu dve stvari na pamet: 1) Narodi su totalno pogrešno raspoređeni 2) Koliko je nadrealno što u prethodnih 100 godina nikada nije sklopljen efektivan dogovor Beograda i Zagreba o podeli prostora i zatvaranju sukoba, bez uzimanja Muslimana u obzir (Banovina Hrvatska je valjda najbliža tome). Ah, istorija, okrutna gospodarica.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Karta Hercegbosne Postano: 23 sij 2022, 20:26 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Za 10-15 godina ide javni konkurs za promenu imena iz Sarajevo u nešto evropskije. Po meni je Principovo lijepo ime. Riječ je o principu prvenstveno, a Gavrilo je tu želio maknuti AU vlast. Ilidža može biti Principova Banja. Da je naše, preimenovali bi ga u Vrhbosnu. Naša Ilidža bi bila Vrhbosanske Toplice. Kako će biti vaše, Principovo je Slično i s Tuzlom. Da je naša, bila bi Soli. Vama predlažem ime Kozlarevo. Ako te ne pali, Majevačka Slatina mi isto zvuči ok
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Karta Hercegbosne Postano: 23 sij 2022, 20:31 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Baš to. Živo me zanima koliko će se zalagat za to kad ih bude manje od Srba. Pa viš da sada pokušavaju napraviti raspad dok ih još ima. Građanska BiH, će po njima biti kao građanska općina u Mostaru
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Karta Hercegbosne Postano: 23 sij 2022, 20:33 |
|
|
Stavio sam još dvije karte. Ovdje je prikazano i razgraničenje s RSom; A ovdje ukupna razgraničavanja HBa, pojednostavljeni prikaz;
|
|
Vrh |
|
|
Ekdaim
|
Naslov: Re: Karta Hercegbosne Postano: 23 sij 2022, 20:34 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2020, 19:06 Postovi: 333 Lokacija: Obečano zemljište
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Baš to. Živo me zanima koliko će se zalagat za to kad ih bude manje od Srba. Davat ćemo papire braći muslimanima koji dolaze. Neće nas zafaliti.
_________________ القوة تكمن في التفاني
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Karta Hercegbosne Postano: 23 sij 2022, 20:36 |
|
|
Nemate vi državu da možete davati papire tek tako.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Karta Hercegbosne Postano: 23 sij 2022, 20:40 |
|
|
Ekdaim je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Baš to. Živo me zanima koliko će se zalagat za to kad ih bude manje od Srba. Davat ćemo papire braći muslimanima koji dolaze. Neće nas zafaliti. Veliš, u Bihaću je to super ispalo, pa da ponovimo recept E Mujo moj, samo naprijed Budući Fran c, ili koje švapsko ime misliš uzeti?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Karta Hercegbosne Postano: 23 sij 2022, 20:44 |
|
|
Ekdaim je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Baš to. Živo me zanima koliko će se zalagat za to kad ih bude manje od Srba. Davat ćemo papire braći muslimanima koji dolaze. Neće nas zafaliti. Kad vam je Dźaferović počeo Pakistance dovlačit onda su i ambasade počele spominjat izborni zakon za Hrvate. Samo daj. Neki dan u Zenici lik puknuo sjekirom domaćeg. Mislim da mrze u Zenici migrante više nego ikog drugog. Tu ste se poskliznuli. Nema dovođenha Turaka i Arapa više. Ne daju Amer i Švabo.
|
|
Vrh |
|
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: Karta Hercegbosne Postano: 23 sij 2022, 21:09 |
|
|
Molite Boga da do rata nikada ne dođe, osobito između muslimana i katolika. Mir između naše dvije zajednice nema alternativu.
Ma što ekstremi sa foruma željeli i mislili.
_________________ Vidimo se u Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Karta Hercegbosne Postano: 23 sij 2022, 21:19 |
|
|
Zašto bi ratovali? Pai ti si u EU ako sam dobro shvatio. Zašto ne bi Zeničani i Tuzlaci bili u EU? Zašto ih mrziš? Od čega će živjeti kad se ugase rudnici, TE i željezara. Što im ti nudiš? Doseljavanje Pakistanaca i Afgana radi boljeg osvjetljenja islamom?! Sarajevo treba dat Srbima, ionako ih 2/3 ima pravo na srpsko državljanstvo.
|
|
Vrh |
|
|
Šporet
|
Naslov: Re: Karta Hercegbosne Postano: 23 sij 2022, 21:19 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Gledajući BiH kartu uvek mi padnu dve stvari na pamet: 1) Narodi su totalno pogrešno raspoređeni 2) Koliko je nadrealno što u prethodnih 100 godina nikada nije sklopljen efektivan dogovor Beograda i Zagreba o podeli prostora i zatvaranju sukoba, bez uzimanja Muslimana u obzir (Banovina Hrvatska je valjda najbliža tome). Ah, istorija, okrutna gospodarica. Čitaj o pregovorima Knez Pavle - Maček, odnosno hrvatska i srpska delegacija, došlo se jako blizu rješenju (granice ugrubo Bosna i Neretva) i onda su radikali u Beogradu napravili puč i uvukli KJ u rat, tj. prizvali Njemačku okupaciju. Karta s pregovora Inače, karta se čuva u arhivu u Beogradu.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Karta Hercegbosne Postano: 23 sij 2022, 21:24 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ekdaim je napisao/la: Davat ćemo papire braći muslimanima koji dolaze. Neće nas zafaliti. Kad vam je Dźaferović počeo Pakistance dovlačit onda su i ambasade počele spominjat izborni zakon za Hrvate. Samo daj. Neki dan u Zenici lik puknuo sjekirom domaćeg. Mislim da mrze u Zenici migrante više nego ikog drugog. Tu ste se poskliznuli. Nema dovođenha Turaka i Arapa više. Ne daju Amer i Švabo. Pa onih ih nevjernicima smatraju. Muslimani koji mirišu čvarke i alkohol
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Karta Hercegbosne Postano: 23 sij 2022, 21:41 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zašto bi ratovali? Pai ti si u EU ako sam dobro shvatio. Zašto ne bi Zeničani i Tuzlaci bili u EU? Zašto ih mrziš? Od čega će živjeti kad se ugase rudnici, TE i željezara. Što im ti nudiš? Doseljavanje Pakistanaca i Afgana radi boljeg osvjetljenja islamom?! Sarajevo treba dat Srbima, ionako ih 2/3 ima pravo na srpsko državljanstvo. Najnoviji Pazar je alternativa za Principovo
|
|
Vrh |
|
|
BAN2020
|
Naslov: Re: Karta Hercegbosne Postano: 23 sij 2022, 21:53 |
|
|
Šporet je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Gledajući BiH kartu uvek mi padnu dve stvari na pamet: 1) Narodi su totalno pogrešno raspoređeni 2) Koliko je nadrealno što u prethodnih 100 godina nikada nije sklopljen efektivan dogovor Beograda i Zagreba o podeli prostora i zatvaranju sukoba, bez uzimanja Muslimana u obzir (Banovina Hrvatska je valjda najbliža tome). Ah, istorija, okrutna gospodarica. Čitaj o pregovorima Knez Pavle - Maček, odnosno hrvatska i srpska delegacija, došlo se jako blizu rješenju (granice ugrubo Bosna i Neretva) i onda su radikali u Beogradu napravili puč i uvukli KJ u rat, tj. prizvali Njemačku okupaciju. Karta s pregovora Inače, karta se čuva u arhivu u Beogradu. Ovo nisam prije vidio.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Karta Hercegbosne Postano: 23 sij 2022, 21:58 |
|
Pridružen/a: 09 pro 2021, 01:01 Postovi: 3261 Lokacija: Castle Grayskull
|
Ekdaim je napisao/la: Davat ćemo papire braći muslimanima koji dolaze. Neće nas zafaliti. Jedva čekaju vaša braća da poginu za Ljubuški i Šipovo. Drugo, vi nemate državu, koje ćete papire davati? Članske karte islamske zajednice?
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|